2011. január 21. péntek

jan. 21
0:12
Videó: Cristiano Ronaldo közelről bombázott a rivális kapujába (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó spanyol Király-kupa negyeddöntőjében a Real Madrid idegenben is legyőzte a városi rivális Atlético Madridot, és 4–1-es összesítéssel bejutott elődöntőbe. A királyi gárda Cristiano Ronaldo 23. percben szerzett góljával nyert 1–0-ra a Vicente Calderónban.
jan. 21
0:12
Ők a legszexibb sportolók (Blikk)
jan. 21
0:30
Férfi kosárlabda Euroliga: a Fener megverte az Olympiakoszt (She)
A Fenerbahce magabiztos győzelemmel kezdte a férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjét: 84–70-re megverte az Olympiakoszt idegenben a H-csoport első fordulójában.
jan. 21
1:06
Real Madrid: A szezon végéig maradni akarok a kispadon - Mourinho (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője az Atlético Madrid ellen megnyert spanyol Király-kupa-párharc után elmondta, a szezon végéig biztosan marad a blancóknál, aztán pedig majd eldöntik, mi lesz a sorsa.
jan. 21
2:18
Australian Open: Viktor Troicki feladta a Novak Djokovics elleni meccset (She)
Novak Djokovics az első nyolcaddöntős. A harmadik kiemelt szerb a vártnál jóval könnyebben jutott túl honfitársán, Viktor Troickin (27. a világranglistán), aki 39 perc játék után a 6:2-re elveszített első szettet követően gyomorproblémái miatt feladta a mérkőzést.
jan. 21
3:12
Australian Open: Nem jött be a "kamikaze"-taktika Wozniacki ellen (She)
Caroline Wozniacki bejutott a legjobb tizenhat közé, miután elképesztő labdamenetekkel színesített, rendkívül magas színvonalú meccsen 6:4, 6:3-ra legyőzte a huszonkilencedik kiemelt szlovák Dominika Cibulkovát a harmadik fordulóban.
jan. 21
5:36
Australian Open: Szvetlana Kuznyecova kiejtette Justine Henint (She)
Szvetlana Kuznyecova már a harmadik fordulóban megállította a tizenegyedik kiemelt Justine Henint. Az orosz teniszező két óra négy perces mérkőzésen 6:4, 7:6-ra győzte le a rengeteget rontó belga klasszist. Andy Roddick és Viktorija Azarenka is továbbjutott.
jan. 21
6:12
Simán vertük Ausztriát (Infostart)
A biztosan középdöntős magyar férfi kézilabda-válogatott tét nélküli mérkőzésen 32-30-ra legyőzte Ausztriát a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokság csütörtöki csoportzárásán.
jan. 21
6:14
Negyeddöntőben a Milan (Infostart)
Utolsóként az AC Milan jutott be a negyeddöntőbe a labdarúgó Olasz Kupában, miután csütörtökön legyőzte a Barit.
jan. 21
6:36
Bepattantak a 16 közé (Behaviour)
Ellenkező előjellel liftezett ugyanabba a pozícióba a két magyar Euroligás-csapat: a Pécs feljött, a Sopron lecsúszott a negyedik helyre. A lényeg persze ugyanaz: a női kosarasok elitligájában túlélte a csoportkört mindkét magyar egylet.
jan. 21
6:54
Anand az élre lépkedett (Behaviour)
Wijk aan Zee-ben, a Tata Steel Chess 2011 szuperverseny résztvevői a negyedik forduló után pihenőnapot kaptak. A 20-as kategóriájú viadal eddigi 28 játszmája sok érdekességgel szolgált. A legnagyobb szenzációt a címvédő, a világranglistát vezető norvég Magnus Carlsen a harmadik játéknapon világossal 22 lépésben elszenvedett veresége jelentette.
jan. 21
6:56
Landis nem tiltaná tovább a doppingolást (Behaviour)
Floyd Landis, a Tour de France országúti kerékpáros körverseny korábbi győztese engedélyezné a doppingolást.
jan. 21
6:58
A magasság kevés, több kell, a tudás (Behaviour)
Egy svájci tanulmány szerint az FC Barcelona labdarúgócsapatának a legalacsonyabb az átlagmagassága Európában, míg az osztrák Mattersburg játékosai a legmagasabbak. Az eredmény alapján azt hihetnénk, hogy elég néhány alacsony játékost keresni, és meg is van a siker receptje. A helyzet természetesen nem ennyire egyszerű.
jan. 21
7:00
Ne sírj értük, Argentína! (Behaviour)
Szokásos udvariasságunkkal ezúttal is kezdjük a hölgyekkel. Az idei első Grand Slam-tornán a női egyes legnagyobb esélyesének tartott Kim Clijsters megint edzett egyet, mert másnak nem nevezhetjük azt a 61 percet, amely alatt 6:1, 6:3-ra legyőzte a spanyol Carla Suárez Navarrót.
jan. 21
7:06
Olaszország: több római ultra is lemaradhat a Juve elleni mérkőzésről (She)
AS Roma labdarúgócsapatának számos drukkere kénytelen lesz kihagyni a Juventus elleni Olasz Kupa-negyeddöntőt, amelyet jövő szerdán rendeznek.
jan. 21
7:06
Győzelem a tét nélküli zárómeccsen (Metropol)
A biztosan középdöntős magyar férfi kézilabda-válogatott tét nélküli mérkőzésen 32-30-ra legyőzte Ausztriát a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokság csütörtöki csoportzárásán.
jan. 21
7:08
Négy között a Real Madrid (Metropol)
A Real Madrid bejutott a legjobb négy közé csütörtökön a labdarúgó Spanyol Király Kupában.
jan. 21
7:24
A média korrupciót kiált (Metropol)
"300 millió partnerünk van, játékosok, edzők, sportvezetők, bírók, és ha közülük néhányat vesztegetéssel vádolnak, attól még nem lehet az egész FIFA-t korruptnak kikiáltani."
jan. 21
7:42
NBA: a Lakers legyőzése után Chicagóban már kikapott a Dallas (She)
A Chicago otthonában szenvedett vereséget a Dallas Mavericks az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Dirk Nowitzkiék – egy nappal azután, hogy a bajnok Los Angeles Lakerst legyőzték – 82–77-re kaptak ki.
jan. 21
7:44
Tenisz: Sanchez-Vicario örömmel lenne Fed-kupa-kapitány (She)
Örömmel elvállalná a spanyol Fed Kupa-válogatott kapitányi posztját Arantxa Sanchez-Vicario, a kilencvenes évek emblematikus teniszezője.
jan. 21
8:18
MTK: Cséke György próbajátékon vesz részt a kék-fehéreknél (She)
Az mtkhungaria.hu tájékoztatása szerint Cséke György a kék-fehéreknél próbajátékon vesz részt. A belső védő a napokban csatlakozott a kerethez, és hamarosan eldőlhet a sorsa.
jan. 21
8:36
Australian Open: Federer könnyedén jutott be a nyolcaddöntőbe (She)
Az Australian Open férfi egyesének harmadik fordulójában könnyed győzelmet aratott a svájci Roger Federer. A második helyen kiemelt korábbi világelső – bár nem mutatott olyan magas színvonalú játékot, mint Gilles Simon ellen – a belga Xavier Malisse-t verte három játszmában, 6:3, 6:3, 6:1-re.
jan. 21
9:12
Premier League: Rio Ferdinand szerint eddig Nasri a szezon legjobbja (She)
A Manchester United futballistája, Rio Ferdinand szerint a mostani idényben az Arsenalt erősítő Samir Nasri a Premier League legjobban teljesítő labdarúgója.
jan. 21
9:30
Férfi kézilabda: kubai és szlovák játékossal erősít az Orosháza (She)
A férfi kézilabda NB I utolsó helyén álló Orosházi FKSE férficsapatát erősíti tavasszal a szlovák korosztályos válogatott, 23 éves balszélső, Mino Matus.
jan. 21
9:54
Újra kinyit néhány sípálya (Behaviour)
A 8-10 napos kényszerszünet után újra kinyit néhány magyarországi sípálya - derül ki a Sítv.hu összesítéséből. Egyelőre azokon a helyeken lehet síelni, ahol vannak hóágyúk.
jan. 21
10:06
Newcastle: a magát legjobbnak tartó Barton fizetéscsökkentésbe is beleegyezne (She)
Joey Barton, a Newcastle United játékosa bár önmagát Anglia legjobb középpályásának tartja, beleegyezne 67 ezer fontos heti fizetése csökkentésébe is, csak hogy jelenlegi csapatánál fejezhesse be profi karrierjét.
jan. 21
10:24
FTC: hétfőn csatlakoznak az argentinok, egy U-válogatott is jön (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a téli szünetben újabb argentin játékosok érkezhetnek a Ferencvároshoz. Prukner László szakmai igazgató az Üllői129 szurkolói blognak elmondta, vasárnap három labdarúgó jön az Estudiantestől.
jan. 21
10:26
Newcastle: a magát legjobbnak tartó Barton fizetéscsökkentésbe is belemenne (She)
Joey Barton, a Newcastle United labdarúgója bár önmagát Anglia legjobb középpályásának tartja, beleegyezne 67 ezer fontos heti fizetése csökkentésébe is, csak hogy jelenlegi csapatánál fejezhesse be a profi karrierjét.
jan. 21
10:28
Everton: az MU és az Arsenal elől halászott el egy 17 évest a klub (She)
A 17 éves Eric Dier júniusig az Evertonnál szerepel kölcsönben, ahol a tartalékcsapattal fog edzeni – jelentette be a labdarúgó klubja, a lisszaboni Sporting CP.
jan. 21
10:30
Golf: csalás miatt kizárták a háromszor Major-győztest (She)
Csalás miatt pénteken kizárták az ír Padraig Harringtont, a világ egyik legjobb golfozóját az Abu-Dzabiban zajló, 2.7 millió dollár összdíjazású versenyről.
jan. 21
10:32
Férfi kézi-vb: az esti meccset játsszuk a franciákkal, megvan a további program (She)
A férfi kézilabda-világbajnokságon kialakult az 1–12. helyért holnaptól zajló felsőházi középdöntő programja. Az eddig a várakozásnak megfelelően szereplő magyar válogatott egyelőre két ponttal áll az I. csoport 4. helyén, és három rettentően nehéz mérkőzésen próbálja majd legalább megőrizni a pozícióját, s ezzel az olimpiai selejtezőn való részvétel esélyét. A mieink először szombaton…
jan. 21
10:42
Így folytatja a Mocsai-csapat a vb-n (Infostart)
Kialakult a középdöntő programja a férfi kézilabda-világbajnokságon. A magyar együttes a franciák ellen játszik szombat este.
jan. 21
11:00
Videó: Törő Szabolcs elképesztő gólt szerzett Ausztria ellen (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 32–30-ra megverte Ausztriát a világbajnokság csoportkörének utolsó mérkőzésén. Az első félidőben 3–3-as állásnál a labda a balszélső Törő Szabolcshoz került, aki egy fantasztikus mozdulattal, a háta mögül lőtte a kapuba.
jan. 21
11:18
Újpest: Mészöly elégedett a hozzáállással és az edzésmunkával (She)
Mészöly Géza, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta, hogy remek körülmények között készül a csapat a soproni edzőtáborban, és elégedett játékosai teljesítményével.
jan. 21
11:20
NB II: élvonalbeli kapussal erősített a Szigetszentmiklós (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Szigetszentmiklós mindenképpen szeretne kapust igazolni a téli szünetben – nos, a klubvezetők tegnap megegyeztek az ősszel az NB I-es Szolnokot erősítő Tarczy Pállal.
jan. 21
11:22
NB II: két utánpótlás-válogatott játékost tesztelnek Diósgyőrben (She)
Próbajátékra érkezett a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő DVTK-hoz Dócza Gábor és Zelenyánszki László.
jan. 21
11:36
Alpesi sí: Vonn Cortina d'Ampezzóban nem talált legyőzőre (She)
Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban szuper G-futammal folytatódott a nők alpesisí-világkupasorozata. A győzelmet az amerikai Lindsey Vonn szerezte meg a svéd Anja Pärson és az osztrák Anna Fenninger előtt.
jan. 21
12:12
Australian Open: Verdasco és Wawrinka is sima győzelmet aratott (She)
Az Australian Open harmadik fordulójában a kilencedik helyen kiemelt spanyol Farnando Verdasco három játszmában búcsúztatta a japán Nisikori Keit. Továbbjutott a svájci Stanislas Wawrinka is, ő a 12. helyen rangsorolt Gaël Monfilst győzte le 7:6, 6:2, 6:3-ra.
jan. 21
12:48
NBA: Kobe Bryant bekerült Hollywood nagyjai közé (She)
A sportolók közül elsőként hagyja kéz- és lábnyomát Hollywood híres kínai filmszínháza előtt Kobe Bryant kosárlabdázó, aki a filmvilág olyan hírességeivel kerül egy társaságba, mint Marilyn Monroe és John Wayne, vagy éppen Brad Pitt.
jan. 21
12:50
Videó: a sóbánya után lazított a Fradi, Pruknert jégcsappal „támadták meg” (She)
Prukner László, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője pedagógusként tökéletesen tudja, hogy az erőltetett meneteket meg kell szakítani egy kis kikapcsolódással. És ha már Erdélyben jár együttesével a tavaszi rajtra való felkészülés során, kirándultak egyet a közeli hegyekben.
jan. 21
12:52
Portugália: Bragába távozott Bölöni Lászlóék balhátvédje (She)
A francia élvonalban szereplő Lens – amelynek vezetőedzője Bölöni László – 27 éves hátvédje, Marco Ramos a portugál első osztályú Braga labdarúgócsapatához szerződött.
jan. 21
12:54
Australian Open: Venus Williams először adott fel mérkőzést GS-tornán (She)
Venus Williams az első játék elvesztése után, az ellenfél 30:0-s vezetésénél feladta az Andrea Petkovic elleni mérkőzését az Australian Open női egyesének 3. fordulójában.
jan. 21
13:42
Kész a hazai kajak-kenu vb költségvetése (Infostart)
A MOL lesz a Szegeden augusztus 17. és 21. között sorra kerülő olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság névadó szponzora, a SEAT pedig a viadal hivatalos szállítója - jelentették be a hazai szövetség vezetői pénteki sajtótájékoztatójukon, amelyet abból az alkalomból tartottak, hogy 200 nap múlva kezdődik az év kiemelkedő magyarországi sporteseménye.
jan. 21
13:42
Bp. Honvéd: Hercegfalvi Zoltán visszatér a Kansas Cityhez (She)
Tavaly év végén még arról számoltunk be, hogy kansasi kölcsönszerződésének lejárta után visszatér a Budapest Honvédhoz Hercegfalvi Zoltán. A legfrissebb hírek szerint azonban a labdarúgó mégis az Egyesült Államokban folytathatja pályafutását.
jan. 21
13:44
Kajak-kenu: 800 millió forint a szegedi világbajnokság költségvetése (She)
A Mol lesz a Szegeden augusztus 17. és 21. között sorra kerülő olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság névadó szponzora, a SEAT pedig a viadal hivatalos szállítója – jelentették be a hazai szövetség (MKKSZ) vezetői pénteki sajtótájékoztatójukon, amelyet abból az alkalomból tartottak, hogy 200 nap múlva kezdődik az év kiemelkedő magyarországi sporteseménye.
jan. 21
14:18
Manchester United: nem csak a klub, Giggs is hajlik a hosszabbításra (She)
Egyre valószínűbb, hogy Ryan Giggs a következő idényben is a Manchester United labdarúgója lesz. A klub részéről már korábban jelezték, hogy továbbra is számítanának a szélsőre, és most maga az érintett is úgy nyilatkozott, hogy szívesen lehúzna (legalább) még egy évet.
jan. 21
14:20
Tenisz: Andre Agassit beválasztották a Hírességek Csarnokába (She)
A korábbi világelső, nyolcszoros Grand Slam-győztes Andre Agassit beválasztották a tenisz Hírességek Csarnokába.
jan. 21
14:36
Formula-1: február 7-én mutatják be a Virgin új versenyautóját (She)
Az idei első, valenciai tesztelés után, február 7-én mutatják be a Marussia-Virgin Formula–1-es istálló 2011-es versenyautóját.
jan. 21
14:38
FTC: Prukner László szerint érződött a csapaton az idény eleji forma (She)
Amint arról már beszámoltunk, a Ferencváros felkészülési mérkőzésen 3–2-re nyert a román élvonalban szereplő marosvásárhelyi FCM Tirgu Mures ellen. Az GTC labdarúgócsapatának szakmai igazgatója, Prukner László a találkozó után elmondta, a három tizenegyes ellenére úgy véli, sikerült sportszerű mérkőzést játszaniuk, amelyen nem az eredmény volt a legfontosabb, de természetesen örül a…
jan. 21
14:40
AC Milan: Cassano jól megérttette magát Ibrahimoviccsal - Allegri (She)
Massimiliano Allegri, a Serie A-ban szereplő AC Milan vezetőedzője elmondta, hogy a csütörtöki, Bari elleni Olasz Kupa-mérkőzésen aratott győzelem rendkívül fontos volt. A szakember beszélt a labdarúgócsapat új támadójáról, Antonio Cassanóról is.

Keresés