2010. április 20. kedd

ápr. 20
7:30
A feledhetetlen első csók tízparancsolata (NLC)
Nyilván történt már veled olyan, hogy ott állt előtted a pasi, aki után régóta sóvárogtál, megcsókolt, de pont ekkor tört meg a varázs. Az első csók meghatározó és emlékezetes pillanat – megmutatjuk, mire ügyelj a kirobbanó hatás érdekében.
ápr. 20
9:36
Cher lányából izzadós fiú lett (NLC)
Befejeződött Cher lányának, Chastity Bonónak a nemváltoztató műtétsorozata. A Chastityből Chazzé vált „férfi” büszkén feszített a napokban egy partin csinos barátnőjével az oldalán.
ápr. 20
10:12
Szerinted is szabad ütni a nőket? (NLC)
Egy ausztrál kutatás a nők ellen elkövetett erőszak iránti attitűdöket vizsgálta, és megdöbbentően aggasztó eredményre jutott.
ápr. 20
11:24
Peru ezer arca - fotókiállítás az Állatkertben (NLC)
Peru élővilágát, természeti szépségeit, lakóit és történeti emlékeit mutatja be az a fotókiállítás, amely április 14-től május végéig tekinthető meg a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
ápr. 20
11:42
Több stressz, kevesebb cigaretta (NLC)
Meglepő eredményre jutottak német kutatók egy vizsgálat során: úgy tűnik, minél nagyobb terhelés ér valakit a munkahelyén, annál alacsonyabb mértékű a nikotinfüggősége.
ápr. 20
12:18
Facebook kérdés: visszajelöljük a főnököt? (NLC)
Megválogathatod, ki látja a tevékenységedet a Facebookon - megmutatjuk, hogyan! Így nem kell megsértened például a főnöködet azzal, hogy elutasítod a bejelölését, mégis titkos marad a bulifotód.
ápr. 20
12:20
Sűrített levegő hétvége a 100 csoda kiállításon (NLC)
Április 23-24-én sűrített levegővel működő találmányok bemutatója lesz a 100 csoda kiállításon, ahol megismerkedhetünk a sűrített levegő tulajdonságaival, a pneumobilokkal, és kipróbálhatjuk az egyedülálló Rexroth Koktél Shaker gépet.
ápr. 20
13:48
Anya lettem! - Elhangzott az első szó (NLC)
Halk dobpergés, örömujjongás és tapsvihar: megvan az első szó. Üröm az örömben, hogy a fiamra szombat reggel negyed hatkor jött rá a dumálhatnék.
ápr. 20
13:50
Beleszeretett a milliárdos a prostiba (NLC)
A Micsoda nő! című film a kilencvenes évek egyik legnagyobb kasszasikere volt Julia Roberts-szel és Richard Gere-rel a főszerepben. A nézőket - különösen a nőket - megérintette a milliomos és a szegény prostituált szerelme, noha abban mindenki egyetértett, hogy ilyen csak a vásznon esik meg. Nos, az élet rácáfolt erre.
ápr. 20
15:18
Teremtő önismeret (NLC)
A legtöbb problémánk abból a félelemből fakad, hogy hibáinkkal együtt nem vagyunk szerethetőek. Ahhoz, hogy ezt feloldjuk, és szabad, örömteli életet élhessünk, szembesülnünk kell a hibáinkkal. Az út önmagunk megismerése, amihez nagy erő kell, és nem árt, ha van hozzá egy jó módszer is.
ápr. 20
15:20
Sport közben is ének az esőben (NLC)
Nem neked kell énekelned, miközben a szigetköröket futod a nyári záporban. Megteszi helyetted a füledbe illesztett Walkman, és még csak baja sem lesz, sem az esőtől, sem az izzadtságtól.
ápr. 20
18:00
Szépészeti beavatkozásokkal küzd az öregedés ellen a baby-boom generáció (NLC)
Szemhéjplasztikával, botoxszal, valamint arc- és ráncfeltöltéssel küzd az öregedés ellen a már ötvenes éveit taposó amerikai baby-boom generáció - derült ki az Amerikai Plasztikai Sebészeti Akadémia (AACS) friss adataiból.
ápr. 20
19:30
Susan Boyle: Még mindig szűz vagyok (NLC)
Hiába lett világhírű és milliomos, Susan Boyle még mindig nem találta meg a szerelmet. Az aranytorkú brit énekesnő életrajzi könyvet ír, amelyben azt is bevallja, hogy a siker és a népszerűség ellenére még mindig nem vették el az ártatlanságát.

Keresés