2010. augusztus 1. vasárnap

aug. 1
7:30
5 program, amit tilos kihagyni augusztusban (NLC)
Augusztus a nyár esszenciája, a legbujább hónap egész évben, élvezd ki minden egyes pillanatát. Segítségül összegyűjtöttük a legizgalmasabb programokat.
aug. 1
8:06
3+1 szuper szósz és mártás grillhúsok mellé (NLC)
Sokak dilemmája, hogy a szokásos módon megsütött vagy grillezett húsokhoz milyen mártást kínáljanak, amellyel izgalmasabbá és még finomabbá tehetik a szimpla fogásokat. Bereznay Tamás erre ad néhány kiváló tippet.
aug. 1
8:42
Újabb bizonyíték a nőverő Gibson ellen (NLC)
Néhány hete nyilvánosságra került az a telefonbeszélgetés, ami Mel Gibson és Oksana Grigorieva között zajlott és amelyben a színész beismerte, hogy többször megütötte gyermeke anyját. Most Oksana újabb bizonyítékkal rukkolt elő.
aug. 1
10:12
Ettől ne várj szépséget! (NLC)
Vannak olyan ételek, amelyek kifejezetten ártanak a bőrödnek. Eheted őket, csak aztán ne csodálkozz!
aug. 1
10:14
Mit olvasott mostanában Bárdos András? (NLC)
Bárdos András, a TV2 egykori műsorvezetője, a Színművészeti Egyetem rektorhelyettese kevéske szabadidejében ír. Most épp szerelmes regényt. Úgyhogy hozzáolvas. Elsősorban szerelmes regényeket.
aug. 1
10:16
Mit csináljak, magához nyúl a gyerekem! (NLC)
Szinte minden szülő nehezen barátkozik meg a gondolattal, hogy a gyereke is szexuális lény. Hát még akkor, ha szinte csecsemő az illető.
aug. 1
10:18
Kevesebb hús a karcsúság titka? (NLC)
Segít karcsúnak maradni, ha kevesebb húst eszik valaki – állítja egy európai tanulmány.
aug. 1
10:20
Ötletes tárolási megoldások kis konyhákhoz (NLC)
Te is állandó helyhiánnyal küszködsz a konyhában? Némi leleménnyel többszörösére növelheted a rendelkezésre álló helyet, és még csak vagyonokat sem kell költened!
aug. 1
12:36
Hajszálon múlik (NLC)
Divat a mezoterápia, immár a hajgyógyászatban is. Vajon tényleg visszanyerhető ezzel a módszerrel a dús haj? Vagy csak felelőtlen ígéretekről van szó?
aug. 1
14:42
Holdnaptár (2010. augusztus) (NLC)
Nehéz fényszögek jönnek létre ebben a hónapban, ezért nagyon fontos, hogy a szabályokat betartsuk, hogy az előttünk tornyosuló akadályokat ne nehézségként, hanem inkább kihívásként fogjuk fel, és a rászorulóknak nyújtsunk tőlünk telhetően segítséget.

2010. augusztus 2. hétfő

aug. 2
3:36
Szekeres Nóra állás nélkül maradt (NLC)
Ugyan sokan azt rebesgették, hogy esélyes a Megasztár 5 műsorvezetői posztjára, végül nem adott újra lehetőséget a TV2 Szekeres Nórának. A szépség állás nélkül maradt, ami azért is rossz hír számára, mert két kisgyereket kell eltartania.
aug. 2
4:48
+18 Mel Gibson legmocskosabb aranyköpései (NLC)
Best of Mel Gibson - így is lehetne nevezni azt az összeállítást, amit az amerikai Star magazin készített. A lap egy csokorba gyűjtötte azokat a szövegeket, amiket Mel Gibson mondott a közelmúltban kiszivárogtatott hangfelvételeken. Vigyázat, felnőtteknek való tartalom következik!
aug. 2
6:54
5 görög sziget filmrajongóknak (NLC)
Meguntad az ókori romok vagy a helyi múzeumok látogatását? Nézd új látószögből a vidéket, és fedezd fel a szigetet egy filmrajongó szemszögéből! Élvezd a nyaralást kicsit másképpen, mint ahogyan eddig megszoktad!
aug. 2
7:48
Megreformált főzelékek: 5 különleges recept (NLC)
A nyári zöldségdömpingben a leggyorsabban elkészíthető ételek közé tartoznak a főzelékek, amelyek egyáltalán nem terhelik meg a gyomrot a nagy melegben. Persze ehhez érdemes szakítani a jó öreg rántással és habarással, és más módokon sűríteni a fogásokat. Erre adunk most tippeket.
aug. 2
9:01
Nők Lapja Cafe sztárfelismerő tippjáték - augusztus 2. (NLC)
Minden hétköznap reggel egy friss fotóval jelentkezünk a ti dolgotok pedig annyi, hogy megfejtsétek: melyik híresség van a képen.
aug. 2
9:03
Meddig tart a szerelem a 21. században? (NLC)
Napjainkban minden második házasság válással végződik – többnyire egy harmadik személy, egy új lángolás miatt. Ez is jól mutatja a romantikus szerelem mindenek feletti hatalmát, miközben megfeledkezünk arról, hogy e bódító érzelem hamar tovaillan. Szakértőink szerint azonban mindez nem zárja ki, hogy sírig tartó, boldog párkapcsolatban élhessünk.
aug. 2
9:05
Jobban szeretjük a foglalt férfiakat? (NLC)
Egy tanulmány szerint a nők a foglalt pasikat jobban szeretik, mint az egyedülállókat...
aug. 2
9:18
Gyermeket szeretne a világ legszexisebb nője (NLC)
Alig néhány héttel az esküvője után már gyermeket szeretne a világ legszexisebb nőjének választott Megan Fox.
aug. 2
10:48
A tehetség - átok vagy áldás? (NLC)
Minden szülő büszke, ha azt mondják a csemetéjéről: tehetséges. De mi is valójában a tehetség? Intelligencia? Kreativitás? Egy átlag feletti adottság, ami akarat, kitartás és munka nélkül csupán ígéret marad? Utánajártunk, hogyan talál rá egy tehetség a saját útjára, s a szülő vagy a pedagógus miként segíthet neki ebben.
aug. 2
11:06
Súlyosan alkoholista a sztár -durva képek (NLC)
A sárga földig leitta magát Tara Reid. A színésznő pár hónapja még elvonókúrán vett részt, de most újra részegeskedik.
aug. 2
12:00
Veszélyes a mikrohullámú sütő a hőségben (NLC)
Kedveznek a nyári melegben a baktériumok kialakulásának a mikrohullámú sütők. Mivel ezek a sütők az ételt nem melegítik fel teljesen, terjeszthetik a szalmonellát.
aug. 2
12:02
Agresszió az utakon - miért? (NLC)
Mindennapos jelenség az utakon az agresszív stílus, a káromkodás, az értelmetlen dudálás, azaz a "Road Rage" - a volán mögötti vadság. De vajon kikre jellemző ez a leginkább? Ami pedig még érdekesebb: mi hozza ki belőlük az állatot?
aug. 2
12:04
Állampapír kisokos kezdőknek (NLC)
Ajánlgatnak nekem valami inflációkövető állampapírt. Tényleg érdemes ilyet venni? A befektető kérdez, Ács Gábor válaszol.
aug. 2
12:06
Milyen zenét hallgassunk szeretkezéshez? Megmondja az asztrológia! (NLC)
Szeretkezés közben minden érzékszervünk kiélesedik, de nem használjuk ki valamennyit. Például a fülünket gyakran elhanyagoljuk, pedig egy-egy jó zenével tovább fokozhatjuk a vágyat. A most következő listában keressétek meg, milyen zenével fokozhatjátok az élményt! Próbáljátok ki a saját zenéteket és a párotokét is (ideális esetben lesz olyan, ami mindenkinek megfelel…), hogy megtudjátok, melyek a…
aug. 2
14:06
Pasiszótár: „Nekem még idő kell!” (NLC)
Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 23. példamondata! És a megfejtés...
aug. 2
14:08
Honnan tudod, hogy megromlott a sminkcuccod? (NLC)
Piros szem, feldagadt száj, kiütések: a legrosszabb esetben nehezen múló kórságokat is összeszedhetsz, ha romlott sminktermékeket használsz. Eláruljuk, mikor kell azonnal kidobnod őket.
aug. 2
14:24
John Lennon özvegye börtönben tartaná a gyilkost (NLC)
Van-e különbség gyilkos és gyilkos között? Kell-e, lehet-e másképpen bánni egy méltán híres ember – akár költő, író vagy zenész – gyilkosával? Karafiáth Orsolya különvéleménye.
aug. 2
18:00
Havi horoszkóp 2010. augusztusára (NLC)
Augusztus a nagy találkozások hava lesz. Sőt néhány jegy szülötteinek még a pénzügyi helyzete a rendeződik.

2010. augusztus 3. kedd

aug. 3
9:00
Ellopták Michael Jackson holttestét! (NLC)
Megdöbbentő hírt közölt az amerikai Globe című hetilap. Az újság információi szerint üres a legendás popénekes, Michael Jackson koporsója.
aug. 3
9:54
Ha harc, hát legyen harc! (NLC)
Pedig azt hittem, hogy mostanra már minden csatát megvívtunk. Lefektettük az alapvető szabályokat. Annyira megerősítettük a folyó medrét, hogy a víz úgy érezze: a maga ura. Mutatjuk neki az irányt, de a mederben szabadon hömpölyöghet.
aug. 3
10:12
Magzati medicina - új lehetőség a fejlődési rendellenességek szűrésére (NLC)
A 35 év felett vállalt terhességek negyven-ötven százalékkal növelik a spontán vetélés, illetve a magzati rendellenességek veszélyét, gyakran pedig az idősödő szervezetben már eleve számolni kell olyan betegségekkel, mint a miómás méh, vagy a terhességi cukorbetegség, amik tovább növelik a kockázatokat.
aug. 3
10:14
Égig érő fű - rekviem a gyerekfilmekért (NLC)
Egyidős velem az egyik legcsodálatosabb gyerekfilm – és most kivételesen nem gondolok bele, hogy a ma születő gyerekekkel „egy időben” milyen film jön ki a mozikból.
aug. 3
10:16
Csúnya lánnyal jár Harry Potter-fotó (NLC)
Szerelmes a Harry Potter-filmek sztárja, Daniel Radcliffe. A színész teljesen odáig van egy fiatal barna hajú hölgyért, akit rajongói nemes egyszerűséggel bányarémnek neveztek a különböző internetes fórumokon.
aug. 3
11:24
B-terv: merész váltásból örök szerelem (NLC)
A számok után a lovakról is mindent meg kellett tanulnia a közgazdász Pálfi Nórának, aki ma az ország egyik legsikeresebb angol telivér állományát igazgatja.
aug. 3
12:54
Figyelem, ma ne végezz házimunkát – ezoterikus okot találtunk rá! (NLC)
Míg mi a hétfőt nem kedveljük, s legszívesebben fel sem kelnénk a hét első napján, addig ősanyáink a keddel nem voltak kibékülve. Ők ugyanis babonásan rettegtek Kedd Asszonyának büntetésétől, aki bizony nem tűrte, hogy kedden elvégezzék a női munkákat. Ugyan az emancipáció megszüntette ezeket, de azt javasoljuk, ma te se végezz házimunkát!
aug. 3
14:06
Lázas a gyerek – hűtőfürdő, borogatás, sok folyadék (NLC)
A láz a testünk védekező mechanizmusának fontos része. Nem kerülhetjük el, hogy gyermekünk előbb-utóbb be ne lázasodjon, ezért nem árt tudni, hogy mivel csillapíthatjuk, ha előfordul.
aug. 3
15:18
A spermatolvajlásról (NLC)
„Egy újabb sztori a férfiak kiszolgáltatottságáról” – kommentálja Soma Mamagésa a hírt, miszerint az egykori teniszcsillag, Boris Becker egy orális együttlét során – tudta nélkül – lett apa.
aug. 3
16:12
Blokkolnád az exed a neten? (NLC)
Az Ex-blocker azoknak készült, akik nem akarnak belefutni a neten volt partnerük tevékenységébe, sőt, tulajdonképpen látni sem bírják az illető nevét. Kérdés, hogy mennyi értelme van a szolgáltatásnak.
aug. 3
17:06
A magyar film rekordot ünnepelt Szarajevóban (NLC)
Mundruczó, Hajdu, Bogdán, Kenyeres – négy fiatal magyar filmalkotót díjazott a szombat este véget ért Szarajevói Filmfesztivál, régiónk vezető filmes rendezvénye.
aug. 3
17:08
Bor, mámor, Bénye – Fesztivál az erdőbényei kertekben (NLC)
Tokaji borok, zempléni ízek, Erdőbénye borászatai, Hegyalja legjobb éttermei, dzsessz, népzene, world music, játszóház, teaház, örömzene kicsiknek és nagyoknak. A Bor, mámor, Bénye szervezői az erdőbényei kertekbe invitálják a vendégeket.
aug. 3
17:42
Újabb 6 lélegzetelállító helyszín a világörökségek listáján (NLC)
Hat új kulturális vagy természeti értéket képviselő helyszínt nyilvánított az emberiség közös örökségévé az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) Brazíliavárosban ülésező világörökség-bizottsága.
aug. 3
18:54
Egy nagyszerű hír: a szex okosabbá tesz! (NLC)
A rendszeres szexuális élet jótékony hatással van az agyra – derült ki egy angol, patkányokon végzett kutatásból. Pontosabban... a szexmegvonás az agyunkra mehet!
aug. 3
18:56
Az Ártatlanság Múzeuma - könyvtipp (NLC)
Törökország első számú kedvence, a Nobel-díjas Orhan Pamuk nemrég új könyvvel rukkolt elő. Szerelem, szenvedély, szenvedés... letehetetlen darab...
aug. 3
18:58
Tovább él az a nő, aki jól keres (NLC)
Egy friss tanulmány szerint körülbelül három évvel tovább élnek a sokat kereső hölgyek. A várható élettartam és a jövedelem közti összefüggés eddig többnyire csak a férfiakra vonatkozóan mutatkozott.

2010. augusztus 4. szerda

aug. 4
0:36
Hogyan találjam meg a saját utam? (NLC)
Rengeteg levelet kapok, amelyben olvasóink arról írnak, nem tudják, mi a saját útjuk, mi életük feladata, amelynek teljesítéséért születtek. A következő történettel próbálok választ adni a kérdésekre, és arra, hogy a sors különböző módokon hívja fel a figyelmet arra, ha valaki nem a saját útját járja.
aug. 4
0:40
A magyar honanyák szégyenlősebbek, mint cseh kollégáik (NLC)
Naptárfotókon modellkedik néhány cseh politikus hölgy, hogy felhívják a figyelmet a szebbik nem egyre erősödő parlamenti jelenlétére. A cseh parlament legcsinosabb tagjainak női mivoltát hangsúlyozó felvételekből származó bevételt jótékonysági célokra fordították. A cseh kezdeményezés apropóján beszélgettünk a nőiség és a parlament viszonyáról három magyar női politikussal. Bartos Mónika (Fidesz),…
aug. 4
0:44
„Ez kikapcsol mindent, ami rossz…” (NLC)
Woodstock több mint negyven éve volt. Mégis, mintha minden nemzedék a maga Woodstock-ját keresné. Magyarországon lassan tizenöt éve köszöntött be a fesztiválok új, nagy korszaka. Emlékszünk? "Kell egy hét együttlét!" - ezzel a szlogennel indult az első Sziget 1993-ban. Mára specializálódtak is ezek a többnapos események. A negyedik évébe lépett, júliusi Balaton Sound profilját inkább az…
aug. 4
0:48
Te is a szivárvány gyermeke vagy! (NLC)
Előfordult már olyan, hogy a szekrényben nem valamilyen ruhát kerestél, hanem egy bizonyos színt? Egy színt, ami illik reggeli, napsütéses hangulatodhoz, és egész nap önbizalmat, derűt csepegtet a lélekbe. Ez az a pillanat, amikor tudatosodhat: a színeknek erejük, üzenetük van!
aug. 4
0:52
Miért jöttem haza „kintről”? (NLC)
Amióta kinyíltak a határok, sokak számára elérhető közelségbe került a külföldi munkavégzés. Ez első hallásra igazán csábítónak hangzik. Amikor valaki valóban szedi a sátorfáját, akkor jön csak rá, onnan nézve mennyi minden kerül más megvilágításba. És mennyi minden tud hiányozni itthonról, amiről korábban nem is sejtette volna.
aug. 4
0:56
Beszélgetés Krizsó Szilviával (NLC)
Luca nincs itthon. Eddig, akárhányszor itt jártam, nem csupán jelen volt, hanem gyakorlatilag minden róla szólt. Ha aludt, ha ébren volt, ha mosolygott, ha sírt, játszott, festett, futkosott, mindig betöltötte a lakást, házat, kertet. De talán a környéket, a kerület utcáit, tereit is. Most minden másként lesz, hiszen Luca éppen az egyik nagymamájánál van. Ezúttal tehát majd beszélgetni fogunk…

Keresés