2011. január 13. csütörtök

jan. 13
0:18
Videó: Lionel Messi triplával ünnepelte az újabb Aranylabdáját (She)
Lionel Messi bizonyította, hogy jó helyen van nála az Aranylabda. A Betis elleni Király-kupa-találkozó előtt bemutatta a katalán szurkolóknak a hétfőn megnyert ereklyét, majd a találkozón játszi könnyedséggel triplázott. A végeredmény ezúttal is Barcelona-gála és sima, 5–0-s siker lett.
jan. 13
0:36
Kvíz: tesztelje tudását, játsszon férfi kézi vb-kvízünkkel! (She)
Ma este kezdődik a svédországi férfi kézilabda világbajnokság, amelyen a magyar válogatott is érdekelt. Tegye próbára ismereteit a rangos tornáról 25 kérdésből álló kvízünk segítségével!
jan. 13
0:40
Barcelona: Messi a kilencedik mesterhármasát szerezte a Barcában (She)
Lionel Messi a Real Betis elleni Király-kupa-negyeddöntő első mérkőzésén pályafutása kilencedik mesterhármasát szerezte a Barcelona felnőttcsapatában.
jan. 13
6:54
NHL: Roloson januárban már másodszor nullázta le a Capitalst (She)
Dwayne Roloson januárban már másodszor őrizte meg kapuját a góltól a Washington Capitals ellen, csapata, a Tampa Bay Lightning pedig 3–0-ra nyert a fővárosiak ellen az NHL alapszakaszának 92. játéknapján.
jan. 13
6:57
Címvédés - rengeteg kérdőjellel (Behaviour)
Noha Lionel Messi korunk kétségkívül legkiválóbb - ha nem is a legsokoldalúbb - labdarúgója, s káprázatos dolgokat művelt 2010-ben is, nem mellékesen hatvanegynéhány gólt szerzett, még őt magát is meglepte, amikor Zürichben, a FIFA főhadiszállásán bejelentették: nem Xavi, de még nem is Iniesta nyeri el az első ízben összevont Aranylabdát. Hanem ő, mégpedig sorozatban másodszor.
jan. 13
6:59
Rekordok az NBA-ben (Behaviour)
A címvédő Los Angeles Lakers újfent olyan szezont fut az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban, hogy nem telik el hét, amikor ne produkálna valami szenzációt.
jan. 13
7:01
Az UEFA új díjat alapít (Behaviour)
Michel Platininek, az Európai Labdarúgó Szövetség első emberének olyannyira nem nyerte el tetszését a FIFA Aranylabda Díj végeredménye, hogy bejelentette: az UEFA a nemzetközi szövetségtől és a France Footballtól független új díjat alapít a legjobb Európában szereplő játékos számára.
jan. 13
7:12
NB II: Kulacsik Szegedre távozik, Retek viszont érkezik Makóra (She)
Az NB III-as KITE-Szeged együttesében folytatja pályafutását a korábban öt évet Makón lehúzó labdarúgó, Kulacsik Tamás.
jan. 13
7:15
Halmosi még nem írt alá Szombathelyen (Behaviour)
Halmosi Péter a Haladás honlapjának azt mondta, nagyon közel van ahhoz, hogy visszatérjen nevelőklubjához, a zöld-fehér mezt már magára is öltötte.
jan. 13
7:30
Anglia: letartóztatták a két férfira rátámadó Craig Bellamyt (She)
A rendőrség letartóztatta Craig Bellamyt, az angol másodosztályban szereplő Cardiff City walesi labdarúgóját, aki vasárnap hajnalban egy cardiffi szórakozóhelyen támadt rá két férfira.
jan. 13
7:48
NBA: a Clippers legyőzte a Miamit, Jordan csapata megverte a Bullst (She)
Az NBA alapszakaszának 78. játéknapjának legnagyobb bravúrját a Los Angeles Clippers mutatta be, amely hazai pályán 111–105-re legyőzte a Miami Heatet. Michael Jordan csapata, a Charlotte Bobcats öt ponttal nyert a klasszis korábbi alakulata, a Chicago Bulls ellen, győzött a Los Angeles Lakers, a Boston Celtics és a San Antonio Spurs is, a Dallas viszont újabb vereséget szenvedett el.
jan. 13
7:50
Rövid pályás gyorskorcsolya: Knoch Viktor csak váltóban indul az Eb-n (She)
Telegdi Attila szövetségi kapitány a pénteken kezdődő rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság helyszínén, Heerenveenben megnevezte az egyéni indulókat.
jan. 13
7:52
NB II: tapasztalt középpályások érkeztek Tatabányára (She)
A hétvégi teremtorna után ismét a tréningek kerültek előtérbe az FC Tatabánya NB II-es labdarúgócsapatánál.
jan. 13
8:06
Női kosárlabda: ukrán válogatott játékost igazoltak a szegediek (She)
Az ukrán válogatott Marina Szazonenko az idény végéig a bajnoki bronzérmes Mediteam-Szeged kosárlabdacsapatában játszik, előreláthatólag január 15-én, a Sopron elleni idegenbeli bajnokin mutatkozik be.
jan. 13
8:24
West Ham: Kurucz ebben a szezonban valószínűleg már nem játszhat (She)
A West  Ham United honlapján olvasható hírek szerint Kurucz Péter ebben a szezonban már aligha léphet pályára.
jan. 13
8:42
Vízilabda: a FINA szerint Udovicsics és Armstrong volt 2010 legjobbja (She)
A nemzetközi szövetség (FINA) megválasztotta a vizes sportok legjobbjait.
jan. 13
8:54
Messi megint hármat vágott (Metropol)
A Spanyol Király Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén az FC Barcelona 5-0-ra verte a II. osztályú Real Betis csapatát. A találkozó legjobbja a mesterhármast szerző Lionel Messi volt.
jan. 13
9:00
Labdarúgó NB I: a teremtorna után Székelyföldre utazik a Pápa (She)
Véber György és csapata, Lombard Pápa nem sietett el semmit: a sárga-feketék az NB I-es együttesek közül utolsóként, szerdán kezdték a téli felkészülést. A szakember sokkal derűlátóbb most, mint volt például az őszi, Ferencváros elleni 5–0-s bajnoki vereség után. Igaz, a vezetők egyelőre nem tudják, ki pótolja a Lengyelországba távozó házi gólkirály David Solomon Abwót.
jan. 13
9:02
NB II: megjöttek a hiányzók, Vadászt is teszteli a DVTK (She)
Újabb próbajátékos csatlakozott az NB II-es diósgyőri labdarúgócsapathoz: Bogáti Péter után Vadász Viktor is a piros-fehérekkel gyakorol. Erről a klub hivatalos honlapja számolt be.
jan. 13
9:18
Zalaegerszeg: Ivan Delic aláírt, közel a megállapodás Turkovsszal (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg szerdán négy és fél éves szerződést írt alá a montenegrói válogatott Ivan Deliccsel, de a lett válogatott Daniel Turkovsszal is közel a megállapodás – számolt be róla a Zalai Hírlap.
jan. 13
9:36
Tenisz: Clijsters és Li Na játssza a döntőt a sydneyi versenyen (She)
Kim Clijsters szetthátrányból fordítva, a döntő játszma rövidítését 7–1-re megnyerve győzött Alisza Klejbanova ellen, ezzel bejutott a Sydneyben zajló tenisztorna döntőjébe.
jan. 13
9:38
NB II: Hévízről és Ajkáról is érkezhet labdarúgó Veszprémbe (She)
Alakul az NB II-ben szereplő Veszprémi FC labdarúgócsapatának kerete, több próbajátékos is együtt készül a csapattal.
jan. 13
9:40
Ausztria: Waltner két gólt szerzett a Mattersburg felkészülési meccsén (She)
Waltner Róbert együttese, az osztrák élvonalbeli Mattersburg első téli felkészülési mérkőzésén 3–1-re legyőzte a harmadosztályú Ostbahn csapatát, a sikerből a magyar támadó két góllal vette ki a részét.
jan. 13
9:54
Zalaegerszeg: Ivan Delics aláírt, közel a megállapodás Turkovsszal (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg szerdán négy és fél éves szerződést írt alá a montenegrói válogatott Ivan Deliccsel, de a lett válogatott Daniel Turkovsszal is közel a megállapodás – számolt be róla a Zalai Hírlap.
jan. 13
9:56
DVSC: szombaton két egymás elleni mérkőzést is vívnak a debreceniek (She)
Szombaton két egymás elleni mérkőzésen is szemügyre veszi játékosait Zdenek Scasny, a DVSC labdarúgócsapatának cseh vezetőedzője – adta hírül a klub honlapja.
jan. 13
9:58
Werder: Ambrusics is elutazott az U23-as csapat edzőtáborába (She)
A klubnál próbajátékon szereplő magyar kapus, Ambrusics Róbert is elutazott a Werder Bremen U23-as csapatával a spanyolországi edzőtáborba.
jan. 13
10:00
Tenisz: Nalbandian búcsúztatta a címvédő Isnert Aucklandben (She)
A hatodik helyen kiemelt David Nalbandian 6:4, 7:6-ra legyőzte a címvédő John Isnert az Aucklandben zajló férfi tenisztorna negyeddöntőjében. Az argentin következő ellenfele Nicolás Almagro lesz, míg a másik ágon David Ferrer és Santiago Gialdo csap össze a döntőbe jutásért.
jan. 13
10:12
Siófok: elefántcsontparti csatár érkezhet a Balaton-partiakhoz (She)
Nagy valószínűség szerint a Siófok NB I-es labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Jean Paul Nomel – olvasható a delmagyar.hu-n. Az elefántcsontparti csatár az őszi szezonban a KITE-Szeged NB III-as együttesében játszott.
jan. 13
10:14
Videó: Nagy László a válogatott helyett Kecskeméten tréningezik (She)
Nagy László, világklasszis kézilabdázónk ezúttal sem vesz részt a férfi kézilabda-válogatottal a soron következő nemzetközi tornán. Klubjától, a Barcelonától megkapta személyes edzéstervét, a felkészülés egy részét a Kecskemét csapatánál töltötte volt csapattársak között. Testvére is a Bács-Kiskun megyei gárda játékosa, így igazán családias hangulatú tréningek zajlottak. Avar György…
jan. 13
10:16
Australian Open: McEnroe-nál és Edbergnél Nadal a torna favoritja (She)
John McEnroe szerint a spanyol Rafael Nadal a hétfőn kezdődő tenisz Australian Open férfi egyesének legnagyobb esélyese.
jan. 13
10:30
Győr: a korábbi liverpooli Simon András az ETO-ban folytathatja (She)
Meghatározó játékosokat kíván szerződtetni a Győri ETO FC NB I-ben szereplő labdarúgócsapata, a Nemzeti Sport értesülései szerint a klubhoz kerülhet a volt liverpooli Simon András is.
jan. 13
10:32
NB II: Dénes Zsolt az SZTK-nál folytathatja pályafutását (She)
Több új labdarúgóval és egy régi ismerőssel is találkozhattak az NB II-ben szereplő Szigetszentmiklós edzésére kilátogató szurkolók.
jan. 13
10:48
Genoa: klubja csak pénzt akart keresni Rudolf megszerzésével? (She)
Egy olasz újság szerint a Genoa labdarúgócsapata csak azért szerezte meg tavaly Rudolf Gergelyt, hogy később jó pénzért továbbadja.
jan. 13
11:06
Tenisz: Zakopalová Hobartban legyőzte az első kiemelt Bartolit (She)
A cseh Klára Zakopalová két játszmában legyőzte az első helyen kiemelt Marion Bartolit a hobarti női tenisztorna negyeddöntőjében.
jan. 13
11:24
Videó: a barcelonai védők csúnyán összevesztek a kupamérkőzésen (She)
A labdarúgó spanyol Király-kupa csütörtöki mérkőzésén a Barcelona 5–0-ra kiütötte a másodosztályú Real Betist. Az első félidőben, még 0–0-s állásnál Gerard Piqué és Dani Alves azon szólalkozott össze, hogy az ellenfél egyik csatára, Ruben Castro majdnem gólt lőtt egy támadásból.
jan. 13
11:36
Priskin-góllal verték az Arsenalt (Metropol)
Priskin Tamás találatával az Arsenal egygólos vereséget szenvedett a másodosztályú Ipswich Town otthonában, az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén, így hátrányból várja majd a visszavágót.
jan. 13
11:42
REAC: Lisztesnek a palotai futball fejlesztésében is szerepet szánnának (She)
A Nemzeti Sport már korábban beszámolt róla, hogy Lisztes Krisztián az NB II-es REAC-nál edz, és könnyen lehet, hogy tavasszal a rákospalotai csapatnál folytatja pályafutását, ahol hosszú távon nemcsak futballistaként számítanának rá.
jan. 13
11:44
Australian Open: sosem látott eső áztatja a Melbourne Parkot (She)
Egy mérkőzést sem játszottak le az Australian Open selejtezőinek második napján a szakadatlanul ömlő eső miatt.
jan. 13
11:46
Férfi kézilabda: Eklemovics Nikola nyártól a Wisla Plockban folytatja (She)
A lengyel kézilabda-bajnokságban szereplő Wisla Plock hivatalos honlapján jelentette be, hogy a nyártól náluk szerepel az MKB Veszprém magyar válogatott irányítója, Eklemovics Nikola. A hírek szerint a játékos hároméves szerződést kötött a lengyel csapattal.
jan. 13
12:00
PSV: Dzsudzsák csapatkapitányként jobban hajlana a hosszabbításra (She)
Döntő szerepe lehet a PSV és Dzsudzsák Balázs között zajló tárgyalásokban egy apró textildarabnak: a magyar támadó jelezte, ha a közeljövőben nem csupán alkalmanként, hanem állandóan is csapatkapitánya lehetne az eindhoveni gárdának, könnyebben mondana igent a klub szerződéshosszabbítási ajánlatára.
jan. 13
12:18
A cél a hétbe kerülés a kézilabda vébén (Infostart)
Izland ellen kezdi szereplését pénteken a magyar férfi kézilabda-válogatott a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, amely ma este a Svédország - Chile mérkőzéssel kezdődik. Az együttes célja az első hétbe kerülés, mivel csak így lehet kijutni a 2012-es londoni ötkarikás játékokra.
jan. 13
12:36
DVSC: edzőmeccs a Balmazújváros és a Hajdúböszörmény ellen (She)
A DVSC labdarúgócsapata január 22-én játssza első felkészülési meccsét – a hétvégi, egymás elleni meccset nem számolva –, ráadásul azon a napon rögtön két találkozón is pályára lép Zdenek Scasny együttese.
jan. 13
12:38
Téli olimpia: új számmal bővülhet a program a hódeszka-vb után (She)
A 2014-es szocsi téli olimpián újabb számmal bővülhet a hódeszkások versenye: a pénteken kezdődő spanyolországi világbajnokságon bemutatkozik a slope style, amelynek az ötkarikás programba való beillesztéséről az esemény után döntenek.
jan. 13
12:40
Genoa: Boselli sérülten érkezett, meghiúsulhat a szerződtetése (She)
Bár már maga a játékos is kész tényként kezelte, mégsem biztos, hogy Mauro Boselli kölcsönjátékosként a Genoa labdarúgócsapatát erősíti a tavaszi szezonban.
jan. 13
12:54
Genoa: Boselli sérülten érkezett, meghiúsulhat a kölcsönvétele (She)
Bár már maga a játékos is kész tényként kezelte, mégsem biztos, hogy Mauro Boselli kölcsönjátékosként a Genoa labdarúgócsapatát erősíti a tavaszi szezonban.
jan. 13
12:56
Győr: 18 éves tehetség az első csapatnál, Ji-Paraná a tartalékoknál (She)
A Győri ETO FC hivatalos honlapjának beszámolója szerint az első csapat mai edzésén részt vett az NB II-es együttes 18 esztendős tehetsége, Windecker József is.
jan. 13
12:58
Formula-1: Alonso Schumachert tartja legnagyobb riválisának (She)
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája úgy véli, hogy Michael Schumacher és Sebastian Vettel lesznek a legnagyobb riválisai a 2011-es Formula–1-es világbajnoki címért folytatott küzdelemben.
jan. 13
13:06
Alonso szerint az idén Schumacher lesz a legnagyobb riválisa (Metropol)
Fernando Alonso, a Forma-1-es Ferrari istálló kétszeres világbajnok spanyol pilótája szerint a 42 éves Michael Schumacher lesz a legnagyobb ellenfele az idei szezonban.
jan. 13
13:08
Két kiemelt jutott a férfi elődöntőbe (Metropol)
A szerb Viktor Troicki és a lett Ernests Gulbis személyében két kiemelt jutott be csütörtökön a sydneyi tenisztorna férfi versenyének elődöntőjébe.
jan. 13
13:12
Flamengo: 182 millió euró lesz Ronaldinho kivásárlási ára új klubjánál (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Flamengóban folytatja pályafutását Ronaldinho. Új klubjánál biztosra akartak menni a szerződéskötéskor, így 182 millió euróban határozták meg a kivásárlási árát.

Keresés