2011. január 31. hétfő

jan. 31
1:27
NBA: hiába szórt Bryant 41 pontot, a Celtics megverte a Lakerst (She)
Kobe Bryant 41 ponttal valódi vezére volt a Los Angeles Lakersnek, más kérdés, hogy a Boston Celtics így is 109–96-ra legyőzte a kaliforniaiakat az NBA alapszakaszának vasárnapi rangadóján.
jan. 31
5:12
Leszállt a köd a Lokinál (Behaviour)
Hivatalos honlapján reagált lapunk írására a Debrecen. A hajdúságiak közleményének címe: "Most a Népszava ködösít". Ez a klub hivatalos véleménye Volker Talarowski, a bochumi bíróság szóvivőjének szombati lapunkban megjelent nyilatkozatáról, amelyben ismertette az ügyészség által elkészített vádirat debrecenieket érintő részét.
jan. 31
6:33
Mainz: pechszéria, a Szalai Ádámot váltó Risse is megsérült (She)
Bővült a sérültek listája a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő  Mainznál.
jan. 31
6:42
Loki: 50 ezer eurós bunda (Behaviour)
A bochumi bíróságra benyújtott vádirat szerint nemcsak a 2009-ben rendezett Debrecen-Fiorentina Bajnokok Ligája-selejtezőt manipulálták, hanem 2008-ban a hajdúságiak Young Boys elleni UEFA Kupa-meccsén is előre meghatározott eredmény született: utóbbin 50 ezer eurón osztoztak a "buliba beavatott" futballisták.
jan. 31
7:00
Szalai súlyos térdsérülése (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott szempontjából is szörnyű hír, hogy Szalai Ádám jobb térdében elszakadt a külső szalag a Kaiserslautern elleni szombati német bajnoki mérkőzésen a Bundesliga 20. fordulójában. A mainzi klub hivatalos honlapja szerint a magyar futballistára több vizsgálat is vár, melyek során ki kell derülnie, hogy szenvedett-e más sérüléseket is.
jan. 31
7:02
Erdei Zsolt egy hete újra edz (Behaviour)
Megkezdte hivatalos felkészülését következő amerikai mérkőzésére Erdei Zsolt profi ökölvívó világbajnok. Bár még semmilyen konkrétumot nem lehet tudni következő ellenféléről, illetve a gála helyszínéről, Madár úgy készül, hogy április közepén vagy végén újból ringbe lép.
jan. 31
7:09
NBA: a Suns izgalmassá tette a végét, de nyert a Hornets ellen (She)
A Phoenix Suns a karriercsúcsnak számító 25 pontot szerző Marcin Gortat vezetésével 104–102-re győzött a New Orleans Hornets ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 97. játéknapján. A hazaiak majdnem elbukták nyolcpontos előnyüket 18 másodperc alatt a meccs végén, de Grant Hill blokkolta Marcus Thornton próbálkozását 3.9 másodperccel a dudaszó előtt, míg Chris…
jan. 31
7:45
Man. City: három hónapra elveszítette egyik kulcsemberét a City (She)
Az orvosi jelentések szerint Adam Johnson, az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City középpályása három hónapig nem léphet pályára. A futballista még csapata csütörtöki edzésén szenvedett sérülést.
jan. 31
7:45
NHL All Star-gála: Lidström csapata nyert (Metropol)
A Nicklas Lidström vezette csapat 11-10-re legyőzte Eric Staal együttesét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hagyományos All Star-gáláján, amelynek legértékesebb játékosa a vesztes alakulatban szereplő Patrick Sharp lett.
jan. 31
8:03
Osasuna: spanyol riválist kapott Vadócz Krisztián - hivatalos (She)
A spanyol labdarúgó élvonalban szereplő, tegnap a Real Madridot 1–0-ra legyőző Osasuna szerződtette Álvaro Cejudót, a másodosztályú Las Palmas középpályását.
jan. 31
8:39
Videó: a teremtorna döntőjének legfontosabb góljai (She)
A DVSC-TEVA sikerével zárult a téli teremlabdarúgó-bajnokság, miután a döntőben 4–2-re felülmúlta a DVTK-t. A debreceni fináléban több izgalmas és gólgazdag mérkőzést láthattak a nézők. Tekintse meg a torna legfontosabb góljait és a főszereplők értékelését!
jan. 31
8:57
Tenisz: Clijsters a 2., Szávay a 37., Arn az 59. a világranglistán (She)
Az Australian Openen diadalmaskodó belga Kim Clijsters már a második a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul a dán Carolina Wozniacki vezet.  A női versenyeket szervező WTA hétfői közlése szerint a Grand Slam-viadalt sérülés miatt kihagyó Szávay Ágnes – noha 100 pontot veszített – a 39.-ről feljött a 37. helyre. A melbourne-i tornán az első körben kieső Arn Gréta…
jan. 31
9:33
Atlético Madrid: a Tottenham 45 millió eurót ajánlott Agüeróért? (She)
A madridi As értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham 45 millió eurót ajánlott az Atlético Madrid argentin támadójáért, Sergio Agüeróért.
jan. 31
10:09
Videó: kupagyőztesek lettek Miskolcon a Dab.Docler hokisai (She)
Mint arról beszámoltunk, a Dunaújvárosi Acélbikák csapata megvédte tavalyi elsőségét a Magyar Kupa négyes döntőjében, miután a fináléban legyőzte a Vasas HC-t 5–3-ra.
jan. 31
10:11
Paks: a Sturm visszalépett, kazah csapat az új ellenfél (She)
Változott a törökországi edzőtáborban már két felkészülési mérkőzést megnyerő Paksi FC labdarúgócsapatának programja, február elsején az osztrák Sturm Graz helyett a kazah Kairat Almati ellen lépnek pályára Kis Károly fiai.
jan. 31
10:13
Kajak-kenu: tiltott szer birtoklása miatt hazaküldték az olasz sportolót (She)
Az Olasz Kajak-Kenu Szövetség hazaküldte egyik sportolóját a válogatott ausztráliai edzőtáborából, mert a hotelszobájában tiltott szerre bukkantak.
jan. 31
10:27
Sunderland: az angol csapat középső védője Pintér csapattársa lesz (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Zaragozánál folytatja a karrierjét Paulo Da Silva, a Sunderland középső védője.
jan. 31
10:29
Brazília: Menezes kihirdette a brazilok Franciaország ellen készülő keretét (She)
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Mano Menezes kijelölte 23 fős keretét a február 9-i Franciaország elleni felkészülés mérkőzésre, amelyet Párizsban, a Stade de France-ban rendeznek.
jan. 31
10:45
Bordeaux: brazil válogatott támadó érkezik kölcsönbe Kijevből (She)
Francia lapértesülések szerint az első osztályban szereplő Bordeaux labdarúgócsapata brazil válogatott támadóval erősíti meg a keretét: a bajnokságban gyengélkedő, 8. helyen álló együttes fél évre kölcsönvenné az ukrán Dinamo Kijev támadóját, Andrét.
jan. 31
10:47
Videó: zseniális kapásgól és egy hatalmas bukás Mexikóból (She)
A mexikói bajnokságban megrendezett Pumas–Monterrey találkozón (3–2) a hazaiak egy parádés kombináció után szerezték meg harmadik góljukat, amelyet Cortez kapásból vágott a hálóba. A vendégek szélsője, Neri Cardozo egy kiugratás után iramodott meg, a labdát nem érte el, ráadásul átesett a reklámtáblán, és csúnyán összetörte magát.
jan. 31
11:03
Manchester United: a Leverkusennek nem elég 20 millió euró Adlerért (She)
Rudi Völler, a Bayer Leverkusen igazgatója 20 millió eurónál is többet kér a válogatott portásáért, a 26 éves René Adlerért, akit a Manchester United nézett ki az idény végén visszavonuló Edwin van der Sar utódjának.
jan. 31
11:05
Serie A: Ez volt az utolsó szezonom a Milanban - Jankulovski (She)
Marek Jankulovski, az olasz labdarúgó élvonalban szereplő AC Milan 33 éves hátvédje a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, ez az utolsó idénye a Serie A-ban, nyáron visszatér Csehországba, hogy hazájában fejezze be pályafutását.
jan. 31
11:07
Szánkó: a 37 éves Zöggeler hatodik vb-címét szerezte meg (She)
Az olasz Armin Zöggeler győzelmével zárult a férfi együléses versenyszám a szánkósok hétvégi, Cesanában rendezett világbajnokságán.
jan. 31
11:21
Az NFC nyerte a Pro Bowlt (Metropol)
A profi jégkorongligához hasonlóan az amerikaifutball-bajnokságban (NFL) is All Star-hétvége zajlott: az úgynevezett Pro Bowl-on a Nemzeti főcsoport (NFC) válogatottja legyőzte az Amerikai főcsoport (AFC) csapatát.
jan. 31
11:39
Atlétika: Bene Barnabás nyert 1500 méteren Pozsonyban (She)
Bene Barnabás nyerte meg a férfi 1500 métert a Pozsonyban rendezett nemzetközi fedett pályás atlétikai viadalon. A magyar szövetség honlapja szerint a pécsi középtávfutó 3:47.60 perces idővel ért célba. Mellette még Kerekes Gréta végzett dobogós helyen, ő 8.56 másodperccel második lett 60 méter gáton.
jan. 31
12:15
NB II: a Vasastól érkezett fiatal csatár a Budaörshöz (She)
Szűcs Péter, a Vasas fiatal csatára megállapodott a Budaörsi SE labdarúgócsapatának vezetőivel.
jan. 31
12:17
Videó: elfektette a fél csapatot, majd óriási bombát lőtt a tini (She)
Az U20-as dél-amerikai bajnokságon a venezuelai Yoahandry Orozco szédületes gólt lőtt Peru ellen (1–1). A 19 éves középpályás a saját térfeléről indult, minden szembejövőt elfektetett, majd hatalmas gólt zúdított a kapuba.
jan. 31
12:33
Vasas: Lázok Jánosnak francia, angol és görög ajánlatai vannak (She)
Francia, angol és görög klubok is érdeklődnek Lázok János, a Vasas labdarúgója iránt. A kétszeres válogatott támadó a Nemzeti Sport Online-nak elárulta: bár az idő ebben az esetben sürgeti, már a téli átigazolási időszakban csapatot válthat. Viszont akkor sem esik kétségbe, ha végül Angyalföldön marad, ugyanis szerződése a nyáron lejár, így akkor már csak vele kell megegyezni.
jan. 31
12:51
Tenisz, Fed-kupa: Szávayt Marosi pótolja, de így is a feljutás a cél (She)
A magyar női válogatottnak legjobbja, a sérült Szávay Ágnes nélkül kell pályára lépnie a Fed-kupa Euroafrikai zóna I. csoportjában, szerdától szombatig az izraeli Eilatban.
jan. 31
13:09
Hamarosan látható lesz a Grosics-film (Infostart)
Schmitt Pál államfő és Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében jövő hétfőn a Millenáris Parkban lesz a díszvetítése az Aranycsapat legendás labdarúgójáról, Grosics Gyuláról szóló dokumentumfilmnek. A Keresztlécen című alkotás számos, eddig nem ismert tényt is tartalmaz.
jan. 31
13:09
Juventus: Legrottaglie már Milánóban van, fél évre érkezik? (She)
A tuttomercatoweb.com értesülései szerint Nicola Legrottaglie már megérkezett Milánóba, és a Juventus játékosának ügynöke, Alessandro Moggi szerint már alá is írta fél évre szóló szerződését a Milannal.
jan. 31
13:27
Szocsi 2014: lemondott az olimpiai építkezések vezetője (She)
Lemondott Tajmuraz Bollojev, annak az Olimpsztroj nevű orosz állami óriásvállalatnak a vezetője, amely a 2014-es szocsi olimpia létesítményeinek elkészítéséért és a téli játékokhoz szükséges infrastruktúrának a kiépítéséért felel – közölte hétfőn a RIA Novosztyi orosz sajtóügynökség.
jan. 31
13:29
Inter: Massimo Moratti Santont ajánlhatja a Genoának Criscitóért (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Massimo Moratti, az Inter elnöke felajánlotta Davide Santont a Genoának Domenico Criscitóért cserébe.
jan. 31
14:03
Tököli újra válogatott lehet (Infostart)
Egervári Sándor szövetségi kapitány a 34 éves Tököli Attilát, a KEcskemét csatárát hívta meg a szombaton megsérült Szalai Ádám helyére az Azerbajdzsán elleni február 9-i felkészülési mérkőzésre készülő keretbe - adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 31
14:21
Profi ökölvívás: Vitalij Klicsko már a visszavonuláson elmélkedik (She)
Március 19-én Odlanier Solis ellen teszi kockára WBC-címét Vitalij Klicsko. Az ukrán világbajnok júliusban 40. életévét tölti be, és bár sérülése miatt közel négy évet hagyott ki és továbbra is remek formában érzi magát, jobban foglalkoztatja a visszavonulás gondolata.
jan. 31
14:21
Erdeit testépítőedző készíti fel a harcra (Blikk)
Fót — Érte már kritika Erdei Zsolt (36) erőnlétét, de a Bokszvilágszervezet (WBO) egykori félnehézsúlyú és a Bokszvilágtanács (WBC) korábbi cirkálósúlyú profi világbajnoka ígéri, ennek vége.
jan. 31
14:57
Kevesen hisznek a Real feltámadásában (Infostart)
Behozhatatlanul sok, vagy még ledolgozható hátrány a hét pont? - teszik fel a kérdést sokan a Real Madrid futballcsapatának vasárnap esti bajnoki kudarca után. A gyorsfelmérés szerint csak kevesen hisznek benne, hogy a királyi gárda megelőzheti a Barcelonát.
jan. 31
14:57
Dortmund: a klub még tárgyal Hajnal Tamásról - lapértesülés (She)
A sport1.de internetes oldal értesülési szerint a Borussia Dortmund még tárgyal Hajnal Tamás eladásáról a Stuttgarttal.
jan. 31
14:57
Magyar-azeri: Szalai helyett Tököli a keretben (Metropol)
Tököli Attilát hívta be hétfőn a magyar labdarúgó-válogatott keretébe a hétvégén megsérült Szalai Ádám helyett Egervári Sándor szövetségi kapitány.
jan. 31
14:59
Brescia: Zanetti lett Vass Ádám legújabb csapattársa - hivatalos (She)
Az olasz labdarúgó élvonalban szereplő Brescia szerződtette Cristiano Zanettit a Fiorentinától. A játékos két évre írt alá a Vass Ádámot is foglalkoztató klubhoz – adta hírül a Brescia hivatalos honlapja.
jan. 31
15:01
Bordeaux: Miroslav Klose lehet a következő erősítés - sajtóértesülés (She)
A francia Sud Ouest értesülései szerint Miroslav Klose, a Bayern München csatára iránt érdeklődik a francia labdarúgó élvonalban szereplő Bordeaux.
jan. 31
15:03
Videó: Szalai Ádám lesről indulva csúszott össze a kapussal (She)
Súlyos sérülés lett a következménye Szalai Ádám és a Kaiserslautern kapusa, Tobias Sippel hétvégi találkozásának. Nézze meg az esetet videón!
jan. 31
15:05
Fulham: szeretnének tárgyalni az opcióról, de Gera Zoltán kivár (She)
A Fulham vezetői jelezték Gera Zoltánnak, hogy szeretnék ha életbe lépne a támadó nyáron lejáró szerződésében szereplő plusz egyéves opció, de a játékos menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, egyelőre nem tárgyalnak erről az angol klub elöljáróival.
jan. 31
15:07
Tenisz: Djokovics felzárkózott Federerre a ranglistán, Balázs a 197. (She)
Az Australian Openen diadalmaskodó szerb Novak Djokovic felzárkózott a második helyen álló, s a melbourne-i elődöntőben általa legyőzött svájci Roger Federer mögé a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.
jan. 31
15:09
Atlético Madrid: Agüero hosszabbított, de lejjebb vitték a kivásárlási árát (She)
Az Atlético Madrid meghosszabbította Sergio Agüero szerződését 2014-ig, ám a spanyol klub 60 millió euróról 45 millió euróra csökkentette az argentin csatár kivásárlási árát.
jan. 31
15:15
Debrecen: Nem tudom, mennyiben változik a pozícióm - Malinauskas (She)
Kapusokat tesztelt az elmúlt hetekben a DVSC-TEVA labdarúgócsapata, közülük a szerb Nenad Novakovicsot szerződtette is az élvonal címvédője. Az ősszel első számú kapusnak számító Mindaugas Malinauskas egyelőre nem tudja, hogy csapaton belüli pozíciója mennyiben változik majd meg a posztjára érkező új társ érkezésével.
jan. 31
15:15
McCabe átadja a Ferencváros vezetését (Metropol)
Kevin McCabe, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa hétfőn bejelentette, elérkezettnek látja az időt arra, hogy a klub vezetését másra bízza.
jan. 31
15:17
PSV: a Man. City ajánlatot tett Dzsudzsákért, de visszautasították - sajtóhír (She)
Holland és angol sajtóhírek szerint a Manchester City ajánlatot tett Dzsudzsák Balázsért, de a PSV visszautasította az angolokat.
jan. 31
15:19
Atlétika: Uhov közel járt Sotomayor magasugrócsúcsának megdöntéséhez (She)
Az orosz Ivan Uhov 2.38 méteres eredménnyel nyerte meg a férfi magasugrást a csehországi Hustopecében rendezett ugrógálán, melyen nagyon biztató kísérleteket tett a 2.44 méteres világcsúcs-magasságon.
jan. 31
15:33
McCabe átadja a Ferencváros irányítását (Infostart)
Kevin McCabe, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa bejelentette, elérkezettnek látja az időt arra, hogy a klub vezetését másra bízza.

Keresés