2011. január 16. vasárnap

jan. 16
8:33
Világsztárok körében bulizott a magyar Megasztár – fotókkal! (NLCafé)
Ma már az ő aláírásért állnak sorban fiatalok a koncertek után, de két évvel ezelőtt még Lakatos Yvette is olyan volt, mint egy átlagos tini: rajongóként járt a koncertekre. Így sikerült a Jonas Brothers, Adam Lambert és szinte az összes Twilight szereplő közelébe kerülnie...
jan. 16
9:45
Az arany fehérnemű lehet a fiatalság titka (NLCafé)
Elképzelhető, hogy a jövőben 24 karátos arannyal átszőtt textíliából készült alsónemű viselésével vehetjük fel a harcot az évek múlásával.
jan. 16
10:03
Ellepték a délelőttöket a tévés jósok (NLCafé)
Energetizálás és auratisztítás folyik fényes nappal, a tévés csodatevők legalábbis ezt állítják. Én pedig csak ülök, és azon gondolom, hogy pályát tévesztettem…
jan. 16
10:39
Diszkótragédia – Még nem egyértelmű, mi okozta a pánikot (NLCafé)
Nem tudni, hogy mi okozta a halálát a Nyugati téri szórakozóhelyen történt tragédia három áldozatának, a halál pontos okát igazságügyi orvos szakértői vizsgálat állapítja meg – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője vasárnap reggel az MTI-nek.
jan. 16
10:41
2011 legnagyobb mozieseményei (NLCafé)
Már bemutattuk az év leginkább várt romantikus és animációs mozijait, most pedig azokat a filmeket szedtük össze, melyekért várhatóan nemtől, kortól és ízléstől függetlenül mindenki be akar majd állni a sorba mozijegyet venni. Íme, 2011 legnagyobb hollywoodi mozijai!
jan. 16
11:15
Koporsóba akarták fektetni a magyar modellkislányt (NLCafé)
Potyó Dominika szép, jól keres, fotózásokra és filmekbe hívják, ráadásul csak tizenegy éves. A kislány egy világcég milliós reklámkampányának arca lett. A kislány sikerei ellenére megmaradt hétköznapi, bájos gyereknek, aki állatokat is támogat. Szülei azonban odafigyelnek a kislányra, hiszen már több furcsa ajánlatot is kapott.
jan. 16
11:54
Times Of Grace: The Hymn Of A Broken Man (est.hu)
A melodikus metalcore-t toló duó két tagja a Killswitch Engage-ből ismeri egymást, egyikük még most is ott zajong (Adam Dutkiewicz), másikuk (Jesse Leach) pár éve otthagyta a bandát, azóta saját zenekarában, a The Empire Shall Fallban nyomul. A szentimentális vademberek újabban ebben a dühös tinikből álló közönséget megcélzó formációban randiznak egymással.
jan. 16
11:56
British Sea Power: Valhalla Dancehall (est.hu)
Nem tudsz érvényesülni egyik műfajban sem? Minden karámban idegennek érzed magad, de van kreativitásod és néhány csodabogár haverod, akikkel egy húron pendülsz? Akkor mindenből markolj egy keveset, és alapítsd meg a saját zenei királyságodat, mindenkitől távol, de azért a poptól nem túl messze! - vallja a British Sea Power, melynek minden esélye megvan rá, hogy meghatározó független pop birodalom…
jan. 16
11:58
127 Hours Soundtrack (est.hu)
"Kell, hogy legyen valami kémiai anyag az agyunkban, ami megkülönböztet minket az állatoktól." - hangzik el a filmzene első dalában, és ezzel a felütéssel valamennyire a film felfejtését is elkezdhetjük, mivel egy csapdába került ember történetét látjuk, akinek át kell értékelnie az életét, és ott kell hagynia valamit magából a kelepcében, hogy tovább élhessen. Danny Boyle új filmje hatalmas…
jan. 16
13:39
A költségelőnyök fontosabbak az egészségnél? (NLCafé)
Különösen sokan ragaszkodnak még a klórhoz, ha fertőtlenítésről van szó, főként vélt vagy valós költségelőnyök miatt. Pedig lennének alternatív megoldások, melyek nem károsak az egészségre.
jan. 16
13:41
Mindig tele a bugyor! (NLCafé)
Az is nyugtalanító, ha ritkán kakil a baba, de életveszélyesnek ritkán nevezhető a székrekedés. A hasmenés viszont, különösen kétéves kor előtt, gyorsan kiszáradáshoz vezethet. Leggyakrabban emiatt kerülnek kórházba a kicsik.
jan. 16
15:09
Féktelen bulizásba menekült a két színésznő (NLCafé)
Keira Knightley öt év után hagyta el jegyesét, Rupert Friendet, most pedig Sienna Millerrel vetette bele magát az éjszakába.
jan. 16
15:27
Futás, az elemi ösztön (NLCafé)
A futás gyönyörűsége egyszerűségében rejlik. Ebből adódik minden, ami a lényege: nem kell megtanulni, nincs eszközigénye, szinte bárhol és bármikor művelhető, ősi és természetes, maga a szabadság.

Keresés