2010. április 1. csütörtök

ápr. 1
7:39
Budapesten Thurman és Pattinson (est.hu)
Március 28-tól két héten keresztül Budapesten tartózkodik az Alkonyat-filmek sztárja, Robert Pattinson, akihez hamarosan Uma Thurman is csatlakozik. A Bel Ami című angol-olasz koprodukciót, egy Maupassant-adaptációt forgatnak hazánkban.
ápr. 1
7:41
Roots Manuva és Motörhead a Hegyalja Fesztiválon (est.hu)
A jubileumi Hegyalja magasra tette a lécet és a tervek szerint idén még nagyszerűbb lesz a feszt, mint tavaly. A tokaji fesztiválon többek között a Motörhead és a brit Roots Manuva is tiszteletét teszi nyáron.
ápr. 1
8:12
Mégis a nők a legerősebbek (NLCafé)
Julianna Margulies szebb, meggyőzőbb és érdekesebb, mint valaha – A férjem védelmében pedig kiváló sorozat.
ápr. 1
8:48
Áprilisban is Tibet Mozi (est.hu)
A Sambhala Tibet Központban áprilisban is folytatódnak a vetítések Az illúzió világa fantázianéven. Ezen a hétvégén három alkotást is láthatunk: jönnek az Utazók és mágusok, a Bodhidharma - Zen Mester és az Ez maradt belőlünk...
ápr. 1
8:48
Báránykából méregzsák: ha hisztis a gyerek (NLCafé)
Minden szülő életében eljön a pillanat, amikor a kis cuki báránykák toporzékoló méregzsákká változnak, és még az is megesik, hogy az ennivaló kis kezecskéjüket szülőanyjukra, apjukra emelik. Mi tegyünk ilyenkor? Türelmesen magyarázzuk el, hogy „anyának még szüksége van a fél szemére”, vagy ennél drasztikusabb eszközökhöz kell folyamodnunk?
ápr. 1
8:50
Összeállt a Megasztár 5 zsűrije (est.hu)
A TV2 ötödször tűzi műsorra népszerű tehetségkutató műsorát, a Megasztárt. Sokáig csak tippelgetni lehetett, hogy vajon kik értékelik majd szeptembertől a sztárjelölteket, ám a találgatásoknak most vége, a négytagú zsűri összeállt.
ápr. 1
8:52
Cameron Diaz: the Shrek must go on! (est.hu)
A Shrek 5-ért kampányol Cameron Diaz, Fiona hercegnő szinkronhangja. Mint arról ugyanis korábban már írtunk, a tervek szerint a negyedik, Shrek a vége, fuss el véle címre hallgató film lesz az utolsó a zöld ogrés sorozatban.
ápr. 1
9:42
Hatalmas magyar siker - szürkemarha világnap (NLCafé)
Kanada eddig sem csípett minket, most viszont végleg kihúztuk a gyufát. A fókanapnak annyi, helyette őshonos magyar állat a jövő évi naptárban.
ápr. 1
9:44
Legyen közmunkás az út mellett (NLCafé)
Szemétszedésre invitálja a lakosságot a hazai utak első számú kezelője, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Több ezer köbméter szemét kerülhet a megfelelő helyre.
ápr. 1
9:46
Plakáttal az autóbaleset ellen (NLCafé)
Balesetmegelőzési projektet indított a rendőrség hazánk legveszélyesebb útja, a 4-es számú főút biztonságának javításáért. Plakát, útfestés és videó is lesz.
ápr. 1
9:48
Paul McCartney volt neje bíróság előtt (NLCafé)
Bíróság előtt kellett megjelennie Paul McCartney volt nejének: Heather Millst volt alkalmazottja perelte be, amiért állítólag rosszul bánt vele.
ápr. 1
9:50
Rolls-Royce poharak Magyarországról (NLCafé)
A Rolls-Royce luxusautógyár beszállítója lett az Ajkai Kristály. A magyar vállalat többek között poharakat szállít a méregdrága luxusautókhoz.
ápr. 1
9:52
Segítség! Két év egyedüllét után félek a szextől (NLCafé)
A Nők Lapja Egézség új rovatában neves szakértő válaszol az olvasók kérdéseire. Vajon elveszíthetjük-e azt a tudásunkat, amit az ágyban szereztünk? Két szexmentes év megölheti a vágyat?
ápr. 1
11:30
The Young Punx: Mashpop & Punxstep (est.hu)
Bajban lennénk, ha definiálnunk kellene a The Young Punx hangzásvilágát. A nemzetközi formáció tagjai 2003 óta nyomják együtt az ipart, és valószínűleg csak azért nem sikerült soha betörniük a poppiacra, mert képtelenség kategorizálni a zenéjüket.
ápr. 1
11:32
Rufus Wainwright: All Days Are Nights - Songs For Lulu (est.hu)
Rufus Wainwright hatodik lemezének elején a zongorához ül, hogy fel se álljon onnan egészen az album végéig. A három Shakespeare-szonátát is megzenésítő lemez címében könnyen felfedezhető Lulu elviekben az a Louise Brooks, aki az 1929-ben készült Pandora's Box című filmnek is köszönhetően vált korszakos sztárrá (vagy inkább a sztárság alapfogalmát alakító színésszé) és divatikonná egyszerre.
ápr. 1
11:34
Egy lányról (est.hu)
A dán Lone Scherfig (Olasz nyelv kezdőknek) rendezett már egy filmet az angoloknak (Wilbur öngyilkos akar lenni) - ezúttal egy ízig-vérig brit művel jelentkezett, amit már jócskán megelőzött a híre az Oscar-jelölések és egyéb díjak miatt.
ápr. 1
11:36
Kedves John! (est.hu)
A világ változik, de Hollywood nem: az Álomgyár kilenc évvel az ikertornyokat ért terrorcselekmény megtorlásának kezdete után olyan romantikus drámát készített, mintha a napóleoni háborúk idején élnénk...
ápr. 1
11:48
Új, zöld hajtrend a tavasz jegyében (NLCafé)
Vigyázat, új frizuratrend hódít a New York-i partikon! Aki kicsit is ad magára, azonnal hajfestéket ragad.
ápr. 1
11:50
Minden rendben? (NLCafé)
Még van lehetőséged ingyenes bőrvizsgálatra, hogy felkészülhess a forró sugarakra.
ápr. 1
11:52
A legnagyobb magyar életművész (NLCafé)
Kolovratnik Krisztián színész, fotós, idegenvezető. Sokoldalú és jóképű – természetesen imádják a nők. Interjúnkban először beszél példaképéről, és elárulja valódi nevét!
ápr. 1
12:06
Gyilkos robotok (est.hu)
A nyolcvanas évek VHS szalagba tekert múmiája újra érezteti bűzös leheletét. Bizony, az ominózus kulturális vészkorszakban ez a film egyenrangú partnere volt a BMX Banditák-, Nindzsakommandó- és Robotzsaru-jellegű videóeposzoknak.
ápr. 1
12:08
Annapolis - Ahol a hősök születnek (est.hu)
"A mai naptól fogva maguk férgek. És amennyiben nem teszik pontosan azt, amit parancsolok, a nyakuk köré csavarva hordozhatják a kitépett belüket." - avagy a katonai filmek elmaradhatatlan monológja a genya kiképzőtiszt szájából.
ápr. 1
12:10
Távozik az RTL Klub kommunikációs igazgatója (est.hu)
Az RTL Klub közleményében tudatta, hogy közel három éves munkaviszony után, április 1-től közös megegyezéssel távozik Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója, ezzel párhuzamosan megszűnik a társaság kommunikációs igazgatósága.
ápr. 1
12:24
Húsgolyók pennével és bazsalikommal (NLCafé)
Az olasz tészták mindig népszerűek – ennek a fogásnak a különlegességét a húsgolyók adják.
ápr. 1
12:26
A nagy csokinyúlteszt (NLCafé)
Idén semmit nem bíztunk a véletlenre: gyerekekkel kóstoltuk végig a csokoládényúl-felhozatalt. Megtaláltuk a legfinomabbat és a legborzasztóbbat is, valamint lerántjuk a leplet egy több évtizedes tévhitről.
ápr. 1
12:42
Parfüm készül Michelle Wildból (NLCafé)
A különleges alkotófolyamat során a színésznő legszebb gyerekkori emlékeit is felhasználták.
ápr. 1
13:36
Párkeresés pizzával (NLCafé)
„Te is hawaii-t rendeltél? Akkor járunk?" A legújabb randiszolgáltatás az USA-ból!
ápr. 1
14:12
Feloszlik a Kispál és a Borz - búcsú a Szigeten (est.hu)
Amint arra számítani lehetett, a Kispál és a Borz az a zenekar, amely több mint húsz évnyi közös zenélés után a Szigeten játssza utolsó koncertjét. Ősszel még megjelenik egy utolsó lemez az együttestől, majd többet nem hallunk a Kispálról.
ápr. 1
14:12
Tisztasági zacskók a játszótereken (NLCafé)
Egy szimpatikus kezdeményezés a kisgyerekek bőrének védelmében!
ápr. 1
15:08
Schwarzenegger otthagyja Amerikát. Hollywoodi szuperprodukciók költözhetnek Magyarországra (NLCafé)
Kisebb sokkhatással ért fel Arnold Schwarzenegger kormányzó bejelentése, miszerint otthagyja Amerikát és visszatér Ausztriába. A Terminátornak velünk is tervei vannak.
ápr. 1
16:00
Fákat ültet a Pearl Jam (est.hu)
A Pearl Jam bejelentette, hogy 210 ezer dolláros felajánlással semlegesíti előző turnéja környezetszennyező hatását. A felajánlott összegből zöldterületeket létesítenek Washingtonban és több más városban is.
ápr. 1
16:51
A Music Television bemutatja: Blue Mountain State (est.hu)
Mindenki ismeri Blue Mountain State-et, vagy ha nem, akkor nagyon szeretné. Ez az a híres, béka alakú rész Közép-Nyugat Amerikában, ahol finom a sör, jók a csajok és minden a foci körül forog. Az MTV új sorozata április 18-án rajtol!
ápr. 1
16:53
Gonosz boszorkány lesz Jolie? (est.hu)
A legújabb hírek szerint hamarosan negatív karaktert formálhat meg Angelina Jolie, aki állítólag Tim Burton egyik közelgő filmjében kaphat szerepet. Az Alice Csodaországban rendezője ezúttal a Grimm fivérek meséje alapján forgatna.
ápr. 1
16:54
Vanessa, a víájpí: Párja milliárdos, úgy él, ahogy akar (NLCafé)
Vanessa B. Huszonnégy éves, született Nógrádban, K. Erzsébetként. Budapesten szerzett közgazdász diplomát, majd egy éve megismerte hatvanéves párját, a milliárdos H.-t. Azóta úgy él, ahogy akar. Vásárolgat, golfozik, jachtokon napozik, bankigazgatókkal vacsorál. Dolgoznia nem kell.
ápr. 1
17:21
Állásbörze és börzevilág belülről (Graffiti.hu)
Van, aki végzős egyetemistaként, pályakezdő fiatalként álláslesre indul, van, aki át-vagy továbbképzési tanácsokért, ismét más csak érdeklődésből megy ki egy-egy állásbörzére. Persze van olyan is, aki alkalmazottként van jelen.
ápr. 1
17:23
Internetfüggő-e vagy? - teszttel (Graffiti.hu)
A monitor a legjobb barátod, és az egér a kedvenc háziállatod? Fákat is utoljára a Farmville-ben láttál, és inget is Photoshoppal cserélsz? Alvászavaraid vannak, vagy carpal tunnel szindrómád? Tudd meg, függő-e vagy!
ápr. 1
18:03
NEW NOISE - új ingyenes zenei magazin a lappiacon (est.hu)
NEW NOISE néven jelenik meg Magyarország új ingyenes zenei magazinja. A kéthavonta megjelenő lap a Planet Z utódjának tekinthető, a számok elkészítésében a zenei média ismert újságírói vesznek részt.
ápr. 1
18:06
Petthing a kirakatban! (NLCafé)
Napok óta egyfolytában megy a petthing az egyik budapesti bankfiók kirakatában. Ráadásul éjjel-nappal nyugodtan bekapcsolódhat bármelyik járókelő. Aki nem bánja, hogy közben nézik, április 5-ig még simán petthingelhet egy jót a Dohány utca 65. szám alatt.
ápr. 1
18:24
Állásbörze és börzevilág belülről (Graffiti.hu)
Van, aki végzős egyetemistaként, pályakezdő fiatalként álláslesre indul, van, aki át-vagy továbbképzési tanácsokért, ismét más csak érdeklődésből megy ki egy-egy állásbörzére. Persze van olyan is, aki alkalmazottként van jelen.
ápr. 1
18:26
Internetfüggő-e vagy? - teszttel (Graffiti.hu)
A monitor a legjobb barátod, és az egér a kedvenc háziállatod? Fákat is utoljára a Farmville-ben láttál, és inget is Photoshoppal cserélsz? Alvászavaraid vannak, vagy carpal tunnel szindrómád? Tudd meg, függő-e vagy!
ápr. 1
19:36
Nassolj, hogy segíthess! (NLCafé)
Jó ügy és finom sütik - röviden ez az akció lényege. Licitálj te is a 27 gasztroblogger által készített süticsodára, és segíts a koraszülötteken!
ápr. 1
20:24
The Courteeners: Falcon (est.hu)
Két dolog, ami Manchestert majdnem híressé tette: a foci és a rakkenroll. Nagy Britannia Pécse többek között olyan bandákat adott, mint a The Smiths, a Joy Division, az Oasis és a The Stone Roses. A The Courteeners nem fér be az A csapatba, de még a vonalmenti bajnokságba sem.
ápr. 1
21:06
Chevrolet Spark - lányteszt a szikráról (NLCafé)
A Chevrolet legújabb ultradizájnos autója, a Spark, láthatatlan. Egyáltalán nem észlelhető, már a második napon belém jöttek. A rekeszek tökéletesek, a tanksapka teljesen logikátlan, és ezres motorral is bírja a 130-at. Csak nem szereti.
ápr. 1
21:08
Talmácsi nagyot váltott (NLCafé)
Talmácsi Gábort az új versenyidényben ismét a MOL támogatja. Cserébe szép eredményeket várnak tőle, na meg egy nap ingyen munkát az egyik MOL-kúton. Utóbbit Talma már le is tudta.
ápr. 1
22:36
Áprilisi horoszkóp (NLCafé)

2010. április 2. péntek

ápr. 2
8:12
Vége az unalmas húsvétnak: menő tojástartók kreatívoknak (NLCafé)
Bebizonyítjuk, hogy van élet a nyúlon túl is. 3 in 1 nyomtatható tojástartóinkkal kis és nagy kaliberű locsolóidat egyaránt elkápráztathatod.
ápr. 2
8:24
Sűrű hónapok elé néz a Budapest Bár (est.hu)
A Budapest Bár tavaszi-nyári ajándéka a rajongóknak: május 18-án a Katona József Színházban, majd június 13-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lép fel a zenekar. Új Budapest Bár-album is készül.
ápr. 2
8:48
Gyereket akarok! És munkát... (NLCafé)
Miért nem születik elég gyerek? „Elég”, vagyis annyi, amennyit a családok szeretnének, terveznek, akarnak. Több cikkben is igyekszünk válaszokat találni erre a kérdésre. Az olvasókkal együtt. Először azt járjuk körül, lehet-e a mai Magyarországon valaki egyszerre anya és dolgozó nő is, vagy választania kell.
ápr. 2
8:50
6 apró trükk a tojásfestéshez (NLCafé)
A tojásfestés kellemes családi program kicsiknek és nagyoknak. Ezerféle módja van - egyszerűen vagy akár egészen különlegesen is díszíthetjük a tojásokat, ahogy csak kedvünk tartja!
ápr. 2
9:18
Czukor Show: közönségtalálkozó (est.hu)
A Czukor Show alkotóival és főszereplőivel találkozhatunk április 3-án, szombaton 19.30-kor a Cinema City Alle-ban, ahol Dömötör Tamás rendező, Czukor Balázs főszereplő és további két színész (Árpa Attila, Simicz Sándor) lesz jelen.

Keresés