2011. január 26. szerda

jan. 26
0:15
Női kosárlabda: Vajda Anna távozott a Fenertől, az USK Prahához igazolt (She)
Eldőlt, hogy a Fenerbahcétól távozó Vajda Anna az USK Praha női kosárlabdacsapatánál folytatja a pályafutását, ahol a sérült Michaela Ferancikova pótlására szerződtették.
jan. 26
0:33
Két gólt dolgozott le a Manchester United, döntős az Arsenal (Infostart)
A Manchester United a padlóról állt fel az újonc Blackpool ellen, és nyert 3-2-re az angol labdarúgó-bajnokságban.
jan. 26
0:51
Holland Kupa: véget ért a negyedosztályú Noordwijk menetelése (She)
A negyeddöntőben elbúcsúzott a Holland Kupától a negyedosztályú Noordwijk, miután 6–0-ra kikapott a második ligában szereplő Waalwijktól idegenben.
jan. 26
2:57
Australian Open: Zvonarjova Kvitová legyőzésével jutott elődöntőbe (She)
A második kiemelt Vera Zvonarjova 6:2, 6:4-re legyőzte a cseh Petra Kvitovát és bejutott az elődöntőbe. Az orosz teniszező egymás után a harmadik balkezes cseh rivális ellen nyert, és egy siker választja el attól, hogy a tavalyi Wimbledon és US Open után egymásután harmadszor jusson Grand Slam-fináléba.
jan. 26
6:42
Svájci precizitás kontra szerb szív (Behaviour)
Amikor mintegy másfél hete elkészítették az idei Australian Open sorsolását, a férfiak mezőnyére tekintve nyilvánvaló vált, hogy az alsó ágon összejöhet a Federer-Djokovics párharc. Nos, a két zseni ellenállhatatlanul játszva elérkezett egymáshoz, így biztosra vehető, hogy a svájci és a szerb klasszis vélhetően az év egyik legjobb meccsét játssza egymással. Ami az események összegzése gyanánt…
jan. 26
7:00
Megerősíti apparátusát a MOB (Behaviour)
A Magyar Olimpiai Bizottság hétfői elnökségi ülésén határozat született az olimpiai felkészülés idei támogatásainak mértékéről.
jan. 26
7:09
NBA: Perkins győztes mérkőzésen tért vissza a Boston Celticsbe (She)
Kendrick Perkins első alkalommal lépett pályára a Boston Celticsben azóta, hogy az NBA tavalyi nagydöntőjében súlyos térdsérülést szenvedett. Visszatérése jól sikerült, csapata simán nyert a Cleveland ellen, amely sorozatban 18. vereségét szenvedte el.
jan. 26
7:48
Kétgólos hátrányból fordított az MU (Metropol)
A veretlenül éllovas Manchester United a 72. percig kétgólos hátrányban volt, végül azonban fordított és begyűjtötte a három pontot az újonc Blackpool otthonában az angol labdarúgó-bajnokság korábbról elhalasztott, és kedden pótolt mérkőzésén.
jan. 26
8:39
NFL: Packers-nyakkendő miatt rúgtak ki egy chicagói autókereskedőt (She)
Egy chicagói autókereskedésből menesztettek hétfőn egy alkalmazottat, miután Green Bay Packers-nyakkendőben ment dolgozni egy nappal azután, hogy a profi amerikaifutball-liga (NFL) Nemzeti főcsoportjának fináléjában a Packers legyőzte a Chicago Bearst.
jan. 26
9:15
Bulgária: véradással mentenék meg hívei Berbatov ifjúkori klubját (She)
Készek vért adni, és ezáltal pénzt gyűjteni klubjuk megmentésére a súlyos tartozásokat felhalmozó, a bolgár labdarúgó-bajnokság 14. helyén álló Pirin Blagoevgrad szurkolói.
jan. 26
9:33
Videó: a brazil tinicsatár és perui társa pazarul trükköztek a félidőben (She)
Az U20-as dél-amerikai-bajnokság B-csoportjának rangadóján Brazília 1–0-ra legyőzte Ecuadort. A meccs szünetében kisebb show-műsort láthattak a nézők, mivel a brazilok csatára, Neymar és egy perui labdazsonglőr közös trükközésbe kezdtek.
jan. 26
10:09
Huddersfield: Kádár Tamás visszatér, az Arsenal ellen számítanak rá (She)
Kádár Tamás, a Newcastle United magyar védője felgyógyult, és zöld jelzést kapott: folytathatja kölcsönjátékát az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő Huddersfield Townban – adta hírül a Huddersfield Daily Examiner.
jan. 26
10:12
Megbüntették Messit a szülinapos gólöröm miatt (Metropol)
A Spanyol Labdarúgó Szövetség megbüntette Lionel Messit, az FC Barcelona argentin támadóját, aki szombaton góljának ünneplésekor a televíziós kamera előtt felhúzta a mezét, amely alatt egy "Feliz cumple mami" (Boldog szülinapot anyu!) feliratú trikót viselt.
jan. 26
11:03
FTC: Szabadkán tesztelik a próbajátékra érkező argentinokat (She)
A labdarúgó NB I negyedik helyén álló Ferencváros ma 14 órától felkészülési mérkőzést játszik a szerb élvonalbeli Szpartak Zlatibor voda ellen. A szabadkai csapat otthonában bemutatkozhat a három argentin próbajátékos, és eltiltása után visszatér Szrdjan Sztanics is – adta hírül a zöld-fehérek hivatalos honlapja.
jan. 26
11:06
Az olimpiai részvétel a tét a magyar-lengyelen (Metropol)
Pénteken a hetedik helynél sokkal komolyabb tétért, az olimpiai kvalifikációs tornára jutásért lép pályára a magyar válogatott Lengyelország ellen a svédországi férfi kézilabda-világbajnokságon.
jan. 26
11:21
NAC Breda: Horváth Gábor felépült, visszatért Hollandiába (She)
Horváth Gábor hazai kezelése eredményesnek bizonyult, a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában légióskodó védő kedden vissza is tért az NAC Bredához – derül ki a játékos vidi.hu-n vezetett blogjából.
jan. 26
11:23
Fulham: Geráért ajánlatot tett a Sampdoria, de visszautasították - lapértesülés (She)
A Sky Sports értesülései szerint az olasz élvonalbeli Sampdoria – melyben Koman Vladimir és Laczkó Zsolt személyében két magyar légiós is játszik – ajánlatot tett Gera Zoltánra a Fulhamnek, de a londoni klub visszautasította az ajánlatot.
jan. 26
11:57
Műkorcsolya Eb: hideg a csarnokban, Hoffmann és Zavozin este kezd (She)
Az elmúlt egy évben felküzdötték magukat a legjobbak közé, és az Európa-bajnokságon még nagyobbat dobhatnak – Hoffmann Nóra és Maxim Zavozin a jégtáncosok mezőnyének tizennegyedik párjaként lép jégre szerda kora este Bernben.
jan. 26
11:59
Téli universiade: megérkezett a magyar csapat Erzurumba (She)
Megérkezett kedden éjfélkor a magyar delegáció a törökországi Erzurumba, a 25. téli universiade, azaz az egyetemista-főiskolás sportolók csúcseseményének helyszínére.
jan. 26
12:15
AS Roma: Bostonból jöhet az új tulajdonos - sajtóértesülés (She)
Amerikai befektetők egy csoportjával tárgyal az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma vezetősége. A La Gazzetta dello Sport nevű olasz lap információi szerint a megállapodás hamarosan létrejöhet.
jan. 26
12:17
Labdarúgás: Koman és Laczkó a Milan ellen, Gera Liverpoolban - mai program (She)
Szerdán több európai országban kupamérkőzéseket rendeznek. Angliában a 18. fordulóból elhalasztott Liverpool–Fulham (Gera Zoltán) találkozót pótolják, míg a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján Birmingham Cityvel meccsel a West Ham United. Spanyolországban pályára lép a Real Madrid és a Barcelona, míg Olaszországban a Koman Vladimirrel és Laczkó Zsolttal felálló Sampdoria az AC Milant fogadja, a…
jan. 26
12:19
Parasport: Pistoriust hétéves veretlenség után legyőzték százon (She)
Hatalmas meglepetésre megszakadt Oscar Pistorius hétéves veretlenségi sorozata 100 méteres síkfutásban: a dél-afrikai atléta csak a második helyen végzett a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság szervezte atlétikai vb-n.
jan. 26
12:33
Kiesett a világelső az Australian Openen (Infostart)
A sérüléssel bajlódó Rafael Nadal kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokságon: három játszmában kapott ki honfitársától, David Ferrertől.
jan. 26
12:33
Australian Open: Nadal játszmát sem tudott nyerni Ferrer ellen (She)
Rafael Nadal nem nyeri meg sorozatban negyedik Grand Slam-tornáját is, mivel az Australian Open negyeddöntőjében 6:4, 6:2, 6:3-ra kikapott honfitársától, David Ferrertől. A világelső spanyol már az első szett elején bement az öltözőbe, ahol orvosi segítséget vett igénybe, és ezt követően mozgásából, valamint grimaszaiból is kitűnt, hogy nincs százszázalékos állapotban.
jan. 26
12:35
Paks: Kovács Attila nem jött rendbe, nem utazhat Törökországba (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC kapusának, Kovács Attilának a térdsérülése nem jött rendbe, így nem utazhat el csapatával a törökországi edzőtáborba – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 26
12:37
Videó: a Barcelona sztárja egy álmot váltott valóra az egyik edzésen (She)
Lionel Messi, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona csatára a csapat edzésén hatalmas örömet szerzett annak a kisfiúnak, aki Laurin-Sandrow-szindrómában szenved. A betegség az ember végtagjait támadja meg és nem hagyja azokat rendesen kifejlődni. A kis Soufiannak protézist ültettek a lába helyére, így tud járni. Az kétszeres aranylabdás argentinnal még passzolgatni is tudott.
jan. 26
12:54
Australian Open: búcsúzott a sérült Nadal (Metropol)
A combsérüléssel küszködő, világelső Rafael Nadal kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokság szerdai negyeddöntőjében.
jan. 26
13:45
Ázsia-kupa: Kagaváért aggódnak a japánok, nem biztos játéka a döntőn (She)
Kétséges a játéka a labdarúgó Ázsia-kupa döntőjében Kagava Sindzsinek, a japán válogatott és a Borussia Dortmund kulcsjátékosának.
jan. 26
13:47
Felkészülés: a Loki vegyes csapata kikapott a szakadó hóesésben (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Debrecen vegyes csapata felkészülési mérkőzésen 4–2-es vereséget szenvedett az FC Bihor együttesétől.
jan. 26
14:03
Wolfsburg: Mbokani érkezhet kölcsönbe, Dzeko pótlására (She)
Német lapértesülések szerint az első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsburg a szezon végéig kölcsönveszi a Monaco támadóját, Dieumerci Mbokanit. A 25 éves támadó a Manchester Cityhez távózo Edin Dzeko pótlására érkezhet a „farkasokhoz".
jan. 26
14:05
Fulham: a Blackpool is beszállt a Gera Zoltánt csábítók sorába (She)
Az angol metro.co.uk honlapra hivatkozva több angliai portál is beszámolt arról, hogy az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Blackpool szívesen látná soraiban Gera Zoltánt (Fulham).
jan. 26
14:39
Videó: Merészet is álmodunk, de a kiesésről nem beszélünk - Aczél (She)
Három újonnan érkezett játékossal dolgozhat együtt a Szombathelyi Haladás csapatát szezon közben átvevő Aczél Zoltán. Ezek közül ketten, Nagy Gábor és Halmosi Péter egészen biztos, hogy nem csak a szurkolóknak szerzett örömet visszatérésével, hanem a vezetőedző terheit is csökkentette valamelyest, hiszen a két korábbi légiós nagyot lendíthet a klub céljainak elérésében. Ez pedig eredetileg…
jan. 26
14:57
Kamerun: a sztárok mellett a honvédos Sadjo is a keretben (She)
Kihirdette keretét a február 9-i, szkopjei Macedónia–Kamerun felkészülési labdarúgó-mérkőzésre Javier Clemente, a „szelídíthetetlen oroszlánok" szövetségi kapitánya. A keretben a nagy nevek mellett egy magyarországi légiós is szerepel, Haman Sadjo, a Bp. Honvéd balhátvédje.
jan. 26
15:15
Real Madrid: Mahamadou Diarra Málagába mehet - sajtóértesülés (She)
A togói csatár, Emmanuel Adebayor Real Madridhoz szerződése után a Marca információi szerint a csapat másik afrikai játékosa, Mahamadou Diarra távozik. A lap tájékoztatása szerint a mali válogatott középpályás a spanyol élvonalban szereplő Málagához kerülhet hamarosan.
jan. 26
15:33
A norvégok sikere a nyolc közé juttatta a Mocsai-csapatot (Infostart)
Már biztosan a legjobb nyolc között végez a magyar férfi kézilabda-válogatott a svédországi világbajnokságon.
jan. 26
15:33
Felkészülés: Honma vezérletével győzte le a Siófok a Veszprémet (She)
A BFC Siófok labdarúgócsapata 3–1-es győzelmet aratott a másodosztályú Veszprém ellen felkészülési mérkőzésen japán csatára, Honma Kazuo vezérletével.
jan. 26
15:35
Egy lépéssel közelebb kerülhet az olimpiához a Mocsai-csapat (Infostart)
Pénteken a hetedik helyért, és egyúttal az olimpiai kvalifikációs tornára jutásért lép pályára a magyar válogatott Lengyelország ellen a svédországi férfi kézilabda-világbajnokságon.
jan. 26
15:35
Videó: elképesztő szerencséje lett a botját eldobó hokikapusnak (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 103. játéknapján rendezett Edmonton Oilers–Nashville Predators mérkőzés hosszabbításában érdekes esemény történt. Az emberelőnyben támadó Olajosok remekül kijátszottak egy támadást, sőt a gólhoz is közel kerültek, ám a korong a Ragadozók kapusának, Pekka Rinnének botjáról kipattant. A történet furcsasága, hogy a bot, amelyet a finn…
jan. 26
15:36
Rápihen a lengyelekre a Mocsai-csapat (Metropol)
Norrköping, Linköping és Jönköping után Kristianstadban játszik pénteken 18 órakor a magyar férfi kézilabda-válogatott a svédországi világbajnokságon.
jan. 26
15:37
Libertadores-kupa: a rekordbajnok győzelmével indult a szezon (She)
A trófeát hét alkalommal elhódító, és ezzel rangelső argentin Independiente győzelmével kezdődött meg a legfontosabb dél-amerikai labdarúgó klubkupa, a Libertadoes-kupa 2011-es mérkőzéssorozata.
jan. 26
15:39
Wolfsburg: Grafite megsérült, játéka kérdéses a Dortmund ellen (She)
Német sajtóértesülések szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsburg támadója, Grafite bokája megsérült, és lehet, hogy nem lép pályára a szombati Borussia Dortmund elleni mérkőzésen.
jan. 26
15:51
Formula-1: Di Resta és Sutil a Force Indiánál, Hülkenberg a tartalék (She)
A Force India Formula–1-es istálló hivatalosan is bemutatta 2011-es versenyzőit: Adrian Sutil mellett a német túraautó-bajnokság (DTM) 2010-es bajnoka, a skót Paul di Resta lesz a másik pilóta, a tartalék pedig Nico Hülkenberg.
jan. 26
15:53
Felkészülés: a szünet utáni gólokkal nyert az Újpest a BKV ellen (She)
A labdarúgó NB I 11. helyén álló Újpest 2–0-ra legyőzte a második ligás BKV Előrét a két csapat szerdai felkészülési mérkőzésén.
jan. 26
15:54
Elküldték Stuttgartból Camoranesit (Metropol)
A VfB Stuttgart mindössze hat hónap elteltével megvált világbajnok olasz labdarúgójától, Mauro Camoranesitől.
jan. 26
16:09
Profi ökölvívás: Én vagyok a világ leggyorsabb bunyósa - Khan (She)
Amir Khan egy angol újságban kijelentette, hogy jelenleg önmagát tartja a világ leggyorsabb bokszolójának.
jan. 26
16:27
Felkészülés: a Szolnok hárommal verte a Diósgyőrt (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, ám ott sereghajtó Szolnok felkészülési mérkőzésen, hazai környezetben háromgólos győzelmet aratott a másodosztályú DVTK ellen.
jan. 26
16:29
Felkészülés: Abdi góljával nyert a Ferencváros a Zlatibor ellen (She)
A Ferencváros megnyerte második téli felkészülési mérkőzését is, ezúttal a Szpartak Zlatibort győzte le Liban Abdi első félidőben szerzett góljával 1–0-ra.
jan. 26
16:31
Felkészülés: Palásthy jó formában, az ő góljával nyert a Paks Tatabányán (She)
A Paksi FC labdarúgócsapata Palásthy Norbert találatával 1–0-ra győzött a másodosztályú Tatabánya ellen felkészülési mérkőzésen. A Vácról kölcsönből visszatérő Palásthy egy hete duplázott a Bonyhád-Völgység elleni találkozón.
jan. 26
16:33
Serie A: a Fiorentina szerződtette Valon Behramit - hivatalos (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina szerződtette Valon Behramit, a West Ham United középpályását. Mindkét klub hivatalos honlapján megerősíti a hírt, azonban a 25 éves játékos árát és a kontraktus hosszát nem tették közé a csapatok.
jan. 26
16:45
Felkészülés: a Szolnok fölényesen nyert a Diósgyőr ellen (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, ott sereghajtó Szolnok felkészülési mérkőzésen, hazai környezetben háromgólos győzelmet aratott a másodosztályú DVTK ellen.

Keresés