2011. január 16. vasárnap

jan. 16
16:12
Sílövészet: Tora Berger nem követte bátyja rossz példáját (She)
A németországi Ruhpoldingban a női 10 km-es üldözéses versennyel folytatódott a sílövő-világkupa. A győzelmet a szombati sprintverseny győztese, a norvég Tora Berger szerezte meg, a német Andrea Henkel és a finn Kaisa Mäkäräinen előtt.
jan. 16
16:30
Videó: Döme Xavinak adta volna az Aranylabdát, de Messitől sem sajnálja (She)
Az egykori világválogatott labdarúgó, Détári Lajos videoblogjában az Aranylabda átadásáról, és a végeredmény igazságosságáról mondja el véleményét.
jan. 16
16:32
Serie A: Rudolf betartotta, amit ígért, betalált a Juventusnak - videó (She)
Bemutatkozó sajtótájékoztatóján Rudolf Gergely, a Bari labdarúgócsapatának a Genoától kölcsönvett magyar válogatott csatára azt nyilatkozta, bemutatkozásul betalál a Juventus ellen, és ehhez tartotta is magát: a támadó Alvárez remek előkészítése után egy visszagurított labdát lőtt Buffon hálójába.
jan. 16
16:34
Északi összetett: a norvég Moan beérte és lehajrázta Lamy-Chappuis-t (She)
A németországi Seefeldben folytatódott az északi összetett versenyzők világkupa-sorozata. A győzelmet a norvég magnus Moan szerezte meg az összetett világkupában vezető francia Jason Lamy-Chappuis, valamint az osztrák David Kreiner előtt.
jan. 16
16:48
Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: ezüstérmes a magyar női váltó (She)
Ezüstérmet nyert vasárnap a magyar női váltó a rövid pályás gyorskorcsolyázók Európa-bajnokságán, a hollandiai Heerenveenben.
jan. 16
17:00
Heidum Bernadett és a női váltó is ezüstérmes az Eb-n (Infostart)
Heidum Bernadett ezüstérmet nyert összetettben a rövidpályás gyorskorcsolyázók Európa-bajnokságán, a hollandiai Heerenveenben. Ugyancsak ezüstérmet nyert a női váltó is.
jan. 16
17:24
Újpest: Simon Krisztián holnap aláírhat a Feyenoordhoz (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Simon Krisztián, az Újpest labdarúgója ma délután felszállt az Amszterdamba tartó repülőgépre, hogy holnap aláírja szerződését a Feyenoorddal.
jan. 16
17:36
Ezüstérmes a női váltó a gyorskorcsolya Európa-bajnokságon (Metropol)
Ezüstérmet nyert vasárnap a magyar női váltó a rövidpályás gyorskorcsolyázók Európa-bajnokságán, a hollandiai Heerenveenben. Heidum Andrea 1000 méteren lett második.
jan. 16
17:38
Döntetlen a liverpooli városi rangadón (Metropol)
Döntetlent hozott a házigazda FC Liverpool és az Everton városi rangadója az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 16
17:42
Bundesliga: a Hannover kitömte a Frankfurtot, feljött a 2. helyre (She)
Tovább folytatja kitűnő szereplését a Hannover 96, a 2010–2011-es labdarúgó Bundesliga-szezon egyik meglepetéscsapata: a hannoveriek magabiztos, 3–0-s győzelmet arattak az Eintracht Frankfurt otthonában a 18. forduló vasárnapi mérkőzésén. A Hannover győzelmével megelőzte a Mainz, Bayer Leverkusen duót, és feljött a második helyre a tabellán.
jan. 16
17:54
Döntetlen a liverpooli városi rangadón (Infostart)
Döntetlent hozott a házigazda Liverpool és az Everton városi rangadója az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi játéknapján. Ugyancsak döntetlennel ért véget a Tottenham és a Manchester United mérkőzése.
jan. 16
17:56
Rudolf gólt lőtt, de kikapott a Bari a Juventustól (Infostart)
Az AS Roma öngóllal nyert Cesenában az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 16
18:00
Rodgers dupla boldogsága (Blikk)
Atlanta ‒ Magyar származású színésznővel randizik a profi amerikaifutball-liga (NFL) legújabb sztárja. Aaron Rodgers (27), a Green Bay Packers csapatának irányítója élete legjobb formájában van, neki is köszönhető, hogy együttese bejutott az Nemzeti Futball-főcsoport (NFC) döntőjébe, és egy lépésre van a Super Bowl-tól.
jan. 16
18:00
Videó: egy elképesztően ügyetlen mozdulattal nyert a Roma (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában az AS Roma 1–0-ra legyőzte idegenben az újonc Cesenát. A „farkasok” a 89. percben szerezték meg a győzelmet jelentő gólt, amikor Fábio Simplício éles szögből középre adta a labdát, ám a menteni igyekvő védő, Maximiliano Pellegrino ballal hatalmas lyukat rúgott, a másik lábáról pedig az a kapuba pattant.
jan. 16
18:02
Férfi vízilabda ob I: győzött a Honvéd ellen, továbbra is veretlen az Eger (She)
A férfi vízilabda ob I 12. fordulójában az Eger hazai pályán kiegyenlített mérkőzésen egy góllal, 6–5-re legyőzte a Honvédot.
jan. 16
18:04
Videó: így ikszelt a Liverpool és az Everton az Anfield Road-on (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Liverpool hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a városi rivális Evertonnal az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. Bár Raul Meireles bombagóljával vezettek a „vörösök”, a vendégek Sylvain Distin és Jermaine Beckford góljával fordítottak. Kenny Dalglish együttese azonban legalább egy pontot otthon tartott, mivel Dirk Kuyt higgadtan értékesített egy büntetőt.
jan. 16
18:18
Férfi kézilabda-vb: húsz góllal nyertek a németek Bahrein ellen (She)
A svédországi férfi kézilabda-világbajnokság A-csoportjának 2. fordulójában a németek simán, 38–18-ra legyőzték Bahreint, így továbbra is hibátlanok a tornán.
jan. 16
18:20
Vívó vk: aranyérmes a férfi párbajtőrcsapat Legnanóban (She)
Aranyérmet nyert a magyar válogatott a férfi párbajtőrözők olaszországi világkupa-versenyén.
jan. 16
18:36
Videó: Del Piero pazar gólját Rudolf egyenlítette ki, de végül a Juve nyert (She)
A Bariban bemutatkozó Rudolf Gergely már első meccsén betalált, méghozzá a Juventus kapujába. A „zebrák” azonban Alessandro Del Piero tanítanivaló szabadrúgásgóljával és Alberto Aquilani átlövésével így is nyertek 2–1-re hazai pályán a labdarúgó Serie A 20. fordulójában.
jan. 16
18:54
Videó: elképesztő hiba a Genova kapusától a hat gólt hozó bajnokin (She)
Az Udinese 4–2-re legyőzte idegenben a Genoát az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. A hatgólos mérkőzésen a hazaiak ugyan kétszer is egyenlítettek, ám végül az udineiek a duplázó Alexis Sánchez vezérletével megszerezték a három pontot. A második vendéggól előtt egy hosszú indításra Eduardo kimozdult, de borzalmasan nagy lyukat rúgott felszabadítás helyett. A kapus ezzel el is szállt,…
jan. 16
18:56
Arsenal: Vermaelen műtét előtt, további hetekig nem számíthatnak rá (She)
Nincs szerencséje az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal belga hátvédjének, Thomas Vermaelennek, akinek továbbra sem jött rendbe az Achilles-ín sérülése, így kedden kés alá fekszik. A műtétre Svédországban kerül sor, ami azt jelenti, hogy újabb négy-hat hétig harcképtelen lesz.
jan. 16
18:58
Everton: megegyeztek Pienaar klubcseréjéről, mehet a Chelsea-be (She)
Az Everton labdarúgócsapatának menedzsere, David Moyes a Liverpool elleni városi derbi (2–2) utáni sajtótájékoztatóján elmondta: elfogadták a Chelsea Steven Pienaarra tett vételi ajánlatát.
jan. 16
19:12
Primera División: a hajrában vitte dűlőre a Valencia a Depor ellen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Valencia a hajrában döntötte el a Deportivo elleni meccset, melyet végül 2–0-ra nyert meg. Már az első félidőben is a hazaiak játszottak fölényben, a folytatásban pedig egy meg nem adott gólt is szereztek, a 78. percben aztán az előre húzódó Jérémy Mathieu révén szabályosig is eljutottak. A hosszabbítás utolsó percében Pablo Hernández tette biztossá…
jan. 16
19:14
Premier League: továbbra is veretlen a Manchester United (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójában a Tottenham hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a 74. perctől Rafael kiállítása miatt emberhátrányban lévő Manchester United ellen.
jan. 16
19:30
Ázsia-kupa: Üzbegisztán mellett Katar jutott tovább az A-csoportból (She)
A csoportelső Üzbegisztán mellett másodikként Katar jutott tovább a labdarúgó Ázsia-kupa A jelű négyeséből. Kína már az első körben búcsúzott, csakúgy, mint Kuvait.
jan. 16
19:48
Bundesliga: emberhátrányban szerzett pontot a Kaiserslautern (She)
Hiába játszott Srdjan Lakic kiállítása miatt több mint egy félidőt emberhátrányban, így is pontot tudott szerezni a Kaiserslautern az 1. FC Köln ellen a német labdarúgó Bundesligában.
jan. 16
19:50
Férfi kézilabda-vb: könnyen nyertek a szerbek, nehezen a spanyolok (She)
A svédországi férfi kézilabda-világbajnokság A-csoportjának 2. fordulójában Spanyolország nagy nehézségek árán tudta csak legyőzni Tunéziát, a mérkőzés nagy részében egy-két góllal vezettek felváltva a csapatok. A C-csoportban Szerbia magabiztosan múlta felül Ausztráliát.
jan. 16
20:18
"Hullámvasúton" a magyar csapat a kézilabda vb-n (Infostart)
Hullámvasúthoz" hasonló pályán edzett a magyar férfi kézilabda-válogatott Linköpingben, a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
jan. 16
20:20
Busás bevétel az árvízkárosultak javára rendezett Federer-gálán (Infostart)
Roger Federer jótékonysági gálát szervezett a kelet-ausztráliai árvízkárosultak javára a hétfőn elrajtoló ausztrál nyílt teniszbajnokság felvezetéseként, amely 1,8 millió ausztrál dolláros (365,4 millió forint) bevételt hozott.
jan. 16
20:24
Jégkorong, EBEL: nyolc vereség után győzött a Volán (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) 39. fordulójában a Sapa Fehérvár AV 19 a horvát Medvascak Zagrebet fogadta és győzte le hatalmas küzdelemben 5–3-ra.
jan. 16
20:36
Magyar úszósikerek Antwerpenben (Metropol)
Remekeltek a magyar úszók a belgiumi Flanders Kupán, melyet a hagyományos színhelyen, Antwerpenben rendeztek meg a hétvégén.
jan. 16
20:42
Jégkorong MK: a Vasas simán, a Miskolc a vártnál nehezebben győzött (She)
A jégkorongozók Tippmix Magyar Kupájának selejtezőjében a négyes döntőbe jutásért lejátszott vasárnapi mérkőzésein a Vasas hazai pályán 7–3-ra legyőzte az FTC-Orangewayst, a Miskolc a vártnál szorosabb meccsen győzött a Sapa Fehérvár AV 19 farmcsapata ellen.
jan. 16
20:44
Videó: elképesztő, 70 yardos visszahordás a Green Bay ászától (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) Amerikai főcsoportjának (AFC) elődöntőjében, a Pittsburgh Steelers–Baltimore Ravens a hazaiak irányítója, Ben Roethlisberger egy pazar, 58 yardos passzt adott Antonio Brownnak. A Green Bay Packers–Atlanta Falcons rangadón egy-egy fantasztikus, 70 yardos visszahordást és 20 yardos TD-passzt láthattak nézők. A jelenleg is tartó Chicago Bears–Seattle…
jan. 16
21:00
Hoffenheim: Demba Ba megbukott az orvosi vizsgálaton a Stoke-nál (She)
Váratlan csalódás érte a hétvégén a TSG Hoffenheim vezetőségét: az angol Premier League-ben szereplő Stoke City visszalépett Demba Ba megvásárlásától, miután a szenegáli csatár megbukott az Angliában elvégzett orvosi vizsgálaton.
jan. 16
21:02
Primera División: pontokat vesztett a Real Madrid az Almería ellen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának vasárnapi mérkőzésén az Almería Leonardo Ulloa 60. percben szerzett góljával szerzett vezetést a Real Madrid ellen, a blancók erejéből Esteban Granero révén csak az egyenlítésre futotta.
jan. 16
21:12
Csak döntetlent játszott a Real Madrid (Infostart)
Csak 1-1-es döntetlent játszott a Real Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokságban az Almería ellen.
jan. 16
21:18
Serie A: „Rudolf, a kellemes meglepetés" - értékelnek Bariban (She)
A Juventus elleni bajnokin a Bariban bemutatkozó, és egyből gólt is szerző Rudolf Gergely teljesítményét „kellemes meglepetésnek" minősítette egy bari szakíró – annak ellenére, hogy a délolasz csapat 2–1-re kikapott a Juventustól.
jan. 16
21:20
Videó: Robert Carlos szögletből, külsővel nyesett zseniális gólt (She)
Ismét elképesztő gólt szerzett Roberto Carlos. A brazil paulista állami bajnokságban a Corinthians világbajnok védője egy szögletet – szándékosan – bal külsővel lőtt kapura, csapattársa átugrotta a labdát, amelyet a kapus már csak későn látott meg, így az a bal alsó sarokban kötött ki.
jan. 16
21:36
Rögbi Heineken-kupa: a Szentek nulláztak, a Bath 55-ig meg sem állt (She)
A rögbi Heineken-kupa – a sportági Bajnokok Ligája – csoportkörének ötödik fordulójában a negyeddöntő több helye is gazdára lelt. A fordulóban rendesen potyogtak a pontok, a Bath 55-ig meg sem állt, a Northampton pedig lenullázta ellenfelét, ami azért nem kis bravúrnak számít rögbiben. Miként az egy meccsen szerzett négy cél sem, amit ketten – Paul Diggin (Northampton) és Matt Banahan (Bath) – is…
jan. 16
21:54
Barcelona: a Málaga bejelentkezett a fiatal Jeffrénért - lapértesülés (She)
A katalán Sport értesülései szerint a spanyol élvonalbeli Málaga 4 millió eurót ajánlana a Barcelona labdarúgójáért, Jeffrénért.
jan. 16
21:56
Úszás: remekeltek a magyar úszók hétvégén Antwerpenben (She)
Remekeltek a magyar úszók a belgiumi Flanders Kupán, melyet a hagyományos színhelyen, Antwerpenben rendeztek meg a hétvégén.
jan. 16
22:12
Női röplabda Extraliga: nagy csatában nyert a Gödöllő a Vasas ellen (She)
A Gödöllő nagy csatában nyert vasárnap a Vasas ellen a női röplabda Extraliga középszakaszában.
jan. 16
22:14
Szumó: magyar éremeső született az idénynyitó versenyen (She)
Huszonhárom érmet - egy aranyat, hat ezüstöt és tizenhat bronzot - szerzett a magyar felnőtt szumóválogatott az érdi nemzetközi idénynyitó versenyen.
jan. 16
22:16
Férfi kézilabda-vb: Horvátország egy gyenge félidő után lemosta Algériát (She)
Két sima győzelem maradt estére a férfi kézilabda-világbajnokságon: a svédországi torna C csoportjában Horvátország 26–15-re győzte le Algériát, míg Dánia 39–30-ra Romániát.
jan. 16
22:48
Serie A: az AC Milan pontokat vesztett a Lecce otthonában (She)
Pontokat hagyott a kiesés ellen küzdő Lecce otthonában az AC Milan csapata: a labdarúgó Serie A listavezetője 1–1-et játszott Dél-Olaszországban. Mivel a Milan üldözői közül nyert a Lazio, az AS Roma, a Juventus és az Internazionale is, nem jöttek ki jól a 20. fordulóból a piros-feketék – azért így is négy ponttal vezetnek.
jan. 16
23:06
Szumó: magyar éremeső az idénynyitó nemzetközi versenyen (She)
Huszonhárom érmet - egy aranyat, hat ezüstöt és tizenhat bronzot - szerzett a magyar felnőtt szumóválogatott az érdi nemzetközi idénynyitó versenyen.
jan. 16
23:08
Primera División: könnyedén nyert a Barca, megvan az új klubrekord (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának záró mérkőzésén a Barcelona könnyedén nyert 4–1-re a Málaga ellen, amivel sorozatban 28. tétmérkőzésén maradt veretlen, ez pedig új klubrekord. Ráadásul a rivális Real Madrid botlásának köszönhetően már négy pont a katalánok előnye a tabellán.
jan. 16
23:10
Videó: hiába Ibrahimovic gyönyörű gólja, a Milan nem tudott nyerni (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság listavezetője, az AC Milan Zlatan Ibrahimovic hatalmas találatával ugyan vezetett a Lecce vendégeként a 20. fordulóban, ám a hazaiak a hajrában egyenlítettek (1–1). A svéd csatár egy hosszú indítás után gyorsaságával és erőszakosságával megszerezte a labdát, majd közel 25 méterről remekül emelt a bal felső sarokba. A Lecce egy szöglet után, Rubén Oliveira közeli…
jan. 16
23:24
Videó: Roberto Carlos szögletből, külsővel nyesett zseniális gólt (She)
Ismét elképesztő gólt szerzett Roberto Carlos. A brazil paulista állami bajnokságban a Corinthians világbajnok védője egy szögletet – szándékosan – bal külsővel lőtt kapura, csapattársa átugrotta a labdát, amelyet a kapus már csak későn látott meg, így az a bal alsó sarokban kötött ki.
jan. 16
23:26
Haladás: Tamás Krisztián jövő héten aláírhat a Milanhoz - lapértesülés (She)
Az olasz tuttomercatoweb.com értesülései szerint a szombathelyi Illés Béla Futball Akadémia 16 éves labdarúgója, Tamás Krisztián jövő héten aláírhatja szerződését az AC Milannal.

Keresés