2011. január 27. csütörtök

jan. 27
0:15
Videó: nagy kapushibák is kellettek a Barca kiütéses sikeréhez (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a spanyol labdarúgó Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Barcelona hazai pályán 5–0-ra nyert az Almería ellen. Nézze meg a mérkőzés góljait!
jan. 27
0:33
Gálázott a Barcelona és a Bayern - videók (Infostart)
Alakul az újabb szuperrangadó, mivel a Barcelona és a Real Madrid is győzött a labdarúgó spanyol Király Kupa elődöntőjének első meccsén.
jan. 27
1:09
Görögország: Leandróék ajánlatot tettek Németh Krisztiánért - sajtóhír (She)
Újabb csapattal bővült Németh Krisztián kérőinek névsora. Ciprusi sajtóhírek szerint a Leandrót is foglalkoztató Omonia Nicosia is szeretné megszerezni a görög Olympiakosz magyar válogatott futballistáját, akiért állítólag már ajánlatot is tettek a ciprusiak.
jan. 27
1:13
Felkészülés: szerdán pályán voltak az NB I-es csapatok - eredmények, jegyzőkönyvek (She)
Felkészülési mérkőzésdömping: szerdán az NB I-es labdarúgócsapatok döntő többsége pályára lépett. A listavezető Videoton legyőzte a Slovan Bratislavát, a Ferencváros nyert Szabadkán, a Loki vegyes, próbajátékosokkal telezsúfolt csapata kikapott, az Újpest viszont nyert a BKV ellen – eredmények és jegyzőkönyvek a játéknapról.
jan. 27
6:42
Universiade: hosszú utazás (Behaviour)
Már Erzurumban, a 25. téli Universiade helyszínén tartózkodik a magyar csapat egyik része. Az alpesi síelők és a rövidpályás gyorskorcsolyázók útja finoman fogalmazva nem volt viszontagságoktól mentes.
jan. 27
6:44
Kiesett a világelső, elmarad a Rafa-bravúr (Behaviour)
Úgy tűnik, Rafael Nadalnak vízválasztó az Australian Openen a negyeddöntő: tavaly a brit Andy Murray, idén a honfitárs, David Ferrer győzte le a spanyol világelsőt a torna eme szakaszában. Meg a teste, hisz 2010-ben a térde, most a combja adta fel.
jan. 27
6:46
Venger, polák két jó barát, de hatvan percig ez nem lesz igaz (Behaviour)
Elvileg egy szimpla meccs a hetedik helyért, aztán a férfi kézilabda válogatottnak pénteken véget ér a svédországi világbajnokság. Csakhogy a lengyelek ellen ennél sokkal nagyobb a tét: a londoni olimpia!
jan. 27
6:51
Honvéd: szerződést kapott a korábbi KTE-védő, Lovric (She)
Kettő és fél éves szerződést kötött a Budapest Honvéd NB I-ben szereplő labdarúgócsapatával Ivan Lovric.
jan. 27
7:00
Brazília, mint nyugdíjas otthon? (Behaviour)
Brazília a futball Mekkája. Szent föld, ahol (mint másutt az olaj) kimeríthetetlenül törnek felszínre a tehetségek. Ahonnan ma már több mint ezer (!) játékost csábít el évente a karrier, a jólét ígérete, a család felemelkedésének lehetősége.
jan. 27
7:27
NHL: Sweatt első mérkőzésén győztes gólt szerzett a Canucks színeben (She)
A Vancouver Canucks 25 éves védője, Lee Sweatt első NHL-es mérkőzésén rögtön győztes gólt szerzett. Az utóbbi négy évben Európában légióskodó játékos találatával 2–1-re nyert a Canucks a Nashville ellen.
jan. 27
8:03
Australian: Kim Clijsters lesz Li Na ellenfele a fináléban (She)
Kim Clijsters két játszmában legyőzte Vera Zvonarjovát, ezzel bejutott az Australian Open női egyesének döntőjébe. A belga játékos a fináléban a kínai Li Nával találkozik.
jan. 27
8:21
Válogatott: mától lehet belépőt váltani a magyar-holland selejtezőre (She)
Ma elkezdődik a belépőjegyek értékesítése a Magyarország–Hollandia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre. A találkozót a budapesti Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg március 25-én, 20 óra 30 perckor.
jan. 27
8:57
Videoton: Alvest a menedzserek komolyabban veszik, mint a klubok - Mezey (She)
Ahogy arról beszámoltunk, az NB I-es listavezető Videoton tegnap 1–0-ra győzött a szlovák élvonalban az ötödik helyen álló Slovan Bratislava ellen felkészülési mérkőzésen.
jan. 27
9:00
Clijsters és Li a női döntőben (Metropol)
A harmadik helyen kiemelt belga Kim Clijsters és a kilencedikként rangsorolt kínai Li Na játssza az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének fináléját.
jan. 27
9:33
London 2012: ötvenezer embert mozgósítana a malajziai kormány (She)
Ötvenezer Nagy-Britanniában élő malajziait mozgósítana a 2012-es londoni olimpia idejére a távol-keleti ország kormánya.
jan. 27
10:09
NB II: a Debrecenből elküldött kameruni Diósgyőrben bukkant fel (She)
Újabb próbajátékosok érkeztek a DVTK NB II-es labdarúgócsapatához, mindketten pályára is léptek a tegnapi, Szolnok ellen 4–1-re elveszített felkészülési mérkőzésen.
jan. 27
10:11
Austria Wien: az edző még nem tudja, kit válasszon Sáfár és másik két kapusa közül (She)
Karl Daxbacher, a Sáfár Szabolcsot is foglalkoztató Austria Wien vezetőedzője egyelőre nem tudja, hogy három kapusa közül ki lesz az első számú a tavaszi idényben, de jelenleg magyar játékosa az első a rangsorban.
jan. 27
10:13
Libertadores-kupa: a Corinthians és a Gremio sem tudott nyerni (She)
Két brazil csapat, a Corinthians és a Gremio is döntetlennel kezdte a labdarúgó Libertadores-kupa selejtezőjét. Előbbi hazai pályán ikszelt a kolumbiai Deportes Tolimával, míg utóbbi az uruguayi Liverpool vendégeként játszott 2–2-s döntetlent. A visszavágókra a jövő héten kerül sor.
jan. 27
10:15
U17: Bük és Szombathely ad otthont az elitkörnek márciusban (She)
Magyarország rendezőként készül az U17-es Európa-bajnoki selejtező elitkörre, Bene Ferenc együttese Bükön, valamint Szombathelyen harcolhatja ki az Eb-szereplés jogát.
jan. 27
10:27
Fortuna Düsseldorf: az ügyvezető szerint a mellőzött Torghelle motivált (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Fortuna Düsseldorf ügyvezetője, Wolf Werner úgy nyilatkozott, bár a csapatnak van néhány játékosa – köztük Torghelle Sándor –, akik kevés szerepet kapnak mostanában, az ő motivációjukkal sincsen gond.
jan. 27
10:29
Videó: edzésen ollózott nagy gólt a fiatal amerikai focista (She)
Látványos találatot szerzett Dax McCarty, az Egyesült Államok U23-as válogatottjának edzésén. Az FC Dallas játékosa nagyszerű ollózós gólt rúgott. Nézze meg a videót!
jan. 27
10:45
Műkorcsolya Eb: Hoffmann Nóráék csalódottak a kapott pontjaik miatt (She)
A szerdai rövid program után a hatodik helyen várja a folytatást a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim magyar jégtánckettős a Bernben zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon. A duó hölgy tagja elégedett szerdai teljesítményükkel, a kapott pontszámukkal (58) azonban már jóval kevésbé.
jan. 27
11:03
Videó: nagy gólt ollózott edzésen a fiatal amerikai focista (She)
Látványos találatot szerzett Dax McCarty, az Egyesült Államok U23-as válogatottjának edzésén. Az FC Dallas játékosa nagyszerű ollózós gólt rúgott. Nézze meg a videót!
jan. 27
11:05
Férfi kosárlabda: elhunyt a Szeged egykori kiválósága (She)
Életének 80. évében elhunyt Faragó József, a Szegedi Honvéd és jogutódai, a Haladás és a SZEAC NB I-es kosárlabdacsapatának főiskolai válogatott játékosa.
jan. 27
11:21
DVSC: visszatértek az U21-es válogatottak, Ramos és Simac felépült (She)
Luis Ramos és Dajan Simac felépült sérüléséből, mindketten csatlakoztak a DVSC-TEVA keretéhez, csakúgy, mint az U21-es válogatottól visszatérő fiatalok.
jan. 27
11:23
Middlesbrough: Kink nem kerül vissza Győrbe, marad az angol klubnál (She)
Tony Mowbray, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Middlesbrough menedzsere a klub hivatalos honlapjának elmondta, bár számos klub érdeklődött Tarmo Kink iránt, nem engedik el a legutóbbi szezonban még a Győrt erősítő észt támadót.
jan. 27
11:39
Olaszország: a következő négy évben Pekingben játszanak a Szuperkupáért (She)
Az Olasz Labdarúgóliga elnöke, Maurizio Beretta megállapodást kötött, amelynek értelmében a következő négy évben Kínában küzdenek meg a csapatok az olasz Szuperkupáért.
jan. 27
11:41
ZTE: Milosavljevicre igényt tart Csank János, szerződtetik (She)
A ZTE labdarúgócsapata a hírek szerint megegyezett a korábban tesztelt 19 esztendős horvát Marko Milosavljevic szerződtetéséről.
jan. 27
11:43
Póker: a holland sztárjátékos elmondta, hogyan alapozta meg sikerét (She)
A holland sztárpókeres, Koen de Bakker elmondta, hogyan kezdte el a játékot, és vált profivá – beutazhatja az egész világot, és rengeteg pénzt kereshet a póker segítségével.
jan. 27
11:57
Gera Zoltán négymillió fontért válthat klubot (Infostart)
Gera Zoltán a Blackpool együtteséhez kerülhet angol lapértesülés szerint.
jan. 27
11:57
Vasas: Lázok János gólt lőtt, Németh Gábor védett az ESMTK ellen (She)
A Vasas NB III-ban szereplő második csapatának tagjaira építő, de olyan rutinos játékosokkal, mint Németh Gábor és Lázok János megerősített piros-kék együttes felkészülési labdarúgó mérkőzésen kétgólos győzelmet aratott a harmadosztályú ESMTK ellen, adta hírül az angyalföldi klub honlapja.
jan. 27
12:15
Vajda Attila: Az idei év már az olimpiáról szól (Infostart)
A londoni olimpia előtt újabb erőt ad a Pekingben aranyérmes Vajda Attilának, hogy tavaly tovább tágította tűrőképessége határait. A Szeged kenusa az InfoRádiónak azt mondta: az olimpia közeledtével egyre motiváltabbá válik.
jan. 27
12:18
Van der Sar a nyáron visszavonul (Metropol)
A jelenlegi lesz az utolsó idénye profi labdarúgóként a Manchester Unitedben védő Edwin van der Sarnak.
jan. 27
12:33
Van der Sar visszavonul (Infostart)
Az idény végén befejezi labdarúgó-pályafutását Edwin van der Sar. A Manchester United holland kapusa 40 évesen hagy fel a játékkal.
jan. 27
12:51
Australian Open: Djokovics három szettben legyőzte Federert (She)
Novak Djokovics 7:6, 7:5, 6:4-re nyert Roger Federer ellen, ezzel 2008-at követően ismét bejutott az Australian Open döntőjébe.
jan. 27
12:54
Vonaton sakkoznak a világbajnokok (Metropol)
Különleges akcióval népszerűsíti sportágát - és a spanyol gyorsvasutat - Viswanathan Anand, a jelenlegi és Anatolij Karpov korábbi sakkvilágbajnok.
jan. 27
13:09
Djokovic kiejtette Federert (Infostart)
Novak Djokovic legyőzte Roger Federer az ausztrál nyílt teniszbajnokság elődöntőjében, így bekerült a fináléba. A harmadik helyen kiemelt szerb játékos három szettben, 7:6, 7:5, 6:4-re nyert a másodikként rangsorolt svájci ellen.
jan. 27
13:27
Világbajnok hokis a magyar bajnokságban (Infostart)
Marko Kiprusoff személyében világbajnok, olimpiai bronzérmes finn védőt igazolt a Vasas jégkorongcsapata az ob I közelgő középszakasza előtt.
jan. 27
13:27
Kézilabda: Dánia rendezi a női, Katar a férfi világbajnokságot 2015-ben (She)
A Dán Kézilabda-szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint Dánia rendezi meg a 2015-ös női világbajnokságot, míg ugyanabban az évben a férfiak vb-jére Katarban kerül sor.
jan. 27
13:48
Djokovic legyőzte a címvédő Federert (Metropol)
A szerb Novak Djokovic három szettben legyőzte a címvédő Roger Federert csütörtökön az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi elődöntőjében.
jan. 27
14:03
Tenisz: Sarapova vállalja a Fed-kupa-szereplést az olimpiáért (She)
Marija Sarapova az orosz teniszcsapat rendelkezésére áll a Fed-kupában, hogy részt vehessen a 2012-es londoni olimpián.
jan. 27
14:21
Téli sportok: jégkoronggal bővülő program várja a Snow Day látogatóit (She)
Péntektől vasárnapig rendezi Eplényben a Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület a második Snow Dayt. Az időjárás a havazással és a visszatérő hideggel kedvez a szervezőknek, akik három napra három versenyt és egy családi napot szerveznek; a résztvevők összesen kilenc havas sportágat próbálhatnak ki.
jan. 27
14:23
Tenisz: meglepte a vetélytársakat Justine Henin visszavonulása (She)
Vetélytársait meglepetésként érte Justine Henin szerdai bejelentése, hogy könyöksérülése miatt befejezi teniszkarrierjét.
jan. 27
14:39
Férfi kézilabda: már nem Rapatyi Tamás a Dunaferr vezetőedzője (She)
Edzőt váltott a Dunaferr férfi kézilabdacsapata, amelynek szakmai munkájáért a jövőben György László felel.
jan. 27
14:41
Juventus: Barzagli aláírta a szerződését, a Wolfsburg 300 ezer eurót kap érte (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus hivatalos honlapján jelentette be, hogy Andrea Barzagli aláírta 2013 júniusáig szóló szerződését a torinói klubnál.
jan. 27
14:57
Videó: sportszerűségből jelesre vizsgázott a Boreham Wood (She)
A Boreham Wood nem akart visszaélni a szerencséjével, ezért a csapat játékosai edzői utasításra megengedték, hogy ellenfelük, a Havant gólt rúgjon az angol ötödosztályban lejátszott mérkőzésen.
jan. 27
15:15
Kajak-kenu: a háromszoros világbajnok negyedszerre ott akar lenni Szegeden (She)
Háromszoros világbajnok kajakosunk, Szabó Gabriella eddig pályafutása során már három alkalommal állhatott volna oda a rajtvonalhoz világversenyen a Maty-éren, ám eddig különböző okokból rendre lemaradt a szegedi megmérettetésekről. A kajak.hu-nak nyilatkozó kiválóság öt éve elhatározta, egyszer versenyzőként is átéli a hazai vb keltette érzelmi hullámokat.
jan. 27
15:33
Kézilabda-vb: Brandnak bizalmat szavaztak, marad német kapitány (She)
Minden bizonnyal kitölti 2013. június 30-ig szóló szerződését Heiner Brand, a német férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, miután a szövetség (DHB) bizalmáról biztosította, a válogatott történelmi mélypontot jelentő vb-szereplése ellenére.
jan. 27
15:51
Contador végső ítéletre vár, és közben készü (Infostart)
Két hét múlva, február 9-én vagy 10-én hirdetik ki hivatalosan, hogy a doppingvétséggel gyanúsított Alberto Contador spanyol országúti kerékpáros milyen büntetést kap.
jan. 27
15:51
Wolfsburg: Mbokani a nyárig, Lakic a nyártól a „farkasok" játékosa (She)
A német élvonalbeli Wolfsburg labdarúgócsapata kölcsönvette a francia Monacótól Dieumerci Mbokanit, aki a Manchester Cityhez igazolt Edin Dzeko pótlására érkezett.

Keresés