2011. január 5. szerda

jan. 5
4:30
Tenisz: Arn öt meccslabdát hárítva negyeddöntős, jöhet Sarapova (She)
Arn Gréta elképesztően fordulatos, két és fél órás mérkőzésen 4:6, 7:5, 7:5-re győzött a svéd Sofia Arvidsson ellen, és bejutott az aucklandi WTA-torna negyeddöntőjébe. A négy közé jutásért magyar idő szerint szerdáról csütörtökre virradóra az első kiemelt Marija Sarapova lesz a magyar játékos ellenfele.
jan. 5
6:54
NBA: Butlerre ebben a szezonban már nem számíthat a Dallas Mavericks (She)
Véget ért az idény Caron Butler, a Dallas Mavericks kosárlabdacsapatának csatára számára. A 30 éves játékost – akinek elszakadt a jobb lábában a térdkalács alatti szalag – kedden megműtötték.
jan. 5
6:54
"Nincs Nagy László-ügy" (Behaviour)
Hivatalos célkitűzés még nincs, ésszerű elvárás azonban már van a férfi kézilabda-válogatottal szemben a jövő héten kezdődő világbajnoki szereplést illetően. A csapat pillanatnyilag Almádiban lakik, Veszprémben készül, a Nagy-ügy pedig lezárult: azaz nincs.
jan. 5
6:56
NHL: három győztes meccs után kikapott Washingtonban a Capitals (She)
A Washington Capitals három győztes mérkőzés után 1–0-ra kikapott hazai pályán a Tampa Bay Lightningtól az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 84. játéknapján.
jan. 5
6:56
Ronaldo újabb duplája Madridban (Behaviour)
Hétfőn az IFFHS bejelentette, hogy José Mourinho lett 2010 legjobb edzője. Az eredmények nem hazudnak. Ámde.
jan. 5
7:12
Csodás gólokkal győzött a Manchester United - videó (Infostart)
A listavezető Manchester United 2-1-re nyert a Stoke ellen az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
jan. 5
7:12
Arsenal: Arsene Wenger csak egy középső védőt venne januárban (She)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere úgy nyilatkozott, a januári átigazolási időszakban nem tervez nagy bevásárlást, csak egy középső védővel erősítené meg keretét.
jan. 5
7:12
Licenchelyzet: jobb kapni, mint adni (Behaviour)
Az NBI szünetel, de a tél nem marad eseménytelen: csődfenyegetettségben az Újpest és Vasas, csúsznak a fizetések a Honvédnál és Szombathelyen, s akkor a többi klub nehézségeiről nem is szóltunk. Egytől egyig megkapták a klublicencet, egyébként el sem indulhattak volna. Az UEFA-előírásnak épp az volna a lényege, hogy a bajnokságot efféle bonyodalmak ne zaklassák. Akkor mi értelme az egésznek?
jan. 5
7:14
Kerékpár: Argentínában kezdi a szezont a Tour-diadalra törő Basso (She)
Argentínában kezdi meg a felkészülést a júliusi Tour de France-ra Ivan Basso, az olaszok kerekessztárja.
jan. 5
7:16
NBA: tovább menetel a Miami, simán nyert a Los Angeles Lakers (She)
Tovább menetel a Miami Heat: ezúttal a Milwaukee Bucks ellen győzött 101–89-re hazai pályán az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 70. játéknapján, és ezzel legutóbbi húsz meccséből 19-et megnyert. A Los Angeles Lakers is otthon diadalmaskodott: a Detroit Pistonst verte meg magabiztosan, 108–83-ra.
jan. 5
7:30
Real Madrid: biztossá vált Higuaín műtétje, az idény végén visszatérhet (She)
A Real Madrid hivatalos honlapján tette közzé, hogy a porckorongsérvvel küszködő Gonzalo Higuaín műtéten esik át a közeljövőben.
jan. 5
7:32
NHL: szabadlistán a tavalyi döntős Philadelphia Flyers kapusa (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) előző idényében döntős Philadelphia Flyers szabadlistára tette kapusát, Michael Leightont.
jan. 5
8:06
Tenisz: Szvetlana Kuznyecova máris kiesett Aucklandben (She)
A harmadik helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova már a második fordulóban búcsúzott az Aucklandben zajló WTA-tornától egyesben, miután három szettben kikapott a kínai Peng Su-ajtól.
jan. 5
8:24
Brescia: Feczesin Róbert betalált a győztes felkészülési meccsen (She)
A Feczesin Róbert is betalált a Bresciában az amatőr Palazzolo ellen 3–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen.
jan. 5
8:27
Räikkönen: jobb pilóta lettem (Metropol)
Bár a Forma–1-es Ferrari istállótól 2009 végén menesztett finn világbajnok esett-kelt első rali-vb-s szezonjában, úgy véli, tökéletesebb versenyző lett.
jan. 5
8:42
Genoa: a Bologna is érdeklődik Rudolf iránt, aki gólt akar lőni a Laziónak (She)
Rudolf Gergely, a Genoa magyar támadója úgy nyilatkozott, nagyon szeretné jól kezdeni az évet csapatával, és gólt szeretne lőni a Lazio elleni meccsen csütörtökön.
jan. 5
9:00
Dortmund: Hajnal bizonyítani akar, csak a Borussiára koncentrál (She)
Hajnal Tamás jelenleg a Borussia Dortmund spanyolországi edzőtáborában tartózkodik. A Der Westen című lap munkatársa Jerezben kérdezte honfitársunkat arról, hogyan alakul a jövője.
jan. 5
9:02
Haladás: a teremtornán megsérülő Simon Attila két hónapot hagy ki (She)
Aczél Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás vezetőedzője csak márciusban számíthat csatárára, Simon Attilára.
jan. 5
9:04
Szolnok: a 36 éves Schindler Szabolcs befejezte a pályafutását (She)
Befejezte pályafutását a 36 esztendős Schindler Szabolcs, aki legutóbb a labdarúgó NB I-ben szereplő Szolnok futballistája volt.
jan. 5
9:18
Lopták a riói olimpia logóját? (Infostart)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke innovatívnak és kreatívnak nevezte a 2016-os riói olimpia logóját, amelyet a Copacabanán a hagyományos szilveszteri mulatságra összegyűltek láthattak először, hamar kiderült azonban, hogy az embléma egy, már használatban lévőnek az átalakított változata.
jan. 5
9:36
Ászokkal jótékonykodik Andy Roddick (Infostart)
A második helyen kiemelt, címvédő Andy Roddick sima győzelmet aratott az ukrán Alekszandr Dolgopolov felett az ausztráliai Brisbane-ben zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyének nyolcaddöntőjében, és a mérkőzésen ütött 15 ászával egyszersmind jótékonykodott is.
jan. 5
9:36
Eredivisie: műtét és kihagyás után ismét edzésbe állt Babos Gábor (She)
Hátműtétje és ezt követő kényszerpihenője után ismét edzésbe állt Babos Gábor, a holland NEC Nijmegen rutinos magyar kapusa.
jan. 5
9:38
Manchester City: Edin Dzeko átesett az orvosi vizsgálatokon (She)
Egyre valószínűbb, hogy Edin Dzeko a Manchester Cityben folytatja pályafutását, ugyanis a Wolfsburg bosnyák válogatott játékosa ma reggel átesett az orvosi vizsgálatokon.
jan. 5
9:54
NFL: hiába a legjobb eredmény 2002 óta, a Raiders új vezetőedzőt keres (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Oakland Raiders új vezetőedzőt keres, miután a vezetők úgy döntöttek, nem hosszabbítják meg Tom Cable szerződését.
jan. 5
9:56
Kaposvár: a Rákóczi a Pénzügyőr fiatal védőjét teszteli (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi hivatalos honlapján közölte, hogy a Pénzügyőr fiatal védőjét, Takács Kornélt teszteli.
jan. 5
9:57
Műteni kell Higuaint (Metropol)
A Real Madrid 23 éves csatára december óta fájlalja a derekát, és az orvosi stáb most úgy döntött, jobb, ha kés alá fekszik.
jan. 5
9:58
Chelsea: Ancelotti szerencsésnek tartja magát, hogy még nem rúgták ki (She)
Szerencsésnek tartja magát Carlo Ancelotti, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere, hogy a gyengébb szereplés ellenére még nem menesztették.
jan. 5
10:12
Chelsea: Ancelotti szerencsésnek tartja magát, hogy még nem menesztették (She)
Szerencsésnek tartja magát Carlo Ancelotti, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere, hogy a gyengébb szereplés ellenére még nem menesztették.
jan. 5
10:14
Videó: Clijsterst thai masszázsban részesítette egy elefánt (She)
Kim Clijsters múlt szombaton bemutatómérkőzésen 6:3, 4:6, 12–10-re győzött Caroline Wozniacki ellen a thaiföldi Hua Hinben, de a belga teniszező számára ezzel nem értek véget a kalandok a délkelet-ázsiai országban.
jan. 5
10:16
Tenisz, Hopman-kupa: az amerikaiak az olaszokat is megverték (She)
Az amerikaiak második párharcukat is megnyerték a teniszezők Hopman-kupájának B-csoportjában: a franciák legyőzése után az olaszok ellen értek el sikert.
jan. 5
10:18
NB II: az ügyvezető marad a Hajdúböszörmény vezetőedzője (She)
Lajos Ferenc irányításával kezdi el a felkészülést a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Hajdúböszörményi TE.
jan. 5
10:30
Chelsea: Ancelotti szerencsésnek tartja magát, hogy még nem küldték el (She)
Szerencsésnek tartja magát Carlo Ancelotti, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere, hogy a gyengébb szereplés ellenére még nem menesztették.
jan. 5
10:32
MTK: Urbán teljesen felépült, Hrepka sehová sem megy kölcsönbe (She)
Az MTK első foglalkozásáról a kerettagok közül csak Dejan Vukadinovics és Dragan Vukmir kapott felmentést, jelen volt viszont két olyan labdarúgó, aki nem mostanában lépett pályára az MTK színeiben. Urbán Gábor és Hrepka Ádám egyaránt alapembere volt a 2008-ban bajnoki címet szerző együttesnek, az elmúlt időszak azonban nem úgy alakult pályafutásukban, ahogyan szerették volna.
jan. 5
10:34
Tenisz: Roddick könnyedén legyőzte ukrán ellenfelét Brisbane-ben (She)
A második helyen kiemelt amerikai Andy Roddick magabiztosan, két játszmában megverte az ukrán Alekszandr Dolgopolovot a Brisbane-ben zajló ATP-torna második fordulójában.
jan. 5
10:36
Labdarúgás: Arsenal-City rangadó, Bilbaóban jutna tovább a Barca (She)
Igazi csemegéket tartogat a szerda a futball szerelmeseinek: az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) a tabella második és harmadik helyezettje, a Manchester City és az Arsenal csap össze egymással, Spanyolországban pedig a Barcelona a Bilbao vendégeként próbálja meg kiharcolni a továbbjutást a Király-kupa negyeddöntőjébe. Tekintse meg a mai programot!
jan. 5
10:48
Videó: Mourinho megcsúszott, majd elesett a kispad lépcsőjén (She)
José Mourinhóról tudjuk, hogy minden apró részletre ügyel. A Real Madrid Getafe elleni vendégjátékán azonban valószínűleg nem megfelelő talpú lábbelit választott, mert elcsúszott a kispad lépcsőjén. Kis híján összetörte magát.
jan. 5
11:06
Jégkorong: 50 ezer néző buzdíthatja Mexikót a divízió III-as vb-meccsen! (She)
Ötvenezer nézőt várnak Mexikóváros főterére vasárnap a Mexikó–Bulgária U20-as divízió III-as jégkorong-világbajnoki mérkőzésre, amelyet szabadtéren rendeznek meg.
jan. 5
11:24
Futsal: női válogatottunk két meccsen vághat vissza Oroszországnak (She)
A magyar női futsalválogatott január 8-án és 9-én vívja következő felkészülési mérkőzéseit, a mieink mindkét alkalommal az oroszok ellen lépnek pályára. Január 8-án, szombaton Mór, egy nappal később Tolna lesz a találkozó helyszíne – adta hírül az mlsz.hu.
jan. 5
11:26
Kézilabda: Eklemovics vállsérülése javul, de szereplése még mindig kérdéses (She)
Eklemovics Nikola vállsérülése miatt továbbra is kérdéses, hogy részt tud-e venni a svédországi férfi kézilabda-világbajnokságon. Az irányító a Nemzeti Sportnak elmondta: állapota javul, de még egy hét kell ahhoz, hogy kiderüljön, vállalhatja-e a játékot a vb-n.
jan. 5
11:42
Kézilabda: Eklemovics vállsérülése javul, de szereplése még kérdéses (She)
Eklemovics Nikola vállsérülése miatt továbbra is kérdéses, hogy részt tud-e venni a svédországi férfi kézilabda-világbajnokságon. Az irányító a Nemzeti Sportnak elmondta: állapota javul, de még egy hét kell ahhoz, hogy kiderüljön, vállalhatja-e a játékot a vb-n.
jan. 5
11:44
Labdarúgás: korruptnak tartja a FIFA-t a Bayern München elnöke (She)
Élesen bírálta és korrupcióval vádolta meg a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséget (FIFA) Uli Hoeness, a Bayern München elnöke.
jan. 5
12:00
Costa Rica: visszavonult a válogatott legendás gólrekordere (She)
Harminchat évesen befejezte játékos-pályafutását Rolando Fonseca, minden idők legeredményesebb Costa Rica-i válogatott labdarúgója.
jan. 5
12:02
Newcastle: Ben Arfa végleg a „szarkáké”, 2015-ig írt alá (She)
Kölcsönjátéka után végleg a Newcastle United labdarúgócsapatához szerződött Hatem Ben Arfa.
jan. 5
12:18
Videó: baki után vezettek Geráék, a kapus a pipába ütötte a bombát (She)
Gera Zoltán csapata, a Fulham egy kapusbaki után szerezte meg a vezetést a WBA elleni londoni Premier League találkozón. A vendégek kapusa, Scott Carson csak beleütni tudott Simon Davies bombájába, a labda pedig így pont a pipában kötött ki.
jan. 5
12:20
Labdarúgás: elfogtak hét, az Újpest-Fradin randalírozó huligánt (She)
Hét futballhuligánt fogott el a rendőrség szerda reggel; a tavaly szeptemberi Újpest-Ferencváros meccsen randalírozókat csoportos garázdasággal gyanúsítják – jelentette be a BRFK vezetősége sajtótájékoztatón. Tóth Tamás főkapitány hangsúlyozta: mindent megtesznek azért, hogy a sporteseményeket félelem nélkül látogathassák az emberek.
jan. 5
12:36
Everton: Moyes nem adja fel, esze ágában sincs lemondani (She)
Mindössze a 14. helyen áll az Everton labdarúgócsapata az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, és csak négy győzelmet számlál a Premier League-ben – a csapatot mintegy egy évtizede hűségesen szolgáló menedzser, David Moyes elmondása szerint nem is gondol a lemondásra.
jan. 5
12:38
Olaszország: Trapattonit kisebb szélütés érte, az intenzívet is megjárta (She)
Egy december 29-én elvégzett rutinműtét után kisebb szélütést kapott Giovanni Trapattoni, az ír labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya.
jan. 5
12:54
Tiszeker: Enyhítheti a NOB eltiltó határozatát (Infostart)
A Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője szerint a NOB módosíthatja azt a határozatát, amellyel az olimpiáról kizárja a doppingvétség miatt hat hónapnál hosszabb időre eltiltott sportolókat.
jan. 5
12:54
IFFHS: Buffont választották meg az évtized legjobb kapusának (She)
A labdarúgás statisztikáival és történelmével foglalkozó IFFHS rangsora szerint az olasz Gianluigi Buffon volt a mögöttünk hagyott évtized legjobb kapusa.
jan. 5
12:56
Haladás: Molnár hosszú sérülése után heteken belül bevethető (She)
Molnár Balázs, a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának rutinos középpályása hosszú sérülése után már társaival gyakorol, és reményei szerint néhány héten belül százszázalékos állapotba kerül.

Keresés