2011. január 30. vasárnap

jan. 30
0:15
Primera División: látványos meccsen ikszelt a Depor a Sevillával (She)
Óriási mérkőzést játszott egymással a Deportivo és a Sevilla a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 21. fordulójában. A szebb napokat is megélt két csapat találkozóján 3–3-as döntetlen született.
jan. 30
7:09
FTC: Pruknert nem érdekli az eredmény, elégedett a hozzáállással (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Ferencváros élvonalban szereplő labdarúgócsapata 1-0-ra nyert felkészülési mérkőzésen a szlovákiai FC Nitra ellen. Prukner László az eredménynek nem tulajdonít nagy jelentőséget, de van, aminek igen.
jan. 30
7:11
NBA: a Spurs már 40 győzelemnél jár - elsőként ebben az idényben (She)
A Houston Rockets elleni mérkőzést a 22 pontig jutó Manu Ginóbili vezetésével 108–95-re megnyerő San Antonio Spurs – elsőként ebben az idényben – már negyven győzelemnél jár az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
jan. 30
7:27
Profi ökölvívás: Bradley egyhangú pontozással nyert Alexander ellen (She)
Timothy Bradley nyerte meg a Devon Alexander elleni címegyesítő mérkőzést, amellyel megvédte a Bokszvilágszervezet (WBO) kisváltósúlyú vb-övét, és megszerezte a Bokszvilágtanács (WBC) vb-címét ugyanebben a kategóriában magyar idő szerint vasárnap hajnalban Detroitban.
jan. 30
7:29
Felkészülés: a Kaposvár kétgólos veresége a Ravennától (She)
Lejátszotta első olaszországi felkészülési mérkőzését a Kaposvári Rákóczi FC élvonalbeli labdarúgócsapata, az ellenfél az olasz harmadosztályú Ravenna volt.
jan. 30
7:45
Kecskemét: az edző is beszállt az edzőmeccsen, gólpasszt is adott (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Kecskeméti TE-Ereco labdarúgócsapata az egyik szombati felkészülési mérkőzésén 7–2-es győzelmet aratott a horvát másodosztályú Medulin ellen.
jan. 30
8:03
Vívás: francia érdeklődés a 2014-es Európa-bajnokság iránt (She)
A francia sportági szövetség (FFE) szeretné megrendezni a vívók 2014-es Európa-bajnokságát.
jan. 30
8:57
Australian Open: a szlovén, kanadai duó győzött a vegyes párosban (She)
A szlovén Katarina Srebotnik és a kanadai Daniel Nestor nyerte a vegyes párosok küzdelmeit vasárnap az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon.
jan. 30
9:15
DVSC: Coulibaly újra Kiss Zoltán társa lehet - a Panszerraikosznál (She)
Görögországba igazolhat Adamo Coulibaly: a labdarúgó NB I-ben szereplő Loki 29 esztendős támadója iránt a Panszerraikosz érdeklődik.
jan. 30
9:33
Mészáros Liptákra szavaz (Blikk)
Debrecen ‒ Egy év alatt hatalmasat fordult a világ Mészáros Norberttel (30). A labdarúgó 2009 őszén a DVSC–TEVA védőjeként szerepelt a Bajnokok Ligája főtábláján, majd a Blikk játékán lapunk olvasói tavaly ilyenkor az év legjobb védőjének választották.
jan. 30
9:33
Egy torna erejéig visszatér Ivanisevic (Metropol)
A jövő héten kezdődő zágrábi tenisztornán elindul Goran Ivanisevic, a horvátok 2004-ben visszavonult legendás játékosa.
jan. 30
10:09
Mainz: Szalai csak ma hagyhatja el a kórházat, de nem nagyon súlyos az állapota (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a szombaton a Kaiserslautern elleni német élvonalbeli bajnokin súlyosan megsérülő Szalai Ádámot magyar klubtársa, Löw Zsolt vitte be tegnap a mainzi kórházba, ahonnan ma délután térhet haza.
jan. 30
10:27
Újpest: Elszántak vagyunk, de nem koncentrálunk jól - Mészöly (She)
Csapata elszántságával elégedett volt Mészöly Géza, az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője a romániai FC Bihortól elszenvedett 2–1-es vereség után, de hiányolta a koncentrációt, a szakember szerint a nagyváradiak elkerülhető gólokkal győzték le együttesét szombaton a debreceni felkészülési mérkőzésen.
jan. 30
10:29
PSV: Rutten fél, hogy a lille-i ajánlat miatt elveszíti Dzsudzsák Balázst (She)
Az Omroep Brabant megszólalta Fred Ruttent, a PSV vezetőedzőjét Dzsudzsák Balázs esetleges lille-i csábításával kapcsolatban. A „Rutten fél Dzsudzsák átigazolásától” cím önmagában árulkodó, ahogyan a PSV vezetőedzőjének nyilatkozata is.
jan. 30
10:31
Légióssors: már fut az edzéseken a vállsérüléssel bajlódó Szabics (She)
Szombaton csatlakozott a törökországi Belekben edzőtáborozó Sturm Graz keretéhez Szabics Imre, aki a hét elején edzés közben vállsérülést szenvedett.
jan. 30
10:45
Labdarúgás: Kádárék az Arsenal ellen, pályán az Inter és a Juve - program (She)
Kádár Tamás szerepet kaphat az Arsenal ellen: a Newcastle magyar védőjére a Huddersfield kölcsönjátékosaként számítanak az „ágyúsok” ellen az FA-kupa negyedik fordulójában. Gera Zoltán a Tottenham ellen készül a Fulhammel. A spanyol bajnokságban Vadócz Krisztián csapata, az Osasuna a Real Madridot fogadja, míg Olaszországban az Inter és a Juventus is pályára lép.
jan. 30
11:39
Puskásék csúcsát is beállította a Barcelona (Infostart)
Nem csak nyert őszi legyőzője ellen a Barcelona a spanyol bajnokság 21. fordulójában, de beállította a Puskás Ferenc és Alfredo Di Stéfano vezérletével az 1960-61-es idényben sorozatban 15 győzelmet elért Real Madrid rekordját is.
jan. 30
12:15
NHL: a szlovák óriás korongja 170 kilométer/órás sebességgel suhant (She)
A szlovák Zdeno Chára 170.4 km/órára javította szombaton a lövési sebességrekordot az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) All Star-hétvégéjének egyik betétprogramjában. A Boston Bruins hokisa megvédte címét a különversenyben, ugyanis tavaly is ő ütötte meg a pakkot a legnagyobb erővel.
jan. 30
12:33
NHL: a szlovák óriás korongja 170 kilométer/órával suhant - videó (She)
A szlovák Zdeno Chára 170.4 km/órára javította szombaton a lövési sebességrekordot az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) All Star-hétvégéjének egyik betétprogramjában. A Boston Bruins hokisa megvédte címét a különversenyben, ugyanis tavaly is ő ütötte meg a pakkot a legnagyobb erővel.
jan. 30
12:35
Australian Open: Djokovics nem adott esélyt Murraynek a döntőben (She)
Novak Djokovics nyerte meg az Australian Open férfi egyesének küzdelmeit, miután három játszmában legyőzte a skót Andy Murrayt. Az elődöntőben Roger Federert is szettveszteség nélkül megverő szerb 2008-as győzelme után lett újra Melbourne bajnoka.
jan. 30
12:51
Djokovic nyert Melbourne-ben (Metropol)
A szerb Novak Djokovic nyerte a férfi egyes küzdelmeit az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a vasárnapi döntőben 6:4, 6:2, 6:3-ra győzött a brit Andy Murray ellen.
jan. 30
13:09
Videó: Ovecskin trükkjei nagy sikert arattak az All Star-hétvégén (She)
A Washington Capitals jégkorongozója, Alekszandr Ovecskin nyerte meg a trükkversenyt az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) All Star-hétvégéjének egyik betétprogramjában. Az orosz hokis, aki távszavazással győzött, koránt sem volt hibátlan, ám cselei rendkívül látványosra sikeredtek.
jan. 30
13:27
Videó: a kanadai Nathan Martz élete a magyar jégkorong (She)
A kanadai Nathan Martz a Sapa Fehérvár AV 19-től a Vasas HC-hoz szerződött. Miután több külföldi kérője is akadt, ez meglepő is lehetne, de tudható volt Martzről, hogy szeretne magyar válogatott jégkorongozó lenni. Ez a terve az idők folyamán csak erősödött és egyre fontosabbá vált, ezért is tért vissza tavaly a Volánhoz. Ha minden jól megy, és sikerül az ügymenet végére érnie, már a…
jan. 30
13:29
Kerékpár: Contador elhagyta csapatát, de küzd az eltiltás ellen (She)
Hazautazott a Saxo Bank csapat mallorcai edzőtáborából a doppingvétséggel gyanúsított Alberto Contador, a Tour de France kerékpáros körverseny háromszoros bajnoka, aki jelezte: semmilyen eltiltást nem fogad el, versenyzői engedélyének bármilyen felfüggesztése esetén fellebbezést nyújt majd be a döntéssel szemben.
jan. 30
13:45
Djokovics nyerte meg a férfi egyest Melbourne-ben (Infostart)
A szerb Novak Djokovics nyerte a férfi egyes küzdelmeit az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a vasárnapi döntőben 6:4, 6:2, 6:3-ra győzött a brit Andy Murray ellen.
jan. 30
13:45
Mainz: Még nincs diagnózis, de legalább négy hónapra számítok - Szalai (She)
Még nincsen pontos diagnózis Szalai Ádám sérüléséről, de a Mainz csatára továbbra sem derűlátó, és a Nemzeti Sportnak elmondta, úgy véli, legalább négy hónapot kell kihagynia.
jan. 30
13:47
Teremlabdarúgó-bajnokság: debreceni nagydöntő élőben az NSO-n (She)
Befejeződik a téli teremlabdarúgó-bajnokság, amelynek debreceni döntőjében a Diósgyőri VTK, a Vasas és a Haladás a három selejtezőcsoport győzteseként, míg a Gyirmót FC és a Győri ETO a két legjobb csoportmásodikként, a DVSC-TEVA pedig a rendező jogán vesz részt. Kövesse élőben a nagydöntőt folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
jan. 30
13:49
Real Madrid: Adebayor a kispadon kezd az Osasuna elleni bajnokin (She)
Két hónapnyi játékmentes időszak után pályára léphet a ma esti (19 óra) Osasuna elleni bajnoki mérkőzésen Emmanuel Adebayor, a Real Madrid labdarúgócsapatának új szerzeménye.
jan. 30
14:03
PSV: Eindhovenben már tudják, kivel pótolnák Dzsudzsák Balázst (She)
A PSV Wesley Verhoekot, az ADO Den Haag középpályását nézte ki magának arra az esetre, ha a francia Lille-lel szóba hozott Dzsudzsák Balázs elhagyná a klubot – írja a holland voetbalzone.nl internetes oldal.
jan. 30
14:05
Mainz: a klub honlapja szerint Szalai külső szalagja szakadt el (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mainz hivatalos honlapja szerint Szalai Ádám jobb térdének külső szalagja szakadt el.
jan. 30
14:39
Térdszalagszakadása van Szalai Ádámnak (Metropol)
Az FSV Mainz 05 labdarúgócsapatának tájékoztatása szerint térdszalagszakadást szenvedett Szalai Ádám, aki a szombaton 1-0-ra megnyert kaiserslauterni bajnokin sérült meg.
jan. 30
14:57
Térdszalagszakadást szenvedett a magyar válogatott csatársztárja (Infostart)
Az FSV Mainz 05 labdarúgócsapatának tájékoztatása szerint térdszalagszakadást szenvedett Szalai Ádám, aki a szombaton 1-0-ra megnyert kaiserslauterni bajnokin sérült meg.
jan. 30
14:57
Liverpool: 50 millió fontot és Anelkát kérik Torresért - sajtóértesülés (She)
Brit sajtóértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool Nicolas Anelka játékjogát és 50 millió fontot kér a Chelsea-től Fernando Torres átigazolásáért. Mint arról beszámoltunk, a „vörösök” visszautasították a londoni „kékek” korábbi ajánlatait a spanyol támadóért, és pénteken a klub kijelentette, nem adják el a világ- és Európa-bajnok csatárt.
jan. 30
14:59
PSV: Dzsudzsák hétfőn tárgyal egy érdeklődővel, többet nem árul el (She)
Dzsudzsák Balázs a holland Voetbal Internationalnak elmondta, hétfőn tárgyalhat egy iránta érdeklődő klubbal. A holland bajnoki éllovas PSV magyar légiósa iránt a francia Lille érdeklődött, a francia L’Équipe szerint 10 millió eurót ajánlott a középpályásért.
jan. 30
15:15
Kínkeservesen nyert az Arsenal (Infostart)
Az Arsenal csak egy öngólnak, valamint Cesc Fabregas 86. percben értékesített büntetőjének köszönhetően győzte le a harmadosztályú Huddersfield Town együttesét az angol labdarúgó FA Kupa negyedik fordulójában.
jan. 30
15:15
Alpesi sí: Kostelic a 24. helyről is nyert kombinációban (She)
A franciaországi Chamonix-ban szuperkombinációs futammal folytatódott a férfiak alpesisí-világkupa sorozata. A győzelmet az összetett világkupa éllovasa, a horvát Ivica Kostelic szerezte meg, aki a lesiklás után még csak a 24. helyen állt. A második honfitársa, Natko Zrncic-Dim, a harmadik pedig a norvég Aksel Lund Svindal lett.
jan. 30
15:17
Teremfoci: a Vasas 3-1-re legyőzte a Haladást (She)
A terembajnokság döntőjének B-csoportjában lejátszották a második mérkőzést is: a Vasas 3–1-re legyőzte a Haladást.
jan. 30
15:19
Ligue 1: a Lille csak a nyáron szerződtetné Dzsudzsákot - sajtóhír (She)
A Canal + francia televíziós csatorna megerősítette a L’Équipe által tegnap leírtakat: Dzsudzsák Balázst, a magyar válogatott labdarúgóját tényleg szívesen látná a keretében a Ligue1 éllovasa, a Lille.
jan. 30
15:21
Jégkorong: a házigazdát legyőző FTC-é a bronzérem a Magyar Kupában (She)
A Ferencváros szerezte meg a bronzérmet a jégkorong Magyar Kupában, miután a miskolci négyes döntő első vasárnapi találkozóján 4–0-ra legyőzte a házigazda Jegesmedvék együttesét, amely a Dunaújváros elleni elődöntőben 3–0-ra kapott ki, így szerzett gól nélkül zárta a négyes döntőt. A döntőt 16.15 perckor kezdi el a Dab.Docler és a Vasas.
jan. 30
15:33
Cselgáncs: Hadfi Dániel ezüstérmet nyert a tbiliszi vk-versenyen (She)
A 100 kilogrammos Hadfi Dániel ezüstérmet nyert vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat tbiliszi állomásán.
jan. 30
15:33
Hadfi ezüstérmes Tbilisziben (Metropol)
A 100 kg-os Hadfi Dániel ezüstérmet nyert vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa-sorozat tbiliszi állomásán.
jan. 30
15:35
AC Milan: Allegri és Ibrahimovic is megvédte a kiállított Van Bommelt (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan vezetőedzője, Massimiliano Allegri és a csapat rutinos támadója, Zlatan Ibrahimovic is megvédte a Catania elleni tegnapi bajnokin kiállított Mark van Bommelt. Mint ismeretes, tegnap a Milan 2–0-ra nyert a Catania otthonában.
jan. 30
15:51
Wolfsburg: Tuncay Sanli érkezhet a Stoke City-től - sajtóértesülés (She)
Sajtóértesülések szerint a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsburg a Stoke Cityvel tárgyal Tuncay Sanli átigazolásáról.
jan. 30
15:53
Formula-1: az első kép Schumacher és Rosberg idei versenyautójáról (She)
A Formula–1-es Mercedes-istálló a honlapján közzétett egy számítógépes rajzot új autójáról, a W02-es kódjelű négykerekűről, amellyel Michael Schumacher és Nico Rosberg rajthoz áll majd a világbajnokságon.
jan. 30
16:09
Videó: az Arsenal ajándék tizenegyessel győzött az FA-kupában (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az Arsenal hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott a harmadik vonalbeli (League One) Huddersfield Town ellen az angol FA-kupa 4. fordulójában, és továbbjutott. A mindent eldöntő találat a 86. percben esett, Cesc Fabregas szerezte 11-esből, amely az alábbi videó alapján egyáltalán nem tűnt jogosnak.
jan. 30
16:11
Bundesliga 2.: magabiztosan nyert a listavezető Hertha BSC (She)
Magabiztos győzelmet aratott a listavezető Hertha a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában, a berliniek a Bielefeld otthonából hozták el a három pontot.
jan. 30
16:13
Síugrás: Severin Freund hazai pályán nyerte második vk-versenyét (She)
A németországi Willingenben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a hazai szurkolók legnagyobb örömére Severin Freund szerezte meg az osztrák Martin Koch és a svájci Simon Ammann előtt.
jan. 30
16:27
Teremfoci: a Haladás 5-3-ra nyert a DVTK ellen, de búcsúzott (She)
A második mérkőzését megnyerte a Haladás a teremlabdarúgó-bajnokság fináléjában – a szombathelyi együttes 5–3-ra győzte le a Diósgyőrt –, de ez is kevés volt az elődöntőbe kerüléshez. Kenesei Krisztián három gólt szerzett a meccsen.
jan. 30
16:29
FA-kupa: Huth és Sörensen volt a Stoke-győzelem két fő letéteményese (She)
A Wolverhampton 1–0-s idegenbeli legyőzésével továbbjutott az angol FA-kupa 4. fordulójából a Stoke City, amely Robert Huth 81. percben elért fejesgóljával harcolta ki a győzelmet. Thomas Sörensen, a vendégek dán kapusa büntetőt hárított a ráadás pillanataiban.
jan. 30
17:03
Újpest: a Győr észt játékosát és a Lokitól elküldött brazilt tesztelik (She)
Az Újpest élvonalban szereplő labdarúgócsapata az észt Jarmo Ahjuperát és a brazil Jhonnes Marques de Souzát teszteli hétfőtől a soproni edzőtáborban.

Keresés