2011. január 22. szombat

jan. 22
3:30
Australian Open: Zvonarjova és Söderling is bejutott a nyolcaddöntőbe (She)
A hölgyeknél második helyen kiemelt Vera Zvonarjova óriási, egy perc híján két órás csatában 6:3, 7:6-ra győzte le a cseh Lucie Safárovát, és bejutott a legjobb 16 közé. A férfiaknál a világranglista-4. Robin Söderlingnek sokkal könnyebb dolga volt a selejtezőből érkező Jan Hernych ellen. A svéd kiválóság 6:3, 6:1, 6:4-re nyert és pályafutása során először jutott be a legjobb 16 közé Melbourne-…
jan. 22
5:18
Australian Open: Tsonga kiesett, Andy Murray bejutott a 16 közé (She)
Jo-Wilfried Tsonga életében először veszített ötjátszmás mérkőzésen a tizenharmadik kiemelt az ukrán Alekszandr Dolgopolov ellen. A francia játékos kétszer is vezetett a szetteket tekintve (6:3, 3:6, 6:3), azonban a negyedik játszmában fizikai problémái miatt összeomlott és már nem tudta összeszedni magát. Dolgopolov ellenfele Robin Söderling lesz a nyolc közé jutásért. Az ötödik kiemelt Andy…
jan. 22
6:54
Mister Inter, a legenda (Behaviour)
Nagyon sok csapat csak szeretné, ha olyan játékosa lenne, mint Javier Zanetti. Egyrészt az immár 37 esztendős argentin még mindig képes csapatában világszínvonalon teljesíteni, másrészt vélhetően róla fogják megmintázni a klubhűség szobrát. Zanetti immár 17 éve (!!!) szolgálja az olasz Internazionale gárdáját, és szerda este 520. bajnoki meccsén lépett pályára a kék-feketéknél. Utóbbi abszolút…
jan. 22
6:56
A biztonságra helyezik a hangsúlyt (Behaviour)
Ígéretük szerint a házigazdák kiemelten odafigyelnek a játékosok és szurkolók biztonságára a teremlabdarúgó-bajnokság harmadik selejtezőtornáján Szombathelyen.
jan. 22
6:58
Sarapova a régi: nyög és fantasztikus (Behaviour)
Noha nem őt tartották a verseny előtt az idei Australian Open legnagyobb favoritjának, az eddigi formáját elnézve akár másodszor is Melbourne királynője válhat Marija Sarapovából. A világ legjobban kereső női sportolója már a harmadik fordulón is túl van - a német Görges ellen nyert 4:6, 6:4, 6:4 arányban.
jan. 22
7:06
Australian Open: a 3. kiemelt Kim Clijsters gyenge játékkal győzött (She)
A Venus Williams és Justine Henin pénteki kiesésével a torna talán legnagyobb esélyesévé előlépő Kim Clijsters bejutott a  nyolcaddöntőbe, miután 7:6, 6:3-ra legyőzte a világranglista 83. helyén álló francia Alize Cornet-t. A harmadik kiemelt belga játéka nem volt túl meggyőző, összesen 41 ki nem kényszerített hibát vétett 14 nyerő ütés mellett.
jan. 22
7:08
NHL: Calgaryban ért véget a Dallas remek idegenbeli sorozata (She)
A Calgary 7–4-re nyert a Dallas ellen az NHL alapszakaszának 101. játéknapján, így a texasi csapat nem tudta megszerezni sorozatban kilencedik idegenbeli sikerét. A Tampa Bay szétlövéssel győzött Floridában, a Montreal lelépte az Ottawát, míg a New York Islanders a Buffalo otthonában diadalmaskodott.
jan. 22
7:12
Rácz Félix: Megkoronázták a pályafutásom (Behaviour)
Ha hagyományt akar teremteni a Ringier Kiadó és a Neo FM a sportolók elismerését és díjazását magába foglaló gálából, akkor jó úton indultak el a szervezők. Egy belvárosi hotel elegáns környezete adott méltó hátteret az eseményhez, melyen nyolc kategóriában ismerték el a sportolók és menedzsereik munkáját.
jan. 22
7:24
NBA: az Atlanta 59 pontra volt képes, a Spurs visszavágott a Knicksnek (She)
Története legkevesebb pontját szerezte az NBA legutóbbi játéknapján az Atlanta Hawks, amely 100–59-es vereséget szenvedett otthon a New Orleanstól. A San Antonio Spurs hazai pályán visszavágott a New York Knicksnek a nemrég elszenvedett idegenbeli vereségért, így a ligaelső texasiak már 17 találkozó óta veretlenek saját csarnokukban. A Los Angeles Lakers 10 ponttal nyert Denverben.
jan. 22
8:00
Inter: Eto’o szerint Beníteznek ellenszele volt az öltözőben (She)
A kameruni Samuel Eto’o szerint az Internazionale labdarúgóinak egy csoportja nem támogatta Rafael Benítezt, ez pedig hozzájárult az edző menesztéséhez.
jan. 22
8:18
Sopron: demonstrációt tartanak a helyi labdarúgásért aggódók (She)
Demonstrációt tartanak szombaton azok, akik pártfogolják az „Összefogás a soproni fociért” kezdeményezést.
jan. 22
8:36
NHL: vérrögöket találtak a tüdejében, vége Fleischmann szezonjának (She)
Két vérrögöt találtak Tomas Fleischmann tüdejében, így az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Colorado Avalanche cseh csatára számára véget ért a szezon.
jan. 22
9:12
Labdarúgás: a Pálhalmát elhagyó Balaskó Iván Nagybaracskán folytatja (She)
Távozik Balaskó Iván a labdarúgó NB III Duna-csoportját vezető Dunaújváros-Pálhalma Agrospeciál SE-től.
jan. 22
9:12
Beníteznek ellenszele volt az Inter öltözőjében (Metropol)
A kameruni Samuel Eto'o szerint az Internazionale labdarúgóinak egy csoportja nem támogatta Rafael Benítezt, ez pedig hozzájárult az edző menesztéséhez.
jan. 22
9:14
Rali: a francia bajnok nyerte meg a százéves monte-carlói viadalt (She)
A tavalyi francia ralibajnok, Bryan Bouffier nyerte meg az év első nagy versenyét, a 100. évfordulóját ünneplő Monte-Carlo-ralit. A Peugeot 207-est kormányozó versenyző a szerdától péntek éjfélig tartó viadal második napján került „gólhelyzetbe", amikor a viadalon addig jól álló versenyzők a hóesésben elrontották a gumiválasztásukat, és több percet veszítettek.
jan. 22
9:48
Vasas: a piros-kékek futballistái megkapták novemberi juttatásukat (She)
Törlesztett tartozásából a Vasas labdarúgócsapata: január 15-én kifizette játékosainak a novemberi juttatásokat.
jan. 22
10:06
DVSC: a francia másodosztályú Le Havre vitte volna Coulibalyt - sajtóhír (She)
Francia lapértesülés szerint a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Le Havre szerette volna szerződtetni a DVSC-TEVA francia csatárát, Adamo Coulibalyt.
jan. 22
10:06
Újabb durva bundavád a debreceni kapus ellen (Blikk)
jan. 22
10:42
Juventus: ügynöke szerint Barzagli a jövő héten Torinóba érkezik (She)
Ügynöke szerint Andrea Barzagli a jövő hét elején Torinóba érkezik, hogy aláírja a szerződését a Juventus labdarúgócsapatával.
jan. 22
11:00
Buffon a Juventusból menne "nyugdíjba" (Metropol)
A Juventusból szeretne visszavonulni Gianluigi Buffon, a torinói labdarúgócsapat világbajnok kapusa.
jan. 22
11:18
Australian Open: Kvitová elbúcsúztatta az 5. kiemelt Stosurt (She)
A hazai környezetben szereplő, ötödik kiemelt Samantha Stosur nem jutott be egyesben a legjobb 16 közé az Australian Openen, mivel a 3. fordulóban két szettben kikapott a cseh Petra Kvitovától.
jan. 22
11:20
Sampdoria: Laczkónak nehéz a feladata, kemény munka vár rá - Koman (She)
Az olasz Il Secolo XIX lap arra kérte Koman Vladimirt, jellemezze a Sampdoria új igazolását, a Debrecentől három és fél évre szerződtetett Laczkó Zsoltot, akinek a csatlakozásával immár két magyar játszik a genovai labdarúgóklubban.
jan. 22
11:22
Légióssors: Megmutattam, hogy egy hiba nem ingathat meg - Király (She)
Király Gábor az 1860 München pénteki, Osnabrück elleni 1–0-s győzelme után elmondta, úgy véli,  teljesítményével elhallgattatta azokat a kritikusokat, akik a Bochum ellen bekapott potya gólja miatt megkérdőjelezték a helyét a német másodosztályú klub kezdőcsapatában.
jan. 22
11:36
Spanyolország: indiai kézbe került a Racing Santander - hivatalos (She)
Péntek éjszaka hivatalossá vált, hogy az indiai Ahsan Ali Syed multimilliárdos üzletember lett a spanyol labdarúgó-élvonalban szereplő Racing Santander új tulajdonosa.
jan. 22
11:54
Serie A: Vass Ádám megbetegedett, nem játszhat a Palermo ellen (She)
Vírusos megbetegedéssel bajlódik Vass Ádám, az olasz labdarúgó-bajnokságban szombaton idegenben pályára lépő Brescia magyar középpályása, akinek emiatt ki kell hagynia a 18 órakor kezdődő palermói találkozót.
jan. 22
11:56
Alpesi sí: Riesch győzött lesiklásban, Vonn nagy bukást úszott meg (She)
Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban lesiklófutammal folytatódott a nők alpesisí-világkupasorozata. A győzelmet az összetett vk-ban élen álló német Maria Riesch szerezte meg két amerikai, Julia Mancuso és Lindsey Vonn előtt.
jan. 22
12:12
DVSC: a Sportdöntőbíróság március 10-én tárgyalja Polekszicsék ügyét (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) március 10-ére tűzte ki Mészáros Norbert és Vukasin Polekszics fogadási botránnyal kapcsolatos ügyének tárgyalását. A DVSC két futballistájának játékjogát arra hivatkozva függesztette fel az UEFA, hogy nem jelentették: csalók keresték meg őket.
jan. 22
12:14
Légióssors: Fülöp tisztázta csapattársával a korábbi kakaskodásukat (She)
Nem várja túl jó hangulatban az angol másodosztályban szereplő Ipswich Town kerete a Doncaster Rovers elleni szombat délutáni hazai bajnokiját: Darren O'Dea védő arra figyelmeztette csapattársait, hogy valós a kiesés veszélye, míg az egyik magyar légiós, Fülöp Márton az előző találkozón Mark Kennedyvel történt szóváltását igyekszik tisztázni társával.
jan. 22
12:30
Videó: Tell Vilmost játszott a brazilok korábbi világklasszis játékosa (She)
Érdekes videót tett közzé twitteroldalán a Corinthians labdarúgócsapatának támadója, Ronaldo. A kétszeres aranylabdás brazil játékos a svájciak legendás hősét, Tell Vilmost alakította, ám közel 15 méterről alma helyett egy flakont lőtt le egy fiatalember fejéről.
jan. 22
12:48
Felkészülés: a Paks 4-0-ra legyőzte a „kis Vidit”, Böde duplázott (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC négygólos győzelmet aratott a másodosztályú Videoton-Puskás Akadémia vendégeként a ma délelőtt rendezett felkészülési mérkőzésen.
jan. 22
13:06
Felkészülés: ezúttal egy nigériai próbázó remekelt a Lokiban, Salami duplázott (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 4–2-re legyőzte az NB III-ban szereplő Balmazújvárost.
jan. 22
13:24
Felkészülés: a KTE Simon és Tököli duplájával nyert a BKV Előre ellen (She)
A Kecskemét labdarúgócsapata a Zalaegerszegről kölcsönből visszatérő Simon Attila, valamint Tököli Attila két-két góljával legyőzte a másodosztályú BKV Előrét. Az alföldi együttes – amelyben bemutatkozott az Olaszországból hazatérő Preklet Csaba – hétfőn horvátországi edzőtáborban folytatja a felkészülést.
jan. 22
13:42
Australian Open: Bagdatisz feladta a Melzer elleni mérkőzést (She)
A 2006-ban döntőt játszó Markosz Bagdatisz ágyéksérülés miatt feladta a Jürgen Melzer elleni 3. fordulós mérkőzését az Australian Openen.
jan. 22
13:44
DVSC: a ma duplázó Salami az egyik legnagyobb nigériai tehetség (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a próbajátékon szereplő nigériai labdarúgó, Eugene Salami két gólt szerzett a Lokiban a Balmazújváros elleni felkészülési mérkőzésen.
jan. 22
13:46
Labdarúgás: a chilei elnök szeretné, hogy Bielsa maradjon a kapitány (She)
Sebastian Pinera chilei államelnök elmondta, azt szeretné, hogy a labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Marcelo Bielsa maradjon a pozíciójában. Bielsa korábban úgy nyilatkozott, hogy ha Jorge Segoviát választják meg a Chilei Labdarúgó-szövetség elnökévé, távozik a posztjáról.
jan. 22
13:48
Copa Centroamericana: Honduras és Costa Rica játssza a döntőt (She)
Kialakult a döntő párosítása a labdarúgó Közép-Amerika-kupán (Copa Centroamericana). Az elődöntő egyik meccsén Honduras 2–0-ra nyert Salvador ellen, míg a másik mérkőzésen Costa Rica tizenegyesekkel győzte le a házigazda Panamát.
jan. 22
13:50
Felkészülés: a Vasas hat góllal nyert, Ferenczi négyszer talált be (She)
Fölényes győzelmet aratott a Vasas élvonalban szereplő labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen az NB II-es Bőcs ellen, a 6-0-s sikerből Ferenczi István négy góllal vette ki a részét.
jan. 22
14:00
Australian Open: Nadal három szettben legyűrte az ausztrál Tomicot (She)
Rafael Nadal három szettben, de a vártnál talán kicsit nehezebben győzött Bernard Tomic ellen az Australian Open 3. fordulójában, s ezzel utolsóként bejutott a legjobb 16 közé. A világelső a második játszmát 0:4-ről fordította meg.
jan. 22
14:02
Tottenham: az Arsenal megszerezné Jonathan Woodgate-et (She)
Thomas Vermaelen és Sebastien Squillaci sérülése miatt Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere védőt szeretne igazolni, és a skysports.com értesülései szerint a francia szakember kiszemeltje a sérüléséből visszatérő Jonathan Woodgate, a Tottenham játékosa.
jan. 22
14:04
Alpesi sí: Didier Cuche negyedszer győzött a Hahnenkammon (She)
Az ausztriai Kitzbühelben folytatódott a férfiak alpesisí-világkupasorozata. A győzelmet a svájci Didier Cuche szerezte meg, aki immár negyedszer nyerte meg a legklasszikusabb lesiklóversenyt. Az amerikai Bode Miller közel egy másodperces hátránnyal lett második, míg a harmadik helyen a francia Adrien Theoux végzett.
jan. 22
14:06
Rövid pályás gyorskorcsolya: a bajnok sérülés miatt nem indul az ob-n (She)
A tavalyi bajnok Huszár Erika izomhúzódása miatt nem vesz részt a rövid pályás gyorskorcsolyázók hétvégi budapesti országos bajnokságán.
jan. 22
14:18
Tottenham: kirabolták Harry Redknappet a madridi derbi előtt (She)
Kirabolták csütörtökön Harry Redknappet, az angol Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának vezetőedzőjét az Atlético Madrid–Real Madrid spanyol kupamérkőzés előtt.
jan. 22
14:18
Australian Open: Nadal nyolcaddöntős (Metropol)
A világelső Rafael Nadal magabiztos győzelemmel jutott be a nyolcaddöntőbe szombaton a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 22
14:20
Videó: Laczkó Zsolt bizonyítani fog, ha esélyt kap a Juve ellen (She)
Laczkó Zsolt átigazolása a Debrecenből a Sampdoriába mindenképpen a fiatal labdarúgó pályafutásának mérföldköve lehet. A védő az NSO Tv-nek elmondta, nagyon örül annak, hogy Koman Vladimir miatt nem egy teljesen ismeretlen közegbe kerül, hiszen egyelőre még az olasz nyelvvel sem boldogul. Reméli, hogy a válogatott jobbszélsője segít majd neki a pályán kívül, és persze ha már ő is a kezdőbe…
jan. 22
14:22
Milan: már ma bejelenthetik Emanuelson szerződtetését - sajtóértesülés (She)
Holland sajtóértesülés szerint az AC Milan labdarúgócsapata már ma bejelentheti az Ajax balhátvédjének, Urby Emanuelsonnak a szerződtetését.
jan. 22
14:36
Australian Open: Nadal nyolcaddöntős (Infostart)
A világelső Rafael Nadal magabiztos győzelemmel jutott be a nyolcaddöntőbe szombaton a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 22
14:36
Felkészülés: a ZTE csak egy góllal győzte le harmadosztályú ellenfelét (She)
A Zalaegerszeg NB I-es labdarúgócsapata 3-2-es győzelmet aratott az NB III-as Balatonlelle ellenében a mai felkészülési mérkőzésen.
jan. 22
15:12
Bundesliga 2: Stieber gólt lőtt és két gólpasszt adott az Aachenben (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 20. fordulójában az Alemannia Aachen 4–2-re győzött hazai pályán a Karlsruhe ellen. A magyar légiós gólt lőtt és két gólpasszt is adott a találkozón.
jan. 22
15:30
Felkészülés: az exújpesti Bozsics betalált a Pápa ellen Pozsonyban (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Pápa Pozsonyban játszott felkészülési mérkőzést, és a Slovan Bratislava otthonában 2–0-s vereséget szenvedett. A második gólt az egykori újpesti légiós, Mario Bozsics szerezte.
jan. 22
15:48
Németország: a Bayern-legenda büntetné a tiszteletlen Van Nistelrooyt (She)
Uli Hoeness, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság felügyelőbizottságának elnöke, a csapat egykori legendás játékosa szerint a német labdarúgókluboknak hátat kellene fordítaniuk az olyan „rossz szellemű" futballistáknak, mint Demba Ba és Ruud van Nistelrooy.

Keresés