2011. január 22. szombat

jan. 22
15:50
Felkészülés: Perics mesternégyese, a Kaposvár ötgólos sikere (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen az élvonalbeli Kaposvári Rákóczi gól nélküli első félidőt követően ötgólos győzelmet aratott a Nagyatád ellen. A kaposvári sikerből döntő érdemeket mondhat magáénak Milan Perics, a szerb légiós ugyanis egymaga négy gólt vállalt.
jan. 22
15:52
Premier League: először győzött Dalglish kinevezése óta a Liverpool (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 24. fordulójában a Liverpool idegenben győzött 3–0-ra a Wolverhampton ellen. Ez volt a „vörösök” első győzelme, amióta Kenny Dalglish átvette a csapat irányítását.
jan. 22
16:06
Skócia: a szenzációs formában lévő Hearts elkapta a Rangerst is (She)
A Hearts 1–0-ra legyőzte a címvédő Rangerst a skót labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombat kora délutáni nyitó mérkőzésén.
jan. 22
16:12
Eltűnt a Budapest-Bamako egyik csapata (Behaviour)
Megkerültek pénteken a Budapest-Bamako csütörtökön reggel még eltűntnek hitt 27-es csapatának osztrák tagjai. Kurt Fischer és navigátora az afrikai Atlasz-hegységben balesetet szenvedtek, kocsijuk roncsait hátra kellett hagyniuk. Egy kis faluban kértek segítséget, pénteken már jelentkeztek is a budapesti versenyirodánál, de a verseny számukra már véget ért - tájékoztatott szombaton a Budapest-…
jan. 22
16:24
Férfi kézilabda-vb: osztrák és egyiptomi győzelem az alsóházban (She)
A Svédországban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon mától már az alsó-, illetve felsőházra bontott mezőny folytatja a küzdelmet: az előbbiben Egyiptom legyőzte Japánt, Ausztria pedig Tunéziát.
jan. 22
16:24
Először nyert Dalglish-sal a Liverpool (Metropol)
Az FC Liverpool 3-0-ra győzött az utolsó előtti helyen szerénykedő Wolverhampton Wanderers vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 24.fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
jan. 22
16:42
Északi összetett: David Kreiner először nyert egyéniben vk-versenyt (She)
David Kreiner győzelmével ért véget a franciaországi Chaux-Neuve-ben az északi összetett világkupaverseny. Az osztrák, aki először nyert egyéni vk-viadalt, a norvég Mikko Kokslient és a szintén osztrák Felix Gottwaldot előzte meg a dobogón.
jan. 22
16:44
Sílövészet: Martin Fourcade idei első sikere Antholzban (She)
Az olaszországi Antholzban a férfi 15 km-es tömegrajtos versennyel folytatódott a sílövő-világkupa. A győzelmet a francia Martin Fourcade szerezte meg a svéd Björn Ferry és az orosz Anton Sipulin előtt.
jan. 22
17:18
Serie B: a Siena és az Atalanta sem tudott élni a lehetőséggel (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 23. fordulójában a dobogós helyeken állók közül a Siena idegenben, az Atalanta pályaválasztóként játszott gól nélküli döntetlent, így csupán egy ponttal tudtak meglépni a Novarától, amely hétfőn Filkor Attila együttese, a Triestina vendégeként lép pályára.
jan. 22
17:20
Videó: egy néni miatt kellett távoznia Carlo Ancelottinak (She)
Carlo Ancelotti éppen meccset szeretett volna nézni az egyik stadionban, amikor egy hölgy váratlanul megjelent mellette. A néni jegye ugyanis pontosan arra a helyre szólt, ahová a Chelsea mestere ült, akinek így távoznia kellett.
jan. 22
17:22
Ázsia-kupa: Kewell a négybe fejelte Ausztráliát, kiesett a címvédő (She)
Ausztrália válogatottja hosszabbításban 1–0-ra legyőzte a címvédő Irakot a Katarban zajló labdarúgó Ázsia-kupa szombati negyeddöntőjében, és bejutott a legjobb négy közé.
jan. 22
17:36
Bundesliga: Robben kezdte, Gomez cifrázta a Bayern-gólparádét (She)
A Bayern München 5–1-re legyőzte a Kaiserslauternt az első osztályú német labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombati játéknapján. A listavezető Dortmund nem bírt hazai pályán a Stuttgarttal, a Mainz Szalai Ádámmal a soraiban kikapott odahaza a Wolfsburgtól, míg a Schalke Raúl góljával nyert Hannoverben.
jan. 22
17:38
Felkészülés: a Honvéd egy góllal kikapott román ellenfelétől (She)
Harmadik felkészülési mérkőzésén 1–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Bp. Honvéd a román Dacia Miovenitől.
jan. 22
17:54
Ázsia Kupa: Kewell a 117. percben lőtte tovább az ausztrálokat (Infostart)
Az ausztrál válogatott hosszabbításos mérkőzésen, Harry Kewell 117. percben szerzett góljával nyert szombaton a címvédő iraki csapat ellen a Katarban zajló labdarúgó Ázsia Kupa negyeddöntőjében.
jan. 22
17:54
Női kosárlabda NB I: a ZTE 34 pontot vert a BEAC-ra (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 20. fordulójában a Zalaegerszeg 34 pontos győzelmet aratott a BEAC-Újbuda vendégeként.
jan. 22
18:00
Sikkasztás miatt őrizetbe vették a NOB egyik tagját (Behaviour)
Őrizetbe vették Gambiában az afrikai ország olimpiai bizottságának három vezetőjét, köztük a szervezet elnökét, aki egyben a NOB tagja is - közölte szombaton az AFP. A francia hírügynökség értesülése szerint azzal gyanúsítják őket, hogy a nyugat-afrikai ország sportszervezetétől ezer euró értékű helyi pénzt loptak el.
jan. 22
18:12
Férfi kézilabda-vb: a spanyolok öt góllal megverték a norvégokat (She)
A Svédországban zajló férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjében Spanyolország öt góllal nyert Norvégia ellen. Előbbieknek így már öt pontjuk van, utóbbiak változatlanul pont nélkül állnak. A hatos csoportban szerepel a szombat este a vb-címvédő Franciaország ellen pályára lépő magyar válogatott.
jan. 22
18:14
Championship: Gyepes gólt szerzett, Priskin gólpasszt adott (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 28. fordulójában Fülöp Márton és Priskin Tamás is kezdőként kapott lehetőséget a Doncastert hazai pályán legyőző Ipswichben, a magyar támadó gólpasszt adott. Gyepes Gábor a 40. percben csereként szállt be a Watford ellen ugyancsak pályaválasztóként diadalmaskodó Cardiffba, a győzelmet a magyar védő tette biztossá a hajrában.
jan. 22
18:16
Skócia: a Celtic nem hibázott, növelte előnyét a tabella élén (She)
A Celtic 1–0-ra legyőzte az Aberdeent a skót labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában, és három ponttal növelte előnyét a tabella tetején.
jan. 22
18:30
Premier League: mesterhármasok napja (Infostart)
A listavezető Manchester United a mesterhármast szerző Dimitar Berbatov vezetésével 5-0-ra nyert a vendég Birmingham City ellen az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombati játéknapján, ezzel továbbra is veretlen a pontvadászatban. Mesterhármasnak örülhettek az Arsenal hívek is: az élmezőnyhöz tartozó csapatok közül az ágyúsok Robin van Persie mesterhármasával magabiztosan tartották…
jan. 22
18:30
Síugrás: a négyszeres olimpiai bajnok győzött Zakopanéban (She)
Simon Ammann győzelmével ért véget Zakopanéban a síugrók világkupaversenye. A négyszeres olimpiai bajnok svájci mögött az osztrák Thomas Morgenstern lett a második és a norvég Tom Hilde a harmadik.
jan. 22
18:30
Berbatov vezetésével tovább menetel az MU (Metropol)
A listavezető Manchester United a mesterhármast szerző Dimitar Berbatov vezetésével 5-0-ra nyert a vendég Birmingham City ellen az angol labdarúgó-bajnokság 24.fordulójának szombati játéknapján, ezzel továbbra is veretlen a pontvadászatban.
jan. 22
18:48
Férfi röplabda NB I: Dunaújvárosban nyert a Kazincbarcika (She)
Az élvonalbeli férfi röplabda-bajnokság, az Extraliga középszakaszában a Kazincbarcika ötszettes mérkőzésen nyert Dunaújvárosban.
jan. 22
18:50
Férfi kézilabda-vb: Szlovákia elkapta Romániát, Dél-Korea legyűrte Algériát (She)
A Svédországban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon az alsóházban (13–24. hely) Dél-Korea csak túlórában tudott győzni Algéria ellen, Szlovákia viszont öt góllal megverte Romániát.
jan. 22
19:06
Férfi vízilabda ob I: otthon nyert a BVSC a Debrecen ellen (She)
A BVSC két góllal legyőzte a vendég Debrecent a férfi vízilabda ob I szombati játéknapjának első mérkőzésén.
jan. 22
19:06
Ötgólos spanyol győzelem a magyar csoportban (Metropol)
A spanyol válogatott ötgólos győzelmet aratott a norvégok felett a magyar érdekeltségű I-es középdöntős csoportban a svédországi, olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokság szombati játéknapján.
jan. 22
19:24
Felkészülés: győzött a DVSC és a Honvéd II is (She)
A Honvéd II labdarúgócsapata a Törökbálint, a DVSC a Hajdúböszörmény ellen győzött felkészülési mérkőzésen.
jan. 22
19:42
Női kézilabda NB I: a Győr kiütéssel nyert a debreceni rangadón (She)
A címvédő Győri Audi ETO KC nagyon simán, 13 góllal megnyerte a debreceni rangadót a női élvonalbeli kézilabda-bajnokság alapszakaszának 15. fordulójában. A győriek továbbra is pontveszteség nélkül állnak a tabella első helyén.
jan. 22
19:44
Férfi vízilabda ob I: az UTE 21 góllal kapott ki a Honvédtól (She)
A Honvéd 21 góllal nyert az UTE ellen a férfi vízilabda-bajnokság 13. fordulójában. A másik 18 órakor kezdődő mérkőzésen a Szolnok 15 találattal volt jobb a Szentesnél.
jan. 22
19:46
Videó: Gomezt és Robbent sem lehetett tartani a Bayernben (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Bayern München 5–1-re legyőzte a Kaiserslauternt az első osztályú német labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombati játéknapján. Nézze meg a gólokat!
jan. 22
20:00
Női kézilabda NB I: nyert az FTC és a Dunaújváros, veszprémi pont Érdről (She)
A női élvonalbeli kézilabda-bajnokság alapszakaszának 15. fordulójában a Dunaújváros idegenben, a Ferencváros hazai környezetben győzött, a Veszprém pedig pontot szerzett Érden.
jan. 22
20:18
Serie A: Feczesin a kispadról nézhette végig a Brescia vereségét (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Brescia 1–0-s vereséget szenvedett idegenben a Palermótól. A vendégeknél Feczesin Róbert végig a kispadon ült.
jan. 22
20:20
Videó: Van Persie „csak” három gólt szerzett - négyet is lőhetett volna (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Robin van Persie mesterhármasával az Arsenal legyőzte a Wigant az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 24. fordulójában. Hogy a holland csatár miért „csak” hármat rúgott, kiderül az összefoglalóból.
jan. 22
20:22
Férfi kézilabda-vb: Németország három góllal győzött Izland ellen (She)
A német férfi kézilabda-válogatott három góllal, 27–24-re legyőzte Izlandot a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének I. csoportjában, amelyben a magyar válogatott is szerepel.
jan. 22
20:24
Ázsia-kupa: Dél-Korea nagy csatában nyert, jöhet az álomelődöntő (She)
A legutóbbi két torna bronzérmeseinek hosszabbításba torkolló szombat esti negyeddöntőjében Dél-Korea 1–0-ra legyőzte Iránt, ezzel bejutott a Katarban zajló labdarúgó Ázsia-kupa elődöntőjébe.
jan. 22
20:36
Férfi kosárlabda NB I: a Falco nyert Kaposváron, kikapott a Körmend (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszában két elmaradt mérkőzést pótoltak szombaton: a Falco Kaposváron is nyerni tudott, méghozzá tizenöt ponttal, a Sopron pedig pályaválasztóként bizonyult jobbnak a Körmendnél.
jan. 22
20:38
Bundesliga: régen várt Podolski-duplával oktatta a Köln a Werdert (She)
A csapatkapitány Lukas Podolski két góljával az 1. FC Köln 3–0-ra legyőzte a Werder Brement a német labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
jan. 22
20:40
Férfi vízilabda ob I: a Ferencváros hat góllal győzött az ASI ellen (She)
Az FTC hat góllal legyőzte az Angyalföldi Sportiskolát a férfi vízilabda-bajnokság 13. fordulójában.
jan. 22
20:42
Jégkorong, Mol Liga: megnyerte a sorozatot a HSC Csíkszereda (She)
A HSC Csíkszereda 3–1-re győzött hazai pályán a Dab.Docler ellen a Mol Liga döntőjének ötödik mérkőzésén, így 4–1-es összesítéssel megnyerte a sorozatot.
jan. 22
20:54
Videó: bombafejessel kezdődött Fabianio mesteri hármasa (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Sevilla 4–1-re legyőzte a Levantét a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati nyitó mérkőzésén. A találkozó hőse Luís Fabiano volt, a brazil három góllal terhelte meg a Levante hálóját.
jan. 22
20:54
A Csíkszereda nyerte a MOL Ligát (Metropol)
A HSC Csíkszereda megnyerte a magyar-román jégkorongbajnokságot, a MOL Ligát, miután a döntősorozat ötödik, szombati mérkőzésén megszerezte a végső sikerhez szükséges negyedik győzelmét is a Dunaújváros ellen.
jan. 22
21:12
Ligue 1: Bölöni László másodszor is győzelemre vezette a Lenst (She)
A Lens 2–0-ra legyőzte a Caent a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) egyetlen szombati mérkőzésén.
jan. 22
21:12
Supka még toborozna (Blikk)
A Honvéd fociedzője szeretne még igazolni
jan. 22
21:14
Görögország: Szélesiék idegenben négy gólt vágtak az AEK-nak (She)
A Szélesi Zoltánt foglalkoztató Olympiakosz Volosz óriási meglepetésre 4–0-ra legyőzte idegenben az AEK Athént a görög labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
jan. 22
21:14
Koman segíti Laczkót (Blikk)
Válogatottbeli csapattársa várta a Sampdoriánál Laczkó Zsoltot
jan. 22
21:16
Jótékony Fradi (Blikk)
Gyermekek körében búcsúztak az erdélyi edzőtábortól a zöld-fehérek
jan. 22
22:06
Primera División: Messi most belőtte a büntetőt, nyert a Barcelona (She)
A Barcelona 3–0-ra legyőzte a Racing Santandert a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
jan. 22
22:08
Férfi vízilabda ob I: a Vasas hozta a kötelezőt az OSC ellen (She)
A Vasas hét góllal legyőzte az OSC-t a férfi vízilabda-bajnokság szombati játéknapjának utolsó mérkőzésén.
jan. 22
22:10
Belgium: Tőzsér Dániel győztes gólt szerzett a Genkben (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) 23. fordulójában Tőzsér Dániel együttese, a Genk 3–2-re győzött hazai pályán a Kortrijk ellen. A magyar középpályás szerezte csapata győztes találatát a 75. percben.
jan. 22
22:24
Vereséggel kezdte a középdöntőt a kézicsapat (Blikk)

Keresés