2011. január 27. csütörtök

jan. 27
15:53
Olaszország: Buffon és Cassano is ott lesz a németek ellen - Prandelli (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli egy csütörtökön adott interjúban elárulta: Gianluigi Buffon és Antonio Cassano is meghívót kap a Németország elleni keretbe.
jan. 27
15:54
Buffon visszatér az olasz válogatottba (Metropol)
Fél év után visszatér az olasz labdarúgó-válogatottba Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa, aki minden bizonnyal kezdőként szerepel majd február 9-én, a Németország legjobbjai elleni barátságos találkozón.
jan. 27
15:55
Sportlövészet: Sidi remekül kezdte az évet, győzött a nagy müncheni viadalon (She)
Sidi Péter megnyerte a férfi puskások számát csütörtökön a világ legnagyobb nemzetközi légfegyveres versenyén, Münchenben.
jan. 27
15:57
Jégkorong: döntött a szövetség, Budai az FTC-ből Miskolcra mehet (She)
Budai Krisztián elhagyhatja a Ferencvárost és a Miskolchoz szerződhet - így döntött csütörtökön a Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége.
jan. 27
16:12
Világbajnok védőt igazolt a Juventus (Metropol)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus leigazolta Andrea Barzaglit, a VfL Wolfsburg világbajnok védőjét.
jan. 27
16:14
Lakástűzben meghalt egy férfi Győrben (Metropol)
Halálos füstmérgezést szenvedett egy középkorú férfi csütörtök reggel Győrben.
jan. 27
16:27
Olaszország: barcelonai védővel erősített a bajnokaspiráns Napoli (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Espanyol hivatalos honlapján jelentette be: Víctor Ruiz a Napoliban folytatja pályafutását.
jan. 27
16:45
Fogadási botrány: vádemelési javaslat várható a DVSC meccse kapcsán (She)
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy a bocumi ügyészség által vizsgált fogadási ügy egyik főszereplője, Ante Sapina terhelő vallomást tett a debreceni Vukasin Polekszicsre a DVSC–Fiorentina BL-mérkőzés kapcsán. A Népszava információi szerint a találkozóval összefüggésben hamarosan vádat emelhet a bochumi ügyészség.
jan. 27
16:45
10 milliós meccs (Blikk)
Kristianstad - Tízmillió forintért játszik ma férfi kézilabda-válogatottunk a svédországi világbajnokságon, amikor a hetedik helyért összecsap a lengyel csapattal. A torna rajtja előtt a szövetség elnöksége úgy határozott, csak akkor fizet jutalmat a vb-szereplésért, ha az együttes bejut a legjobb hét közé.
jan. 27
18:15
Formula-1: Schumacher hisz abban, hogy nyolcadszor is bajnok lehet (She)
A hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher az F1 Racing szaklapnak nyilatkozva elmondta: hisz abban, hogy a Mercedesszel megszerezheti nyolcadik bajnoki címét is – még akkor is, ha a csapat nem ott tart, ahol kellene.
jan. 27
18:33
Májusra lehet új sporttörvény (Infostart)
Az állami sport utánpótlás-nevelési feladataiért felelős Nemzeti Sport Intézet 2011-ben 1,6 milliárd forintos központi támogatást kap, míg a tervek szerint az új sporttörvényt május 6-án, a Magyar Sport Napján fogadják el - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkársága.
jan. 27
18:33
Oroszország: bárkiről és bármiről elnevezik a klubot, ha kapnak 200 milliót (She)
A nagy anyagi nehézségekkel küzdő orosz Amkar Perm labdarúgócsapatának vezetősége közölte: 200 millió rubelért (1.3 milliárd forint) bármiről és bárkiről hajlandók elnevezni a klubot.
jan. 27
18:35
Utánpótlás: 1.6 milliárdos központi támogatás az NSI-nek (She)
Az állami sport utánpótlás-neveléssel kapcsolatos feladataiért felelős Nemzeti Sport Intézet (NSI) 2011-ben 1.6 milliárd forintos központi támogatást kap – jelentette be közleményben a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkársága.
jan. 27
18:51
Műkorcsolya Eb: a francia Amodio vezet a rövidprogram után (She)
A férfiak versenyében a francia Florent Amodio áll az élen a csütörtöki rövidprogram után a Bernben zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 27
19:09
Sampdoria: az elnök elszánt, nem engedik el Laczkó vetélytársát (She)
Riccardo Garrone, az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Sampdoria elnöke egy olasz portálnak kijelentette: mivel nem kaptak megfelelő ajánlatot Reto Zieglerért, nem engedik el a svájci balhátvédet.
jan. 27
19:27
Olympiakosz: a pireusziak végleg megszerezték a belga Mirallast (She)
Az Olympiakosz labdarúgócsapata opciós jogát érvényesítve végleg megszerezte a Saint-Étienne-től a belga válogatott támadó Kevin Mirallast.
jan. 27
19:29
Brazília: szambaiskolák harca Ronaldinhóért, Rio várja a karnevált (She)
Két patinás szambaiskola is azt szeretné, ha a nemrégiben hazaszerződő aranylabdás labdarúgó. Ronaldinho az ő soraikban venne részt a közelgő riói karneválon.
jan. 27
20:03
UEFA: Izrael rendezheti meg a 2013-as U21-es Eb-t, sorsolás februárban (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése alapján 2013-ban Izrael rendezheti meg a 21 éven aluliak Európa-bajnokságát.
jan. 27
20:05
Női kézilabda NB I: a Dunaújváros nyerte meg a megyei derbit (She)
A Dunaújváros 29–22-re legyőzte az Alcoát a női kézilabda NB I 16. fordulójának csütörtöki mérkőzésén, a két Fejér megyei csapat derbijén.
jan. 27
20:21
Már az olimpiát is beárnyékolhatja az illegális sportfogadás (Infostart)
Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke szerint az illegális sportfogadás olyan komolyan fenyegeti az ötkarikás játékokat, akár a dopping. A belga sportvezető a világ sportjában egyre gyakoribb törvénytelen fogadásokról szóló konferencia megnyitóján azt mondta: a NOB március 1-jére összehívott egy találkozót, amelyen a különböző országok és sportszervezetek vezetőivel közösen…
jan. 27
20:21
NBA: Wade szemüvegben a Knicks ellen, hogy ne fájjon a feje (She)
Színezett üvegű szemüvegben készül pályára lépni Dwyane Wade, a Miami Heat egyik legjobbja a New York Knicks ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint péntek hajnali mérkőzésén.
jan. 27
20:39
Női kosárlabda NB I: ébredés időben, harmincpontos pécsi győzelem (She)
Az első negyedet még a Szekszárd nyerte meg, ám a folytatásban a címvédő Pécs érvényesítette a papírformát, és végül harmincpontos győzelmet aratott vetélytársa otthonában a női kosárlabda NB I csütörtöki mérkőzésén.
jan. 27
20:41
Férfi kézi-vb: kétszeri hosszabbítás után 40-35-re nyertek a németek (She)
A német férfi kézilabda-válogatottnak nagyon meg kellett szenvedni még a 11. hely megszerzéséért is a svédországi világbajnokságon: Heiner Brand együttese kétszeri hosszabbítás után 40–35-re verte meg Argentínát.
jan. 27
21:15
Serie A: Pazzini 12 millióért, Biabianyért és egy ifiért az Interé lesz (She)
A korábbi lapinformációk után a Sky Sports Italia már tényként közli: a Sampdoria olasz válogatott csatára, Giampaolo Pazzini megegyezett a bajnoki címvédő, BL-győztes Internazionaléval, és pénteken orvosi vizsgálata után aláírja szerződését a milánóiakkal.
jan. 27
21:24
1,6 milliárd forint az utánpótlás-nevelésre (Behaviour)
1,6 milliárd forintos központi támogatást kap az állami sport utánpótlás-nevelés feladataiért felelős Nemzeti Sport Intézet (NSI) 2011-ben - áll a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Sportért Felelős Államtitkárságának közleményében.
jan. 27
21:33
Női röplabda: hárman kettős győzelemmel a kupa négyes döntőjében (She)
A negyeddöntő csütörtöki visszavágói után eldőlt, hogy a BSE, a Vasas, a Gödöllő és a Nyíregyháza jutott be – utóbbi három kettős győzelemmel – a legjobb négy közé a női röplabda Magyar Kupában.
jan. 27
22:09
Videó: a horvát álmokat összetörő török csatár hatalmas bombagólt rúgott (She)
Semih Sentürk duplájával a Fenerbache 2–1-re legyőzte a Genclerbirligit a labdarúgó Török Kupában. A 2008-as Európa-bajnokságon a horvátok elleni negyeddöntőben a csapatát a 122. percben megmentő támadó – végül tizenegyesekkel a törökök jutottak tovább – egy 22 méteres szabadrúgást lőtt nagy erővel a léc alá. Íme, a remek gól.
jan. 27
23:03
Műkorcsolya Eb: német diadal párosban, Savchenko és Szolkowy győzött (She)
Megnyerte csütörtökön a párosok versenyét a korábban világ- és Európa-bajnok német Aliona Savchenko, Robin Szolkowy duó a Bernben zajló műkorcsolya Eb-n. A kitűnő német páros immár negyedszer ünnepelhet kontinensbajnoki címet.
jan. 27
23:05
Videó: Vucsinics mesteri tekerése és Taddei szép mozdulata a Juve ellen (She)
A labdarúgó Olasz Kupa negyeddöntőjében a Roma 2–0-ra legyőzte a Juventust idegenben. A vezető gólra a 65. percig kellett várni, amikor a montenegrói Mirko Vucsinics kapott egy pazar átadást a bal oldalon, majd 15 méterről gyönyörűen csavart a kapuba. A mindent eldöntő találatot Rodrigo Taddei szerezte, miután egy beívelést követően akrobatikus mozdulattal talált be.
jan. 27
23:57
Videó: Rudnevs ismét varázsolt - most elképesztő sarkazós gólt szerzett (She)
Szerdán a Lech Poznan labdarúgócsapata idegenben győzte le 4–0-ra a bolgár Lokomotiv Plovdivot. A nyáron a Zalaegerszegtől a lengyel gárdához igazoló lett támadó duplázott a meccsen, egyik góljára valószínűleg még nagypapa korában is emlékezni fog. Egy jobb oldali beadás után a háta mögül, sarokkal talált a kapuba. Íme, a fantasztikus találat!
jan. 27
23:59
Pápa: Zoran Supics visszatér Grúziából, nyárig a Lombardnál marad (She)
Zoran Supics tárgyalt a grúz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Dinamo Tbiliszi vezetőivel, de pénteken visszatér Pápára, és kitölti az idény végéig szóló kölcsönszerződését a Lombardnál – tudósít az NB I-es klub honlapja.

Keresés