2011. január 4. kedd

jan. 4
0:18
Primera División: a Real Madrid küzdelmes meccsen verte a Getafét (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 17. fordulójában a Real Madrid a Getafe vendégeként aratott egygólos győzelmet. A sikerből oroszlánrészt vállalt a két találatot szerző, remekül játszó Cristiano Ronaldo.
jan. 4
0:22
Pápa: Szabóra számítanak tavasszal, a Slovan is ellenfél lesz (She)
A Lombard Pápa TFC NB I-es labdarúgócsapatával kezdi a felkészülést az ősszel az NB II-es REAC-nál kölcsönben szereplő támadó, Szabó Zsolt.
jan. 4
0:36
Tenisz: Arn gyors győzelemmel kezdte az évet Aucklandben (She)
Ennél jobban nem is sikerülhetett volna Arn Gréta 2011-es bemutatkozása. A világranglista 88. helyén álló magyar teniszező 6:1, 6:0-ra verte a rangsorban öt hellyel előrébb található cseh Zuzana Ondráskovát az aucklandi WTA-torna első fordulójában.
jan. 4
0:40
Videó: Cristiano Ronaldo térden csúszva is betalált a Getafénak (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 17. fordulójában a Real Madrid a Getafe vendégeként aratott egygólos győzelmet. A sikerből oroszlánrészt vállalt a két találatot szerző, remekül játszó Cristiano Ronaldo. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
jan. 4
0:44
Jégkorong: Oroszország jutott be elsőként az U20-as vb döntőjébe (She)
Oroszország korosztályos válogatottja jutott be elsőként az Egyesült Államokban zajló U20-as jégkorong-világbajnokság szerdai döntőjébe, miután az elődöntőben szétlövésben bizonyult jobbnak Svédországnál.
jan. 4
6:54
Szegedre figyel a magyar (Behaviour)
Úgy, ahogy eddig is, most is megpróbálunk egy rövid ízelítőt adni abból, hogy hol és mikor lesz érdemes kiemelkedő rendezvényekre figyelni. Ami a hazai rendezésű sporteseményeket illeti, jövőre a hagyományos Forma-1-es futam mellett az augusztusi, szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság lesz az év legjelentősebb hazai sporteseménye.
jan. 4
6:56
Helyzetjelentés Európa legfontosabb labdarúgó-színtereiről (Behaviour)
Már-már követhetetlen tempóban zajlik az angol Premier League, megkezdődött a futballozgatás a spanyol Primera Divisiónban is, készülődés zajlik a németeknél; az olasz Serie A csütörtökön folytatódik.
jan. 4
7:12
Formula-1: Hülkenberg a Force India tesztpilótája lesz (She)
A Force India Formula–1-es istálló teszt- és tartalékpilótájaként folytatja pályafutását Nico Hülkenberg.
jan. 4
7:12
Seattle: minuszban is pluszban (Behaviour)
Véget ért a profi amerikaifutball-liga, az NFL alapszakasza. Az utolsó forduló történelmi pillanatokat hozott: a Seattle Seahawks legyőzte a St. Louis Rams csapatát (16-6), amivel kvalifikált a rájátszásra, jóllehet mérlege negatív maradt; még soha nem fordult elő, hogy egy gárda negatív mutatóval jusson a play-off-ba!
jan. 4
7:14
NBA: a James és Wade vezette Miami simán győzött a Bobcats ellen (She)
A 38 pontig jutó LeBron James és a 31 pontot szerző Dwyane Wade vezette Miami Heat magabiztosan, 96–82-re nyerte meg a Charlotte Bobcats elleni mérkőzését az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 69. játéknapján. A Heat ezzel sorozatban 11. meccsét nyerte meg idegenben, és a legutóbbi 19 összecsapásából csak egyet veszített el.
jan. 4
7:16
Hollandia: Kanadában vállal munkát az oranje és az Inter korábbi játékosa (She)
A kanadai Toronto FC-nél vállal munkát Aron Winter, a hollandok korábbi válogatott labdarúgója. A 43 éves szakember technikai igazgatóként segíti majd a klubot.
jan. 4
7:48
Aachen: Simon András is elutazott Stieberék edzőtáborába (She)
A jelenlegi csapat nélküli Simon András is elutazott a Stieber Zoltánt is foglalkoztató Alemannia Aachen spanyolországi edzőtáborába hétfőn – adta hírül a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő klub hivatalos honlapja.
jan. 4
7:51
Hülkenberg a Force India tesztpilótája lesz (Metropol)
A Force India Forma-1-es istálló teszt- és tartalékpilótájaként folytatja pályafutását Nico Hülkenberg.
jan. 4
8:06
Cristiano Ronaldo döntötte el a Madrid meccsét (Infostart)
Egygólos győzelmet aratott a Real Madrid csapata a Getafe együttese felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának hétfői játéknapján.
jan. 4
8:06
NHL: a Chicago szoros meccsen nyert a Los Angeles ellen (She)
A Chicago Blackhawks Jonathan Toews korcsolyáról bepattanó győztes góljával 4–3-ra győzött a Los Angeles Kings ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 82. játéknapján. A chicagóiak ezzel megszakították hárommeccses nyeretlenségi sorozatukat.
jan. 4
8:08
Tenisz: sérülésmentes szezonban reménykedik Venus Williams (She)
Az idei szezonban szeretné elkerülni a sérüléseket Venus Williams, a női teniszezők világranglistájának ötödik helyezettje.
jan. 4
8:45
Negatív mérleggel az NFL-rájátszásban (Metropol)
A Seattle 7 győzelemmel és 9 vereséggel is bejutott az amerikaifutball-liga rájátszásába. A New England és az Atlanta nyerte a főcsoportokat.
jan. 4
9:00
Ausztria: Márkus Gábor iránt a másodosztályból érdeklődnek (She)
A Voralberger Nachrichten értesülései szerint az osztrák másodosztályban szereplő FC Lustenau felvette a kapcsolatot a jelenleg az Austria Wien amatőregyüttesében szereplő Márkus Gáborral.
jan. 4
9:18
Tenisz: Arn Gréta a 8. helyen kiemelt Arvidssonnal találkozik (She)
Az első fordulóban a cseh Zuzana Ondráskovát búcsúztató Arn Gréta a nyolcadik helyen kiemelt svéd Sofia Arvidssonnal csap össze a második körben az Aucklandben zajló WTA-tornán.
jan. 4
9:20
ZTE: Illés Gyula elismerte, a DVSC szívesen szerződtetné (She)
Nagy Ferenc, a Zalaegerszeg elnöke a Zalai Hírlapnak elismerte, hogy a csapat több játékosa iránt is van érdeklődés, Illés Gyulát például a bajnoki címvédő Debrecen mellett a Győr is szívesen szerződtetné. A Loki érdeklődését maga az érintett sem tagadta.
jan. 4
9:22
Jégkorong: Kanada lesz az oroszok ellenfele az U20-as vb-döntőben (She)
Kanada–Oroszország sportági rangadót rendeznek szerdán az Egyesült Államokban zajló U20-as jégkorong-világbajnokság döntőjében. A harmadik helyért a házigazdák Svédország ellen léphetnek jégre, ugyancsak szerdán.
jan. 4
9:36
Videoton: Lázár Pált görög, belga és német klubok is figyelik (She)
Noha túlzottan nagy esély nincs a téli klubváltásra, a Nemzeti Sport információi szerint már most is akadnak érdeklődők Lázár Pál iránt.
jan. 4
9:38
Győri ETO: a sérült Tokody Tiborra külföldi kezelés várhat (She)
Elképzelhető, hogy külföldi kezelés vár Tokody Tiborra, a Győri ETO hosszú ideje sérült játékosára. Erről a kisalföldi klub hivatalos honlapja számolt be.
jan. 4
9:40
IFFHS: a kapusoknál Casillas lett a nyerő, Júlio César és Cech előtt (She)
A labdarúgás statisztikáival és történelmével foglalkozó IFFHS rangsora szerint a 2010-es esztendő legjobb kapusa a nyáron világbajnoki címet szerző spanyol válogatott kapuvédője, Iker Casillas lett. A spanyol kiválóságot az Internazionale brazil légiósa, Júlio César, illetve a Chelsea cseh kapusa, Petr Cech követi.
jan. 4
9:54
Labdarúgás: az Egerben folytathatja a Németországból hazatérő légiós (She)
Nem találta meg számítását, ezért hazatért Németországból Gulyás Gábor.
jan. 4
9:56
Labdarúgás: az MU és a Barcelona is vinné Juhászék újabb tinijét (She)
Romelu Lukaku (17) után újabb Anderlecht-nevelésű, tinédzserkorú csatárra vetettek szemet a kontinens élklubjai.
jan. 4
9:58
Tenisz, Hopman-kupa: Heninék simán győztek a kazahok ellen (She)
A belga csapat magabiztosan, mindegyik mérkőzést megnyerve győzött a kazahok ellen a teniszezők Hopman-kupáján Perthben.
jan. 4
10:12
Casillas 2010 legjobb kapusa (Infostart)
A spanyol válogatottal világbajnokságot nyert Iker Casillast, a Real Madrid játékosát választották 2010 legjobb kapusának a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán.
jan. 4
10:12
Görögország: a Volosz elnöke nagyon akarja Németh Krisztiánt (She)
Helyi médiaértesülés szerint a görög labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Olympiakosz Volosz továbbra is kitartóan próbálkozik Németh Krisztián (Olympiakosz Pireusz) kölcsönvételével.
jan. 4
10:14
Videó: Ibrahimovic nem tűrte a szidalmakat, „nekirontott” az edzőnek (She)
Vasárnap az AC Milan 2–1-re legyőzte felkészülési mérkőzésen a katari al-Ahlit. A 94. percben az olaszok támadója, Zlatan Ibrahimovic csúnyán odalépett a hazaiak játékosának, Hasszannak, amely után az al-Ahli edzője, David O'Leary – aki korábban a Leeds Unitedet és az Aston Villát is irányította – hevesen reklamált. A svéd csatár nem tűrte a szidalmakat, és „nekirontott” a mesternek, csapattársai…
jan. 4
10:15
Casillas 2010 legjobb kapusa (Metropol)
A spanyol válogatottal világbajnokságot nyert Iker Casillast, a Real Madrid játékosát választották a 2010 legjobb kapusának a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán. A 29 éves hálóőr sorozatban harmadik alkalommal végzett az élen.
jan. 4
10:16
Röplabda: anyagi problémák miatt kerülhet bajba a Kecskemét (She)
Anyagi okok miatt a Kecskemét férficsapata nem vállalta decemberben az orosz Urengoj elleni Challenge-kupa megméretést, ám visszalépése miatt 7000 euró megfizetésére kötelezte az európai szövetség.
jan. 4
10:18
Tenisz: Verdasco már az első meccsen búcsúzott Brisbane-ben (She)
A harmadik helyen kiemelt spanyol Fernando Verdasco már az első fordulóban kiesett egyesben a Brisbane-ben zajló ATP-tornán, miután három játszmában kikapott a német Benjamin Beckertől.
jan. 4
10:48
Premier League: pályán Geráék és az MU - a mai program (She)
Három bajnoki mérkőzést rendeznek ma a Premier League 22. fordulójában: a Manchester United a Stoke-ot fogadja, míg Gera Zoltán együttese, a Fulham a West Bromwich Albionnal csap össze.
jan. 4
10:50
Blog: Szalai Ádám a Camp Nou mellett is készül a tavaszi folytatásra (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szalai Ádám. A német Bundesligában szereplő Mainz magyar légiósa ezúttal a hétvégén rendezett műfüves teremtornáról, az ott elért sikerekről, a barcelonai edzőtáborról és a tavaszi folytatásról írt.
jan. 4
10:52
Premier League: a Blackburn Ronaldinhót és Beckhamet is akarja (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Blackburn Rovers húszmillió fontos ajánlattal kereste meg Ronaldinhót, a Milan brazil játékosát, hogy három évre megszerezze a játékjogát.
jan. 4
11:06
Úszás: a budapesti Eb lett a sportág legjobb 2010-es eseménye (She)
A budapesti úszó Európa-bajnokság kapta az év legjobb eseménye elismerést a sportág legtekintélyesebb internetes honlapjától, a swimnews.com-tól.
jan. 4
11:24
Profi ökölvívás: a WBC-nél Sergio Martínez lett a tavalyi év legjobbja (She)
Kiosztotta a 2010. évre szóló elismeréseit a Boksz Világtanács, amely a WBC középsúlyú címének tulajdonosát, Sergio Martínezt választotta meg az év bokszolójának.
jan. 4
11:26
Liverpool: a télen a Hamburg holland válogatott támadója érkezhet (She)
Lapértesülések szerint a télen 15 millió euróért Liverpoolba szerződhet a Hamburg holland támadója, Eljero Elia.
jan. 4
12:00
Ligue 1: Bölöni Portugáliából hozna „haza” francia védőt (She)
A L’Équipe információi szerint Portugáliából szerződtetne középhátvédet Bölöni László, a Lens újonnan kinevezett vezetőedzője.
jan. 4
12:18
Szolnok: egy csapatra való új futballistát szerződtetnének (She)
A labdarúgó NB I-ben sereghajtó Szolnoknál már decemberben megkezdődött a keret átalakítása, eddig 11-en távoztak a csapattól, de Simon Antal vezetőedző legalább ugyanennyi futballistával erősítene is.
jan. 4
12:20
1860 München: Király Gábor fizetését a felére csökkentenék (She)
Mint ismert, a német labdarúgó-másodosztályban szereplő 1860 München súlyos anyagi gondokkal küzd, és a bajor klub emiatt drasztikusan csökkentené több játékosa – köztük Király Gábor – fizetését is. A hírek szerint a magyar kapus hajlandó lemondani szerződése záradékáról, így legkésőbb a nyáron távozhat az együttestől.
jan. 4
12:36
Tenisz: Robin Söderling könnyedén győzött Brisbane-ben (She)
Az első helyen kiemelt svéd Robin Söderling könnyedén, két játszmában megverte az amerikai Ryan Harrisont a Brisbane-ben zajló ATP-torna első fordulójában, és a német Michael Berrerrel találkozik. Ezzel a mérkőzéssel vált teljessé a második forduló mezőnye.
jan. 4
12:54
Újabb sztárcsatárt vett a Manchester City (Infostart)
A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini bejelentette, hogy a klub megegyezett a Wolfsburggal a bosnyák csatár, Edin Dzeko átigazolásáról.
jan. 4
12:54
Videó: a Tottenham holland sztárjának felesége is jól bánik a labdával (She)
Úgy látszik, nem csak vonzó külseje miatt választotta a népszerű holland televízióst és modellt, Sylvie Meis-t a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának holland középpályása, Rafael van der Vaart. A játékos felesége ugyanis egy férfi kozmetikai termék reklámfilmforgatása során trükközött a labdával.
jan. 4
12:56
Barcelona: Szerintem Guardiola a Barcánál marad - Puyol (She)
Carles Puyol, a Barcelona csapatkapitánya úgy nyilatkozott, szerinte Josep Guardiola marad a jövőben az FC Barcelona vezetőedzője.
jan. 4
13:12
Man. City: Mancini elismerte, hogy megegyeztek Dzekóról a Wolfsburggal (She)
Hétfőn beszámoltunk arról, hogy angol lapértesülések szerint a Manchester City megegyezett a Wolfsburggal a bosnyák Edin Dzeko szerződtetéséről – a hírt ma az angol klub olasz menedzsere, Roberto Mancini is megerősítette.
jan. 4
13:30
Tottenham: Redknapp elmondta, Bentley távozni akar a klubtól (She)
Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere megerősítette, hogy David Bentley távozni akar a klubtól a téli átigazolási időszakban.
jan. 4
13:32
Formula-1: január végén mutatják be a Ferrari új versenyautóját (She)
Várhatóan január végén mutatja be 2011-es versenyautóját a Formula–1-es világbajnokságban szereplő Ferrari istálló.
jan. 4
13:48
Manchester City: Balotelli és Silva sem játszhat az Arsenal ellen (She)
Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere nem számíthat David Silvára és Mario Balotellire sem a szerdai, Arsenal elleni bajnoki rangadón.

Keresés