2011. január 16. vasárnap

jan. 16
0:00
Videó: nézze meg a teremtorna szegedi döntőjének büntetőpárbaját! (She)
A Vasas nyerte a Nemzeti Teremlabdarúgó Bajnokság szegedi selejtezőfordulóját, miután a döntőben büntetőkkel verte a Szolnokot. Az angyalföldiek a döntőig két győzelemmel jutottak el, ott azonban igencsak megizzasztotta őket az NB I sereghajtója.
jan. 16
0:04
Videó: Eto'o-dupla, benne egy szenzációs szabadrúgás góllal (She)
Mint arról beszámoltunk, tetszetős játékkal, magabiztos győzelmet aratott hazai pályán az Inter a Bologna ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. A 4–1-es milánói sikerrel végződő mérkőzésen Samuel Eto'o két gólt szerzett, és egyet előkészített.
jan. 16
0:18
Videó: Eto'o-dupla, közte egy szenzációs szabadrúgás gól (She)
Mint arról beszámoltunk, tetszetős játékkal, magabiztos győzelmet aratott hazai pályán az Inter a Bologna ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. A 4–1-es milánói sikerrel végződő mérkőzésen Samuel Eto'o két gólt szerzett, és egyet előkészített.
jan. 16
0:22
Primera División: az Espanyol begyűjtötte a három pontot Sevillában (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában az Espanyol a Sevilla otthonában nyert 2–1-re, megszilárdítva ezzel 5. helyét a bajnokságban.
jan. 16
0:26
ZTE: Horváth András 2012-ig hosszabbított Zalaegerszegen (She)
A ztefc.hu tájékoztatása szerint a Zalaegerszeg 2012-ig meghosszabbította rutinos középpályása, Horváth András szerződését.
jan. 16
2:24
NFL: az AFC döntőjébe jutott a Ravenst legyőző Steelers (She)
A Pittsburgh Steelers drámai csatában 31–24-re legyőzte a Baltimore Ravenst az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság Amerikai főcsoportjának elődöntőjében. Ben Roethlisbergerék az AFC fináléjában a New England Patriots–New York Jets összecsapás győztesével találkoznak majd.
jan. 16
3:36
Ki lesz a legszebb sportolónő? (Blikk)
A január 20-i Év sportolója-gálán kiderül, melyik sportolónő volt a leggyönyörűbb a 2010-es esztendőben
jan. 16
5:42
NFL: Rodgersék gáláztak a Falcons ellen és bejutottak az NFC döntőjébe (She)
Hiába vezetett 14–7-re a második negyed közepén a hazai pályán játszó Atlanta Falcons a Green Bay Packers ellen, a vendégek egy 35–0-s sorozattal fordítottak, és bebiztosították győzelmüket. A Sajtfejűek sikerének fő letéteményese az irányító Aaron Rodgers volt, aki 36 passzkísérletéből 31-szer találta meg csapattársait, összesen 366 yardot haladtak így társai a levegőben, emellett három passzolt…
jan. 16
6:54
NBA: Dwyane Wade hiába remekelt, a Chicago megverte a Miamit (She)
A Chicago Bulls a 34 pontot szerző Derrick Rose vezetésével 99–96-ra győzött a Miami Heat ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 81. játéknapján. A sérült LeBron James nélkül játszó vendégeknél Dwyane Wade 33 pontig jutott, de ez is kevés volt a Kyle Korver 25 másodperccel a meccs vége előtt szerzett hárompontosával nyerő chicagóiak ellen.
jan. 16
7:30
Real Madrid: Mourinho várja Van Nistelrooyt, aki a Real miatt váltana (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője elmondta, örülne, ha sikerülne megszerezni Ruud van Nistelrooyt a Hamburgtól, akit jól ismer, mivel Angliában többször is találkozott vele.
jan. 16
7:32
NHL: a Penguins majdnem megint elbukta a Boston elleni előnyét (She)
A Pittsburgh Penguins öt nappal azután, hogy négy perc alatt négy gólt kapva vereséget szenvedett a Bruins ellen, visszavágott a Bostonnak: 3–2-re győzött idegenben az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 95. játéknapján. A Pingvinek majdnem megint eltékozolták előnyüket: a hazaiak kétgólos hátrányból egyenlítettek, ám Jordan Staal három és fél perccel a találkozó vége…
jan. 16
7:48
London 2012: március 15-én kezdődik a jegyértékesítés (She)
Szűk két hónap múlva, március 15-én kezdődik a jegyértékesítés a 2012-es londoni olimpiára – jelentette be a szervezőbizottság elnöke, Sebastian Coe.
jan. 16
8:24
Síugrás: Kofler győzött Szapporóban és már második összetettben (She)
Japánban, Szapporóban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet az osztrák Andreas Kofler szerezte meg az előző napi győztes, német Severin Freund és az összetett világkupa élén álló honfitársa, Thomas Morgenstern előtt. A győztes osztrák az összetett világkupa második helyére jött fel, megelőzve az ezúttal csak nyolcadik svájci Simon Ammannt.
jan. 16
8:42
Atlético Madrid: a Real ellen megsérülő Agüero tíz napra kidőlt (She)
Tíznapos kihagyás vár Sergio Agüeróra, aki a Real Madrid elleni, 3–1-re elveszített kupameccsen szenvedett izomszakadást.
jan. 16
9:12
Március 15-én kezdődik a jegyértékesítés a 2012-es londoni olimpiára (Infostart)
Március 15-én kezdődik a jegyértékesítés a 2012-es londoni olimpiára - jelentette be a szervezőbizottság elnöke. Sebastian Coe közölte: az érdeklődőknek hat hetük lesz, hogy jelezzék igényüket a 6 millió 600 ezer belépőre.
jan. 16
9:18
Ferencváros: a zöld-fehérek megérkeztek a szovátai edzőtáborba (She)
A Ferencváros hivatalos honlapjának beszámolója szerint a zöld-fehérek kilencórás buszozást követően megérkeztek a romániai Szovátára.
jan. 16
9:36
Úszás: Cseh László duplázott, Gyurta Dániel 200 mellen győzött (She)
Négyszáz méter vegyesen (4:15.39) és 100 méter pillangón (52.83) is győzött Cseh László az antwerpeni úszó Flanders-kupán.
jan. 16
9:54
Halálozás: elhunyt Baranyai Antal, a DVSC-Korvex szakosztályvezetője (She)
Életének 47. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Baranyai Antal, a DVSC-Korvex női kézilabdacsapatának szakosztályvezetője.
jan. 16
9:56
Labdarúgás: Rudolf a Juve ellen, pályán a Barca és a Real - program (She)
Ma folytatódnak az európai topligák küzdelmei. Spanyolországban a Primera División mindkét nagy esélyese, a Barcelona és a Real Madrid is vasárnap este játszik. A Barihoz kölcsönbe kerülő Rudolf Gergely a Juventus ellen készülhet a Serie A-ban, míg Koman Vladimirék (Sampdoria) a Lazio, Vass Ádámék (Brescia) a Parma ellen lépnek pályára. A Liverpoolhoz visszatérő Kanny Dalglish első hazai…
jan. 16
10:12
Alpesi sí: a vasárnapi versenyt is törölték Mariborban (She)
A hétvégén a szlovéniai Mariborban rendeztek volna alpesisí-világkupaversenyeket a hölgyek számára, ám az enyhe időjárás miatt sem szombaton, sem pedig vasárnap nem tudták lebonyolítani a futamokat.
jan. 16
10:14
Vívás: Szász Emese nyerte meg a párbajtőrvívók első válogatóversenyét (She)
A női párbajtőrvívók idei első válogatóversenyét Szász Emese nyerte meg a BHSE Dózsa György úti vívótermében.
jan. 16
10:30
Ázsia-kupa: nem kegyelmez a szaúdi király, tovább „hullanak a fejek” (She)
Nem kegyelmez a szaúdi király, az ország válogatottjának siralmas Ázsia-kupa-szereplése miatt folytatja a rendrakást hazája labdarúgó szövetségében: a legújabb áldozat a helyi szervezet elnöke. Abdullah király azután döntött Fahd bin Abdul-Aziz szultán elküldéséről, hogy a csapat második mérkőzésén második vereségét szenvedte el a katari tornán.
jan. 16
10:32
Tenisz: Arn Gréta a világranglista 59. helyén várja az Australian Opent (She)
A múlt heti aucklandi WTA-tornát megnyerő Arn Gréta a legfrissebb világranglista 59. helyén áll, innen várja a hétfőn kezdődő Australian Opent, amelyen a spanyol María José Martínez Sánchez ellen kezd.
jan. 16
10:48
Tenisz: Balázs egy helyet előrelépett, nincs változás a férfiranglista élén (She)
Nincs változás a férfi teniszezők világranglistájának élmezőnyében: Rafael Nadal várhatja az első helyről a hétfőn kezdődő Australian Opent Roger Federer előtt.
jan. 16
10:50
Paks: Bohner lábát össze kellett varrni, de elutazhat az edzőtáborba (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks hivatalos honlapjának beszámolója szerint Bohner Roland sípcsontján ötcentiméteres vágás keletkezett egy rossz becsúszást követően a csapat edzésén.
jan. 16
11:06
Paks: Bohner sebét össze kellett varrni, de elutazhat az edzőtáborba (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks hivatalos honlapjának beszámolója szerint Bohner Roland sípcsontján öt centiméteres vágás keletkezett a csapat edzésén egy rossz becsúszást követően.
jan. 16
11:08
Inter: Muntari el akar menni, a bajnokcsapat nem marasztalja (She)
Sulley Muntari el akarja hagyni a Internazionalét, és a milánói egyesület nem gördít akadályt a távozása elé – jelentette be Marco Branca, az olasz labdarúgóklub technikai igazgatója.
jan. 16
11:10
Férfi kézi-vb: pályán a spanyolok és a franciák - program (She)
Az A- és a C-csoport küzdelmeivel folytatódik a svédországi férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének második fordulója. Tekintse meg a mai programot!
jan. 16
11:12
Videó: bizarr, színváltó festést kapott az oregoni egyetem pályája (She)
Az egyesült államokbeli Oregon egyetemi kosárlabdacsapatának pályája bizarr színekben pompázik. Az újrafestett létesítményben különböző szögekből más-más színűnek látszik a pálya, ráadásul nem egységes a szín, hanem koptatott hatást keltő.
jan. 16
11:24
Úszás: Phelps 100 pillangó után 100 háton is legyőzte Lochte-t (She)
Akárcsak pénteken, 100 m pillangón, szombaton 100 m háton is gyorsabbnak bizonyult Ryan Lochte-nál Michael Phelps az egyesült államokbeli Austinban zajló úszó Grand Prix-n.
jan. 16
11:26
Halálozás: elhunyt Nat Lofthouse, a Bolton legendás csatára (She)
Nyolcvanöt éves korában elhunyt Nat Lofthouse, a Bolton Wanderers legendás csatára, aki 1946 és 1960 között több mint 500 mérkőzésen lépett pályára, és 285 gólt szerzett a klub színeiben. Az angol válogatottban 33 találkozón lépett pályára, amelyeken 30 gólt szerzett.
jan. 16
11:42
Videó: 50 méterről lőtt óriási, Puskás-díj-gyanús bombát a védő (She)
Irtózatos erejű és pontos góllal szerzett vezetést a Pacos Ferreira a Sporting otthonában a portugál bajnokságban, majd végül nagy meglepetésre 3–2-re nyert is. A vendégek részéről a brazil védő, Samuel talált be, amellyel esélyesként pályázhat az idei Puskás-díjra.
jan. 16
12:00
Fulham: Gerát a Panathinaikosz vinné - lapértesülés (She)
A brit People értesülései szerint a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Panathinaikosz szeretné megszerezni Gera Zoltánt az angol Fulhamtől.
jan. 16
12:18
NAC Breda: Horváth Gábor jól érzi magát, több évig maradna (She)
Horváth Gábor, az NAC Breda magyar kölcsönjátékosa elmondta, bízik benne, hogy a holland klub végleg megszerzi őt a Videotontól.
jan. 16
12:20
Férfi kézilabda-vb: ma pihen a válogatott, Pérezről még nincs döntés (She)
Pihenéssel, délután pedig edzéssel és taktikai megbeszéléssel, valamint videózással tölti a magyar férfi kézilabda-válogatott a szabad vasárnapját a svédországi világbajnokságon. A csapat kemény, izgalmas mérkőzésen van túl, és több játékosból is sokat kivett a norvégok elleni 26-23-as szombati siker. (A találkozó utáni reakciókat itt olvashatja.)
jan. 16
12:36
Labdarúgás: az ügyvezető pótolja az eltiltott óceániai elnököt (She)
Az eddigi ügyvezető, David Chung váltja az Óceániai Labdarúgó-szövetség elnöki posztján Reynald Temariit, akit a nemzetközi szövetség (FIFA) az etikai szabályok megsértéséért egyéves eltiltással büntetett tavaly novemberben. A malajziai származású, pápua új-guineai Chung megbízatása 2014-ig szól.
jan. 16
12:48
Mourinho örülne, ha Van Nistelrooy visszatérne (Infostart)
A Real Madridnál örülnének, ha a csapat volt labdarúgója, Ruud van Nistelrooy visszatérne a klubhoz - mondta José Mourinho, a királyi gárda vezetőedzője.
jan. 16
12:54
Newcastle: Kádár térdszalagjával voltak gondok a tegnapi meccsen (She)
A Huddersfield menedzsere, Lee Clark az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő együttes honlapjának elmondta, a tegnapi bajnokin még a szünet előtt lecserélt kölcsönjátékosa, Kádár Tamás térdszalagjával vannak gondok, de még nem lehet tudni, mennyire súlyos a sérülés.
jan. 16
13:24
Nem súlyos Ribéry sérülése (Infostart)
Nem súlyos a német labdarúgó-bajnokságban címvédő Bayern München légiósának, Franck Ribérynek a sérülése: a francia játékosnak csak öt napig kell pihennie.
jan. 16
13:30
Bayern München: Franck Ribérynek csak öt napot kell kihagynia (She)
Nem súlyos a német labdarúgó-bajnokságban címvédő Bayern München légiósa, Franck Ribéry sérülése: a francia játékosnak csak öt napig kell pihennie.
jan. 16
13:48
Hamburg: Nem érdekel, ha idejön a Real, Van Nistelrooy marad - Reinhardt (She)
Bastian Reinhardt, a Hamburg sportigazgatója cáfolta, hogy Ruud van Nistelrooy a Real Madridba kerülne a téli átigazolási időszakban. A német klub alkalmazottja szerint nincs esély a holland csatár klubváltására.
jan. 16
14:24
Alpesi sí: Ivica Kostelic behúzta a negyediket is (She)
A svájci Wengenben műlesiklófutammal folytatódott a férfiak alpesisí-világkupa sorozata. A győzelmet a januárban már negyedik versenyét megnyerő Ivica Kostelic szerezte meg az osztrák Marcel Hirscher és a francia Jean-Baptiste Grange előtt.
jan. 16
14:26
Győr: a távozó Csetkovics a hazájában folytatja kölcsönben (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győr hivatalos honlapján jelentette be, hogy a montenegrói Djordje Csetkovics hazájában, a Buducsnoszt Podgoricánál folytatja kölcsönben.
jan. 16
14:42
Győr: két fiatal játékossal bővítette a csapat keretét Pintér Attila (She)
Pintér Attila vezetőedző két fiatal játékost meghívott a Győri ETO első keretébe. A Fehér Miklós Gimnázium és Kollégiumból Nacsa Péter és Windecker József készülhet együtt az élvonalbeli klub csapattagjaival, és előfordulhat, hogy szerepet is kapnak a tavaszi idényben.
jan. 16
14:44
Serie A: a Cagliari nyerte meg a kikötővárosok szardíniai rangadóját (She)
A Cagliari 3–1-re legyőzte Szardínián a szicíliai Palermót az olasz bajnokság 20. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén.
jan. 16
15:18
Premier League: két döntetlennel indult a vasárnap Angliában (She)
A birminghami és az északkelet-angliai derbi is 1–1-es döntetlennel ért véget vasárnap kora délután a Premier League 23. fordulójában. Birminghamben sem a City, sem az Aston Villa nem tudott mezőnyfölényt kialakítani, de mindkét csapatnak voltak nagy helyzetei, igazságos döntetlen született. Sunderlandben a Newcastle uralta a játékot, de mivel a hazaiaknál Asamoah Gyan 93 pernyi semmittevést…
jan. 16
15:20
Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: Heidum Bernadett ezüstérmes 1000 m-en (She)
Heidum Bernadett ezüstérmet nyert vasárnap 1000 méteren a rövid pályás gyorskorcsolyázók Európa-bajnokságán, a hollandiai Heerenveenben.
jan. 16
15:22
Sífutás: elsöprő norvég fölény a csapatsprinteken, Liberecben (She)
A csehországi Liberecben csapatsprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A hölgyeknél a Maiken Caspersen Falla és Marit Björgen összeállítású norvég, míg a férfiaknál honfitársaik, Johan Kjölstad és Ola Vigen Hattestad nyert. A norvégok fölényét jellemzi, hogy a dobogó harmadik fokára is e nemzet versenyzői állhattak fel.
jan. 16
15:36
Bundesliga 2.: kikapott a Futácsot csereként bevető Ingolstadt (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 18. fordulójában a Futács Márkót csereként bevető Ingolstadt 2–0-s vereséget szenvedett idegenben az Augsburgtól.
jan. 16
15:54
Tenisz: busás bevétel Roger Federer jótékonysági gáláján (She)
Roger Federer jótékonysági gálát szervezett a kelet-ausztráliai árvízkárosultak javára a hétfőn elrajtoló ausztrál nemzetközi teniszbajnokság felvezetéseként, amely 1.8 millió ausztrál dolláros (365.4 millió forint) bevételt hozott.

Keresés