2010. szeptember 1. szerda

szept. 1
2:12
Kemoterápián Michael Douglas (Blikk)
New York – Alig egy héttel a kemoterápia és a besugárzás megkezdése után már látszanak a kezelés első, riasztó jelei Michael Douglasen (65).
szept. 1
2:16
Így nyaralt a Barátok közt sztárja (Blikk)
Jesolo – A rengeteg társulati fellépés miatt nem tervezték a nyaralást Tihanyi Tóth Csabáék (42), azonban mégis csak úgy alakult, hogy tudtak egy kicsit kettesben pihenni feleségével.
szept. 1
2:30
Ilyenre hízta el magát Jessica Simpson (Blikk)
Los Angeles - Jessica Simpson (30) kijelentette, hogy saját ruha kollekcióját csakis természetes szépségű modellekkel kívánja reklámozni, majd, úgy tűnik, maga is követi a példájukat.
szept. 1
2:34
Börtön vár a lift rongálóira (Blikk)
Miskolc — Vádat emelt az ügyészség az ellen a két liftrongáló ellen, akik miatt Bartha Sándorné Terike (74) bezuhant az aknába.
szept. 1
2:38
Dráma a bányász családjában (Blikk)
Santiago – Nem lehet ott első kislánya születésénél az a chilei bányász, aki 32 társával együtt lassan négy hete rekedt egy rézbányában.
szept. 1
2:42
Ne legyen teher a különóra! (Blikk)
Jó illatú könyvek, ropogós csomagolópapír, új színes ceruza... És bizony egy csomó kötelezettség – ami egyaránt eszünkbe juthat a tanévkezdésről.
szept. 1
2:46
Lövöldözés! Hajszálon múlt a kisfiú élete (Blikk)
Dévényújfalu – Millimétereken múlt az élete a kis Kikónak (3), aki hétfőn a pozsonyi lövöldöző útjába került.
szept. 1
2:48
Lázár exe később vallhat (Blikk)
Budapest ‒ Elnapolták Kovács Lázár (35) egykori szeretőjének kihallgatását a rendőrségen.
szept. 1
2:48
Hurrá, nem vagyok kém! (Blikk)
Budapest – „Nagymama, ejtették ellenem a vádat" – kiáltotta könnyeit nyelve a telefonba Tatár Viktor (29), akit azzal vádolt az ügyészség, hogy Hong Kongból kémtollat rendelt, s így visszaélt egy haditechnikai termékkel.
szept. 1
3:06
Medicin repült a Hopp Parádén (Blikk)
Budapest — A szakadó eső, az őszies idő megnehezítette a Duna korzón megtartott VI. Hopp Parádé nemzetközi rúdugrógála házigazdáinak dolgát.
szept. 1
3:10
Állítsátok meg Zlatant! (Blikk)
Telki — Duplán kemény csatára számíthatnak a magyar labdarúgó-válogatott tagjai a 2012-es Európa-bajnokság selejtezősorozatának rajtján.
szept. 1
3:14
Nyert a Loki az UEFA-nál (Blikk)
Debrecen — Véget ért a csaknem százórás rémálom, fellélegezhetnek a bajnoki címvédő DVSC-TEVA focicsapatának vezetői.
szept. 1
3:18
Szávay volt az ász (Blikk)
New York — A US Open első fordulójában folytatta sikersorozatát Szávay Ágnes (21).
szept. 1
3:22
Leisztinger a DVTK-nál (Blikk)
Miskolc — Ha a városi közgyűlés is áldását adja az üzletre, Magyarország negyedik leggazdagabb embere, Leisztinger Tamás (42) érdekeltségébe kerül a DVTK labdarúgócsapata.
szept. 1
3:24
Sztárok áloméve (Blikk)
MAGYARORSZÁG ‒ Lázba hozta az egész országot a Blikk legújabb játéka, így nem csoda, hogy a sztárok is megállnak az újságárusoknál, hog y meg vegyék a nyerő lapot! Hiszen ők sem akarnak lemaradni a Blikk ÁlomÉv nyereményjátékáról, amely hétfőn kezdődött.
szept. 1
3:24
Elítélte a ciszjordániai merényletet Mahmúd Abbász (hirado.hu)
A hebroni támadásban négy izraeli - két férfi és két nő - vesztette életét
szept. 1
3:26
Palik könnyes búcsúja (Blikk)
Mogyoród — „Kedd délelőtt fél tíz óta Gyulay Zsoltnak hívják a Hungaroring Sport Zrt. új elnök-vezérigazgatóját" – Palik László (48) leköszönő elnök mutatta be ily módon utódját.
szept. 1
3:28
Kóma után lett művész Kata (Blikk)
Szolnok — A kómában töltött néhány hét örökre kitörlődött az életemből, gyakorlatilag semmire sem emlékszem.
szept. 1
3:32
Bliccelni is lehet ezen a buszon (Blikk)
Budapest — Megérkezett a huszonharmadik autóbusz a BKV-hoz a harmadik éve tartó busztesztsorozatban.
szept. 1
3:36
Táncolt a víz alatt (Blikk)
Mezőtúr — Balerinaként pózolt a helyi uszodában, a víz alatt Debreceni Dóra (24), aki rózsaszín tüllszoknyában pörgött-forgott a fotósok kamerái előtt.
szept. 1
3:40
Megőrjíti az ugatás (Blikk)
Budapest — Kutyaszorítóban érezhetik magukat Óbuda egyik festői környékének lakói. A Monostori út–Római sétány kereszteződésénél élőknek se éjjele, se nappala, mert az egyik telek tulajdonosa még évekkel ezelőtt egy falkányi kutyát fogadott örökbe.
szept. 1
3:42
Bűnhődni akarok! (Blikk)
Szeged — Megérdemlem – rebegte tegnap a Szegedi Ítélőtáblán András Péter (23), miután jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott, amiért 2009. április 20-án, Hitler születésnapján megölte szerelmét, I. Gyöngyvért (†20).
szept. 1
3:42
Megbocsátott édesanyjának Liptai Claudia? (NLC)
Liptai Claudia nagyon szerette az édesanyját, de egyben nagyon haragudott is rá. A műsorvezetőnő maga vallotta be egy interjúban tavaly, hogy soha nem bocsátja meg édesanyjának, hogy nem hagyta el Claudia alkoholista apját.
szept. 1
4:00
Lolával vigasztalódik Baronits Gábor (Blikk)
Budapest — Nem búslakodott sokáig szerelme, Gonda Kata (20) után Baronits Gábor (21).
szept. 1
4:04
Móni a spontán szexet kedveli (Blikk)
Tatabánya – Visszatérő vendég lapunknál Juhász Mónika (27), a Blikk szépe versenyzője. A fekete hajú szépség korábban már a Miss Blikkini versenyünkön is indult, ahol a dobogóig jutott.
szept. 1
4:08
Jakuzziban csajozik Kozso (Blikk)
Budapest — Képtelen féken tartani a nyelvét Kozso (40), aki a TV2 randishow-jában, a mai Édesnégyesben újabb szenvedélyes csókcsatát vív a jakuzziban.
szept. 1
4:12
Megrázó: 220 felett a frank! (Blikk)
Budapest — Ez a 220 is rázós! A svájci frank árfolyama történelmi csúcsra emelkedett tegnap, és elérte a 222,4 forintos szintet.
szept. 1
4:18
Lehet két kiló Barackkal több? (Blikk)
Austin — De meghíztál, Marvin! – ámuldozott Barack Obama (49) amerikai elnök, amikor kollégája ráállt a mérlegre.
szept. 1
4:22
Saját embere vigyáz Orbánra (Blikk)
szept. 1
5:12
Freire Szilvia is vetkőzve pókerezik (Blikk)
szept. 1
5:48
Olimpiapárti a többség (hirado.hu)
Történelmünk egyik legnagyobb sikere lenne és a nemzetet is egyesíthetné, ha Magyarország olimpiát rendezne, ezért a 2020-as nevezésért ringbe kellene szállni - ezt gondolja honfitársaink döntő többsége. Az olimpiapártiak azzal érvelnek, hogy a szükséges infrastruktúrafejlesztést hosszú távon úgysem kerülhetjük el, az ötkarikás játékokhoz kapcsolódó beruházásokhoz azonban jókora támogatással…
szept. 1
6:06
Szonda Ipsos: szűkös az MSZP előnye a Jobbikkal szemben (hirado.hu)
Nem változott számottevően a pártok támogatottsága a parlamenti választásokat megelőző időszakhoz képest - derül ki a Szonda Ipsos felméréséből. E szerint a biztos pártválasztók körében az MSZP 18, a Jobbik 15 százalékon áll
szept. 1
6:08
Kórházba szállították Gábor Zsazsát (hirado.hu)
Férje, Frederic von Anhalt Bel Air-i otthonukból riasztotta a mentőket Gábor Zsazsához, akit tegnap kórházba szállítottak, s ott megfigyelés alatt tartják a 93 éves színésznőt, akire korábban már feladták az utolsó kenetet is
szept. 1
6:10
Obama: véget ért az iraki küldetés (hirado.hu)
Az amerikai elnök elismerte, hogy az Egyesült Államok súlyos árat fizetett a hétéves háborúért
szept. 1
6:12
Csalássorozat 400 milliós kárral - Thaiföldön bujkál az ötletgazda? (hirado.hu)
Közúti baleseteket színleltek és hamis papírokkal igényeltek kártérítést annak a csalássorozatnak a gyanúsítottjai, akik így mintegy 400 millió forintot zsebeltek be. az ügynek 89 gyanúsítottja van
szept. 1
6:14
Blair: tudtam, hogy Brown katasztrófa lesz (hirado.hu)
Egykori pénzügyminisztere és későbbi utódja megőrjítette - vallja be új, 700 oldalas könyvében Tony Blair egykori miniszterelnök, aki elárulta azt is: Gordon Brownt jobb volt kormányában tartani, mint szabadjára engedni
szept. 1
6:24
Egy holdingba minden budapesti kórházat! (hirado.hu)
12 fővárosi kórházat olvasztana egy holdingba a Fidesz, ha megnyeri az önkormányzati választást - jelentette ki egy konferencián pesti Imre, a párt szakpolitikusa
szept. 1
6:26
BKV: gyanús szerződések százmilliós tételben (hirado.hu)
54 kontraktus akadt fenn a közlekedési vállalat átfogó belső vizsgálatán - tudta meg a Népszava
szept. 1
6:28
Híradó, 2010. szeptember 1. 5:55 (hirado.hu)
Hírek röviden
szept. 1
6:30
Segítői is voltak a halálbrigádnak (hirado.hu)
Több személyről is kiderült, hogy segítették a romagyilkosságokkal gyanúsított négy személyt - tudta meg a Magyar Nemzet. Egy grafikus például autórendszám-matricákat gyártott nekik, egy vendéglő üzletvezetője pedig a sárba ragadt autójukat segített kiemelni
szept. 1
6:42
Claudia tudta, hogy elveszíti a mamáját (BorsOnline)
Márciusban elvált a férjétől, áprilisban öngyilkos lett a szerelme, most pedig édesanyjától kellett fájdalmasan korán búcsúznia. Mennyi csapást mér még a sors Liptaira?
szept. 1
6:42
Miss Spring édesanyja rendőr őrnagy! (Habostorta)
Soha nem látott részletek a Miss Spring ügyről - itt a teljes összefoglaló!
szept. 1
6:42
Évtizedes mélyponton a tőzsdei cégek profitja (hirado.hu)
Ilyen alacsony, 116 milliárd forint utoljára 2001 első felében volt a Budapesti Értéktőzsde A kategóriás társaságainak a féléves nyeresége
szept. 1
6:44
Rárontottak Bálint Toncsira az udvarlók (BorsOnline)
Ahogy híre ment, hogy Bálint Antónia facér, azonnal lelkes lovagok kezdték ostromolni az egykori szépségkirálynőt. A kisgyermekes anyuka szívét azonban nem könnyű meghódítani.
szept. 1
7:00
Schobert Norbert: profitot növel az éhségünk (BorsOnline)
Schobert Norbert új könyvében meggyőzően ír az elhízás okairól és azokról, akik a profit kedvéért tönkreteszik az emberek egészségét. Sorozatunkban a kötetből közlünk részleteket.
szept. 1
7:02
Internetes búcsúüzenet buktatja le a norvég lány gyilkosát (BorsOnline)
A norvég lapok szerint a lány elhagyott szerelme szúrta le a Hársfa utcai szálláson Pernillét. Az ázsiai férfi a világhálón azóta beismeréssel felérő üzenetet küldött megölt kedvesének.
szept. 1
7:18
Munkanélküli agglegény volt a pozsonyi ámokfutó (BorsOnline)
Két éve munkanélküli volt és rendszeresen járt egy lövészklubba a pozsonyi ámokfutó. A 48 éves Ljubomir Harmant a rendőrök mellkason találták, mire a sebesült férfi fejbe lőtte magát.
szept. 1
7:18
Nagy Anna: egyszer csak megcsörrent a mobilom... (hirado.hu)
Egy ismeretlen szám hívta, és egy ismeretlen férfi elvitte ebédelni, majd megkérdezte: akar-e kormányszóvivő lenni?
szept. 1
7:20
Festőművészként ébredt a kómából Katalin (BorsOnline)
Két hetet töltött kómában Kelemen Kata, és az élete gyökeresen megváltozott. A vendéglátós asszonyból festőművész lett, s nyelvtanulás nélkül is megértett sok angol szót.
szept. 1
7:20
Döbbenetes! Fertőzött vér ölte meg Claudia mamáját? (hirado.hu)
Egy autóbaleset után fertőzött vért kapott Liptai Claudia édesanyja, vélhetően ezért mondta fel a mája a szolgálatot - írja a Blikk

Keresés