2010. augusztus 1. vasárnap

aug. 1
2:36
Legyen ellenállhatatlan! (Blikk)
Való igaz, hogy a férfi aknak először a nő külsején akad meg a tekintetük, habár köztudott, hogy kevés az, ha valaki vonzó. Ha azt szeretnénk, hogy egy pasi teljesen belénk bolonduljon, akkor csupán három jellemvonással kell rendelkeznünk, amelytől bármelyik férfinak tátva marad a szája.
aug. 1
2:54
Meneküljetek, szúnyogok! (Blikk)
Szinte nincs olyan nap, amikor ezen a nyáron – legyen izzasztó kánikula, vagy húszfokos lehűlés – ne néznénk szembe a szúnyogokkal. Lassacskán mindegy, hogy víz környékén vagy éppen a lakásban vagyunk, mindenhol jelen vannak a vérünkre szomjazó rovarok. Nincs mese, védekezni kell ellenük!
aug. 1
2:58
6 lépés a pozitív testképért (Blikk)
A kognitív viselkedésterápia régóta kedvelt az önértékelési problémákkal küzdők körében. Most olvasóink is bepillanthatnak ennek a módszernek a működésébe! Íme néhány egyszerű tipp dr. David Burnsnek, a módszer egyik képviselőjének legújabb jókedv-terápiájából, amivel meglepően sokat érhetünk el saját torz önképünk helyreállításának során.
aug. 1
3:48
Lajos főz Webbernek (Blikk)
MOGYORÓD — Magyar segítség a Red Bull Racing Forma– 1-es pilótáinak! Köbli Lajos (37) 2008 áprilisa óta a csapat alkalmazottja, s készíti el a világbajnoki címért harcoló, és a Magyar Nagydíj időmérőjét pályacsúccsal megnyerő Sebastian Vettel (23) és Mark Webber (33) fogára való falatokat a versenyhétvégéken.
aug. 1
4:06
Michelisz Norbert tűzálló ruhában (Blikk)
BRNO — A túraautó-világbajnokság Cseh Nagydíjára (Eurosport, 12.05 és 13.20) készülő Michelisz Norbert (25) megmutatja olvasóinknak, milyen öltözékben vág neki a viadalnak. A Zengő Dension Team SEAT-pilótájának speciális védőruházata bukósisakból, a hozzá illesztett csigolyavédő „HANS"ból, a tűzálló overallból, kesztyűből, alsóruházatból és cipőből áll. A kollekció nagyjából másfél millió…
aug. 1
4:10
Cristofer a F1 sztárja! (Blikk)
MOGYORÓD — Élete első Forma–1-es autóversenyén lenyűgözte az autóversenyzőket és a boxutca látogatóit Cristofer Roberto da Silva (4). A brazil labdarúgó-válogatottal 2002-ben világbajnoki címet nyerő Roberto Carlos (37) kisfia magyar édesanyjával látogatott ki a Hungaroringre.
aug. 1
4:12
Újabb meglepetés esküvők (NLC)
Megan Fox és Brian Austin Green valamint Orlando Bloom és Miranda Kerr titkos esküvője után újabb hírességek állnak meglepő hirtelenséggel az oltár elé.
aug. 1
4:24
Nő a kormány mögött (Blikk)
BALATONFÜRED — Nincs semmi különös abban, ha matróz dolgozik egy hajón. De ha ez a matróz egy törékeny lány, aki kiköt egy 110 tonnás hajót egyedül, elboldogul a gépházban, és még kormányoz is, az már valami. Mihálcz Barbarára (26) illik a mondás, szerelem volt a hajózás első látásra.
aug. 1
4:28
Földi repülést ajándékba! (Blikk)
BUDAPEST — Háromszáz euróért – 90 ezer forint – bárki kipróbálhatja, milyen érzés egy harmincezer lóerős repülőgépet terelgetni Budapest hídjai felett, botkormányt szorongatva landolni Ferihegyen, vagy egy brutális vihar közepén manőverezni.
aug. 1
4:42
Tönkreteszi az euró a forinthitelt (Blikk)
BUDAPEST — Lezárult egy korszak, ezentúl rövid pórázon tartják a hitelkérelmezőket. Ráadásul igazán nem is az állam, sokkal inkábba pénzintézetek. A kormánytiltotta volna be a devizaalapú lakáshiteleket, ezt azonban alkotmányossági aggályok miatt még nem hirdették ki.
aug. 1
4:46
Eltűnt Füred őrzője (Blikk)
BALATONFÜRED  — Nyoma veszett a Balatonparti település őrzőjének, Gin kutyának. Az eb azért vált kedveltté a városban, mert több betörést megakadályozott már nemcsak gazdáinál, de sok szomszédnál is.
aug. 1
4:50
Fiára hagyta az uszály irányítását a kapitány (Blikk)
PHILADELPHIA — Megdöbbentő részletek derültek ki a philadelphiai hajóbalesettel kapcsolatban. Dr. Rónai Péter, az áldozatok szüleinek ügyvédje a Vasárnapi Blikknek elmondta, a szemtanúk szerint illetéktelen vezette az uszályt toló Caribbean Sea tolóhajót, amikor megtörtént a baleset.
aug. 1
5:00
Mégsem rabolt (Blikk)
POMPANO — „Bármit megteszek, a Jézusommal is beszélek" – mondta Nayara Concalves (20), a floridai mobiltelefonbolt eladója, miután a csuklyás férfi pisztolyt szegezett rá.
aug. 1
5:18
Tárgyalás után jöhet az esküvő (Blikk)
RÓMA — Michael Jackson egykori ügyvédje képviseli Cicciolinát a hosszan húzódó gyermektartási perben. A sztárügyvéd pedig történetesen Staller Ilona vőlegénye, Luca di Carlo, akit másfél évvel ezelőtt ismert meg a felnőttfilmek sztárja.
aug. 1
5:20
Hajléktalannak nézik Gazdag Tibort (Blikk)
Újraélte személyes tragédiáját a Jóban Rosszban színésznője, Szabó Zsófi, amíg a záró képsorokat forgatták. A sorozat a nyári szünet után hamarosan folytatódik a TV2-n, addig is a rajongók találgatják: hogyan tovább?
aug. 1
5:36
Cage kedvezményesensen varázsol (Blikk)
NEW YORK — „Ez a szerep a legjobbkor talált rám, mert nemrég kezdtem el komolyabban foglalkozni Artúr király mítoszával, amelynek ugyebár Merlin fővarázsló az egyik meghatározó alakja” – magyarázta Nicolas Cage (46), aki csütörtöktől látható a magyar mozikban a Varázslótanonc főszerepében.
aug. 1
5:54
Megvan az ok, amiért nem fizet Kovács Lázár (Blikk)
BUDAPEST - Havi 30 ezer forint – ennyit hajlandó fizetni Kovács Lázár gyerektartásként, pedig ennél még egy kisautó törlesztő részletei is drágábbak. Mi lehet az oka, hogy a valamikor a csúcson lévő sztárszakács most már csak pár ezrest képes áldozni állítólagos kisfia életére? Elvekről van szó, vagy csupán arról, hogy egyszerűen nincs pénze?
aug. 1
5:56
Benkő szerelmet hazudott (Blikk)
BUDAPEST — Átverés volt Benkő Dániel és Andrea kapcsolata? Hiszen a lantművész az egyik pillanatban még ország-világ előtt bizonygatta a szerelmét, most pedig már arról beszél, hogy Andival csupán nagyon jó barátok – bár lehet, hogy a nő ezt már másként gondolja.
aug. 1
5:56
Kinek a gyerekét neveli Gesztesi? (Blikk)
BUDAPEST — Súlyos titkot rejt a Gesztesi-villa.  A színész – mint a Blikk tegnap megírta – a hírek szerint nevére veszi exfelesége kisfiát, Áront. Ezzel a kívülállók számára úgy tűnhet, elismeri, hogy tőle van a gyerek, aki még akkor fogant, amikor Gesztesi együtt élt Liptai Claudiával.
aug. 1
5:58
150 millióra perlik Hajdú Pétert! (Blikk)
Hajdú Péter vadonatúj nyaralójában leszállt kedvünkért a felfújható krokodiljáról, majd mesélt pénzügyekről, támadásokról és meg nem született fiáról is. Előtte azonban elpanaszolta, hogy szeptemberig nyolc kilót akar fogyni.
aug. 1
6:00
Ramsay szakácsa voltam (Blikk)
ALGYŐ—LONDON — A 26 éves fiatalembernek egyedüli magyarként sikerült a hírhedt séf keze alatt tanulni, Gordon Ramsay konyhájában szorgoskodott egy éven keresztül.
aug. 1
6:30
Palik dúsgazdag a Forma–1 nélkül is (BorsOnline)
Palik László utoljára vezényli a hétvégi Forma–1 Magyar Nagydíjat, majd várhatóan leköszön. Ám ezentúl is lesz mit a tejbe aprítania, hiszen sokszoros milliomos lett jól menő vállalkozásaiból.
aug. 1
6:48
Semmibe veszik Kállai végakaratát (BorsOnline)
Kállai Ferenc szerette volna megakadályozni, hogy vita legyen a Nemzet Színésze cím odaítéléséből, és meghagyta, ki legyen az utódja. Mégis szavazást tartanak.
aug. 1
6:50
BORSDARÁLÓ – Fejes Gábor rovata (BorsOnline)
A HÉT MONDÁSA: „Szerintem nem úgy van, hogy az ember bemegy a főiskolára, és az első nap azt mondják neki, hogy „vetkőzz!”. Vagy, hogy az első féléves vizsga arról szólna, hogy mindenki meztelenül szavaljon Petőfit. Attól nyilván nem lennék boldog.” Szabó Erika
aug. 1
7:06
Féltékenység ölte meg Emesét (BorsOnline)
Korábban is verte feleségét L. Péter, az a férfi, akit a tenerifei hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy megölte B. Emesét – állítja az áldozat barátnője.
aug. 1
7:24
Dopeman lesz a TV2 Győzije (BorsOnline)
Dopeman a slágerlisták után a kereskedelmi csatornák nézettségi rekordjaira hajt, mert szerinte a zeneipar halott. A szabad szájú rapper ősztől saját műsorral jelentkezik az egyik nagy televízióadón.
aug. 1
7:26
Tízezer perc (BorsOnline)
aug. 1
7:42
Kiderült, milyen ruhában ment férjhez Clinton lánya – fotógalériával (BorsOnline)
A nagy nap, melyre a 30 éves nő vágyott eljött és el is múlt: Chelsea Clinton férjhez ment régi barátjához, Marc Mezvinskyhez. Nagy volt a titkolózás, milyen ruhában mondja ki a volt amerikai elnök lánya a boldogító igent, de a titok már nem titok: Vera Wang által tervezettben.
aug. 1
8:18
Raquel a szépségverseny győztese (BorsOnline)
Mivel a magyar futam után közel egy hónapos pihenője lesz a mezőnynek, a legtöbb pilótát már Budapestre is elkísérte a kedvese. Nagy öröm ez a paddockban sürgölődő férfiaknak.
aug. 1
8:54
Exfeleségénél vigasztalódik a felszarvazott focista (BorsOnline)
Lothar Matthäus Belgrádban igyekszik elfelejteni negyedik feleségét, Lilianát, aki megcsalta őt.
aug. 1
8:54
Palik dúsgazdag a Forma-1 nélkül is (Habostorta)
Palik László utoljára vezényli a hétvégi Forma-1 Magyar Nagydíjat, majd várhatóan leköszön
aug. 1
9:12
Százmillió facebookozó adatait tették nyilvánossá (BorsOnline)
Nagyjából százmillió Facebook-használó személyes adatait gyűjtötte össze Ron Bowles biztonsági szakember, aki a neveket, fotókat és egyedi azonosítókat tartalmazó listát közzétette egy letölthető fájlban.
aug. 1
9:18
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei (hirado.hu)
A 30. héten nem volt telitalálat
aug. 1
9:20
Két vitorlázógép kényszerleszállása Zalában (hirado.hu)
Nem sérült meg senki és semmi
aug. 1
9:30
Dopeman lesz a TV2 Győzikéje! (Habostorta)
A rapper a slágerlisták után a kereskedelmi csatornák nézettségi rekordjaira hajt
aug. 1
9:36
Gábor Zsazsa pénteken elhagyhatja a kórházat (Metropol)
A Gábor Zsazsát ápoló orvosok azt tervezik, hogy pénteken hazaengedik a kórházból a magyar származású hollywoodi hírességet. Addig fizikoterápiás kezelést kap.
aug. 1
9:36
Gábor Zsazsa túl van az életveszélyen (hirado.hu)
Orvosai úgy tervezik, pénteken kiengedik a kórházból
aug. 1
9:38
Lezuhant egy tűzoltó-repülőgép Kanadában (hirado.hu)
A gépen ketten voltak, sorsuk egyelőre ismeretlen
aug. 1
9:48
F1-es autókat próbál ki Roby Carlos magyar fia (BorsOnline)
A Forma-1 vezére, Bernie Ecclestone és Roberto Carlos brazil sztárfocista barátságának köszönhetően a futballista magyar kisfia, Cristo beülhet néhány versenyautóba a Hungaroringen.
aug. 1
9:48
Bevásárlószatyor hercegi függönyből (Habostorta)
Le a műanyag zacskókkal, cipeljük a húst Károly herceg függönyeiben!
aug. 1
9:54
Gyilkos denevér-kór miatt több ezer barlangot zárnak le az Egyesült Államokban (hirado.hu)
Terjed a "fehérorr-szindróma", amely eddig mintegy egymillió denevér pusztulását okozta az országban
aug. 1
9:56
Folytatják a Dráván eltűnt magyar keresését a horvát hatóságok (hirado.hu)
A férfit harmadik napja keresik a folyóban és annak part menti szakaszain
aug. 1
10:06
Irány Pécs! (Blikk)
Augusztusban pezseg az élet Európa Kulturális Fővárosában. Goran Bregovic, Buena Vista Social Club és kiállítások várnak rád!
aug. 1
10:24
Pingvinnek képzeli magát a tyúk – fotóval (BorsOnline)
Tipeg és büszkén feszít a Mumble névre keresztelt, kissé riadt szemű tyúk, amely már csibeként is azt képzelte magáról, hogy pingvin.
aug. 1
10:30
Már Kínáé a világ második legnagyobb gazdasága (hirado.hu)
Számításaik szerint megelőzték Japánt, és 9 százaléknál nagyobb gazdasági növekedést várnak az idén
aug. 1
10:32
Összekapcsolja a lakástámogatást a gyermekvállalással és a jövedelemadózással az Új Széchenyi Terv (hirado.hu)
Az új lakástámogatási rendszer alapgondolatait a következők köré csoportosítják: tisztességes munka, a közterhekhez való hozzájárulás, a gyermekvállalás, az előtakarékosság-elismerés, az elvárható szolidaritás és az állami szerepvállalás
aug. 1
10:34
Már százezer hektár erdőt perzsel a tűz az orosz Távol-Keleten (hirado.hu)
A tűzvész a Kamcsatkai-félszigeten tombol a legnagyobb mértékben, ott 76 ezer erdőterületet borítanak el a lángok
aug. 1
10:42
Pornózik a neves színész lánya, mert híres akar lenni – fotó (BorsOnline)
Úgy érzi Montana Fishburne, hogy nagy lépés az a karrierje szempontjából, hogy pornófilmben szerepelt. A 19 éves lány olyan híres akar lenni, mint Kim Kardashian.
aug. 1
10:48
A hollandok elhagyják Afganisztánt (hirado.hu)
Vasárnap megkezdődött a kontingens kivonása
aug. 1
10:50
A buszok is várakoznak a belépésre Röszkén (hirado.hu)
Az intenzív forgalom várhatóan vasárnap délutánig tart

Keresés