2010. szeptember 1. szerda

szept. 1
0:24
Barátnők, akik nagyon tudnak úszni! (NLCafé)
Titkok, talányok, rejtélyek… Ahogyan versenyeztek egymással a budapesti úszó-Európa-bajnokság utolsó versenynapján, a 200 méteres pillangó döntőjében! Szinte egyszerre csaptak be a célba, és egyszerre néztek az eredményjelző táblára. Vajon melyikük győzött? A majdnem végig a mezőny előtt haladó Zsuzsa vagy az utolsó métereken frenetikusan hajrázó Katinka?
szept. 1
0:28
Hogyan nyaraltak a sztárapák gyermekeikkel? (NLCafé)
Ezen a nyáron divatba jött Hollywoodban a gyerekekkel nyaralás. Legalábbis egyre több kisgyerekes sztárapukáról kaptunk képet, amint a tengerparton vagy a parkban a gyerekekkel játszanak. De hol vannak az anyukák? Ők nyári szabadságra mentek, s férjükre bízták az örökmozgó sztárcsemetéket.
szept. 1
0:32
Hétfői mélabú? Felejtsd el! (NLCafé)
Mi jut eszedbe, ha meghallod a hétfő szót? Valami újnak a kezdetét, vagy inkább a hétvégi szabadság és önfeledtség gyászos végét jelzi számodra? Ha az utóbbit, akkor segítünk rájönni, hogyan kezdheted optimistán és könnyedén a következő munkahetet.
szept. 1
0:36
Hogyan legyek... (NLCafé)
szept. 1
0:40
A neccharisnya – avagy érhálózat a lábon (NLCafé)
A lábfej, a lábszár, a comb erekben gazdag. Ez a bőr alatt neccharisnyaként megbúvó, olykor kisujjnyi, máskor sűrű, vékony szálakból álló háló, számtalan dologtól károsodhat. Az erek szűkülhetnek, tágulhatnak, elzáródhatnak, a következmény pedig minden esetben a keringés romlásához vezet. Fontos tehát a karbantartás.
szept. 1
0:44
Baj, hogy én „más” vagyok? (NLCafé)
Mindenki valahogyan „más”, de vannak, akik még „másabbak”. Van, aki kívül hordja a megkülönböztető jegyet, a bőrébe égett, van, aki magába égeti, mert különbözni akar. És van, aki látszólag ugyanolyan, csak a kisugárzásában van valami „furcsaság”. Egyvalami közös a másságban: ha kívül van is, belülre költözik, új identitást teremt, és olykor nehéz vele együtt élni. Mégis, milyen másnak lenni? –…
szept. 1
4:36
Megöregedett Madonna-durva fotó (NLCafé)
Hiába megannyi műtét és fiatal szerető, Madonnán nyomot hagyott az idő vas foga. Az énekesnőről készült legutóbbi fotón jól látszik, hogy bizony nagyon megöregedett.
szept. 1
6:42
7 tipp a kényelmes hálószobáért (NLCafé)
Életünk egyharmadát egyetlen szobában, a hálóban töltjük. Mivel egészségünk nagymértékben függ az alvás minőségétől, fontos, hogy hálószobánk az otthonunk nyugodt, ellazulást segítő szeglete legyen.
szept. 1
8:12
Stiller továbbra is trendkívüli (est.hu)
Továbbra is trendkívüli akar lenni Ben Stiller, hiszen a korábbi híresztelésekkel ellentétben a legújabb értesülések szerint mégsem fújták le a Zoolander 2-t: a Zoolander - A trendkívüli folytatását állítólag mégis leforgatják.
szept. 1
8:12
Havi horoszkóp (2010. szeptember) (NLCafé)
Esik, hideg van és itt az ősz. A bolygók pedig nemcsak a szüzek, de a többi jegy szülötteinek életében is nagy változásokat hoznak. Nézd meg, mit ígérnek a csillagok szeptemberre.
szept. 1
8:48
George Michael rehabra vonult (est.hu)
A popsztár kéthetes rehabilitációs programba kezdett, ettől remélve enyhébb büntetést július autóbalesete után. A bíróság akár börtönbüntetésre is ítélheti az énekest.
szept. 1
8:50
Folytatódik A titánok harca (est.hu)
Az 1981-es klasszikus, a Titánok harca alapján készült remake, A titánok harca 3D áprilisi bemutatása idején nem volt éppen a kritikusok kedvence, viszont a mozipénztáraknál jól teljesített - a folytatás tehát elkerülhetetlen volt.
szept. 1
9:24
Gyógyulástörténet: „Martina! Meggyógyulunk!” (NLCafé)
A négyéves Martina több hete lázas volt, középfülgyulladása és csontfájdalmai voltak, hasa óriási méretűre nőtt, ami a hatalmas lépnek és májnak volt köszönhető. Végül akut limfoid leukémiával került kórházba.
szept. 1
9:26
Gólyaváró sztárok (NLCafé)
Idén a legtöbb híresség, amíg csak tudta, titokban tartotta, hogy gyermeket vár. Amikor azonban kiderült az örömhír, már boldogan ismerték be, hogy a gólya kopogtat hozzájuk. Sorra vettük az idén szülő kismamákat.
szept. 1
9:28
Mi lett vele? (NLCafé)
Sarah Polley, a Váratlan utazás Sarah Stanlye-je mindössze hatéves volt, mikor édesanyja beprotezsálta egy produkcióba, amelyhez ő maga válogatta a szereplőket. A kislány azonnal belopta magát mindenki szívébe.
szept. 1
10:54
Segítség, a gyermekem elsőbe megy! (NLCafé)
Manapság a gyermekek többsége 7 évesen kerül be az iskolai közösségbe, sokan ugyanis azt tartják, hogy egy 6 éves gyerkőc még nem iskolaérett. De hogy mi is szükségeltetik ahhoz, hogy a lurkó iskolaérett legyen?
szept. 1
10:56
Ki ez a titokzatos férfi? Szeptember 9-én kiderül! (NLCafé)
Kollekciója hamarosan a boltokban. Mi történik, ha apu vigyáz a játszótéren a gyerekre, hogyan találjuk meg a hangulatunknak megfelelő filmet, és egy bájos virágbolt története heti webes ajánlónkban.
szept. 1
10:58
Holdnaptár 2010 szeptemberére (NLCafé)
A két szerelembolygó – a Vénusz és a Mars – állatövi jegyet vált, a Skorpióban folytatják az útjukat. A Holddal való találkozásuk régi szerelmek felújítását hozza, és családi változásokat is ígér.
szept. 1
11:12
"Én nem vagyok Henry Rollins vagy Iggy Pop - én halandó vagyok" - Jello Biafra (est.hu)
Kimondod a nevét, s a másik rábólint. Jello Biafra a néhai Dead Kennedys vezéreként írta be magát a zenetörténelembe, de a kultikus banda szétesése óta globális szellemi erőként tűnik föl a térben. Önmagát hol politikai tudatébresztőnek, hol zenésznek álcázva.
szept. 1
11:30
Mi köze van egymáshoz Vadon Janinak és Talmácsinak? - videó (NLCafé)
Vadon Jani nagy fába vágta a fejszéjét ő készíti fel Talmácsi Gábort a félmaraton futóversenyre. A videóból az is kiderül, hogy a Class FM műsorvezetője milyen rituáléval készül egy-egy nagy verseny előtt.
szept. 1
11:32
Borzasztóan csajos kiegészítő autóra (NLCafé)
Ha azt akarod, hogy a kocsidról első ránézésre látsszon, hogy nő a tulaja, akkor például választhatsz cukorkarózsaszín modellt... vagy rakathatsz műszempillákat a lámpa fölé.
szept. 1
12:06
Borzasztóan csajos kiegészítő autóra (NLCafé)
Ha azt akarod, hogy a kocsidról első ránézésre látsszon, hogy nő a tulaja, akkor például választhatsz cukorkarózsaszín modellt... vagy rakathatsz műszempillákat a lámpa fölé.
szept. 1
12:08
A cigány gyerek tanuljon vagonban? (NLCafé)
Bár az esélyegyenlőségről szóló törvény már hat éve előírja a roma és nem roma gyerekek integrált, azaz együttes oktatását, az utóbbi években jelentősen erősödött a szegregáció az országban – ezt állapította meg nemrég egy szociológiai vizsgálat.
szept. 1
12:24
Kis mellű nőktől gyűjt kampánypénzt a politikus (NLCafé)
Mellnagyobbító plasztikákat sorsolt ki tombolán egy venezuelai politikus, hogy minél több pénzt gyűjtsön össze saját politikai kampányára.
szept. 1
12:26
Használni kell a női energiát! - Interjú Zsédával (NLCafé)
Törékeny nő, mégis hihetetlen erő lakozik benne. Igen, tőle igazán megtanulhatjuk, küzdeni tudni kell. Zséda állítja, ez nemcsak benne, hanem az összes nőben ott van. Csak hinnünk kell az erőnkben.
szept. 1
12:28
Munkavégzés gyes mellett és gyes után (NLCafé)
A kormány az őszi ülésszakon tárgyal arról, hogy visszaállítják a hároméves gyest, azonban a törvény- vagy jogszabálytervezet konkrét szövege még nem nyilvános. A bölcsődék 130 százalékos kiszolgáltsággal működnek, ezért a szakminiszter növelné a férőhelyek számát.
szept. 1
13:36
Újra műsoron a Váratlan utazás, ezúttal a Story TV4-en! (est.hu)
Sarah Polley, a Váratlan utazás Sarah Stanley-je mindössze hatéves volt, amikor édesanyja beprotezsálta egy produkcióba, amelyhez ő maga válogatta a szereplőket. A kislány azonnal belopta magát mindenki szívébe.
szept. 1
13:36
Nyugat-nílusi vírus: 2 beteget ápolnak (NLCafé)
Magyarországon két beteget ápolnak kórházban a nyugat-nílusi vírus okozta megbetegedéssel - mondta el Krisztalovics Katalin járványügyi szakorvos.
szept. 1
14:30
Megérkezett a nyugat-nílusi vírus: 2 beteget ápolnak (NLCafé)
Magyarországon két beteget ápolnak kórházban a nyugat-nílusi vírus okozta megbetegedéssel - mondta el Krisztalovics Katalin járványügyi szakorvos.
szept. 1
14:32
A legegyszerűbb titok - két díva nyomában (NLCafé)
Zarah Leander és Karády Katalin. Két fogalom. Egyikük a német, másikuk a magyar közönséget varázsolta el. Tényleg annyira hasonlítanak? Mi lehet a titkuk? És mi van a ragyogás mögött?
szept. 1
15:06
Babylon A.D. (est.hu)
A közelmúltban látott posztapokaliptikus kegyetlen embermesék (Éli könyve, Az út) után egy újabbat csodálhatunk meg a vásznon (tegyük hozzá: csak nálunk, hiszen a Föld más országaiban a Babylon A.D. már 2008-ban a mozikba került).
szept. 1
15:08
A kaptár - Túlvilág (est.hu)
A PC- és arcade játékokból készült mozikhoz hajlamosak vagyunk egy tűzszerész óvatosságával közelíteni. Ha ugyanis létezik műfaj, melyben felettébb könnyű képernyőképtelen művel előrukkolni, akkor ez az. (Hogy mást ne mondjunk,...
szept. 1
15:24
Demi Moore ruha nélkül-fotó (NLCafé)
Demi Moore igencsak szexis fotókat tett közzé magáról az egyik közösségi portálon. A színésznő saját magát fotózta a tükörben és bizony csak egy szexi bikinit viselt.
szept. 1
16:00
A Sex Pistols illata (est.hu)
Manapság egyre több sztár áll elő saját illatszerrel, most a Sex Pistols is beállt a sorba. Merthogy a legendás brit punk zenekarnak is van már saját parfümje, és az illatot készítő párizsi cég már a következő termékeket készíti elő.
szept. 1
16:02
Szeptemberben jön az új Slipknot-kiadvány (est.hu)
Az iowai metal zenekar dobosa, Joey Jordison megerősítette: a Slipknot nem oszlik fel Paul Gray basszusgitáros halála után, nyolctagúként folytatja a zenélést. Következő kiadványa szeptember végén érkezik.
szept. 1
17:30
Zimmer Feri 2.: meglepetésvendég (est.hu)
Váratlan meglepetés érte a minap a Zimmer Feri 2-t forgató stábot. Az előző rész rosszcsont, huncut Petije, Bíró Attila több ezer kilométer megtétele és némi nyomozás után titokban toppant be a vígjáték folytatásának forgatására.
szept. 1
17:30
Prostibotrány az X-Faktorban! (NLCafé)
Botrány tört ki a brit x-Faktor körül, amikor kiderült, hogy a zsűri tovább juttatott egy prostituáltat. A műsor tulajdonosa ugyanakkor csendre inti a fanyalgókat.
szept. 1
17:32
Macskajaj: vigyázz, balesetet okozhatnak! (NLCafé)
Nem árt, ha lecsekkolod a kocsidat, mielőtt gázt adnál, a hideg idő elől ugyanis sok cica keres menedéket az autók legkülönfélébb részein. És nem biztos, hogy ő húzza a rövidebbet...
szept. 1
18:24
Kitálalt a Barátok Közt-sztár kedvese (NLCafé)
Első ízben beszélt Balogh Edinához fűződő kapcsolatáról Mártha Imre. A topmenedzser a Bors című napilapnak bevallotta, hogy nagyon jól megvannak szerelmével.
szept. 1
22:54
The Pretty Reckless: Light Me Up (est.hu)
Ha valaki szőke, és emellett még jó nő is, jó eséllyel pályázhat a népszerűségre. De ha még tehetséges is ebben-abban, akármi lehet belőle. Az alig nagykorú Taylor Momsen volt már modell, kipróbálta a filmipart, most pedig a rakkenroll nevű üzletágban alakítja a nőstényördögöt.
szept. 1
22:56
Anthony & The Jonshons: Thank You For Your Love (est.hu)
Antony Hegarty a popzene legérzékenyebb művésze. Olyan ember, aki összeszedi és rendszerezi a világ rezdüléseit, aztán időnként hangokba önti azokat. Most is ezt tette.

2010. szeptember 2. csütörtök

szept. 2
4:36
Dobó Kata nem szakított Vajnával? (NLCafé)
Dobó Kata máig is remek kapcsolatban van Andy Vajnával! A hajdani szerelmespár között igazi szoros barátság alakult ki, napjainkban is nagyon szeretik egymást és törődnek a másikkal.
szept. 2
6:42
Sick Of It All és Madball a Dürerben (est.hu)
Nem kimondottan elsőbálozó program, ha nem vigyázol eléggé, akár nyolc napon túl gyógyuló sérülést is beszerezhetsz, de végül is a rakkenroll a veszélyről (is) szól. Hardcore-kezelés a Dürerben.
szept. 2
6:44
The Dillinger Escape Plan a Dürerben (est.hu)
Azt mondják a hozzáértők, hogy a matek, meg a zene, így a rakkenroll is egy tőről fakadnak, illetve egy és ugyanazon tekervények kontrollálják őket. A tézist a Dillinger Escape Plan is bizonyítja.
szept. 2
6:46
Obits és Auxes az A38-on (est.hu)
Szétrúghatod bátran a ház oldalát, jelesül ebben az esetben léket nyeshetsz a hajó gyomrába, sőt nemcsak, hogy szétrúghatod, de egyenesen kötelező is lesz a pogó. Pionírok előre bátran, kegyetlenül!
szept. 2
6:48
Piaf Hangja: Jil Aigrot a MüPában (est.hu)
Edith Piaf sanzonjait sokan, sokféleképpen próbálják visszaadni. De szellemét, lényét, egyéniségét szinte lehetetlen megérinteni. Vannak azonban néhányan, akiknek ez sikerült. Jil Aigrot az egyikük.
szept. 2
7:00
Damian Lazarus az A38-on (est.hu)
A hajó szeptember 18-án búcsúztatja a nyarat, az underground techno egyik kiemelkedő DJ-jével, Damian Lazarussal a főszerepben, akit a hazai house és techno körök fontosabb képviselői váltanak majd a lemezjátszók mögött.
szept. 2
7:18
Joshua Redman és Brad Mehldau a Művészetek Palotájában (est.hu)
A negyvenes éveik elejét taposó zenészek a játékos és improvizatív, dallamközpontú jazz metszetében zenélnek, zongorát és szaxofont párosítva, filmzenés hátterekkel és summa cum laude diplomával.
szept. 2
7:20
Epica a Dieselben (est.hu)
Ha különösebben nem zavar, hogy miközben balzsamozzák a lelked, egy lendülettel bele is fúrnak a szürkeállományodba, magyarul, ha vevő vagy a szimfonikus metálra, lépj kapcsolatba az Epicával.
szept. 2
7:22
Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicine a West Balkánban (est.hu)
Az egyenlők között a Sex Pistols volt az első, de a Dead Kennedys már a kezdet kezdetén is köröket vert rájuk, még hitelesség tekintetében is. Voltak már nálunk, de most megjött a hangjuk is.

Keresés