2011. január 28. péntek

jan. 28
0:15
Győri ETO: újra tárgyalni kezdtek Simon Andrással - lapértesülés (She)
A héten újra tárgyalt egymással a labdarúgó NB I 10. helyén telelő Győri ETO és Simon András, és elképzelhető, hogy az U20-as világbajnoki bronzérmes támadó mégis Pintér Attila csapatába szerződik – értesült csütörtökön a Kisalföld.
jan. 28
0:33
Pápa: Zoran Supics visszatér a Dinamótól, nyárig a Lombardnál marad (She)
Zoran Supics tárgyalt a grúz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Dinamo Tbiliszi vezetőivel, de pénteken visszatér Pápára, és kitölti az idény végéig szóló kölcsönszerződését a Lombardnál – tudósít az NB I-es klub honlapja.
jan. 28
1:27
Férfi kosár Euroliga: teker a Barca és a Pana, csúcs a Maccabitól (She)
A Panathinaikosz és a Barcelona egyaránt győzött csütörtökön, így két forduló után veretlen a férfi kosárlabda Euroliga legjobb 16 között zajló csoportküzdelmeiben.
jan. 28
5:12
Vádemelés várható a debreceniek BL-meccse kapcsán (Behaviour)
A bochumi ügyészség a rendelkezésére álló adatok alapján vádemelési javaslattal él a bíróság felé, miután erős a gyanú, hogy fogadási csalás történt a 2009. október 20-án rendezett Debrecen-Fiorentina labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.
jan. 28
6:42
Djokovics megint legyőzte Federert (Behaviour)
Tegnap kialakult Melbourne-ben a női finálé, melyet a torna nagy esélyese, a belga Kim Clijsters és egy Grand Slam-torna döntőjébe kínaiként elsőnek bejutó Li Na vív egymással. A két klasszis már összecsapott egymással az idén, és a Sydney-ben lejátszott találkozón a kínai teniszező nyert.
jan. 28
6:44
Az utolsó dobásunk akár olimpiát érhet (Behaviour)
Ma délután elválik a tüdő a májtól, vagy legalábbis az, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott mire viszi a svédországi világbajnokságon. Mocsai kapitány szerint igyekezni fognak.
jan. 28
6:51
Libertadores-kupa: a bolíviai magaslat nem fogott ki a chileieken (She)
A Cerro Porteno és az Unión Espanola jóvoltából egy-egy hazai és vendéggyőzelmet jegyzőkönyveztek a labdarúgó Libertadores-kupa selejtezőjének magyar idő szerint péntek hajnali mérkőzésein.
jan. 28
7:00
Nakamura továbbra is félelmetes (Behaviour)
A holland tengerparti városban, Wijk aan Zee-ben zajló Tata Steel Chess 2011 szuperversenyen izgalmas lesz a hajrá.
jan. 28
7:27
Formula-1: ma kezdődnek a bemutatók, elsőként a Ferrari villant (She)
Pénteken a Ferrari kezdi meg az idei Formula–1-es gyorsasági autós világbajnoki sorozatra tervezett autók bemutatóját, majd ezt követően a többi istálló is kirukkol az új versenygéppel.
jan. 28
7:29
NBA: kiváló Knicks-hajrá, újabb Miami-fiaskó, nőtt a Boston előnye (She)
A New York Knicks otthonában is folytatódott a Miami Heat mélyrepülése az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA): a magyar idő szerint péntek hajnalban játszott mérkőzésük utolsó negyedében a floridaiak összeomlottak, és legutóbbi hat mérkőzésükön már az ötödik vereségüket szenvedték el. A Heat kudarca a keleti első Boston Celtics portlandi győzelme fényében igazán kínos.…
jan. 28
7:48
Zebrákat vacsoráztak a Farkasok (Metropol)
Bejutott a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjébe az AS Roma, miután csütörtök este Torinóban legyőzte a Juventus együttesét.
jan. 28
8:39
NHL: Szjomin lépésről lépésre halad, megint csak egy évre írt alá (She)
Újabb egy évvel meghosszabbította szerződését Alekszandr Szjomin a Washington Capitals együttesénél, az orosz csatár 6.7 millió dollárért írt alá a fővárosiakhoz.
jan. 28
8:57
U18-as válogatott: győzelem után ezúttal döntetlen a görögökkel (She)
Magyarország U18-as labdarúgó-válogatottja lejátszotta második mérkőzését is Láriszában: Tuboly Frigyes szövetségi edző csapata a keddi 2–1-es győzelem után csütörtökön 1–1-es döntetlent ért el a házigazda Görögország korosztályos együttese ellen – tudósít a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapja, az mlsz.hu.
jan. 28
9:15
Videó: Nyerni fogunk és nem számolgatunk tovább - Iváncsik Gergő (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott pénteken Lengyelország ellen mérkőzik a hetedik helyért a svédországi világbajnokságon. A balszélső Iváncsik Gergő az NSO Tv-nek elmondta, hogy győzelem esetén elégedetten utazhatnak haza, hiszen a világ hét legjobb csapata között lesznek.
jan. 28
9:17
Férfi kézi-vb: a lengyelek ellen az olimpiai selejtező a tét - a mai program (She)
Pénteken eldől, hogy a jövő évi Európa-bajnokság eredményeitől függetlenül ott lehet-e az olimpiai selejtezőtornán a magyar férfi kézilabda-válogatott. Ehhez a hetedik helyen kell végeznie, azaz le kell győznie Lengyelországot a 18 órakor Kristianstadban rendezendő helyosztón. Szintén ma derül ki, melyik csapatok játszhatják a vasárnapi döntőt.
jan. 28
9:33
Chelsea: a Liverpool visszautasította a Torresért tett ajánlatot (She)
A Chelsea ajánlatot tett a Liverpoolnak Fernando Torresért, de a „vörösök" visszautasították – árulta el a Pool szóvivője a BBC-nek. Pénzről nem beszélt, de a BBC úgy tudja, 35 és 40 millió font közötti volt a felkínált összeg.
jan. 28
9:51
Női kosárlabda: Vajda Anna nagyszerűen mutatkozott be cseh csapatában (She)
Egyetlen közös edzés után is nagyszerűen mutatkozott a cseh USK Praha kosárlabdacsapatának magyar szerzeménye, Vajda Anna. A török Fenerbahcétól érkező, csereként 21 percet kapó kiválóság a Hradec Králové elleni bajnokin 14 ponttal, négy lepattanóval és egy blokkal debütált a 108–61-re nyerő vendégeknél.
jan. 28
9:53
Kerékpár: Szeghalmi Bálint a hétvégén mutatkozik be a Lampréban (She)
Profi kerékpárosunk, Szeghalmi Bálint a hétvégén versenyez először új csapatában, az olasz Lampréban.
jan. 28
10:27
Jégkorong: Kranjc hisz a Jesenice legyőzésében és a rájátszásban (She)
Döntő jelentőségű mérkőzést játszik péntek este a Sapa Fehérvár AV19 az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 43. fordulójában. Az elmúlt fordulókban a holtpontról elmozduló fehérvári együttes a tabella utolsó helyéről is elkerülhet, ha hazai környezetben legyőzi a szlovén Jesenicét.
jan. 28
10:29
Premier League: a West Brom visszahívná Gera Zoltánt - sajtóhír (She)
A Daily Mail szerint az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő West Bromwich Albion is tanulmányozza annak lehetőségét, hogyan szerződtethetné ismét egykori játékosát, a Fulhamnél kapott kevés játéklehetőség miatt elkeseredett Gera Zoltánt.
jan. 28
11:03
Férfi kézilabda-vb: Lengyelországban nem veszik komolyan Mocsaiékat (She)
Eléggé lenézően fogalmazott a sport.pl lengyel internetes oldal a péntek esti Magyarország–Lengyelország férfi kézilabda-világbajnoki mérkőzés esélyeivel kapcsolatban.
jan. 28
12:15
Mocsai: Összetett feladat elé állítja a magyarokat a lengyel csapat (Infostart)
Nehéz feladat vár a magyar férfi kézilabda-válogatottra a lengyelek elleni utolsó mérkőzésen, a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Az InfoRádióban Mocsai Lajos szövetségi kapitány azt mondta: a játékosokat nem külső célokkal lehet motiválni, azok inkább lebénítanak. Ehelyett a belső tartás és a küzdőképesség javítása szükséges a sikerhez - vélekedett a tréner.
jan. 28
12:15
Győri ETO: Ceolin kijött a kórházból, de lemaradhat a török túráról (She)
Nicolas Ceolin az orrműtétét követő komplikációk megszűnése után elhagyta a kórházat – számolt be játékosa gyógyulásáról a labdarúgó NB I tizedik helyén álló Győri ETO a hivatalos honlapján.
jan. 28
12:17
Zenit: Huszti az edzőtáborban meggyőzte a vezetőket, de ettől még távozhat (She)
Hétfőn beszámoltunk róla, hogy Huszti Szabolcs a több játéklehetőség reményében távozna az orosz bajnok Zenittől. A szentpétervári labdarúgóklubnál azonban elégedettek a szélsőnek a dubai edzőtáborban nyújtott teljesítményével, ezért nem zárható ki, hogy mégsem vált csapatot.
jan. 28
12:18
Bemutatták az idei Forma-1-es Ferrarit (Metropol)
A Forma-1-es Ferrari istálló pénteken délelőtt Maranellóban mutatta be az F150 kódjelzésű idei versenyautóját, amelynek fejlesztésénél elsősorban a megbízhatóságra helyezték a hangsúlyt.
jan. 28
12:51
West Ham: Demba Ba nem nyárig, hanem három és fél évre írt alá (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) sereghajtója, a West Ham United pénteken bejelentette: 2014 nyaráig szerződtette Demba Bát, aki az utóbbi három és fél évben a német Hoffenheimet erősítette.
jan. 28
12:51
A harcképtelen Jao Ming is az All Star-kezdőben (Metropol)
Jao Ming (Yao Ming) ugyan újabb sérülése miatt már nem játszhat ebben a szezonban, sőt, vélhetőleg a pályafutásának is vége, rajongói mégis beválasztották őt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) All Star-gálájának nyugati kezdőcsapatába.
jan. 28
13:09
Ökölvívás: Csötönyi Sándor az EUBC irányítói között, Szófiáé az Eb (She)
Csötönyi Sándort, a magyar szövetség elnökét a Nemzetközi Ökölvívó-szövetség (AIBA) európai konföderációjának (EUBC) ötfős irányító testülete, a Büro tagjai közé választották a szervezet végrehajtó bizottságának Isztambulban zajló ülésén.
jan. 28
13:11
Videó: a Puskás-díjra is esélyes lehet a Messit idéző venezuelai játékos (She)
Elképesztő gólt szerzett Dél-Amerika U20-as kontinensbajnokságán Yohandry José Orozco. A venezuelai futballista a Peru elleni mérkőzés 78. percében a saját térfelén szerzett labdával indult meg, majd öt embert is kicselezve 18 méterről kilőtte a bal felső sarkot. Lionel Messi is hasonló találatot ért el a spanyol Király-kupában még 2007-ben a Getafe ellen.
jan. 28
13:18
Magyar állampolgár lett a bajnokság gólkirálya, Nemanja Nikolics (Behaviour)
Pénteken ünnepélyes keretek között megkapta magyar állampolgárságát Nemanja Nikolics, a Videoton FC szerb származású játékosa, a magyar bajnokság tavalyi gólkirálya. A labdarúgó két évet várt honosítására. Tíznél is több neves, honosított válogatott sportolója van már Magyarországnak.
jan. 28
13:45
Murray lesz Djokovic ellenfele az Australian Open döntőjében (Infostart)
A brit Andy Murray lesz a szerb Novak Djokovic ellenfele az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyes küzdelmeinek vasárnapi döntőjében, miután pénteken négy szettben nyert a spanyol David Ferrer ellen.
jan. 28
13:45
Australian Open: Murray lesz Djokovics ellenfele a fináléban (She)
Andy Murray lesz a harmadik helyen kiemelt szerb Novak Djokovics ellenfele az Australian Open férfi egyes fináléjában. Az ötödikként rangsorolt brit kiválóság a pénteki elődöntőben nagy küzdelemben, színvonalas mérkőzésen négy játszmában nyert a hetedik kiemelt spanyol David Ferrer ellen.
jan. 28
14:21
Euro 2012: ha felfüggesztik Ukrajna FIFA-tagságát, ugrik a rendezés (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénteken figyelmeztette Ukrajnát, hogy amennyiben a politikusok továbbra is próbálkoznak Hrihorij Szurkisz futballszövetségi elnök elmozdításával, az országtól elvehetik a 2012-es Európa-bajnokság rendezési jogát.
jan. 28
14:39
Bp. Honvéd: Takács Ákos már a tavasszal is Győrben futballozik (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint megszületett a megállapodás Takács Ákos ügyében a Győr és a Budapest Honvéd között: a védő már a tavasszal is az ETO-nál szerepel majd, és vasárnap el is utazik a győriek törökországi edzőtáborába.
jan. 28
14:41
Videó: bár rosszul sikerült a passz, végül hihetetlen kosár lett belőle (She)
Nem mindennapi pont született egy amerikai középiskolai kosárlabda-bajnokságban. Az AR Gould és a Sacopee Valley mérkőzésén a bedobást elvégző Tyler Lyle (Sacopee Valley) pontatlanul passzolt csapattársához, ám a labda éppen a sötét mezes ellenfél egyik játékosát találta el, akinek karjáról az a gyűrűbe hullott. A meccset végül hosszabbítás után a Sacopee nyerte meg 57–50-re.
jan. 28
14:57
Takács Ákos már a tavasszal is Győrben futballozik (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint megszületett a megállapodás Takács Ákos ügyében a Győr és a Budapest Honvéd labdarúgócsapata között: a védő már a tavasszal is az ETO-nál szerepel majd, és vasárnap el is utazik a győriek törökországi edzőtáborába.
jan. 28
14:59
Bolton: Bogdán Ádám szerephez juthat a szombati presztízsmeccsen (She)
Angol elemzők szerint az előző körben nagyszerűen védő Bogdán Ádám nevével kezdődhet a Bolton Wanderers összeállítása a Wigan elleni presztízsmeccsen az angol labdarúgó FA-kupa 4. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 28
15:15
Birmingham: Obafemi Martins érkezett kölcsönbe a klubhoz (She)
A szezon végéig a Premier League-ben szereplő Birmingham Cityhez került kölcsönbe Obafemi Martins, a Rubin Kazany nigériai válogatott futballistája.
jan. 28
15:17
Labdarúgás: a FIFA 300 ezer dollárt utal a tagszövetségeknek (She)
Rendkívül komoly profittal zárta a tavalyi világbajnokságot, így ennek is köszönhetően a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) minden tagországának 300 ezer dolláros (közel 60 millió forintos) bónuszt utal át. A kontinensek futballszövetségei egyenként 2.5 millió dolláros jutalomban részesülnek.
jan. 28
15:19
Atlétika: Bolt és Rudisha is indul a májusi római Golden Galán (She)
A jamaicaiak háromszoros olimpiai és világbajnok sprintere, Usain Bolt, illetve a férfi 800 méter világcsúcstartója, a kenyai David Rudisha is rajthoz áll majd május 26-án az atlétikai Gyémánt Liga-sorozatba tartozó római Golden Galán.
jan. 28
15:33
Mainz: nagy visszaesés Szalai és társai teljesítményében (She)
A német Kicker hosszabb elemzést készített a 2010–2011-es Bundesliga-idényt fantasztikusan kezdő, de az utóbbi időben gödörben lévő Mainz labdarúgócsapatáról. A szaklap elemzése szerint a visszaesés többek között a helyzetek kialakítása és azok kihasználása terén is óriási – magyarázat lehet, hogy a csatárok (Schürrle, Szalai, Risse, Allagui és Rasmussen) közül a legidősebb is csak 25 éves és…
jan. 28
16:09
Asztalitenisz, Pro Tour: csak Lovas Petra jutott a 32 közé (She)
A négy magyar érdekelt közül csak Lovas Petra jutott túl az első fordulón, vagyis került be a legjobb 32 közé pénteken az asztaliteniszezők idei második Pro Tour-versenyén, az angliai Sheffieldben. Póta Georgina, Ambrus Krisztina és Kertai Rita búcsúzott.
jan. 28
16:11
ZTE: osztrák és horvát ellenfél is a felkészülési programban (She)
Elkészült a labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE felkészülési programja, amely szerint horvát és osztrák ellenfelekkel is megmérkőzik a csapat – írja a ztefc.hu.
jan. 28
16:27
Két kiszemeltjéről is lemaradt a Chelsea (Infostart)
A Benfica labdarúgó-csapata hivatalos oldalán közölte, hogy megegyezés nélkül zárultak a tárgyalások a Chelsea-vel David Luiz átigazolásáról.
jan. 28
17:03
Újpest: Majdnem minden téren javulnunk kell - Rajczi Péter (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest játékosa, Rajczi Péter a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, jól halad a csapat felkészülése, azonban van még min javítaniuk.
jan. 28
17:05
Női kosárlabda NB I: Horti Dóra visszatért a Sopronhoz (She)
Visszatért az MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatához a válogatott Horti Dóra, aki a tavaly nyáron szerződött a lengyel Gdynia együtteséhez.
jan. 28
17:21
Chelsea: Kevés az esélyünk a bajnoki címre - Carlo Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti, az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea menedzsere csapata sajtótájékoztatóján elmondta, a Premier League megnyerésére kevés az esélyük, így az FA-kupára és a Bajnokok Ligájára koncentrálnak.
jan. 28
17:23
NB II: a Haladás védőjét kölcsönveszik, nem kell a „kanadai magyar" (She)
Két próbajátékos sorsáról döntött a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya szakmai stábja.
jan. 28
17:39
Videoblog: olimpiai bajnokunk eltévedt Tatán (She)
Az idén olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságot rendeznek Szegeden. Olimpiai bajnokunk, Vajda Attila már javában készül az eseményre, aminek minden mozzanatáról az NSO Tv nézői értesülhetnek először Vajda Attila videoblogjából!
jan. 28
17:41
Felkészülés: az MTK három góllal megverte a Tatabányát (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK 3–0-ra megverte az NB II Nyugati csoportjának hatodik helyén álló Tatabányát a ma délután Budafokon vívott felkészülési mérkőzésen.

Keresés