2010. december 1. szerda

dec. 1
3:45
Kislányt vár a TV2 játékosa (NLC)
Hét és fél hónapos terhesként szerepelt a TV2 40 milliós játszma kvízműsorában Vargáné Som Evelin. A hivatásos katonaként dolgozó kismama nagyon izgult az adás előtt.
dec. 1
6:27
Házasság vagy élettársi kapcsolat? (NLC)
Osszátok meg velünk véleményeteket egy-egy cikkel kapcsolatban, szóljatok hozzá aktuális felvetésünkhöz, lássátok el egymást ötletekkel, és kérjetek bátran segítséget szakértőinktől. Kíváncsian várjuk leveleiteket és e-mailjeiteket!
dec. 1
7:21
Dolce Vita karácsonyi vendégváró nyalánkságai (NLC)
Vrábel Krisztina hófehér desszertjeinek egyetlen vendégségbe érkező barátod sem tud majd ellenállni.
dec. 1
7:23
Melyiket válasszam: társkereső klub vagy internet? (NLC)
Kolléganőink kipróbálták, milyen eséllyel találnának párt társkereső klubban, apróhirdetés útján, az interneten vagy például egy főzőrandin. Kaptak egyértelmű ajánlatot, kölcsönkértek tőlük pénzt, de szerencsére jó tapasztalattal is gazdagodtak. Az egyértelmű nyertes pedig az élményrandevú lett.
dec. 1
7:25
Holdnaptár 2010 decemberére (NLC)
Minden eddiginél izgalmasabb lesz ez a hónap! A Szaturnusz és az Uránusz már nincsenek fényszögkapcsolatban, viszont a bolygók nagy része a Nyilasban és a Bakban foglal helyet. És karácsony előtt lesz még egy teljes holdfogyatkozás, ami hazánk területéről csak részben lesz látható, ám a hatása mégis érzékelhető!
dec. 1
7:39
Take That exkluzív! Robbie Williams: „Drogproblémákkal küzdöttem... hibáztam” (NLC)
15 évvel ezelőtt hangos szóváltások közepette Robbie Williams kiszállt a Take Thatből és az együttes feloszlott. Robbie megküzdött démonaival és sikeres szólókarriert futott be. Most 15 évvel a sárdobálás után az öt énekes újra összeállt. Megbeszélték sérelmeiket, új dalokat írtak, és ismét együtt, öten lépnek színpadra. A Nők Lapja Cafénak adott exkluzív interjúban meséltek a múltról, a haragról,…
dec. 1
9:27
Nagy londoni shoppingkalauz (NLC)
Szinte már rutinszerűen ugrunk ki Bécsbe decemberben egy kiadós karácsonyi bevásárlásra, ám mi lenne, ha ezúttal bevállalósabbak lennénk? Nézz velünk körül a nyüzsgő londoni forgatagban!
dec. 1
9:29
Különleges adventi vásárral készül a WAMP (NLC)
Új, háromrészes sorozatunkban olyan tervezőket mutatunk be, akik az idei rendhagyó adventi WAMP kiállítói lesznek. Ajándékként pedig letölthető kuponokkal szeretnénk kedvet csinálni nektek a vásárláshoz. Jöjjön az első négyes…
dec. 1
9:31
Miért nincsenek női vezérigazgatók? (NLC)
Miért olyan alacsony a női vezetők száma Magyarországon és az Európai Unióban? Mit lehet tenni az „üvegplafon” és a „ragadós padló” jelenségek ellen? Miért nem tartják megfelelőnek a nőket a menedzseri pozíciókra, és hogyan lehet ezen változtatni? – ezekre a kérdésekre kereste a választ a Profession.hu egy közelmúltban rendezett konferenciáján Herczku Monika karrier-tanácsadó.
dec. 1
10:57
Az unokám „beszélget” az elhunyt apjával. Mit tegyek? - Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
Laura négyéves sem volt, amikor édesapja öngyilkos lett. Azóta is gyakran „beszélget” elhunyt hozzátartozójával. Vajon mi lesz a jövőben a kicsi lelkével? – ez a féltő nagymama kérdése.
dec. 1
11:15
24 nap, 24 tipp a karácsonyi felkészüléshez (NLC)
Oszd be jól az idődet, hogy a karácsony este már valóban az együttlétről és a pihenésről szóljon. Kerüld el a stresszt előtte is. Adunk néhány tippet, hogy készülj fel, hogy ne kapj idegbajt!
dec. 1
11:17
Müller Péter: A múzsa csókja (NLC)
Most már elmondhatom. Elmondtam neki is, a televíziós beszélgetőműsoromban, az egész ország előtt.
dec. 1
11:19
Alattomos betegség a cukorfüggőség (NLC)
Egy átlagos amerikai felnőtt nagyjából 68 kg cukrot fogyaszt el évente. Az orvosok szerint sokakban függőség alakul ki az édes kis kristályok iránt.
dec. 1
11:21
Szabályos vezetésért nyeremény (NLC)
Vajon hányan lennének hajlandóak szabályosan közlekedni, ha megkapnák a lehetőséget, hogy megnyerjék a szabálytalankodók bírságaiból összegyűlt pénzt? Stockholmban próbálták ki a Traffipax Lottót.
dec. 1
12:27
Az istenek itala: a csodálatos csokoládé (NLC)
Az istenek itala – így nevezték az aztékok a sűrű, krémes, éjszínű finomságot, amelyet kakaóbabból főztek. Nem is pocsékolták: csak a leggazdagabb újvilági őslakosok kortyolhatták a különleges nedűt.
dec. 1
13:39
Ne stresszelj, igyál! (NLC)
A félreértések elkerülése végett senkit sem szeretnénk alkoholizmusra biztatni, csupán a vízivási szokások megváltoztatására buzdítunk mindenkit.
dec. 1
13:41
Szeméthalom helyett betlehem (NLC)
Karácsonyig megszabadítják Nápolyt a közterületein hetek óta halmozódó hulladéktól. Legalábbis ezt ígérik a dél-olaszországi nagyváros polgárainak, akiknek lakókörnyezetében közel háromezer tonnára rúg a felgyülemlett háztartási hulladék mennyisége.
dec. 1
13:43
Metrókocsi – szigorúan csak nőknek (NLC)
Razziáztak az indiai metrón: komoly megrovásban részesültek azok a férfiak, akik a csak nőknek fenntartott kocsikba szálltak... A hírt Winkler Nóra kommentálja.
dec. 1
14:15
Hétvégi wellnessre vágyom, és a gyerekemet is vinném (NLC)
Vannak, akik pár hetes gyerekükkel már vadkempingeznek, mások ki nem mozdítanák a kicsit megszokott környezetéből. Pedig a szállodák egyre felkészültebben várják a legkisebb vendégeket is. Nyugodtan nekiindulhatunk, de ne feledjük, pihenni mi szeretnénk, nem a gyerek.
dec. 1
14:17
Decemberi horoszkóp (NLC)
Az év utolsó hónapja tartogat némi meglepetést. A Bikák magabiztosak lesznek, a Rákoknak pedig szerelmet hozhatnak az ünnepek. Kattints, és megtudod, hogy te mire számíthatsz a karácsonyfa alatt.
dec. 1
15:27
Nagy Feró: „Keresztes Ildi mentora is én vagyok” (NLC)
Volt már minden. A „nemzet csótánya”, az örök botrányhős, a babos kendős punkok vezére. Manapság remek színpadi ember, az X-Faktor zsűritagja, a bulvársajtó állandó szereplője – és a kedvünkért Mikulás. Csak egy dolog nem változott Nagy Feró életében: a Beatrice.
dec. 1
18:09
Csatáznak a hírességek az X-Faktor mentori székéért (NLC)
Jövőre debütál az Egyesült Államokban, az X-Faktor tehetségkutató, méghozzá a FOX csatornán. Eddig csak az volt biztos, hogy a műsor kitalálója, Simon Cowell lesz az egyik zsűritag, azonban most a többi névre is fény derült.
dec. 1
18:45
D. Tóth Kriszta: Együtthétvégék (NLC)
Nagyjából félévente észrevesszük magunkon, hogy valami nem stimmel. Feszültebbek vagyunk, türelmetlenebbek, miközben mindhármunkat a hiányérzet gyötri. Aztán egyikünk a homlokára csap: mi magunk hiányzunk egymásnak! És megszervezünk egy közös hétvégét, hárman, valahol, ahol csak egymásra figyelünk.
dec. 1
18:47
Idejétmúlt intézmény a házasság? (NLC)
Soma szerint nem. Mester Dóra szexoktató viszont azt mondja: a társadalom már kinőtte ezt az intézményt... És te mit gondolsz? Te házasulós típus vagy? Esetleg megrögzött papírtagadó?

2010. december 2. csütörtök

dec. 2
0:27
A szerelem a férfiaknál lecsúszott a dobogóról (NLC)
Mi a legfontosabb egy ismerkedő nőnek, és mi a férfiaknak? Hogyan mondjuk el, ha valami nem jó az ágyban? Ki kezdeményez? És kivel beszéljük meg mindezt? Nők Lapja Café Nagy Szexteszt-értékelés, 3. rész.
dec. 2
7:21
Karácsonyi dekortipp: mikulásvirág feldíszítve (NLC)
A népszerű karácsonyi jelkép a hozzá illő kiegészítőkkel feldíszítve bármilyen stílusú lakásbelsőnek megkapó dísze lehet. Íme 2 mutatós ötlet!
dec. 2
8:15
Ki ez a Robert Pattinson, akit egy világ imád? Interjú a magyar lánnyal, aki mindent tud róla! (NLC)
Sikoltozó, őrjöngő, önkívületi állapotban lévő tinilányok veszik körül, bármerre megy a világon. A Twilight-filmek sztárja, Robert Pattinson rejtőzködik a rajongók és a sajtó elől egyaránt. Egy magyar újságíró, Szurovecz Kitti azonban mindent tud róla. Pattinson élete annyira megihlette a szerzőt, hogy új könyvének alapjául is ez szolgált.
dec. 2
8:17
Ahogy mi szeretjük: kedvenc karácsonyi dalaink (NLC)
Ahogy közeledik a karácsony, a szerkesztőségben is egyre többször hallgatunk ünnepi dalokat. Leginkább az angol karácsonyi zenéket imádjuk. A jól ismert dalokból most összeállítottunk nektek párat, hogy ti is velünk együtt szórakozzatok!
dec. 2
9:12
Vörös, semleges és metál – a legmenőbb körömlakkok télre (NLC)
Igaz, hogy kesztyűt húzunk a zimankó ellen, de azért aki igazán ad magára, az télen sem hagyja ki a lakkozást. Nézd meg, mit kenj a körmödre az idei szezonban!
dec. 2
9:14
Kezdj új életet ma! (NLC)
Az ősz nemcsak páratlan színeiben, dús ízű gyümölcseiben mutatja meg igazi valóját: az évkör hagyományai ehhez az időszakhoz fizikai és szellemi munkálkodásunk gyümölcseinek betakarítását rendelik.
dec. 2
10:42
Nagy ünnepi horoszkóp – Így készüljenek a föld jegyűek! (NLC)
A meghitt pillanatokat is megkeserítheti, hogy mindenki másképp készülődik. Valaki december elején már rohan fát venni, más pedig még az utolsó napon sem tudja, hogy mi lesz az ünnepi menü. Rendhagyó horoszkópunk segít felkészülni arra, hogy melyik jegytől mire számíthatunk.
dec. 2
11:00
A világ legrémisztőbb honlapja (NLC)
Csak erős idegzetűeknek. Új magyar webáruházak, egy látványos interaktív könyv és egyéb érdekességek heti webes ajánlónkban.
dec. 2
11:54
„Nagyon szeretik magát ott fent az angyalok!” (NLC)
Nyíregyházára mentünk a főiskolára, másnap reggel vizsgáztam volna. Szemerkélő esőben elénk ugrott egy erősen ittas férfi, feltehetőleg öngyilkossági szándékkal – ez Mónika története, aki csodával határos módon épült fel autóbalesete után.
dec. 2
11:56
A nők nem értenek az okostelefonokhoz? (NLC)
Olyan vírusvideó árasztotta el tegnap itthon az internetet, ami azt sugallja: a nők, vagy legalábbis a modellek, nem boldogulnak túl jól az okostelefonokkal. Meg kellene sértődnünk?
dec. 2
12:12
Összeverte kollégáját a színész – fotók (NLC)
Ököllel ütötte, s földön fekvő kollégáját még meg is rugdosta az amerikai színész, Woody Harrelson. Mindezt új filmje kedvéért.
dec. 2
13:24
A rendrakás is jó buli (NLC)
A gyerekek általában nem szeretnek elpakolni, bezzeg szétpakolni! Tanítsd játékosan, észre sem veszi majd, hogy rendet csinál! De az sem baj, ha néha ottmarad...
dec. 2
13:26
Hollókő a leginnovatívabb európai települések mezőnyében (NLC)
Hollókő érdemelte ki idén a francia nemzeti innovációs megfigyelő intézet Territoria Europe elnevezésű díját, amellyel a helyben élők életminőségét javító önkormányzati innovációs kezdeményezéseket ismerik el.
dec. 2
15:12
Sztárséf és gourmet-büfé a WAMP-on (NLC)
A közkedvelt művészpiac kínálata ebben a hónapban csúcsminőségű gasztrotermékekkel bővül. Cekkereket elő!
dec. 2
15:14
Újdonság: A zilgrei-módszer (NLC)
Nem csupán gyógyszerekkel csillapíthatók az ízületi és izomfájdalmak! Itthon még kevesen használják az önsegítő zilgrei-technikát, pedig néhány gyakorlattal percek alatt elűzhető a fájdalom!
dec. 2
16:24
Újdonság: A zilgrei-módszer (NLC)
Nem csupán gyógyszerekkel csillapíthatók az ízületi és izomfájdalmak! Itthon még kevesen használják az önsegítő zilgrei-technikát, pedig néhány gyakorlattal percek alatt elűzhető a fájdalom!
dec. 2
16:28
„Megbetegedett szeretet”, vagyis mit üzen az AIDS? (NLC)
A szex elkezdett leválni az érzelmekről, a lélekről, és a testi szexualitás egyoldalú hangsúlyozása kibillentette az embert az egyensúlyából – Soma Mamagésa következő üzenete az AIDS világnapja alkalmából született. Nézd meg videónkat is!
dec. 2
16:30
Karácsony hitelből? (NLC)
A gazdasági válság idején bizony sokunk pénztárcája lett vékonyabb, mint egy-két évvel ezelőtt. Érdemes hát elgondolkodnunk azon, hogy tudnánk pénztárca kímélőbben átvészelni az ünnepeket.
dec. 2
17:18
Veszélyes lehet a Facebook a munkavállalóknak? (NLC)
A közösségi oldalakon való jelenlétünk magánügy... egészen addig, míg egy gyengébb pillanatunkban nem kezdjük az üzenőfalon ócsárolni a főnökünket, vagy ki nem posztoljuk a cég belső ügyeit.
dec. 2
17:20
Kihalhat a havasi gyopár – Klímakatasztrófa közeleg? (NLC)
Nőhet a halálozások száma, és több jellegzetes északi növény is eltűnhet, mire a ma születő gyermekek felnőnek. A vészjósló hírt Für Anikó kommentálja.
dec. 2
17:22
Nyolc napig ünneplik a fényt (NLC)
Idén december 1-jén kezdődött a hanuka ünnepe, amely annak állít emléket, hogy a Kr. e. 2. században a Makkabeusok legyőzték a Júdeát elfoglaló szíriai görögöket, s ezzel véget vetettek a zsidók vallási üldöztetésének.
dec. 2
17:24
Elindult a Sülvefőve – tölts fel egy receptet, és nyerj! (NLC)
Gasztrománok és konyhatündérek, gourmet-k és gourmand-ok, nők és férfiak! Elindult az új főzős közösségi oldalunk, a Sülvefőve!

2010. december 3. péntek

dec. 3
7:24
Karmahoroszkóp (2010. december 4–10.) (NLC)
Izgalmas csillagállások lesznek a héten, amely nagy jövés-menést, régi szerelmek újraéledését vagy a meglévők még erősebbé válását és nagy béküléseket is ígér.
dec. 3
7:26
Sikeres sztárok, megromlott szülői kapcsolattal (NLC)
Talán nem is lehetnének ilyen sikeresek a munkájukban, ha magánéletükben nem éltek volna meg ekkora fájdalmakat. A szakemberek úgy vélik, a művészek, műsorvezetők, zenészek, színészek a múlt fájdalmából merítkeznek. És ők egészen biztosan arra törekednek majd, hogy a lehető legjobb szülők legyenek. Olyan hírességek életét figyeltük meg, akiknek nem éppen felhőtlen a kapcsolatuk a szüleikkel.
dec. 3
8:18
Advent a világ körül (NLC)
Melbourne-ben szárnyas csótány támadt sztyuvira, a sivatagban meg poros gumitélapó.
dec. 3
8:54
Kacsa, liba, pulyka – 3 karácsonyi fogás (NLC)
Unod már a pontyot és a halászlevet? Idén rukkolj elő valami újjal! Három ínycsiklandó szárnyasrecept, kifejezetten ünnepekre hangolva!

Keresés