2011. január 19. szerda

jan. 19
2:36
Australian Open: Wozniacki és Henin is bejutott a harmadik fordulóba (She)
Az esélyesek közül Caroline Wozniacki és Justine Henin is magabiztos győzelemmel került a legjobb harminckettő közé. A dán világelső 6:1, 6:0-ra verte az amerikai Vania Kinget, a tizenegyedik helyen kiemelt belga pedig a brit Elena Baltachát győzte le 6:1, 6:3-ra.
jan. 19
6:39
Pompa és eredményesség (Behaviour)
A sereghajtó Almería otthonában botló (1-1) Real Madrid hibáját kihasználva négy pontra növelte előnyét a spanyol labdarúgó-bajnokságban a Barcelona. A katalánok szokásos könnyedséggel 4-1-re verték a Málagát. Fél távnál a tabella élén állnak, mégpedig a liga történelmében példa nélkül álló teljesítménnyel.
jan. 19
6:57
Arn Gréta: "Edző nélkül ennyi tellett!" (Behaviour)
Az Australian Open második napján az esztendőt tornagyőzelemmel kezdő Arn Gréta három, küzdelmes játszmában alulmaradt spanyol ellenfelével szemben, így nem jutott a második fordulóba. Tegnap egyébiránt a nagy meglepetések elmaradtak.
jan. 19
6:59
Szigor Szombathelyen (Behaviour)
A budapesti diszkótragédia (három fiatal veszítette életét a West-Balkán nevű szórakozóhelyen), és a szegedi teremtornán történtek (cirka száz, jeggyel rendelkező szurkoló nem jutott be a csarnokba) miatt, az előzetesen tervezettnél is szigorúbb ellenőrzések előzik meg az MLSZ által kiírt terembajnokság vasárnapi, szombathelyi tornáját.
jan. 19
7:01
Nem lesz többletforrás? (Behaviour)
Először hangzott el kormánypárti politikus szájából, hogy a magyar sportegyesületek és a versenyzők az idén reálisan nem számolhatnak az adókedvezményekből beérkező többletforrásokkal. Mindezt Szalay Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője, az Országgyűlés sport- és turizmus bizottságának alelnöke jelentette ki a Digi Sport Reggeli Start című műsorában, tegnap.
jan. 19
7:03
Japán is kipipálva (Behaviour)
Beindult a magyar férfi kézilabda-válogatott a vb-n: az első meccsen elszenvedett vereség után harmadszor győzött, és alighanem kiharcolta a középdöntőbe jutást. Ezúttal Japán kapitulált a Mocsai-csapat előtt.
jan. 19
7:06
NHL: a Penguins győzött megtizedelt Detroit Red Wings ellen (She)
A Sidney Crosby nélkül játszó Pittsburgh Penguins 4–1-re győzött a sérülésektől sújtott Detroit Red Wings ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 98. játéknapján.
jan. 19
8:18
Australian Open: Venus Williams elbukta az első szettet, de győzött (She)
Venus Williams nagy csatában jutott be az Australian Open harmadik fordulójaba, miután három játszmában megverte a cseh Sandra Záhlavovát. A férfiaknál Nicolás Almagro ötszettes meccsen nyert az orosz Igor Andrejev ellen.
jan. 19
8:36
Copa Centroamericana: Panama hibátlan teljesítménnyel elődöntős (She)
Véget értek a Copa Centroamericana csoportküzdelmei: csak Panama tudott hibátlanul bejutni az elődöntőbe, amelyben Costa Ricával találkozik. Az elődöntő másik meccsén Honduras Salvadorral csap össze.
jan. 19
8:38
Haladás: a Milan ajánlatot tett Tamás Krisztiánért (She)
Az AC Milan labdarúgócsapata ajánlatot tett az Illés Béla Futballakadémia 16 éves tehetségéért, Tamás Krisztiánért, akit már korábban két alkalommal is tesztelt a milánói klub.
jan. 19
9:12
Videó: miért rekedtek kint a Fradi-szurkolók a szegedi teremtornán? (She)
Szombaton a szegedi teremlabdarúgó-tornán több mint száz ferencvárosi szurkoló maradt a csarnokon kívül érvényes jeggyel. Sok minden elhangzott: telt ház, szervezési hiba, rendezői hiba. Az NSO Tv minden illetékest megkérdezve utánajárt a történteknek, valamint annak, mi zajlott a csarnokon kívül az esemény alatt.
jan. 19
9:30
DVTK: Gál Szabolcs a Diósgyőr harmadik téli távozója (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Gál Szabolccsal a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő DVTK.
jan. 19
9:48
Tenisz: Schiavone kínkeservesen, Sarapova simán jutott tovább (She)
Az Australian Open női egyesének második fordulójában a tizennegyedik helyen kiemelt Marija Sarapova két játszmában legyőzte Virginie Razzanót, míg a hatodik helyen rangsorolt olasz Francesca Schiavone igencsak nehézkesen, 6:3, 5:7, 9:7-re nyert Rebecca Marino ellen.
jan. 19
10:06
Catania: Diego Simeone lett a klub új vezetőedzője (She)
A korábbi argentin válogatott labdarúgó, Diego Simeone lett az olasz élvonalban szereplő Catania új vezetőedzője.
jan. 19
11:18
Labdarúgás: pályán az Arsenal, az Inter és a Barca - a mai program (She)
Az Arsenal ma este játssza újra a Leeds elleni mérkőzést az FA-kupában, míg a Barcelona szinte biztos továbbjutóként készül a Betis elleni visszavágóra a Király-kupa negyeddöntőjében. Az Inter a Cesenát fogadja az olasz bajnokság elhalasztott meccsén. Az Olasz Kupában Roma–Lazio fővárosi rangadót rendeznek, míg Koman Vladimir csapata, a Sampdoria az Udinesével találkozik. Simon Krisztián…
jan. 19
11:36
Labdarúgás: pályán az Arsenal, a Barca és az Inter - a mai program (She)
Az Arsenal ma este játssza újra a Leeds elleni mérkőzést az FA-kupában, míg a Barcelona szinte biztos továbbjutóként készül a Betis elleni visszavágóra a Király-kupa negyeddöntőjében. Az Inter a Cesenát fogadja az olasz bajnokság elhalasztott meccsén. Az Olasz Kupában Roma–Lazio fővárosi rangadót rendeznek, míg Koman Vladimir csapata, a Sampdoria az Udinesével találkozik. Simon Krisztián…
jan. 19
11:38
Ausztria: Szabics Imre örül, hogy csak a válla sérült meg (She)
A múlt héten edzésen vállsérülést szenvedő Szabics Imre legalább egy hónapos kihagyásra kényszerül, de a rosszban látja a jót is: az osztrák labdarúgó-bajnokság második helyén telelő Sturm Graz magyar támadója örül, hogy nem a lába sérült meg.
jan. 19
11:40
Olaszország: Luís Fabiano a Juvéra cserélné a Sevillát - lapértesülés (She)
A brazil válogatott futballista, Luís Fabiano spanyol klubcsapatának, a Sevillának az elhagyására készül; a La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a 30 éves csatár a Juventusban akarja folytatni pályafutását.
jan. 19
11:54
NB II: Ajkán folytatja kölcsönben a Haladás középpályása (She)
Az NB II Nyugati csoportjában szereplő Ajka labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Rácz Ferenc, a Szombathelyi Haladás 19 éves középpályása.
jan. 19
11:54
Mészáros Anett ismét megsérült (Metropol)
Ismét megsérült Mészáros Anett, a Honvéd cselgáncsozója, aki a szeptemberben Tokióban elveszített világbajnoki döntő óta nem versenyez.
jan. 19
12:12
U17: augsburgi és esseni légiós is az elitkörre készülő keretben (She)
Hétfőtől szerdáig tart a márciusi Európa-bajnoki elitkörre készülő U17-es labdarúgó-válogatott első idei edzőtáborozása. Az mlsz.hu tájékoztatása szerint Bene Ferenc szövetségi edző három nap alatt öt edzést vezényel a keretbe meghívott 23 játékosnak Telkiben.
jan. 19
12:12
Kézilabda: lehet bírót cserélni meccs közben (Metropol)
A jelenleg zajló svédországi férfi kézilabda-világbajnokságon már érvényben van az a szabály, amely szerint mérkőzés közben lecserélhető az a játékvezető, aki nyilvánvalóan manipulálni akarja az eredményt.
jan. 19
12:14
NFL: Bradford örülhet, McDaniels lesz a Rams új offenzív koordinátora (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő St. Louis Rams a legutóbb a Denver Broncos főedzői állását betöltő Josh McDanielset nevezte ki a támadásokért felelős koordinátorává.
jan. 19
12:30
Jubileum: 110 éve 13 klub részvételével alapították meg az MLSZ-t (She)
Száztíz esztendővel ezelőtt, 1901. január 19-én alapították meg a Magyar Labdarúgó Szövetséget.
jan. 19
12:32
Labdarúgás: Éric Cantona lett a New York Cosmos sportigazgatója (She)
Éric Cantona ismét szerepet vállal a professzionális labdarúgásban, ezúttal a nagy terveket szövő, jelenleg az Észak-Amerikai Futball-ligában (NASL) szereplő New York Cosmos sportigazgatója lett. A klub célja, hogy régi fényében tündököljön, és szerepelhessen az MLS-ben.
jan. 19
12:48
UEFA: hat spanyol világbajnok és hat barcás 2010 álomcsapatában (She)
Több mint 400 ezer felhasználó körülbelül ötmillió szavazata alapján állt össze az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapjának 2010-es álomcsapata. A szerda déli órákban nyilvánosságra hozott tizenegyben hat spanyol világbajnok található, közülük öten jelenleg az FC Barcelona játékosai. A hatodik beválasztott barcás természetesen Lionel Messi.
jan. 19
13:06
Videó: verekedésbe torkollott egy barátságos argentin mérkőzés (She)
Csúnya véget ért Argentínában a Banfield–Estudiantes barátságos mérkőzés. Egy előrevágott labda után ugrottak fel fejelni a felek, majd elszabadult a pokol Buenos Airesben.
jan. 19
13:24
Ligue 1: Grégory Coupet bejelentette, lezártnak tekinti karrierjét (She)
Grégory Coupet, a Paris Saint-Germain kapusa a francia labdarúgó Ligakupában kedden elszenvedett montpellier-i vereség után kijelentette: ez volt az utolsó mérkőzése.
jan. 19
13:24
Ronaldo a Real gólrekordere akar lenni (Metropol)
Cristiano Ronaldo meg akarja dönteni a Real Madrid 38 gólos klubrekordját, amelyet egy bajnoki szezon mérkőzésein elért találataival holtversenyben tart a futballcsapat két korábbi kiválósága, Telmo Zarra és a mexikói Hugo Sánchez.
jan. 19
13:42
DVSC: finn-koszovói középpályást tesztel a hajdúsági csapat (She)
Xhevdet Gela személyében 21 éves koszovói származású középpályást tesztel a labdarúgó NB I címvédője, a DVSC-TEVA. A játékos egyelőre a második csapattal edz, és ha jó teljesítményt nyújt, bekerülhet az első keretbe is – adta hírül a debreceni klub hivatalos honlapja.
jan. 19
13:42
Puhl a hatodik legjobb bíró (Metropol)
Puhl Sándor az elmúlt 24 év - a jelenlegi pontozási rendszer bevezetése óta tartó időszak - hatodik legjobb játékvezetője a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint.
jan. 19
14:00
Jégkorong: Satosaarinak Svédországban magyar csapattársa is lesz (She)
Svédországban folytatja pályafutását Tommi Satosaari, a finn légiós egy napja bontott szerződést közös megegyezéssel a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatával, de sokáig nem maradt csapat nélkül.
jan. 19
14:02
Real Madrid: C. Ronaldo a blancók gólrekordere akar lenni (She)
Cristiano Ronaldo meg akarja dönteni a Real Madrid 38 gólos klubrekordját, amelyet egy bajnoki szezon mérkőzésein elért találataival holtversenyben tart a futballcsapat két korábbi kiválósága, Telmo Zarra és a mexikói Hugo Sánchez.
jan. 19
14:18
Jégkorong: magyar csapattársa is lesz Satosaarinak Svédországban (She)
Svédországban folytatja pályafutását Tommi Satosaari, a finn légiós egy napja bontott szerződést közös megegyezéssel a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatával, de sokáig nem maradt csapat nélkül.
jan. 19
14:54
Jövő héten dönthetnek Contador doppingügyében (Infostart)
A jövő hét végére születhet döntés Alberto Contadornak, a világ jelenlegi legjobb országúti kerékpárosának doppingügyében.
jan. 19
14:54
Videoblog: Détári szerint nem a legjobbkor váltott edzőt a Loki (She)
Visszatérő vendéget köszönthetünk az NSO Tv-nél. A 61-szeres magyar válogatott labdarúgó, Détári Lajos hetente többször jelentkezik majd videobloggal. Természetesen Döme elsősorban a labdarúgás aktuális kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportág is szóba kerül.
jan. 19
14:56
London 2012: pályára léphet a brit férfi és női kézilabda-válogatott (She)
A világversenyeken nem szereplő brit férfi és női kézilabda-válogatott pályára léphet a jövő évi londoni olimpián.
jan. 19
15:12
Férfi kosárlabda: Gémes Levente szerződést bontott a Péccsel (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Gémes Levente és az első osztályú férfi kosárlabda-bajnokságban szereplő Pécsi VSK-Pannonpower.
jan. 19
15:14
Brazília: nem a kor számít, a selecao nyitott a PSG klasszisa előtt (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es idényében 19 mérkőzésen 13 gólt szerző Nené, a Paris Saint-Germain brazil támadója számíthat rá, hogy a február 9-i Franciaország–Brazília felkészülési mérkőzésen bemutatkozik a brazil válogatottban.
jan. 19
15:30
Profi ökölvívás: Ez az utolsó évem - Marco Antonio Barrera (She)
Február 12-én a dominikai Bernie Sánchez ellen lép szorítóba a korábban három súlycsoportban is világbajnoki címet szerző profi ökölvívó, Marco Antonio Barrera. A 36 éves mexikói harcos szerint 2011 lesz az utolsó aktív éve, amelyet szeretne egy világbajnoki címmel a derekán lezárni.
jan. 19
15:32
Felkészülés: a Vasas kikapott hazai környezetben a Honvédtól (She)
Az NB I-ben szereplő Vasas labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–2-re kikapott hazai pályán, az Illovszky Rudolf Stadionban a szintén első osztályú Budapest Honvédtól.
jan. 19
15:34
Bayer Leverkusen: Barnetta szalagszakadás miatt több hétre kidőlt (She)
Tranquilio Barnetta, a Bayer Leverkusen labdarúgócsapatának játékosa jobb térdében szalagszakadást szenvedett a VfL Bochum elleni felkészülési mérkőzésen, ezért csapata több hétig nélkülözni kénytelen őt.
jan. 19
15:48
DVSC: Laczkó a Sampdoriában folytatja pályafutását (She)
A dvsc.hu tájékoztatása szerint az olasz Sampdoriában folytatja pályafutását Laczkó Zsolt, a Debrecen futballistája.
jan. 19
15:48
Spanyol és Barca-uralom az UEFA év csapatában (Metropol)
A tavaly világbajnok spanyol labdarúgó-válogatottból hatan kerültek az európai szövetség (UEFA) által szerdán kihirdetett év csapatába.
jan. 19
15:50
Törökország: a bajnoki címvédő szúrta ki André Alvest - lapértesülés (She)
A Milliyet török napilap információi szerint a bajnoki címvédő Bursaspor labdarúgócsapata André Alvest, a Videoton brazil csatárát szeretné szerződtetni.
jan. 19
15:52
Összefogás: olimpikonjaink kampányoltak a Föld megmentéséért (She)
A Klíma Klub a Magyar Olimpiai Bizottsággal összefogva nagyszabású rendezvényt szervezett a Lánchídon „Olimpikonok a Föld megmentéséért – Földmentő Akció” elnevezéssel.
jan. 19
16:06
Spanyol fölény az év csapatában (Infostart)
A tavaly világbajnok spanyol labdarúgó-válogatottból hatan kerültek az európai szövetség (UEFA) által szerdán kihirdetett év csapatába.
jan. 19
16:06
Kajak-kenu: a magyar tehetség London reményében a franciákhoz „igazol” (She)
Legrand Tímea francia színekben kíván kvalifikációt szerezni magának a londoni olimpiára, adta hírül a kajak.hu. A fiatal magyar kajakos eddig korosztályos szinten ért el eredményeket, már a magyar junior-válogatottban is helyet kapott, ám úgy érezte, franciaként nagyobb esélye van olimpiai kvótát szereznie, mint a kemény magyar mezőnyben kiverekednie a válogatottságot.
jan. 19
16:08
Sampdoria: közel a megegyezés Reto Ziegler és az AC Milan között (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Serie A-ban szereplő AC Milan szeretné megszerezni a Sampdoria szélső hátvédként és bal oldali középpályásként is bevethető svájci labdarúgóját, Reto Zieglert. A La Gazzetta dello Sport információi szerint már csak az anyagiakban kell megegyeznie a két klubnak.
jan. 19
16:24
Laczkó a Sampdoriához igazolt (Infostart)
Az olasz Sampdoriában folytatja pályafutását Laczkó Zsolt, a Debrecen labdarúgója - közölte a magyar egyesület honlapján.

Keresés