2011. január 10. hétfő

jan. 10
0:18
Francia Kupa: sosem volt még ekkora „csillaghullás" a sorozatban (She)
Sosem látott „csillaghullásnak" lehettek tanúi a francia futballrajongók: a Francia Kupában a 32 közé jutásért lejátszott mérkőzéseken kiesett az élvonalbeli csapatok fele, húszból tíz együttes.
jan. 10
2:06
NFL: elszállt a Philadelphia, kiverte a Green Bay Packers (She)
A Green Bay Packers csapata jutott tovább az NFL konferencia-elődöntőjébe a vasárnapi utolsó wild card-mérkőzésen: a Sajtfejűek 21–16-ra verték meg a magasabban rangsorolt Philadelphia Eaglest.
jan. 10
6:39
Tornagyőztes a Mocsai-csapat (Behaviour)
Reménykeltő tornagyőzelmet aratott a magyar férfi kézilabda-válogatott a Gdyniában rendezett Újévi Kupán: Mocsai Lajos csapata a házigazda lengyelek ellen elért 31-31-es döntetlennel jobb gólkülönbsége révén megnyerte a felkészülési tornát. Csütörtökön rajtol Svédországban a világbajnokság.
jan. 10
6:57
Újpest-Fradi - önként jelentkezett egy gyanúsított (Behaviour)
Önként jelentkezett egy fiatal férfi, akit a 2010. szeptemberi UTE-FTC labdarúgó mérkőzéssel kapcsolatban keresett a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Így a mérkőzés helyszínén és környéken történt garázdaság kapcsán már csak három embert keresnek a rendőrök. Keresik rajtuk kívül továbbra is Breitenbach Róbertet emberölés kísérlete miatt, mert a gyanú szerint a meccs előtt az újpest-központi…
jan. 10
6:59
A nap embere: Arn Gréta teniszezőnő (Behaviour)
Az új esztendő első WTA tornáját rögtön megnyerte Arn Gréta, aki a világ túloldalán, az új-zélandi Aucklandben is emlékezett még arra, hogy milyen mélyről jött.
jan. 10
7:01
Hullottak az élvonalbeliek az FA Kupában (Behaviour)
Meccsdömping volt Európa labdarúgó pályáin, pedig a Bundesliga és a Ligue I még nem is zajlik. Angliában ellenben tobzódnak az élvezetekben, ezúttal a legendés FA Kupa küzdelmei borzolták a kedélyeket - pláne, hogy Manchester United-Liverpool összecsapást is rendeztek, illetőleg több élvonalbeli alakulat is búcsúzott. A Serie A-ban thrillert hozott a Milan-Udinese, Spanyolországban pedig négy…
jan. 10
7:12
NBA: James megállíthatatlan volt, a hosszabbításban nyert a Miami (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 75. játéknapján a Miami Heat a hosszabbításban 107–100-ra győzött a Portland Trail Blazers vendégeként, ezzel sorozatban tizenharmadik győzelmét aratta saját csarnokától távol.
jan. 10
7:14
NHL: a bajnoki címvédő 2002 után először verte meg az Islanderst (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 89. játéknapján a Chicago Blackhawks 5–0-ra ütötte ki a New York Islanderst, és ezzel véget vetett a Szigetlakók elleni hatmeccses vereségi sorozatának: a bajnoki címvédő legutóbb 2002. december 10-én tudta legyőzni az Islanderst.
jan. 10
7:30
Dortmund: hiába Kagava távolléte, Hajnallal nem számolnak a kezdőben (She)
A jelek szerint Hajnal Tamásra a továbbiakban sem számítanak a Bundesliga első helyén álló Borussia Dortmundnál, annak ellenére, hogy az együttes japán karmestere, Kagava Sindzsi az Ázsia-kupán szerepel.
jan. 10
8:06
Ma van a Barcelona nagy napja (Infostart)
Akár Barcelonában is érezheti magát a zürichi futballünnep több mint száz vendége: a FIFA gáláján találkozhat a világ jelenlegi legerősebb klubcsapatának több, mint felével, egy csapatnyi volt és jelenlegi edzővel - köztük az Aranylabda-díjra jelölt trióval, Andrés Iniestával, Xavi Hernandezzel és Lionel Messivel. Ott lesz természetesen az edzők között a legjobb három közé szavazott Pep Guardiola…
jan. 10
8:06
Görögország: a korábbi Bundesliga-gólkirályt 24 nap után menesztették (She)
Csak huszonnégy napot tölthetett a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lárisza kispadján a norvég Jörn Andersen, akit vasárnap menesztettek.
jan. 10
8:24
Ian Thorpe a visszatérésen gondolkodik (Infostart)
Újra edzésbe állt Ian Thorpe, az ausztrálok négy éve visszavonult úszósztárja, aki nem zárja ki, hogy a 4x100 méteres gyorsváltó tagjaként ott legyen a 2012-es londoni olimpián - adta hírül a Sunday Telegraph című brit lap.
jan. 10
8:24
NBA: Anthony, Billups és Hamilton együtt a New Jersey-ben? (She)
A Denver Nuggets 96–87-re kikapott a New Orleans Hornetstől az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 75. játéknapján, és elképzelhető, hogy hamarosan legnagyobb sztárját is elveszíti.
jan. 10
8:24
Fociláz a teremben (Blikk)
Négy év után újra indult a műfüves bajnokság
jan. 10
8:42
Golf: Byrd a bajnokok bajnoka, Európa az USA után Ázsiát is verte (She)
A hétvégén beindult az élet a legfontosabb férfi golfkörversenyeken: az Egyesült Államokban Jonathan Byrd nyerte meg a tavalyi tornagyőztesek nagy presztízsű hawaii versenyét, a közös európai-afrikai viadalon a tavalyi brit bajnok Louis Oosthuizen diadalmaskodott, ráadásképp Európa legyőzte Ázsiát a két kontinens már-már hagyományosnak mondható csapatversenyén.
jan. 10
8:42
A Tottenham inkább lemond Beckhamről (Blikk)
jan. 10
8:44
Tenisz: Arn Gréta harminc helyet javítva az 58. a világranglistán (She)
A 2011-es év első női tornáját, az aucklandi versenyt megnyerő Arn Gréta harminc helyet javított a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, és már az 58. helyen áll.
jan. 10
9:18
Tenisz: az ötödik kiemelt Schiavone kiesett az első fordulóban Sydneyben (She)
A Sydneyben zajló, 618 ezer dollár összdíjazású WTA-torna első fordulójában az ötödik helyen kiemelt Francesca Schiavone három szettben vereséget szenvedett az orosz Alisza Klejbanovától.
jan. 10
9:20
Női kosárlabda NB I: kinevezték a Szeged új vezetőedzőjét (She)
Mészárosné Kovács Andrea lett a legutóbb bajnoki bronzérmes Mediteam Szeged női kosárlabdacsapatának új vezetőedzője.
jan. 10
9:36
Tenisz: a második kiemelt Pavljucsenkova feladta a hobarti tornát (She)
A Hobartban zajló, 220 000 dolláros WTA-torna első fordulójában a második helyen kiemelt Anasztaszja Pavljucsenkova ellenfele 6:2-es vezetésénél feladta a mérkőzést, így az amerikai Bethanie Mattek jutott be a következő körbe.
jan. 10
9:38
Siófok: Sowunmi ma esik át az orvosi vizsgálatokon az APOP-nál (She)
Hétfőn orvosi vizsgálaton vesz részt, s csak ezután írja alá szerződését Sowunmi Thomas a ciprusi APOP-pal.
jan. 10
9:40
Paks: a kevés játéklehetőség ellenére maradna a középpályás (She)
A kevés játéklehetőség ellenére nem távozna a Paksi FC-től a huszonhét éves Magasföldi József.
jan. 10
9:54
Tenisz: az argentin Del Potro egy évet követően győzött ismét (She)
Az argentin Juan Martín del Potro hatalmas, 200 percig tartó csatában, 6:7, 7:6, 7:6-ra legyőzte a hatodik helyen kiemelt spanyol Feliciano Lópezt a Sydneyben zajló, 422 ezer dollár összdíjazású ATP-torna első fordulójában.
jan. 10
9:56
Hollandia: Fehér Csabára a jövőben már nem számít a Breda (She)
A NAC Breda hivatalos honlapján jelentette be, hogy három futballistának, köztük a 35 esztendős Fehér Csabának megköszönték eddigi munkáját, és közölték velük, hogy nem kívánják meghosszabbítani a szezon végén lejáró szerződésüket.
jan. 10
9:58
Angola: egy éven belül a negyedik kapitány kezdi meg a munkát (She)
A jövőben Lito Vidigal irányítja az angolai labdarúgó-válogatottat. Az ország korábbi válogatott futballistája kétéves szerződést kötött az Angolai Labdarúgó-szövetséggel.
jan. 10
10:24
NFL: a Ravens és a Packers is főcsoport-elődöntős (Metropol)
A Seattle Seahawks és a New York Jets után vasárnap a Green Bay Packers és a Baltimore Ravens jutott be a főcsoport-elődöntőkbe a profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának első fordulójából.
jan. 10
10:30
Tatabánya: négyen távoztak, de ketten érkezhetnek a csapathoz (She)
Távozott az Enternet FC-Tatabányától Ferkó Csaba, Forgács András, Kollár Dániel és Szabó István. Viszont ketten is érkezhetnek a klubhoz, hiszen Ködöböcz Csaba és Tóth Zoltán is Herédi Attila vezetőedző csapatával edz.
jan. 10
10:32
Jégkorong MK: tovább halasztják az FTC-Fehérvár mérkőzést (She)
Kedden sem tudják megrendezni az eredetileg vasárnapra kiírt, ám a jégfelújító gép meghibásodása miatt elhalasztott FTC-Orangeways–Sapa Fehérvár AV19 Tippmix Magyar Kupa-mérkőzést.
jan. 10
10:34
Serie A: Rudolfot holnap már a Barinál várják edzésre - sajtóhír (She)
A Corriere dello Sport értesülései szerint Rudolf Gergely elköszönt a Genoától és holnap már a Barinál kell edzésre jelentkeznie.
jan. 10
10:48
Serie A: Rudolfot holnap már a Barinál várják edzésre - sajtóhír (She)
A Corriere dello Sport értesülései szerint Rudolf Gergely elköszönt a Genoától, és holnap már a Barinál kell edzésre jelentkeznie.
jan. 10
10:50
Sportlövészet: két magyar győzelem a szlovákiai légfegyveres viadalon (She)
Biatovszki Máté a férfi puskások, Babicz Sára pedig a női pisztolyosok között győzött a hétvégén a szlovákiai Salában rendezett légfegyveres viadalon.
jan. 10
10:51
Hat garázda szurkolót állítottak elő Nyíregyházán (Behaviour)
Hat szurkolót - két helybélit és négy miskolcit - vettek őrizetbe a rendőrök vasárnap Nyíregyházán, a teremfoci bajnokság után. Egyikük ellen garázdaság vétsége, a többi öt drukker ellen garázdaság szabálysértés miatt indult eljárás - közölte hétfőn a Független Hírügynökséggel Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
jan. 10
11:00
NBA: vendégként megállíthatatlan a Miami (Metropol)
A Miami Heat sorrendben 13. alkalommal győzött vendégként az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi, magyar idő szerint hétfő hajnali játéknapján.
jan. 10
11:06
Futsal: bravúros döntetlen az orosz női válogatott ellen (She)
Női futsalválogatottunk vasárnap Tolnán is megmérkőzött az orosz együttessel, és mindössze néhány másodperc hiányzott ahhoz, hogy legyőzze a jóval magasabban rangsorolt együttest. Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a színvonalas, nagy iramú találkozó 2–2-es döntetlennel zárult.
jan. 10
11:24
Kilencvenedik születésnapját ünnepelte az olimpiák legeredményesebb magyar versenyzőnője (Infostart)
Vasárnap ünnepelte 90. születésnapját Keleti Ágnes ötszörös olimpiai bajnok tornász, a Nemzet Sportolója, a Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) Hírességek Csarnokának tagja.
jan. 10
11:42
Tenisz: Bartoli legyőzte a korábbi világelsőt a hobarti első fordulóban (She)
Az első helyen kiemelt Marion Bartoli legyőzte a korábbi világelső Dinara Szafinát a Hobartban zajló, 220 000 dolláros WTA-torna első fordulójában.
jan. 10
11:44
Ferencváros: Pölöskey iránt érdeklődik a Szolnok és a Kaposvár is (She)
Érdeklődik Pölöskey Péter iránt a Szolnoki MÁV és a Kaposvári Rákóczi is.
jan. 10
11:46
Tenisz: továbbra is Nadal vezet, nincs változás az élmezőnyben (She)
Továbbra is a spanyol Rafael Nadal vezeti a férfi teniszezők világranglistáját. Az ATP-lista élmezőnyében nem történt változás, a második helyen Roger Federer, a harmadikon Novak Djokovics áll.
jan. 10
11:48
DVSC: a Loki játékosai orvosi vizsgálattal kezdték meg a felkészülést (She)
Elkezdődött a felkészülés a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-nél: a játékosokra orvosi vizsgálat, teszt és edzés várt a háromhetes téli szabadság után – adta hírül a Loki hivatalos honlapja.
jan. 10
12:00
DVSC: megérkezett a Lokihoz a szlovák válogatott kapus (She)
Tegnap este megérkezett, és ma elkezdte a felkészülést a DVSC-TEVA labdarúgócsapatával a kétszeres szlovák válogatott kapus, Pavel Kovác – adta hírül a debreceniek hivatalos honlapja.
jan. 10
12:02
Fallabda: Krajcsák Márk számára az első harmincba kerülés a cél (She)
A világranglistán az első harmincba kerülést jelölte meg idei céljai között a legfontosabbnak Krajcsák Márk, Magyarország első számú fallabdázója.
jan. 10
12:18
KTE: nem használhatják a műfüves pályát az ötmilliós tartozás miatt - sajtóhír (She)
A kesport.hu beszámolója szerint a KTE-Ereco ötmillió forinttal tartozik a műkertvárosi műfüves futballpályát üzemeltető egyesületnek, ezért a kecskemétiek nem használhatják a pályát a téli felkészülés során.
jan. 10
12:36
Játékossors: Nyártól Magyarországon szeretném folytatni - Fehér Csaba (She)
Már beszámoltunk arról, hogy a NAC Breda nem hosszabbítja meg Fehér Csaba szezon végén lejáró szerződését. A 35 esztendős, 41-szeres válogatott légiós érdeklődésünkre elárulta, ő döntött úgy, hogy szeretne hazatérni, és Magyarországon még szívesen futballozna.
jan. 10
12:54
Újpest: Korcsmár Norvégiában folytathatja, Tisza és Rajczi maradhat - Mészöly (She)
Mészöly Géza, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője a TrendMedia Sportnak elmondta, Simon Krisztián és Korcsmár Zsolt minden bizonnyal távozik a télen, de Tisza Tibor és Rajczi Péter megtartására van esély.
jan. 10
13:12
FTC: megkezdődött a felkészülés, Prukner három-négy érkezővel számol (She)
Ma délelőtt megtartotta első edzését a Ferencváros labdarúgócsapata: a nap konditermi edzéssel és erőnléti felméréssel kezdődött, majd labdás gyakorlás és egymás közötti játék szerepelt a programban.
jan. 10
13:14
Pápa: Gahwabi Nebil, Kiss Róbert és Hacker Bence távozik a csapattól (She)
Három játékos, Gahwabi Nebil, Kiss Róbert és Hacker Bence is távozik a Lombard Pápától.
jan. 10
13:30
Ferencváros: megkezdődött a felkészülés, négyen érkezhetnek (She)
Ma délelőtt megtartotta első edzését a Ferencváros labdarúgócsapata: a nap konditermi edzéssel kezdődött, majd labdás gyakorlás és egymás közötti játék szerepelt a programban.
jan. 10
13:32
Formula-1: a Hispania kilépett a csapatok szervezetéből, a FOTA-ból (She)
A Hispania kilépett a Formula–1-es világbajnokságon szereplő csapatokat tömörítő szövetségből, a FOTA-ból.
jan. 10
13:34
Blog: Szabados Gábor a kábítószer-csempész bíróról, Byron Morenóról (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor. A kitűnő sportközgazdász mostani írásában a 2002-es világbajnokságon nagy vitát kavaró Dél-Korea–Olaszország mérkőzés játékvezetőjéről, Byron Morenóról írja le véleményét.
jan. 10
13:48
Győr: szerb utánpótlás-válogatott középpályás érkezett próbajátékra (She)
A Győri ETO a mai napon megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra, és a klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint egy új játékos máris csatlakozott a zöld-fehérek keretéhez.

Keresés