2011. február 27. vasárnap

febr. 27
0:12
Primera División: ikszelt a Real Madrid, hét pont a Barca előnye (She)
Meglepő döntetlent játszott a Real Madrid a Deportivo otthonában a Primera División 25. fordulójában. A királyiak egészen a mérkőzés utolsó 15 percéig szinte semmit sem mutattak, így a hősiesen küzdő La Coruna-i csapat otthon tudott tartani egy pontot. José Mourinho együttese ismét hétpontos hátrányba került a listavezető Barcelonával szemben.
febr. 27
0:21
Buzsákyék fölényesen nyertek idegenben (Agroinform)
A magyar középpályással a kezdőben győzött a Queens Park Rangers a Middlesbrough otthonában az angol másodosztályban.
febr. 27
0:25
Ismét hétpontos előnyben a Barcelona, döntetlent játszott a Real Madrid (Agroinform)
A Madrid gólnélküli döntetlent játszott a Deportivo otthonában, hiába állt be a hajrára a fővárosiak összes bevethető támadója.
febr. 27
1:15
Fehér gólpasszal és góllal javította Horváth öngólját - videó (Agroinform)
Bodor szóbeli megállapodás szerint a Tom Tomszké, az oroszok azonban még nem küldtek szerződéstervezetet a Rodának.
febr. 27
1:19
Vanczákék legyőzték a Grasshopperst (Agroinform)
A magyar védő végigjátszotta a Sion 2-0-ra megnyert bajnokiját, ami után EL-indulást érő helyen áll az együttese.
febr. 27
1:33
Waltnerék és Bodnárék is idegenben szenvedtek vereséget (Agroinform)
A magyar csatár a kezdőben kapott helyet a Mattersburgban, amely 2-0-ra kikapott Innsbruckban.
febr. 27
7:24
Superbike-vb: Checa tökéletes hétvégén van túl, tarolt Ausztráliában (She)
A spanyol Carlos Checa tarolt Ausztráliában, a 2011-es superbike-világbajnokság első versenyén. A Ducatival versenyző Checa a superpole megszerzése után mindkét futamot megnyerte a Phillip Island-i pályán.
febr. 27
7:42
NBA: pontözönt zúdított ellenfelére a Pistons, a Grizzlies és a Rockets (She)
Jó néhány csapat megszórta ellenfelét az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszának 120. játéknapján: 120 pontig jutott el a Detroit Pistons és a Memphis Grizzlies, a nap pontrekordere a Netset elverő Houston Rockets, 123-mal. Idegenben nyert a Boston Celtics, a Chicago Bulls és a Dallas Mavericks is a liga élcsapatai közül.
febr. 27
7:44
Brescia: Vass Ádámnak van jövője a Serie A-ban - állítja edzője (She)
Bár az utóbbi időben ritkán került az olasz élvonalbeli Brescia kezdőcsapatába Vass Ádám, edzője, Giuseppe Iachini szerint a magyar védekező középpályásnak van jövője a Serie A-ban.
febr. 27
7:46
NHL: elkapták a Keleti és a Nyugati főcsoport éllovasát is (She)
Mind az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Keleti főcsoportját vezető Philadelphia Flyers, mind a Nyugati főcsoportban éllovas Vancouver Canucks vereséggel tudta le mérkőzését az alapszakasz 130. játéknapján. A Phillyt az Ottawa kapta el 4–1-re, az újonc, első NHL-góljait szerző Erik Condra vezérletével, míg a Canucks a hajrában hajtott fejet hazai pályán a Boston Bruins előtt.
febr. 27
8:18
Tenisz: Ferrer Almagrót legyőzve megvédte acapulcói bajnoki címét (She)
Megvédte acapulcói bajnoki címét David Ferrer: a spanyol teniszező honfitársát, Nicolás Almagrót verte meg 7:6, 6:7, 6:2-re az ATP-versenysorozat mexikói állomásának fináléjában. A hölgyeknél az argentin Gisela Dulko diadalmaskodott.
febr. 27
8:54
Videó: íme, Horváth Gábor peches „kitörése” és Fehér győztes gólja! (She)
A holland labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a NAC hazai pályán hátrányból fordított és nyert 3–2-re a remek szezon produkáló ADO Den Haag ellen. A bredaiak két magyar védőjének, Horváth Gábornak és Fehér Csabának emlékezetesre sikerült a mérkőzés. Előbbi szerencsétlenül ért bele egy lapos passzba, így a lábáról a saját kapujába került a labda, míg az utóbbi egy szerencsés gólnak…
febr. 27
9:03
A Dallas továbbra is bombaformában (Agroinform)
A Washingtonban nyerő Dallas Mavericks utóbbi 16 mérkőzéséből 15-ödször hagyta el győztesen a pályát az NBA szombati játéknapján.
febr. 27
9:05
Ergométeres ob - Mohácson (Agroinform)
Vasárnap Mohácson rendezik meg az evezősök Ergométeres Országos Bajnokságát, amelyen a vb-harmadik Varga Tamás is elindul.
febr. 27
9:12
Videó: Feczesin Róbert a 89. percben egy remek góllal mentett pontot (She)
A másodosztályú olasz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a Feczesin Róberttel felálló Ascoli a Livorno otthonában játszott 1–1-es döntetlent. A magyar válogatott támadó végig a pályán volt és a 89. percben egy felívelt labdát előbb lekezelt, majd azt jobbal a bal alsó sarokba lőtte, pontot mentve ezzel csapatának.
febr. 27
9:21
Már a Magyar Kupára készülnek Véberék (Agroinform)
Az Újpest az első mérkőzésen Pápán tudott nyerni 3-1 arányban, így roppant neház helyzetből várhatják a fővárosi visszavágót a Lombard játékosai.
febr. 27
9:30
Tenisz: Del Porto és Tipszarevics vív meg a bajnokságért Delray Beachen (She)
A 2009-ben US Open-győztes argentin Juan Martín del Potro és a hatodikként kiemelt szerb Janko Tipszarevics jutott be a 442 500 dollár összdíjazású Delray Beach-i kemény pályás férfi tenisztorna döntőjébe.
febr. 27
9:33
Ferrer diadala Acapulcóban (Metropol)
Az argentin Gisela Dulko nyerte meg az acapulcói salakpályás tenisztorna női versenyét, miután a szombati döntőben két szettben legyőzte a spanyol Arantxa Parra Santonját.
febr. 27
9:39
Feczesin a 89. percben mentett pontot az Ascolinak (Agroinform)
A Serie B 28. fordulójában az Ascoli a Livorno otthonában játszott 1–1-es döntetlent. Feczesin Róbert végig a pályán volt és a 89. percben az ő jobblábas lövése mentett pontot a csapatának.
febr. 27
9:48
Szupersport: mindkét magyar pilóta pontot szerzett az idénynyitón (She)
Németh Balázs kettő, Tóth Imre egy pontot szerzett a szupersport-világbajnokság idénynyitó futamán, az ausztráliai Phillip Islanden.
febr. 27
9:50
Labdarúgás: Ligakupa-döntő Angliában, pályán az Inter és a Videoton - vasárnapi program (She)
Vasárnap folytatódik az európai futballdömping. A labdarúgó NB I-ben a bajnoki címre esélyes Videoton a Vasashoz látogat, Németországban Hajnal Tamás és a Stuttgart a Frankfurt vendége lesz. Angliában a forduló mellett – amelyben a Gera Zoltánnal felálló Fulham a Manchester Cityvel, a Liverpool pedig a West Hammel meccsel – megrendezik a Ligakupa döntőjét is, amelyben a hat éve semmit sem nyerő…
febr. 27
9:57
Del Neri szerint szürreális, ami történik velük (Agroinform)
A Juventus szurkolói Luigi Del Neri vezetőedző lemondását követelik, aki nem érti, mi történt csapatával az Inter legyőzése óta.
febr. 27
10:06
Videoblog: A fővárosi kluboknak régi fényükben kellene tündökölni - Verebes (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Verebes József, a legendás győri „aranycsapat” vezetőedzője, korábbi szövetségi kapitány. A Mágus ezúttal arról fejti ki a véleményét, hogyan alakult át a fővárosi futballklubok dominanciája.
febr. 27
10:09
Átláthatóságot és becsületet ígér (Behaviour)
Miként az várható volt, tegnap Kubatov Gábort, a Fidesz országos pártigazgatóját - kilenc igen szavazat és egy tartózkodás mellett - megválasztották a Ferencvárosi Torna Club elnökének. Kubatov az átláthatóság és a becsület jegyében kezdte meg működését, s leszögezte, az egyesület, élve az ötszázalékos tulajdonrész adta jogkörével, átvilágíttatja - az összes szakosztály mellett - a…
febr. 27
10:15
Del Potro és Tipsarevic játssza a döntőt (Agroinform)
A 2009-ben US Open győztes argentin Juan Martin del Potro és a hatodikként kiemelt szerb Janko Tipsarevic jutott be szombaton a 442.500 dollár összdíjazású Delray Beach-i keménypályás férfi tenisztorna döntőjébe.
febr. 27
10:17
Dulko és Ferrer nyert Acapulcóban (Agroinform)
Az argentin Gisela Dulko nyerte meg az acapulcói salakpályás tenisztorna női versenyét, miután a szombati döntőben két szettben legyőzte a spanyol Arantxa Parra Santonját.
febr. 27
10:51
A Deportivo csak ki akarta húzni döntetlennel - Mourinho (Agroinform)
A Real Madrid nem tudott gólt szerezni a Deportivo La Coruna otthonában, így ismét nőtt a hátránya a listavezető Barcelonával szemben.
febr. 27
11:00
Videó: a dortmundi edző játékosa öröme miatt mehet optikushoz (She)
Szombaton a német labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának rangadóján a Borussia Dortmund 3–1-re legyőzte idegenben a Bayern Münchent. Az örömmámorban úszó vendégek a lefújás után egymáshoz rohantak ünnepelni, még vezetőedzőjük, Jürgen Klopp is, akinek új szemüvegét azonban egyik játékosa leverte a mester arcáról és az darabokra tört.
febr. 27
11:18
Görögország: motoros felvonulás és tüntetés a Pana meccsén (She)
Előre bejelentett demonstrációt tartottak a Panathinaikosz szurkolócsoportjai Athén utcáin, amely során a liga – állításuk szerint őket sújtó (és a gyűlölt rivális Olympiakoszt segítő) – döntései ellen tiltakoztak.
febr. 27
11:20
Profi ökölvívás: Brandon Ríos megszerezte az első világbajnoki címét (She)
Megszerezte élete első világbajnoki címét a könnyűsúlyú tehetség, Brandon Ríos. A kőkemény mexikói bokszoló 10. menetes K.O.-val vette el Miguel Acosta WBA-bajnoki övét.
febr. 27
11:22
Golf-vb: Woods nyomdokain az új világelső, de döntős ellenfele is (She)
Magyar idő szerint vasárnapra virradóra a német Martin Kaymer bejutott az arizonai Maramában zajló, 8.5 millió dollár összdíjazású meccsjátékos golfvilágbajnokság döntőjébe, amivel biztossá vált, hogy átveszi a vezetést a világranglistán a 17 hete uralkodó angol Lee Westwoodtól. Finálébeli ellenfele is európai játékos lesz, a szintén angol Luke Donald.
febr. 27
11:36
Família SC: híres sportcsillagok gyermekei (Blikk)
A híres sportcsillagok gyermekei gyakran nem szüleik sportágában jutnak a csúcsra. A tehetséget öröklik, de maguk erejére kell támaszkodniuk.
febr. 27
11:45
Hétfőtől Kaymer váltja Westwoodot a világranglista élén (Agroinform)
A 26 éves düsseldorfi golfozó a második legfiatalabb világranglista-vezető lesz az amerikai Tiger Woods után.
febr. 27
11:54
Formula-1: Alonso újabb mclarenes zsarolására derült fény 2007-ből (She)
Fernando Alonso nemcsak az időmérő edzésen próbált meg keresztbe tenni akkori csapattársának, Lewis Hamiltonnak a 2007-es Magyar Nagydíjon, hanem a versenyen is – derül ki Tom Bowers Nem angyal: Bernie Ecclestone titkos élete című könyvéből. A Nigel Stepney-féle kémbotrány kapcsán a pilóta akkor azzal zsarolta meg Ron Dennis csapatfőnököt, hogy kitálal a Ferraritól szerzett tervrajzokról, ha a…
febr. 27
11:56
Alpesi sí: egy századmásodperc döntött Riesch és Vonn között (She)
A svédországi Areban folytatódott a női alpesisí-világkupa, ezúttal szuper G futamot rendeztek. A győzelmet a német Maria Riesch szerezte meg, aki mindössze egy századmásodperccel előzte meg az amerikai Lindsey Vonnt. Érdekes, hogy a harmadik helyezett, az ugyancsak amerikai Julia Mancuso és a negyedik osztrák Nicole Hosp között is mindössze két század döntött.
febr. 27
11:58
Serie A: Ranieri szerint az olasz futball a pokol az angolhoz mérve (She)
Claudio Ranieri, az AS Roma volt vezetőedzője igencsak keményen bírálta az olasz futballt, összehasonlítva azt az angol labdarúgásban uralkodó mentalitással és az ottani közeggel.
febr. 27
12:12
Könyöklő Rooney: "akasszák fel vagy ültessék villamosszékbe" (Infostart)
Várhatóan megússza büntetés nélkül egy Wigan-játékos szombati lekönyöklését Wayne Rooney, az angol Premier League-ben listavezető Manchester United futballsztárja.
febr. 27
12:12
Katar: a Ghánát a vb-n nyolc közé vezető Rajevac az új kapitány (She)
A Katari Labdarúgó-szövetség a Ghána csapatát a 2010-es világbajnokságon nyolc közé vezető Milovan Rajevacot nevezte ki a nemzeti együttes új szakvezetőjének.
febr. 27
12:14
Videoton: Az első négy meccsen el is dőlhet a bajnoki cím - Bozsovics (She)
Vasárnap a Vasas–Videoton mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó NB I 17. fordulója. A listavezető fehérváriak montenegrói válogatott kapusa a klub hivatalos honlapjának, a vidi.hu-nak adott videointerjújában elmondta, hogy biztos győzelmet vár a mai meccsen, és koncentráltságban, illetve motivációban is felülmúlják a Vasast.
febr. 27
12:21
Mezey a pálya talajától tart, Komjátiék már türelmetlenek (Agroinform)
A Farkas Balázst nélkülöző Videoton győzelme esetén növelheti előnyét a Monicomp Liga tabellájának az élén.
febr. 27
12:33
Rooney megúszhatja a könyöklést (Metropol)
Várhatóan megússza büntetés nélkül egy Wigan-játékos szombati lekönyöklését Wayne Rooney, az angol Premier League-ben listavezető Manchester United futballsztárja.
febr. 27
12:39
Meglepetés - Kikapott a Flyers és a Canucks (Agroinform)
Philadelphia Flyers és a Vancouver Canucks is kikapott az NHL szombati játéknapján.
febr. 27
12:41
Ferguson szerint a sajtó villamosszékbe ültetné Rooneyt (Agroinform)
A Manchester United skót menedzsere védelmébe vette a James McCarthyt lekönyöklő angol támadót, akit az angol szövetség sem fog eltiltani.
febr. 27
12:48
Schalke 04: „Felix: nem tetszik!" - jelezték a királykékek ultrái Magathnak (She)
Ismét egyértelmű jelzést adott a Schalke 04 labdarúgócsapatának szurkolóserege: a Felix Magathot nem különösebben kedvelő drukkerek „Facebook-transzparensekkel" üzentek a vezetőedzőnek.
febr. 27
12:57
Kamer bukása borzolta a kedélyeket - videó (Agroinform)
A svédországi Are-ban zajló lesikló versenyen csúnya bukást láthatott a közönség, ezúttal a svájci Nadja Kamerért aggódhattunk.
febr. 27
12:59
Mekonnen nyerte a Tokiói Maratont, az egyik chilei bányász is futott (Agroinform)
A térdsérülés miatt visszalépett világcsúcstartó, Haile Gebrselassie távollétében is etióp siker született Hailu Mekonnen révén vasárnap a Tokió Maraton férfi versenyében.
febr. 27
13:06
Videó: humoros közjáték zavarta meg a brazil labdarúgó-mérkőzést (She)
Pár percig állt a játék Brazíliában a mineiro állami bajnokság Varginha–Fluminense MG mérkőzésén egy vicces esemény miatt. A vendégek támadtak, amikor a semmiből befutott a pályára egy kutya és azonnal lecsapott a labdára. Végül egy katona segítségével sikerült a betolakodót kivinni a játéktérről.
febr. 27
13:24
Werder Bremen: a kapitány Frings a szezon végén a Bundesligát is elhagyja (She)
Utolsó szezonját húzza le a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban Torsten Frings, a Werder Bremen csapatkapitánya. A rutinos középpályás mindenképpen folytatni akarja karrierjét, de jövőjét már egy alacsonyabb tempójú bajnokságban képzeli el.
febr. 27
13:26
Formula-1: a Kubicát pótló Heidfeld máris a Renault vezére lett (She)
Nick Heidfeld máris a Renault vezérpilótája lett – állítja Eric Boullier, a Formula–1-es istálló francia csapatfőnöke a ralibalesetben megsérült Robert Kubica helyére szerződtetett német sofőrről.
febr. 27
13:28
Atlétika: etiópiai siker a tokiói maratonin, chilei bányász is a teljesítők között (She)
A térdsérülés miatt visszalépett világcsúcstartó, Haile Gebrselassie távollétében is etiópiai siker született Hailu Mekonnen révén vasárnap a Tokió Maraton férfi versenyében.

Keresés