2011. február 26. szombat

febr. 26
0:12
Videó: Nem játszottunk jól, de nem kell szégyenkeznünk - Prukner (She)
A Ferencváros 2–1-re legyőzte a Kecskemétet a labdarúgó NB I 17. fordulójában. Tekintse meg a mérkőzés után készült videónkat a sajtótájékoztatóról, amelyen a szakvezetők és Rósa Dénes is elmondták a véleményüket a meccsről!
febr. 26
0:39
Tóth Balázsék legyőzték Simon Andrásékat (Agroinform)
A Venlo legyőzte hazai pályán az Excelsiort Cullen elsőp percben szerzett góljával. Tóth végig pályán volt, Simon nem kapott lehetőséget.
febr. 26
0:57
Feczesin Róbert góljával mentett pontot az Ascoli Livornóban - videó (Agroinform)
Egészen a véghajráig vezettek a hazaiak, a 89. percben azonban Feczesin betalált, és ezzel döntetlenre mentette a mérkőzést.
febr. 26
1:15
Zalában tilos bakot lőni! (Agroinform)
Csank János keze alatt újra összeállt egy erős csapat, amely veszélyes lehet a legjobbakra is - ezúttal Zalaegerszegen.
febr. 26
1:33
Győzelemmel búcsúzott az idei szezontól a Volán (Agroinform)
Zágrábi győzelemmel, kilencedikként búcsúzott az alapszakasztól a rájátszásról lemaradó Fehérvár az osztrák jégkorongligában.
febr. 26
6:51
Nagyon pörgött a Dinamo (Behaviour)
Megsemmisítő vereséget mért a Dinamo Kijev a Besiktasra a labdarúgó Európa Liga egyenes kieséses fázisának első körében: az ukránok a törökországi 4-1-es siker után csütörtök késő este 4-0-ra verték a többek mellett a spanyol Gutival fölálló alakulatot.
febr. 26
6:53
Célegyenesben a BL-ben (Behaviour)
Két fordulóval a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének befejezése előtt a Veszprém a csoportelsőségért, a Szeged a továbbjutásért vív ádáz csatát a riválisokkal. A KEK-ben a Balatonfüredért, az EHF Kupában a Tatabányáért izgulhatunk a hétévégén.
febr. 26
7:06
Női kézilabda: Bulath Anita után Mörtel Renáta is távozik Debrecenből (She)
Mörtel Renáta is elhagyja az élvonalban szereplő DVSC-Korvex női kézilabdacsapatát. Ezt a játékos erősítette meg a Nemzeti Sport kérdésére válaszolva.
febr. 26
7:09
Üllői út: még meleg a helyzet (Behaviour)
Berki Krisztián cége legkorábban két héten belül lehet a ferencvárosi labdarúgócsapatot működtető zrt. tulajdonosa. Az FTC Zrt. korábbi vezérigazgatója magyar befektető kezébe adná az együttest, legjobban annak örülne, ha maga a Ferencvárosi Torna Club lenne a tulajdonos.
febr. 26
7:11
Öngól és tizenegyes - Nyert a Fradi (Behaviour)
A Ferencváros vendégeként az Albert-stadionban lépett pályára a Kecskemét. A vendégek Tököli Attila kapásgóljával kerültek előnybe az első félidőben, a folytatásban azonban a csereként beállt Preklet Csaba öngólt "szerzett", majd Rósa Dénes tizenegyesből megszerezte a győztes találatot a zöld-fehéreknek.
febr. 26
7:24
Férfi kosárlabda: NBA-t megjárt edző irányítja az ukránokat (She)
A korábban az észak-amerikai profiligában, az NBA-ben is megforduló Mike Fratello lesz az ukrán férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya az idei Európa-bajnokságon.
febr. 26
7:42
Tenisz: Acapulcóban kialakultak a döntők, Del Potro négy között Delray Beachen (She)
Az Acapulcóban zajló WTA-, illetve ATP-tornán is kialakult a döntő párosítása. A hölgyeknél az argentin Gisela Dulko az Arn Gréta legyőzőjét búcsúztató spanyol Arantxa Parra Santonjával találkozik, míg a férfiaknál két spanyol, az első helyen kiemelt David Ferrer és a harmadikként rangsorolt Nicolás Almagro csap össze a fináléban.
febr. 26
8:00
NBA: elképesztő pontbárbaj a Miami-Washingtonon, Wade 41-ig jutott (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 119. játéknapján hazai sikert és hatalmas gólbárbajt (234 pontot) hozott a Miami–Washington meccs. A hazaiaknál a 41 pontig jutó Dwyane Wade volt a leginkább elemében, míg a vendégeknél Nick Young bizonyult a legeredményesebbnek 38 ponttal. Győzött a ligaelső Spurs és a címvédő Lakers is, míg a legutóbb vereséget szenvedő Orlando ezúttal…
febr. 26
8:27
Eddie a sas nyomdokain, avagy újabb brit veterán síugrásban - videó (Agroinform)
Érmet biztosan nem fog nyerni, mégis sokan figyelik majd a 45 éves James Lambert szereplését, aki északi összetettben indul.
febr. 26
9:03
234 pontos meccsen nyert a Miami (Agroinform)
Az NBA legutóbbi játéknapján elképesztő küzdelmet és összesen 234 pontot hozott a Miami Heat és a Washington Wizards össezcsapása.
febr. 26
9:12
Női kosárlabda: 12 millióval csökkenti támogatását a soproni önkormányzat (She)
A soproni önkormányzat megszorító intézkedései az MKB-Euroleasing Sopron női kosárcsapatának jövőjét is befolyásolhatják. A város vezetősége 2011-ben 12 millió forinttal csökkenti az egyesület támogatását.
febr. 26
9:21
Előremenekülés és visszaszámlálás Fehérváron (Agroinform)
Bekeretezett üres tabló hirdeti a felújított Sóstói stadion falán, hogy "ide kerül majd a klub első bajnokcsapatának fotója". A játékosok hat éve naponta szembesülnek a felirattal.
febr. 26
9:30
Öttusa-vk: Marosi döntős, Tibolya kiesett a Palm Springs-i versenyen (She)
Marosi Ádám bejutott a vasárnapi döntőbe, Tibolya Péter viszont búcsúzott a további küzdelmektől a Palm Springs-i öttusa-világkupa férfiversenyében.
febr. 26
9:33
Marosi döntős Palm Springsben (Metropol)
Marosi Ádám bejutott a vasárnapi döntőbe, Tibolya Péter viszont búcsúzott a további küzdelmektől a Palm Springs-i öttusa Világkupa férfi versenyében.
febr. 26
9:39
Marosi döntős, Tibolya kiesett Palm Springsben (Agroinform)
Marosi Ádám bejutott a vasárnapi döntőbe, Tibolya Péter viszont búcsúzott a további küzdelmektől a Palm Springs-i öttusa Világkupa férfi versenyében.
febr. 26
9:57
Kupagyőzelemre készül az Arsenal a Chelsea-Man. United derbi árnyékában (Agroinform)
Az Ágyúsok hat év után újra kupát emelhetnek a magasba, vasárnap délután a Birmingam Cityvel mérkőznek a Wembleyben a Ligakupa döntőjében.
febr. 26
10:06
Haladás: Megnyugodtam, most a ZTE elleni meccs a legfontosabb - Aczél (She)
A Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője, Aczél Zoltán a szombathelyi klub hivatalos honlapjának, a haladasfc.nyugat.hu-nak elárulta, már higgadtabban látja a dolgokat, mint néhány órával korábban. A szakember pénteken napközben még arról nyilatkozott, hogy vitában áll a vezetőkkel.
febr. 26
10:08
Pápa: Véber György szerint jó döntést hozott a halasztással az MLSZ (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága úgy határozott, hogy az NB I tavaszi nyitó fordulójából elmarad a Szolnoki MÁV–Lombard Pápa Termál FC mérkőzés. A vendégek szakvezetője, Véber György elfogadta és egyetért a döntéssel – olvasható a dunántúli csapat hivatalos honlapján.
febr. 26
10:24
Videó: Diego büntetőből nem talált be, parádés szabadrúgásból igen (She)
Ami nem sikerült tizenegyesből Diegónak, az utána akcióból, majd egy remek szabadrúgásból igen. A Wolfsburg–Mönchengladbach találkozón (2–1), a Bundesliga hétvégi fordulójának nyitó meccsén a brazil már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát.
febr. 26
10:26
Újpest: Balajcza Szabolcs viseli a kapitányi karszalagot a tavasszal (She)
Balajcza Szabolcs, az Újpest labdarúgócsapatának kapusa szombaton nevelőklubja, a Kaposvár ellen újra csapatkapitányként léphet pályára a lila-fehéreknél. A hálóőr korábban már betöltötte e pozíciót a gárdánál, most azonban csak helyettesnek érzi magát Vermes Krisztián sérülése miatt – olvasható az ujpestfc.hu-n.
febr. 26
10:33
A New York Rangers lenullázta a Washingtont (Agroinform)
Anélkül, hogy egyet is ütött volna, féltucat gólt kapott hazai pályán a Washington Capitals a New York Rangerstől az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
febr. 26
10:35
A klub Vasas-Híd néven szerepel az NB I-ben (Agroinform)
A bajnokság folytatásában Vasas-Híd néven szerepel a futballklub, ugynis a tulajdonos Híd Akvizíciós Zrt. névadó szponzorként is szerepet vállal a jövőben.
febr. 26
10:42
Videó: 234 pontig jutottak a csapatok Miamiban, Wade egymaga 41-ig (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 119. játéknapjának (pont)csúcsmeccse a Miami Heat–Washington Wizards találkozó volt (121–113). A hazaiak nyerőemberének a 41 pontig jutó Dwyane Wade bizonyult.
febr. 26
10:44
Labdarúgás: NB I-es nyugati derbi, német rangadó, MU-, Arsenal-, Real és Barca-meccs – a mai program (She)
A tavaszi rajtnak köszönhetően ismét pattognak a labdák az NB I-es pályákon, az első idei fordulóban rögtön nyugati derbit rendeznek a Zalaegerszeg és a Haladás között, míg az Újpest a Kaposvárt, az MTK a Hovédot fogadja. Bővelkedik ínyencségekben a nemzetközi kínálat is: Angliában pályára lép a Manchester United és az Arsenal, Spanyolországban a Barcelona és a Real Madrid, Olaszországban a…
febr. 26
10:51
Walcott a Barcelona elleni BL-visszavágót is kihagyhatja (Agroinform)
A szerdán, a Stoke City elleni bajnokin megsérült The Walcott a jelek szerint a másfél hét múlva sorra kerülő, Barcelona elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő-visszavágóját is kénytelen lesz kihagyni.
febr. 26
11:00
Labdarúgás: NB I-es nyugati derbi, német rangadó, Real- és Barca-meccs - a mai program (She)
A tavaszi rajtnak köszönhetően ismét pattog a labda az NB I-es pályákon. Az első idei fordulóban rögtön nyugati derbit rendeznek a Zalaegerszeg és a Haladás között, míg az Újpest a Kaposvárt, az MTK a Honvédot fogadja. Bővelkedik ínyencségekben a nemzetközi kínálat is: Angliában pályára lép a Manchester United, Spanyolországban a Barcelona és a Real Madrid, Olaszországban a Juventus, a…
febr. 26
11:18
Labdarúgás: parkolóban lőttek meg egy ecuadori válogatott futballistát (She)
Két lövést is kapott a jobb karjába Luis Bolanos ecuadori válogatott labdarúgó, akit az egyik fővárosi kórházban ápolnak, de a sérülése nem életveszélyes.
febr. 26
11:20
Golf-vb: Kaymer még kitart, de jön az eddigi legravaszabb ellenfél (She)
Négy amerikai és négy nem amerikai, köztük a világranglista első helyére törő német Martin Kaymer győzött a 8.5 millió dollár összdíjazású  meccsjátékos golfvilágbajnokság magyar idő szerint szombatra virradóra megrendezett nyolcaddöntőjében az arizonai Maranában.
febr. 26
11:36
Jégkorong: a Vasas bekkje, Szirányi Finnországba szerződne (She)
Minden a kapcsolatokon múlik. Nagy igazság ez a munkaerőpiacon, így végső soron az átigazolásokkor is. Szirányi Bence, a Vasas jégkorongcsapatának bekkje is az ismeretségekre apellálva mondja, a nyáron talán Finnországba szerződhet.
febr. 26
11:45
Vissza fogok térni Olaszországba - Ancelotti (Agroinform)
A tréner később az olasz válogatott irányítását is elvállalná.
febr. 26
12:03
Meglőttek egy ecuadori válogatott labdarúgót (Agroinform)
Két lövést is kapott a jobb karjába Luis Bolanos ecuadori válogatott labdarúgó, akit az egyik fővárosi kórházban ápolnak, de sérülése nem életveszélyes.
febr. 26
12:05
45 évesen vonul vissza a hatszoros olimpikon (Agroinform)
Hat olimpia és két olimpiai ezüstérem után, 45 évesen befejezi pályafutását az észt evezős Jüri Jaanson.
febr. 26
12:12
Videó: Mourinho és Casillas bemutatta a csapatot a híres vendégnek (She)
Mint arról már beszámoltunk, illusztris vendéget fogadtak a Real Madridnál csütörtökön. A spanyol labdarúgóklubnál Simon Peresz, Izrael elnöke tette tiszteletét, akit a blancók első embere, Florentino Pérez fogadott. José Mourinho vezetőedző és Iker Casillas csapatkapitány a tréning előtt bemutatta a játékosokat a politikusnak.
febr. 26
12:21
Tóth Balázzsal nyert a Venlo (Agroinform)
1-0-ra nyert a VVV Venlo, Tóth Balázs csapata az Excelsior ellen a holland-labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
febr. 26
12:30
Alpesi sí: Vonn nyerte Aréban a lesiklást és közelít Rieschre (She)
A svédországi Aréban folytatódott a női alpesisí-világkupa, amelyben ezúttal lesiklófutamot rendeztek. A győzelmet az amerikai Lindsey Vonn szerezte meg a szlovén Tina Maze és a német Maria Riesch előtt.
febr. 26
12:32
Sífutás: Björgen a sprint után az üldözéses versenyen is győzött (She)
Újabb norvég aranyérem született az oslói északisí-világbajnokságon, ahol a női 15 km-es üldözéses viadalt rendezték meg. A győzelmet a hazaiak kedvence, a sprintversenyt is megnyerő Marit Björgen szerezte meg a címvédő és az összetett világkupában vezető lengyel Justyna Kowalczyk, illetve honfitársnője, Therese Johaug előtt.
febr. 26
12:48
Spanyolország: Guardiola a világ legjobb edzőinek egyike - Mourinho (She)
José Mourinho, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid portugál vezetőedzője a klubja hivatalos honlapjának adott interjúban az ősi rivális Barcelona mesterét, Pep Guardiolát a világ egyik legjobb trénerének titulálta.
febr. 26
12:57
Marit Björgen duplázott (Agroinform)
Az oslói világbajnokság második női sífutó számát is a norvég Marit Björgen nyerte meg, aki ezzel már hatszoros világbajnok.
febr. 26
12:59
Barátságtalan vendéglátásra számíthatnak a spanyol élcsapatok (Agroinform)
A Mallorca sosem adja fel hazai pályán, a Barcelona sem számíthat sétagaloppra. Athletic-Valencia rangadót rendeznek Bilbaóban.
febr. 26
13:06
Videó: „Bajnok a Videoton, dobogós a Debrecen, kieső a Szolnok lesz” (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott ezúttal a tavaszi rajtról és a bajnokság végkimeneteléről fejtette ki a gondolatait.
febr. 26
13:08
Roma: a Corinthians ajánlatot tett, de Adriano maradni szeretne (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma támadója, Adriano ügynöke szerint több csapat is érdeklődött Brazíliából a csatár iránt, azonban ő maradni akar Rómában, és a klub sem szeretne megválni tőle.
febr. 26
13:24
Győr: a klub legendás játékosairól nevezik el az ETO-park szektorait (She)
Nagy dolgokon törik a fejüket a Győri ETO vezetői. Az idén százhetedik születésnapját ünneplő klub megpróbálja újra visszacsalogatni a legendákat.
febr. 26
13:33
Adriano marad Rómában ügynöke szerint (Agroinform)
A hírek szerint több brazil klub is ajánlatot tett a szebb napokat is látott játékosért.
febr. 26
13:42
Északi összetett: sáncrekord és kettős német siker az oslói vb-n (She)
Az északi összetett küzdelmei is megkezdődtek az oslói világbajnokságon, ahol először az egyéni kissáncversenyt rendezték meg. A győzelmet a síugrást új sáncrekorddal megnyerő német Eric Frenzel szerezte meg, honfitársa, Tino Edelmann és az osztrák Felix Gottwald előtt.
febr. 26
13:44
Juventus: Aquilani tíz napot kénytelen kihagyni izomsérülés miatt (She)
A pénteki edzésen sérülést szenvedő Alberto Aquilani, a Juventus labdarúgócsapatának középpályása előreláthatólag tíz napot lesz kénytelen pihenni az izomhúzódása miatt.

Keresés