2010. december 27. hétfő

dec. 27
3:36
Lebukott! Ő Király L. Norbi titkos nőideálja – fotó (NLCafé)
Százával kapja a szerelmes leveleket Király L. Norbi. Az X-Faktor sztárja azonban ésszel örül ezeknek, hiszen azt mondja: neki olyan lány kell, aki nem a hírnevéért, hanem saját magáért szereti. Azért van egy titkos favoritja...
dec. 27
5:06
Nem találja apja Liptai Claudiát (NLCafé)
Hiába hívogatja, nem éri el lányát Liptai Claudia édesapja. Az idős férfi megint az újságoknak beszélt legbensőbb magánéletről.. Talán pont emiatt nem éri el a lányát...
dec. 27
10:12
Ludaskása – melyik étteremben csinálják a legjobban? (NLCafé)
Szeretem a ludaskását! Vállalom, igen, szeretem! Sőt továbbmegyek: szeretem a rizses húsok minden formáját. Azazhogy ez így talán mégsem igaz. Csak a jót, a finomat, az ízeset! Azt, ami száraz, ízetlen, éppen csak összekavart hús és rizskása, na, az nem megy le a torkomon.
dec. 27
10:24
Jól ütött az Utódomra ütök (est.hu)
Az Utódomra ütök című, Ben Stiller és Robert De Niro főszereplésével készült vígjáték, az Apádra ütök és a Vejedre ütök folytatása lett az első az észak-amerikai jegybevételi toplistán az elmúlt, karácsonyi hétvége eredményei alapján.
dec. 27
10:30
2010 legmegdöbbentőbb gyerekbotrányai (NLCafé)
Dohányzó bébi, hamis örökbefogadások és gyerekbántalmazás. 2010 legmeglepőbb esetei a világban és itthon.
dec. 27
10:32
Lelki válságban a Megasztár (NLCafé)
Noha sokan bíztak benne, nem változott meg Szíj Melinda hozzáállása. A Megasztár sokat kritizált dívája továbbra sem hisz magában és begubódzik.
dec. 27
11:00
Jól fogy Michael Jackson első posztumusz lemeze (est.hu)
Világszerte óriási kereskedelmi sikert aratott Michel Jackson első posztumusz stúdióalbuma: a Michael című lemez már a megjelenése utáni első héten több mint 3 millió példányban fogyott, sok országban egyből az eladási listák élére tört.
dec. 27
11:02
"Az őrületbe kergetem magam" - Eminem (est.hu)
Marshall Mathers - akit a legtöbben valószínűleg Eminemként ismertek - az évezred egyik legtöbb albumeladásával büszkélkedő előadója. Tizenegy Grammy-díj, egy Oscar, és rengeteg sokat kritizált dalszöveg van a mérlegén.
dec. 27
11:42
Kibillentett mérleg – Karafiáth Orsolya évzáró különvéleménye (NLCafé)
Hogyan értékeli a 2010-es évet állandó szerzőnk, Karafiáth Orsolya? Év végi különvéleményében a számára legemlékezetesebb eseményeket gyűjtötte össze.
dec. 27
15:48
HiJack!: Kezdjük újra! (est.hu)
Fiatal magyar zenekarokról írni kötelező feladat, márpedig a HiJack! alakulási éve 2009, s a tagok maguk is pályájuk elején járnak, úgyhogy ezt a kritériumot tulajdonképpen teljesítettnek is tekinthetjük.
dec. 27
15:50
HétköznaPI CSAlódások: Inkább 20, mint túsz EP (est.hu)
Haldoklik a világ, írtják az erdőket, hajléktalanokat vernek, a politikusok korruptak, az ország a szakadék szélén pogózik, a hősök lefalcoltak, a tébolyda éledezik, a rozsda lassan, de biztosan felzabál mindent. Boldog huszadik születésnapot, HétköznaPI CSAlódások!
dec. 27
16:06
Események a Kinóban (est.hu)
Premier előtti vetítéseket tartanak december 30-án, csütörtökön a KINO moziban a Rubber című filmből. A kísérleti opus előtt kísérőfilm is látható (Braun Lajos: Boldog új évet), de aznap a hagyományos évzáró bulin is részt vehetünk.
dec. 27
17:24
20 éves az Ollókezű Edward (NLCafé)
Gondolnánk Johnny Deppről, hogy már negyvenhét éves? És azt, hogy az Ollókezű Edward premierje óta már húsz év telt el? Tények, érdekességek és exkluzív háttérinfók a jubileum alkalmából. 15 dolog, amit még nem tudhattál az Ollókezű Edwardról!
dec. 27
17:26
Levették Britney Spears haját – fotó (NLCafé)
Megszabadult loncsos póthajától Britney Spears. Az énekesnő azóta viselt hosszú póthajat, amióta kopaszra nyírta a fejét.
dec. 27
18:30
Elhunyt Teena Marie (est.hu)
A Motown kiadó első fehér bőrű énekesnője, Teena Marie karácsony másnapján, 54 éves korában vesztette életét, halálának oka egyelőre nem ismert.
dec. 27
18:32
"Megpróbáltam összeházasítani a bluest az elektronikával" - KT Tunstall (est.hu)
KT Tunstall 2004-ben robbant be a köztudatba Black Horse and the Cherry Tree című számával, ugyanebben az évben megjelent első nagylemeze, az Eye to the Telescope négymillió példányban kelt el.
dec. 27
18:34
"Olyan, mint egy rajzfilm, csak valódi szereplőkkel" - Michael Cera (est.hu)
A január 6-án mozikba kerülő Scott Pilgrim a világ ellen egyszerre szól a gamer-életérzésről, az ifjúkori csajozás fájdalmairól, valamint a rockbandázás és a geekség örömeiről. A Vaskabátok rendezőjének új filmjében az enyhén lúzer külsejű Michael Cera (Juno, Superbad) új oldaláról mutatkozik meg: akcióhős lesz. Az ifjú titán a feladat nehézségeiről és pozitívumairól is mesélt.
dec. 27
19:12
Ökotakarítás (NLCafé)
Az új, zöld szemlélet alapja nem a forradalmat ígérő elvek követése, hanem a visszatérés a régihez. Ahhoz a vegyszermentes, természetes világhoz, ami két generációval ezelőtt még teljesen magától értetődő volt.
dec. 27
23:24
Pudong kontra Puxi (NLCafé)
Csilivili felhőkarcolók, vagy festői lepukkantság? Ti mit választanátok?

Keresés