2010. december 28. kedd

dec. 28
8:24
Orbitális baklövés (NLCafé)
Sztyuvi elaludt, és a telefonra ébredt: várják a járaton. Most mi lesz?...
dec. 28
9:18
Klimt elhintett csókjai – szecesszió a lakásban (NLCafé)
Néhány bútorral, kiegészítővel te is otthonodba varázsolhatod a szecesszió lenyűgöző atmoszféráját. Megmutatjuk, hogyan!
dec. 28
9:54
Mit tegyünk szilveszterkor és újévkor? (NLCafé)
Mit kell tenni az év utolsó napján, hogy szerencsések legyünk 2011-ben? Milyen babonákat és népi mágiákat érdemes használniuk a modern boszorkányoknak?
dec. 28
9:56
Ha anyajegyes vagy, fiatalabbnak látszol (NLCafé)
A Kings College London kutatói szerint azok az emberek, akiknek sok anyajegyük van, lassabban öregszenek.
dec. 28
10:30
2010 legmegdöbbentőbb gyerekbotrányai (NLCafé)
Dohányzó bébi, hamis örökbefogadások és gyerekbántalmazás. 2010 legmeglepőbb esetei a világban és itthon.
dec. 28
10:32
Kibillentett mérleg – Karafiáth Orsolya évzáró különvéleménye (NLCafé)
Hogyan értékeli a 2010-es évet állandó szerzőnk, Karafiáth Orsolya? Év végi különvéleményében a számára legemlékezetesebb eseményeket gyűjtötte össze.
dec. 28
10:34
Mit tegyünk szilveszterkor és újévkor? (NLCafé)
Mit kell tenni az év utolsó napján, hogy szerencsések legyünk 2011-ben? Milyen babonákat és népi mágiákat érdemes használniuk a modern boszorkányoknak?
dec. 28
10:42
Natalie Portman: eljegyzés és terhesség (est.hu)
Eljegyezte egymást Natalie Portman, a V mint vérbosszú sztárja és szerelme, Benjamin Millepied koreográfus - közölte a 29 éves színésznő szóvivője a People magazinnal. További örömhír, hogy a pár 2011-re várja első közös gyermekét.
dec. 28
11:24
Pókkal a pánik ellen (NLCafé)
A Cambridge-i Egyetem kutatói kimutatták, hogy egy tarantula pók megjelenésével az emberi agy pánikközpontjának reakciója erősödik.
dec. 28
11:26
Új év – Tervezd át a pénzügyeidet! (NLCafé)
Nem kell újévi fogadalmat tenned, elég, ha átgondolod, hogy tehetnéd gazdagabbá a családi kasszát. Egy jó pénzügyi tervezéssel pedig a nehéz időket is könnyebben átvészelheted!
dec. 28
11:28
Sztárok halálhírét keltették Twitteren (NLCafé)
Ha igaz a mondás, hogy akinek halálhírét keltik, az sokáig él, akkor hosszú életre számíthat Charlie Sheen és Aaron Carter. Az énekes állítólag a konkurenciának köszönheti a hoaxot.
dec. 28
12:18
„Az igazi tehetség tudja, mit akar!” (NLCafé)
Mit tehetünk, ha felismerjük, hogy a gyerekünk tehetséges? Milyen hatással van a gyerekekre az iskolán kívüli tevékenység? Dr. Gyarmathy Éva, az MTA Pszichológiai Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa ad választ kérdéseinkre.
dec. 28
12:20
A túl sok víz éve – Soma Mamagésa évzáró különvéleménye (NLCafé)
Hogyan értékeli a 2010-es évet állandó szerzőnk, Soma Mamagésa? Év végi különvéleményében a számára legemlékezetesebb eseményeket gyűjtötte össze.
dec. 28
13:06
Mégis visszatérhet az ABBA? (est.hu)
Bár a legendás svéd együttes férfi tagjai korábban egyöntetűen kijelentették, hogy nincs esély egyetlen ABBA-koncertre sem a jövőben, most az egyik énekesnő ezzel ellentétes tartalmú kijelentést tett.
dec. 28
13:08
Flaming Lips: minden hónapban új kiadvány (est.hu)
A Flaming Lips ezúttal nem a konvencionális album formátumot részesíti előnyben, hanem egész évben, elnyújtva készíti el, és adja ki új számait, minden hónapban egy-egy új szerzeményt.
dec. 28
13:12
A víz szépítő ereje (NLCafé)
Nem is gondolnád, milyen egyszerűen varázsolhatod egészségessé és bársonyossá bőrödet, és még csak nem is kell a lábad kitenni otthonról.
dec. 28
14:42
Állatok ezrei kerülhetnek sokkos állapotba (NLCafé)
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá – sokan közülük a kocsik kerekei alatt, sintértelepeken végzik, vagy sosem jutnak haza.
dec. 28
15:48
Arthur 3.-programok (est.hu)
Az Arthur 3. - A világok harca című Luc Besson-mesefilmfolytatáshoz kapcsolódó programok várják a gyerekeket a két ünnep közt, december 29-én, szerdán és 30-án, csütörtökön 12 és 18 óra között a Cinema City-mozik előterében.

Keresés