2011. február 26. szombat

febr. 26
14:00
Arsenal: Beletörődtem, hogy nem játszhatok a kupadöntőn - Fabregas (She)
Cesc Fabregas, az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Arsenal játékosa csalódott ugyan, hogy sérülése miatt nem léphet pályára a holnapi Ligakupa-döntőn a Birmingham City ellen, azonban úgy véli, Arsene Wenger menedzser bölcs döntést hozott.
febr. 26
14:03
Indulnak a sportfejlesztési pályázatok (Behaviour)
Hamarosan megjelennek a sportcélú fejlesztésekkel kapcsolatos pályázatok - jelentette be Czene Attila, a Veszprém megyei Bakonybélen, a "Konferencia a Szabadidősport 2011. évi feladatairól, lehetőségeiről" - elnevezésű rendezvényen. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportállamtitkára emlékeztetett, hogy idén a tavalyi 16 milliárdról csaknem a duplájára növekszik a sport támogatása is.
febr. 26
14:09
Aquilani 10 napra kidőlt (Agroinform)
Alberto Aquilani, a Zebrák középpályása a csapat pénteki edzésén sérült meg, jobb combjában szenvedett izomhúzódást.
febr. 26
14:36
Hollandia: az oroszok nem jelentkeztek, Bodor kezdő a Rodában (She)
Bár korábban biztosnak tűnt, hogy Bodor Boldizsár a holland első osztályú Rodából az orosz labdarúgó-élvonalban szereplő Tom Tomszkhoz igazol, továbbra sincs előrelépés az ügyben. A szibériai klub nem jelentkezett a beígért szerződéssel, a magyar védő pedig ma este kezdő lesz a De Graafschap elleni bajnokin.
febr. 26
14:38
Női kézilabda: 13 gólos Fradi-győzelem az Alcoa ellen (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata remek támadójátékának köszönhetően hazai pályán 37–24-re legyőzte az Alcoa FKC-t a bajnokság 19. fordulójának szombati mérkőzésén.
febr. 26
14:45
Az Arsenal és a United között dől el a bajnoki cím - Ferguson (Agroinform)
A skót mester szerint a Manchester City és a Chelsea már kíírta magát a versenyből.
febr. 26
15:12
Bundesliga 2.: hazai pályán gázolt át Stieber csapatán a listavezető (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Aachen Stieber Zoltánnal a soraiban 5–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a listavezető Hertha BSC-től.
febr. 26
15:21
Kiütötte Stieberéket az éllovas Hertha (Agroinform)
Király Gábor együttese, az 1860 München 1-0-ra nyert az Union Berlin otthonában.
febr. 26
15:23
Guti bemutatott – video (Agroinform)
A Besiktas középpályása a Dinamo Kijev elleni 4-0-ra elveszített Európa Liga mérkőzésen mutatott be az ukrán szurkolóknak.
febr. 26
15:25
Gólzáporos Fradi-győzelem Fehérváron (Agroinform)
A vártnál jóval könnyebben, 13 gólos különbséggel győzött a Ferencváros csapata a Székesfehérvár ellen a női kézilabda NB I 19. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
febr. 26
15:48
Barcelona: 40 millió euró alatt nem hajlandók elengedni Krkicet (She)
Az El Mundo Deportivo című spanyol lap szerint a Barcelona 40 millió euró alatt nem hajlandó elengedni más együtteshez a kezdőcsapatba csak ritkán bekerülő csatárát, Bojan Krkicet.
febr. 26
15:50
Premier League: Steve Bruce 2014-ig hosszabbított a Sunderlanddel (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sunderland menedzsere, Steve Bruce 2014-ig meghosszabbította a szerződését. A szakember 2009 júniusában vette át az együttes irányítását.
febr. 26
15:52
Videoton: Garancsi szerint nem kell mindenben egyetérteniük Mezeyvel (She)
Garancsi István, a labdarúgó NB I tabelláját vezető Videoton tulajdonosa úgy véli, nem tragédia, ha bizonyos eseteket ő és Mezey György vezetőedző eltérően ítél meg; a fontos az, hogy mindketten végzik a maguk munkáját az áhított bajnoki cím megszerzése érdekében – olvasható a Fejér Megyei Hírlap honlapján megjelent interjúban.
febr. 26
16:06
Labdarúgó NB I: ZTE-Haladás élőben az NSO-n (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában Zalaegerszegen nyugati derbit rendeznek, a ZTE és a Haladás csapata csap össze. A mérkőzést figyelemmel követhetik élő, szöveges tudósításunkon!
febr. 26
16:24
Labdarúgó NB I: MTK-Honvéd mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában a 12. helyen álló MTK a 9. Bp. Honvédot fogadja. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 26
16:26
Atlétika: Szokolova világcsúcsot ért el 20 km-es gyaloglásban (She)
Vera Szokolova megjavította szombaton a 20 km-es gyaloglás világcsúcsát a Szocsiban rendezett orosz országos bajnokságon.
febr. 26
16:33
Cissé perli a rivális klub elnökét (Agroinform)
Az ősi rivális Olympiakosz elleni múlt szombati rangadón az ellenfél szurkolói felfújható banánokkal inzultálták a francia válogatott játékost, és állítólag tettleg is bántalmazták.
febr. 26
16:35
Szokolova világcsúcsa 20 km-es gyaloglásban (Agroinform)
Vera Szokolova megjavította szombaton a 20 km-es gyaloglás világcsúcsát a Szocsiban rendezett orosz országos bajnokságon.
febr. 26
16:42
Labdarúgó NB I: ZTE-Haladás találkozó élőben az NSO-n (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában Zalaegerszegen nyugati derbit rendeznek, a ZTE és a Haladás csapata csap össze. A mérkőzést figyelemmel követheti élő szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 26
16:44
Evezés: vasárnap az ergométeres bajnoki címekért húznak a versenyzők (She)
Február utolsó vasárnapján rendezi meg a Magyar Evezősszövetség a Mohácsi Sportcsarnokban a 21. Nyílt Magyar Ergométeres Országos Bajnokságot. Előzetesen 40 együttes több mint 450 egyéni sportolója nevezett. A bajnokságon részt vesz a közelmúltban, a bostoni ergométeres világbajnokságon bronzérmet szerző Varga Tamás is.
febr. 26
16:45
Dzsudzsák már a mostani szezon végén új csapathoz mehet (Behaviour)
Több európai csapat is csapat is érdeklődik a holland labdarúgó bajnokságban játszó magyar Dzsudzsák Balázs iránt - közölte szombaton a focista menedzsere a Sky Sport nevű brit sporttelevízióval. Fülöp Ferenc közölte: lehetséges, hogy a mostani szezon végére Dzsudzsák egy erősebb bajnokságba igazol át.
febr. 26
16:46
Vívó-vk: Mohamed Aida tizenegyedik női tőrben Gdanskban (She)
A magyar résztvevők közül Mohamed Aida szerepelt a legjobban a női tőrözők gdanski világkupaversenyén azzal, hogy a nyolcaddöntőig jutott, s végül a 11. helyen zárt.
febr. 26
16:51
Tisztul a kép vagy minden összekuszálódik a Serie A-ban? (Agroinform)
Az olasz bajnokság első két helyezettje egymással játszik a forduló zárómeccsén, az Inter a Samphoz, a Lazio a Cagliarihoz megy.
febr. 26
16:53
Mohamed tizenegyedik Gdanskban (Agroinform)
A magyar résztvevők közül Mohamed Aida szerepelt a legjobban a női tőrözők gdanski Világkupa-versenyén azzal, hogy a nyolcaddöntőig jutott, s végül a 11. helyen zárt.
febr. 26
17:00
Északisí-vb: Thomas Morgensterné az első síugróarany a férfiaknál (She)
Thomas Morgenstern győzelmével ért véget Oslóban a férfi síugrók első versenye az északisí-világbajnokságon. Az osztrák versenyző honfitársát, Andreas Koflert és a lengyel Adam Malyszt előzte meg a dobogón.
febr. 26
17:02
Man. City: Többre is képes vagyok, csak időre van szükségem - Dzeko (She)
Edin Dzeko, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City játékosa a Daily Mailnek adott interjúban elmondta, hogy jobb teljesítményt is képes nyújtani, csak még fel kell vennie a Premier League ritmusát.
febr. 26
17:18
Serie B: Feczesin Róbert fontos gólt lőtt, Filkor Attila csere volt (She)
Feczesin Róbert (Ascoli) és Filkor Attila (Triestina) egyaránt pályára lépett az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának 28. fordulójában; előbbi pontot érő gólt szerzett, utóbbi vereségnek volt részese.
febr. 26
17:27
Küzdelmes meccsen szögletek döntöttek az MTK javára a Honvéd ellen - videó (Agroinform)
A rossz talaj miatt nem a szép játék dominált, de hangulatos meccset játszott egymással az MTK és a Honvéd a szombati napsütésben.
febr. 26
17:36
Labdarúgó NB I: fordított, és 3-1-re nyert az MTK a Honvéd ellen (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában a 12. helyen álló MTK a 9. Bp. Honvédot fogadta. A vendégek egy szögletet követően szereztek vezetést a 25. percben Ivan Lovrics révén, míg a hazaiak ugyancsak egy sarokrúgást követően egyenlítettek Sütő László fejesével a szünet előtt. A második játékrészben szintén szögleteket követően a hazaiak újabb gólokat szereztek: a 77. percben a csereként beálló…
febr. 26
17:38
Tenisz: Djokovics legyőzte Federert a dubai torna döntőjében (She)
Novak Djokovics két szettben legyőzte a korábbi világelső Roger Federert a Dubaiban zajló 1 619 500 dollár összdíjazású férfi tenisztorna döntőjében. A szerb teniszező 6:3, 6:3-ra múlta felül a svájci játékost, s ezzel sorozatban harmadszor nyerte meg a dubai kemény pályás versenyt.
febr. 26
17:40
Labdarúgás: elhunyt a szovjet színekben olimpiai bajnok magyar (She)
Nyolcvanegy esztendős korában Munkácson elhunyt a korábbi szovjet válogatott, de magyar nemzetiségű labdarúgó, Becza József.
febr. 26
17:54
Férfi kézilabda BL: a Veszprém idegenben is legyőzte a Koldingot (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában az MKB Veszprém Marko Vujin vezérletével 34–29-re nyert idegenben a dán Kolding ellen, ezzel újabb lépést tett a csoportelsőség felé.
febr. 26
17:56
Férfi kosárlabda NB I: Nyíregyházán nyert 16 ponttal a Szolnok (She)
A férfi kosárlabda NB I 21. fordulójának első szombati mérkőzésén a Szolnok Nyíregyházán nyert 86–70-re.
febr. 26
18:03
A Mainz idegenben nyert, a Schalkénak hazai pályán sem sikerült - videó (Agroinform)
A sérült Szalai Ádámot nélkülöző Mainz egy hajrában szerzett góllal nyert a Hoffenheim otthonában a Bundesliga 24. fordulójában.
febr. 26
18:05
Djokovics nagyon simán verte Federert a dubaji döntőben (Agroinform)
1 óra tizenegy perc alatt 6:3 6:3-ra verte a szerb a sokat hibázó Federert.
febr. 26
18:12
Férfi kosárlabda NB I: 16 ponttal nyert a Szolnok Nyíregyházán (She)
A férfi kosárlabda NB I 21. fordulójának első szombati mérkőzésén a Szolnok 86–70-re nyert Nyíregyházán.
febr. 26
18:14
Premier League: a MU négyet rúgott a Wigannak, Chicharito duplázott (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 28. fordulójában a Manchester United Javier Hernández duplájával és Wayne Rooney és Fábio találatával 4–0-ra nyert a Wigan otthonában. A játéknap többi mérkőzésen az Aston Villa, az Everton és a Wovlerhampton is győzött, a Newcastle hazai pályán ikszelt.
febr. 26
18:16
Labdarúgó NB I: ismét döntetlent játszott egymással a ZTE és a Haladás (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában a Ferencváros tegnapi győzelme miatt a harmadik helyre csúszó Zalaegerszeg a kiesés ellen küzdő Haladás együttesét fogadta. A hazai csapat Kenesei Krisztián büntetőjével szerzett vezetést már a 3. percben. Az egyenlítést pedig a félidő hajrájában Balázs Zsolt szerezte meg. Több gól már nem esett, a döntetlen megérdemeltnek mondható.
febr. 26
18:21
Koldingban is magabiztosan nyert a Veszprém (Agroinform)
Dániai győzelemével a Veszprém már biztosan kedvezményezett lesz a BL nyolcaddöntőjében.
febr. 26
18:23
Hernandez kivégezte a Wigant - videó (Agroinform)
A Manchester United mexikói csatárának két góljával kezdődött a Wigan elleni gólparádé, a Vörös Ördögök meg sem álltak négy gólig.
febr. 26
18:25
Dániai győzelmével már legalább csoportmásodik a Veszprém (Agroinform)
Az MKB Veszprém nyert Koldingban a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati játéknapján, így a nyolcaddöntőben kedvezményezett lesz.
febr. 26
18:30
Labdarúgó NB I: ismét döntetlent ért el egymással a ZTE és a Haladás (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában a Ferencváros tegnapi győzelme miatt a harmadik helyre csúszó Zalaegerszeg a kiesés ellen küzdő Haladás együttesét fogadta. A vendégcsapat Kenesei Krisztián büntetőjével szerzett vezetést a 3. percben. A félidő hajrájában Balázs Zsolt egyenlített. Több gól már nem esett, az 1–1-es döntetlen megérdemeltnek mondható.
febr. 26
18:32
Championship: Buzsákyval a soraiban győzött a QPR, Priskinék kikaptak (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő QPR Buzsáky Ákossal a soraiban 3–0-ra legyőzte idegenben a Middlesbrought. A magyar játékos kezdőként lépett pályára, és 69 perc játéklehetőséghez jutott. Győzelmével a Queens Park Rangers megerősítette vezető helyét a tabellán.
febr. 26
18:39
Döntetlen született a ZTE-Haladás rangadón (Agroinform)
A Zalaegerszeg hazai pályán meglepetésre csak döntetlent ért el szombaton a Szombathelyi Haladás ellen.
febr. 26
18:48
Cselgáncs: Karakas Hedvig az ötödik helyen végzett Prágában (She)
Az 57 kg-os súlycsoportban versenyző Karakas Hedvig ötödik helyen végzett az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat prágai állomásának szombati versenynapján.
febr. 26
18:50
Videó: átjáróház volt a Wigan védelme, így nyert bajnokit a MU (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 28. fordulójában a Manchester United Javier Hernández duplájával, valamint Wayne Rooney és Fábio találatával 4–0-ra nyert a Wigan otthonában. Nézze meg a meccs összefoglalóját!
febr. 26
18:52
Görögország: Szélesivel, de Németh nélkül nyert simán a Volosz (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Szélesi Zoltánt és Németh Krisztiánt is foglalkoztató Olympiakosz Volosz 3–1-re győzött a Kerkira otthonában.
febr. 26
18:54
Női kosárlabda NB I: a ZTE rangadót nyert a Szeged ellen (She)
A női kosárlabda NB I alapszakaszának 24. fordulójában az ötödik helyen álló ZTE NKK hazai pályán 77–68-ra nyert a hatodik Szeged ellen.
febr. 26
18:56
Tenisz: Zvonarjova legyőzte a világelső Wozniackit a dohai fináléban (She)
A Dohában zajló 721 000 dollár összdíjazású női tenisztorna döntőjében a második helyen kiemelt Vera Zvonarjova két szettben legyőzte az első kiemelt Caroline Wozniackit.
febr. 26
19:06
Női kosárlabda NB I: hazai diadal született a ZTE-Szeged rangadón (She)
A női kosárlabda NB I alapszakaszának 24. fordulójában az ötödik helyen álló ZTE NKK hazai pályán 77–68-ra nyert a hatodik Szeged ellen.

Keresés