2010. szeptember 1. szerda

szept. 1
0:24
Barátnők, akik nagyon tudnak úszni! (NLC)
Titkok, talányok, rejtélyek… Ahogyan versenyeztek egymással a budapesti úszó-Európa-bajnokság utolsó versenynapján, a 200 méteres pillangó döntőjében! Szinte egyszerre csaptak be a célba, és egyszerre néztek az eredményjelző táblára. Vajon melyikük győzött? A majdnem végig a mezőny előtt haladó Zsuzsa vagy az utolsó métereken frenetikusan hajrázó Katinka?
szept. 1
0:28
Hogyan nyaraltak a sztárapák gyermekeikkel? (NLC)
Ezen a nyáron divatba jött Hollywoodban a gyerekekkel nyaralás. Legalábbis egyre több kisgyerekes sztárapukáról kaptunk képet, amint a tengerparton vagy a parkban a gyerekekkel játszanak. De hol vannak az anyukák? Ők nyári szabadságra mentek, s férjükre bízták az örökmozgó sztárcsemetéket.
szept. 1
0:32
Hétfői mélabú? Felejtsd el! (NLC)
Mi jut eszedbe, ha meghallod a hétfő szót? Valami újnak a kezdetét, vagy inkább a hétvégi szabadság és önfeledtség gyászos végét jelzi számodra? Ha az utóbbit, akkor segítünk rájönni, hogyan kezdheted optimistán és könnyedén a következő munkahetet.
szept. 1
0:36
Hogyan legyek... (NLC)
szept. 1
0:40
A neccharisnya – avagy érhálózat a lábon (NLC)
A lábfej, a lábszár, a comb erekben gazdag. Ez a bőr alatt neccharisnyaként megbúvó, olykor kisujjnyi, máskor sűrű, vékony szálakból álló háló, számtalan dologtól károsodhat. Az erek szűkülhetnek, tágulhatnak, elzáródhatnak, a következmény pedig minden esetben a keringés romlásához vezet. Fontos tehát a karbantartás.
szept. 1
0:44
Baj, hogy én „más” vagyok? (NLC)
Mindenki valahogyan „más”, de vannak, akik még „másabbak”. Van, aki kívül hordja a megkülönböztető jegyet, a bőrébe égett, van, aki magába égeti, mert különbözni akar. És van, aki látszólag ugyanolyan, csak a kisugárzásában van valami „furcsaság”. Egyvalami közös a másságban: ha kívül van is, belülre költözik, új identitást teremt, és olykor nehéz vele együtt élni. Mégis, milyen másnak lenni? –…
szept. 1
4:36
Megöregedett Madonna-durva fotó (NLC)
Hiába megannyi műtét és fiatal szerető, Madonnán nyomot hagyott az idő vas foga. Az énekesnőről készült legutóbbi fotón jól látszik, hogy bizony nagyon megöregedett.
szept. 1
6:42
7 tipp a kényelmes hálószobáért (NLC)
Életünk egyharmadát egyetlen szobában, a hálóban töltjük. Mivel egészségünk nagymértékben függ az alvás minőségétől, fontos, hogy hálószobánk az otthonunk nyugodt, ellazulást segítő szeglete legyen.
szept. 1
8:12
Havi horoszkóp (2010. szeptember) (NLC)
Esik, hideg van és itt az ősz. A bolygók pedig nemcsak a szüzek, de a többi jegy szülötteinek életében is nagy változásokat hoznak. Nézd meg, mit ígérnek a csillagok szeptemberre.
szept. 1
9:24
Gyógyulástörténet: „Martina! Meggyógyulunk!” (NLC)
A négyéves Martina több hete lázas volt, középfülgyulladása és csontfájdalmai voltak, hasa óriási méretűre nőtt, ami a hatalmas lépnek és májnak volt köszönhető. Végül akut limfoid leukémiával került kórházba.
szept. 1
9:26
Gólyaváró sztárok (NLC)
Idén a legtöbb híresség, amíg csak tudta, titokban tartotta, hogy gyermeket vár. Amikor azonban kiderült az örömhír, már boldogan ismerték be, hogy a gólya kopogtat hozzájuk. Sorra vettük az idén szülő kismamákat.
szept. 1
9:28
Mi lett vele? (NLC)
Sarah Polley, a Váratlan utazás Sarah Stanlye-je mindössze hatéves volt, mikor édesanyja beprotezsálta egy produkcióba, amelyhez ő maga válogatta a szereplőket. A kislány azonnal belopta magát mindenki szívébe.
szept. 1
10:54
Segítség, a gyermekem elsőbe megy! (NLC)
Manapság a gyermekek többsége 7 évesen kerül be az iskolai közösségbe, sokan ugyanis azt tartják, hogy egy 6 éves gyerkőc még nem iskolaérett. De hogy mi is szükségeltetik ahhoz, hogy a lurkó iskolaérett legyen?
szept. 1
10:56
Ki ez a titokzatos férfi? Szeptember 9-én kiderül! (NLC)
Kollekciója hamarosan a boltokban. Mi történik, ha apu vigyáz a játszótéren a gyerekre, hogyan találjuk meg a hangulatunknak megfelelő filmet, és egy bájos virágbolt története heti webes ajánlónkban.
szept. 1
10:58
Holdnaptár 2010 szeptemberére (NLC)
A két szerelembolygó – a Vénusz és a Mars – állatövi jegyet vált, a Skorpióban folytatják az útjukat. A Holddal való találkozásuk régi szerelmek felújítását hozza, és családi változásokat is ígér.
szept. 1
11:30
Mi köze van egymáshoz Vadon Janinak és Talmácsinak? - videó (NLC)
Vadon Jani nagy fába vágta a fejszéjét ő készíti fel Talmácsi Gábort a félmaraton futóversenyre. A videóból az is kiderül, hogy a Class FM műsorvezetője milyen rituáléval készül egy-egy nagy verseny előtt.
szept. 1
11:32
Borzasztóan csajos kiegészítő autóra (NLC)
Ha azt akarod, hogy a kocsidról első ránézésre látsszon, hogy nő a tulaja, akkor például választhatsz cukorkarózsaszín modellt... vagy rakathatsz műszempillákat a lámpa fölé.
szept. 1
12:06
Borzasztóan csajos kiegészítő autóra (NLC)
Ha azt akarod, hogy a kocsidról első ránézésre látsszon, hogy nő a tulaja, akkor például választhatsz cukorkarózsaszín modellt... vagy rakathatsz műszempillákat a lámpa fölé.
szept. 1
12:08
A cigány gyerek tanuljon vagonban? (NLC)
Bár az esélyegyenlőségről szóló törvény már hat éve előírja a roma és nem roma gyerekek integrált, azaz együttes oktatását, az utóbbi években jelentősen erősödött a szegregáció az országban – ezt állapította meg nemrég egy szociológiai vizsgálat.
szept. 1
12:24
Kis mellű nőktől gyűjt kampánypénzt a politikus (NLC)
Mellnagyobbító plasztikákat sorsolt ki tombolán egy venezuelai politikus, hogy minél több pénzt gyűjtsön össze saját politikai kampányára.
szept. 1
12:26
Használni kell a női energiát! - Interjú Zsédával (NLC)
Törékeny nő, mégis hihetetlen erő lakozik benne. Igen, tőle igazán megtanulhatjuk, küzdeni tudni kell. Zséda állítja, ez nemcsak benne, hanem az összes nőben ott van. Csak hinnünk kell az erőnkben.
szept. 1
12:28
Munkavégzés gyes mellett és gyes után (NLC)
A kormány az őszi ülésszakon tárgyal arról, hogy visszaállítják a hároméves gyest, azonban a törvény- vagy jogszabálytervezet konkrét szövege még nem nyilvános. A bölcsődék 130 százalékos kiszolgáltsággal működnek, ezért a szakminiszter növelné a férőhelyek számát.
szept. 1
13:36
Nyugat-nílusi vírus: 2 beteget ápolnak (NLC)
Magyarországon két beteget ápolnak kórházban a nyugat-nílusi vírus okozta megbetegedéssel - mondta el Krisztalovics Katalin járványügyi szakorvos.
szept. 1
14:30
Megérkezett a nyugat-nílusi vírus: 2 beteget ápolnak (NLC)
Magyarországon két beteget ápolnak kórházban a nyugat-nílusi vírus okozta megbetegedéssel - mondta el Krisztalovics Katalin járványügyi szakorvos.
szept. 1
14:32
A legegyszerűbb titok - két díva nyomában (NLC)
Zarah Leander és Karády Katalin. Két fogalom. Egyikük a német, másikuk a magyar közönséget varázsolta el. Tényleg annyira hasonlítanak? Mi lehet a titkuk? És mi van a ragyogás mögött?
szept. 1
15:24
Demi Moore ruha nélkül-fotó (NLC)
Demi Moore igencsak szexis fotókat tett közzé magáról az egyik közösségi portálon. A színésznő saját magát fotózta a tükörben és bizony csak egy szexi bikinit viselt.
szept. 1
17:30
Prostibotrány az X-Faktorban! (NLC)
Botrány tört ki a brit x-Faktor körül, amikor kiderült, hogy a zsűri tovább juttatott egy prostituáltat. A műsor tulajdonosa ugyanakkor csendre inti a fanyalgókat.
szept. 1
17:32
Macskajaj: vigyázz, balesetet okozhatnak! (NLC)
Nem árt, ha lecsekkolod a kocsidat, mielőtt gázt adnál, a hideg idő elől ugyanis sok cica keres menedéket az autók legkülönfélébb részein. És nem biztos, hogy ő húzza a rövidebbet...
szept. 1
18:24
Kitálalt a Barátok Közt-sztár kedvese (NLC)
Első ízben beszélt Balogh Edinához fűződő kapcsolatáról Mártha Imre. A topmenedzser a Bors című napilapnak bevallotta, hogy nagyon jól megvannak szerelmével.

2010. szeptember 2. csütörtök

szept. 2
4:36
Dobó Kata nem szakított Vajnával? (NLC)
Dobó Kata máig is remek kapcsolatban van Andy Vajnával! A hajdani szerelmespár között igazi szoros barátság alakult ki, napjainkban is nagyon szeretik egymást és törődnek a másikkal.
szept. 2
8:30
Újabb hírességet vertek össze (NLC)
A sötétített kocsiablakok, a kigyúrt testőrök sem védik meg a hírességeket attól, hogy megtámadják őket. Sokan, akik nem kedvelnek egy-egy sztárt, úgy gondolják, hogy az öklükkel adják jelét nemtetszésüknek. A múlt héten újabb hírességet vertek össze.
szept. 2
8:32
Lejáratja magát Erdélyi Mónika! (NLC)
Erdélyi Mónika megint az érdeklődés kereszttüzébe került. Az RTL Klub műsorvezetője ugyanis igencsak trágár mondatot írt az egyik közösségi portálra, majd a Blikk című napilapnak meg is ismételte azt.
szept. 2
8:34
Újabb meglepetéstervező a svéd ruhamárkától (NLC)
A H&M ismét szeretné megdobogtatni a divatbolond női szíveket, ezúttal egy francia tervezőt választottak.
szept. 2
9:24
Zac Efron szellemeket lát (NLC)
A High School Musical után is van élet. Legalábbis Zac Efron próbálja ezt bizonyítani a Charlie St. Cloud halála és életében, de itt van Will Smith csemetéje is Jackie Chan társaságában, valamint némi olasz életérzés így a nyár végére.
szept. 2
9:26
5 lényeges szempont kádválasztáshoz (NLC)
A minimalista fateknőktől a modern stílusú medencéken át a viktoriánus kort idéző lábas darabokig végigmustráltuk napjaink kádkínálatát. Nos, választék van bőven, az egész csupán hely, ízlés és pénz kérdése. Na és te melyikben mártóznál meg szívesen?
szept. 2
9:28
A Facebook az önimádók kedvence (NLC)
Valószínűleg eddig is tudtuk, hogy a Facebook - egyebek mellett - az önimádó, nárcisztikus hajlamú emberek nagy kedvence, de most ezt egy kutatás is bebizonyította.
szept. 2
10:18
Fürödj és szépülj kókusztejben! (NLC)
Selymes bőrt szeretnél? A nyári napsütés teljesen kiszárította a bőröd? Kényeztesd magad otthon!
szept. 2
10:20
Mitől lesz visszeres a női láb? (NLC)
A terhesség alatt több olyan változás is történik, amely elősegíti a visszerek kialakulását. Az első trimeszter idején főként a hormonális hatások, később pedig a vénakompressziót okozó, növekvő testsúly következtében változik meg a vénás keringés.
szept. 2
10:22
Megtanítunk meditálni (NLC)
Gyakran olvashatod nálunk, a Nők Lapja Cafén is, hogy „lazítsd el magad!”, „meditálj!”, „relaxálj!” – de hogyan csináld? Ehhez adunk most praktikus útmutatót. Figyelem, kezdők is kipróbálhatják!
szept. 2
10:24
Első nap az iskolában: „Akkor végre elkezdünk tanulni is?” (NLC)
Megkezdődött az iskola, ami nemcsak az oviból „kiszakadt” gyermekeknek, de a szüleiknek is igazi próbatétel. A szülők hozzáállása nagyban befolyásolja, hogy a gyermek mennyire fogja szeretni az iskolát.
szept. 2
12:24
Demi Moore teste a műtét előtt-durva fotó (NLC)
Soha nem látott fotó került elő Demi Moore-ról. A fotókon jól látszik, hogy a színésznő tíz esztendővel ezelőtt bizony nem csinált volna büszkén olyan szexis bikinis fotókat, amiket tegnap felrakott az egyik közösségi portálra...
szept. 2
12:26
Az utolsó esély a hiteleseknek – hitel kontra árfolyam (NLC)
Már megint minden arról szól, hogy égbe szállt a svájci frank. Nem lehet valami fedezeti ügyletszerűvel lecsökkentenie, vagy kiküszöbölnie egy mezei devizahitelesnek a további kockázatát? A kétségbeesett adós kérdez, Ács Gábor válaszol.
szept. 2
16:00
Kampány a nők pappá szenteléséért (NLC)
Buszhirdetések révén üzennek a nők a hamarosan Nagy-Britanniába látogató XVI. Benedek pápának, akit arra akarnak kérni, hogy tegye lehetővé nők pappá szentelését.
szept. 2
16:02
Fiatalok, csináljatok gyereket! (NLC)
Egy nemrég végzett kutatás szerint a fiatalok többek közt azért vállalnak később gyermeket, mert az utód felnevelése jelentős anyagi teherrel jár. A hírt Für Anikó kommentálja…
szept. 2
16:36
Pizza kontra hamburger (NLC)
Kénytelen volt átkeresztelni feltalálója azt a szardíniai töltött pizzát, amely a McDonald’s nevét utánozta, ráadásul az eset újraélesztette a hagyományaikhoz ragaszkodó olaszok harcát a multinacionális gyorsbüfé ellen.

2010. szeptember 3. péntek

szept. 3
4:36
Letartóztatták Bochkor Gábor barátját! (NLC)
Letartóztatták Bochkor Gábor barátját és reggeli műsorának állandó vendégét Dubceket. A polgármestert hűtlen kezeléssel vádolják.
szept. 3
6:42
Trifle, cheesecake, tiramisu: 3 tuti, mascarponéból készült édesség (NLC)
Három nemzet, három furán csengő név és három pofonegyszerűen elkészíthető krémes, de nem túl édes desszert. Főszerepben a mascarpone.
szept. 3
8:30
Szekeres Nóra: „A gyermekeim születését és a válásomat sem vertem nagydobra” (NLC)
A fiatal műsorvezetőnő életében hosszú időszak ért véget a válással, sok mindent újra kell kezdeni és sok tanulságot le kell vonni. De nemcsak arról mesél nekünk, mire kell vigyázni egy párkapcsolatban, hanem arról is, milyen műsorálmai vannak, és hogy soha nem szokott műsorvezetői munkák után futni.
szept. 3
8:32
A legújabb parfüm: egy autó illata (NLC)
Tudtad, hogy a Ford mérnökei arra is figyelnek, hogy semmilyen kellemetlen szagú alkatrész ne kerülhessen be az autóba? De ez még semmi, azon is munkálkodnak a gyár szakemberei, hogy saját egyedi illatosított állítsanak elő, és "építsenek be" a járműveikbe.
szept. 3
8:34
Hasba rúgták Lázár terhes szeretőjét? (NLC)
Egy év próbára ítélte a bíróság a múltban Andreát, azt a fiatal nőt, aki gyereket szült Kovács Lázárnak - tudta meg a Blikk. Andrea évekkel ezelőtt összeverekedett egy bolti eladóval, majd azt hazudta, hogy a nő hasba rúgta.

Keresés