2010. április 20. kedd

ápr. 20
0:00
Franciaország: a Caen egy szezon után visszajutott az élvonalba (She)
A Nimes elleni gól nélküli döntetlenjével öt fordulóval a zárás előtt bebiztosította élvonalba való feljutását a Caen csapata a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.
ápr. 20
0:18
Eredmények: kolozsvári döntetlen Temesváron, norvég iksz a rangadón (She)
A román labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a kolozsvári CFR Cluj Temesvárra látogatott, és 1–1-es döntetlenjével négy pontra növelte az előnyét a Steaua előtt a bajnokságban.
ápr. 20
0:18
Kiss mintájában fedőszer volt (Blikk)
BAKI —  Kétéves eltiltásra számíthat a doppinggyanúba keveredő világbajnok birkózó, Kiss Balázs (27), ha a B próba is megegyezik majd az A eredményével.
ápr. 20
0:36
Jenson Button verhetetlen! (Blikk)
SANGHAJ —  Verhetetlen az esőben Jenson Button (30). A McLaren Forma–1-es pilótája az idei négyből két futamot megnyert.
ápr. 20
0:54
Sznúker: O'Sullivan jó úton az elsó fordulós győzelem felé (She)
A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság első fordulójában a nagy esélyesként kikiáltott Ronnie O'Sullivan jól kezdte a kínai Liang Ven-po elleni mérkőzését, így a második helyen rangsorolt versenyző a hétfői nap végén 7:2-re vezet. Az összecsapást kedden fejezik be.
ápr. 20
7:24
Buttonnak idén ízlett a kínai (Behaviour)
Elképesztő futam, az időjárás által alaposan befolyásolt verseny, kettős McLaren győzelem - röviden így foglalható össze a Kínai Nagydíj története. Egy biztos, az év elején kissé háttérbe szorult címvédő, Jenson Button idei második győzelmével jelezte, tessék komolyan venni a világbajnoki ambícióit.
ápr. 20
7:26
Sator: "Megfelelünk a szurkolóknak!" (Behaviour)
Noha az első, dél-koreaiak elleni meccsen kissé ráijesztettek a mieink a szurkolókra a Ljubjanában zajló Divízió I-es jégkorong-világbajnokságon, azért a tegnapi szünnapra már helyre állt a világ rendje.
ápr. 20
8:00
Mourinho váltja Fergusont? (Metropol)
Brit lapértesülés szerint várhatóan José Mourinho váltja nyáron Sir Alex Fergusont a Manchester United labdarúgócsapatának kispadján.
ápr. 20
8:06
NBA: a Cleveland Cavaliers már 2-0-ra vezet a Chicago Bulls ellen (She)
A LeBron James vezette Cleveland Cavaliers 112–102-re megverte a Chicago Bullst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában, és sikerével 2–0-ra vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban. Nyugaton hatalmas csatát vívott egymással a Denver Nuggets és a Utah Jazz, amelynek végén a vendégek örülhettek.
ápr. 20
8:18
Premier League - Nyert a Liverpool (Metropol)
A Liverpool hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a bennmaradásért küzdő West Ham United felett az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának hétfői zárómérkőzésén.
ápr. 20
8:42
Soproni Liga: úgy hírlik, az Újpestnek is lehetnek gondjai a licenccel (She)
Ülésezik a Magyar Labdarúgó-szövetség licencadó testülete, s eldől, mely csapatok beadványát fogadják el, illetve mely klubok kérvényét adják vissza hiánypótlásra.
ápr. 20
9:12
Mourinho váltja Fergusont a MU kispadján? (Behaviour)
Brit lapértesülés szerint várhatóan José Mourinho váltja nyáron Sir Alex Fergusont a Manchester United labdarúgócsapatának kispadján.
ápr. 20
9:18
MTK: Kulcsár visszatér a Poloniához, de Hollandia és Belgium is vonzó számára (She)
Kulcsár Tamás, az MTK kölcsönjátékosa a nyáron visszatér a Polonia Warszawához, de a labdarúgó elmondta, szívesen játszana Hollandiában vagy Belgiumban.
ápr. 20
9:30
Elődöntők a BL-ben (Metropol)
Címvédőként vág neki a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének az FC Barcelona, de a trófea már nincs a katalán klub birtokában. Ráadásul éppen az örök ellenlábas otthonába, Madridba került a kupa.
ápr. 20
9:36
Bőcs: a súlyos autóbalesetet szenvedő Szakszont ismét megműtötték (She)
Újabb műtétet hajtottak végre a húsvéthétfőn autóbalesetet szenvedő Szakszon Gáboron.
ápr. 20
9:54
Chelsea: elképzelhető, hogy a nyáron műteni kell Drogbát (She)
Elképzelhető, hogy a hetek óta combizomfájdalmakkal küzdő Didier Drogbának, a Chelsea labdarúgócsapata támadójának műtétre lesz szüksége az idény végén.
ápr. 20
9:56
Ökölvívás: Chávez elnök is megpróbált segíteni a végül öngyilkos Valerón (She)
A Top Rank-vezér Bob Arum is megszólalt a minapi szomorú eseményekkel kapcsolatban. Mint ismeretes, a kétszeres világbajnok Edwin Valero előbb meggyilkolta feleségét, majd önkezével vetett véget az életének.
ápr. 20
11:06
Real Madrid: a prostibotrány után már nem kell Ribéry? (She)
A madridi Marca információi szerint a Real Madrid labdarúgócsapata gyakorlatilag letett Franck Ribéry szerződtetéséről, miután a francia futballista is érintett a napokban kirobbant prostituáltbotrányban.
ápr. 20
11:54
Putyin kormánygaranciát vállalt a 2018-as vb-re (Behaviour)
Aláírta a kormány garanciavállalásáról szóló dokumentumokat Vlagyimir Putyin, a 2018-as labdarúgó-világbajnokság megrendezésére pályázó Oroszország miniszterelnöke.
ápr. 20
12:12
Elmarad az ukrán-magyar női labdarúgó vb-selejtező (Behaviour)
A vulkánkitörés miatti légtérzárlat miatt elmarad a magyar női labdarúgó-válogatott szerdára tervezett, ukránok elleni világbajnoki selejtezője.
ápr. 20
12:18
Mihez kezd Mourinho Messivel? (Infostart)
Nem a szokványos előkészületek jellemzik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjét: a finálénak is beillő Inter-Barcelona párharc kedd esti nyitányára Milánóba autóbusszal jutott el a katalán gárda. A címvédő Barcelona edzője José Mourinhót dicsérte a találkozó előtt, a portugál tréner pedig trükkös felállással készül a csatára.
ápr. 20
12:30
Elutasították a sakk nagymester halasztási kérelmét (Behaviour)
Elutasították a sakkvilágbajnoki döntő szervezői az indiai Viswanathan Anand halasztási kérelmét. A címvédő nagymester az európai légtérzár miatt autóval utazik Szófiába, a bolgár Veszelin Topalov elleni, pénteken kezdődő párosmérkőzésre.
ápr. 20
12:36
Premier League: manchesteri versenyfutás James Milnerért (She)
Korábban a Manchester United jelezte érdeklődését, legújabban pedig a Manchester City tette egyértelművé: a nyáron szeretné szerződtetni James Milnert, az Aston Villa labdarúgócsapatának remek idényt futó középpályását.
ápr. 20
12:54
Bajnokok Ligája: a Bayern elrejti Ribéryt, ne faggassa senki (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzések előtti szokásos sajtótájékoztatón mégsem Franck Ribéry, hanem Philipp Lahm képviseli kedd délután a Bayern Münchent. A bajor klub így kívánja megóvni a prostituáltbotrányba keveredő francia középpályást a kellemetlen kérdésektől.
ápr. 20
13:24
Két magyar címvédő a cselgáncs Eb-n (Behaviour)
A 66 kg-os Ungvári Miklós, illetve a férfi válogatott révén két címvédővel szállnak harcba a magyarok Bécsben a csütörtökön kezdődő cselgáncs Európa-bajnokságon.
ápr. 20
13:48
Ki követheti Fergusont a Vörös ördögöknél? (Infostart)
2011 nyarán véget érhet a negyedszázados Ferguson-korszak a Manchester Unitednél. A skót sikeredző 70. születésnapja után már nem kíván a futballban dolgozni, így a klub vezetői már most elkezdhetik keresni az utódját. A jelöltek között van José Mourinho, Martin O'Neill és Pep Guardiola is.
ápr. 20
14:06
Tenisz: egymillió font jár Wimbledon egyéni győzteseinek (She)
Kereken egymillió font (302 millió forint) üti a markát a férfi és a női győztesnek a június 21. és július 4. közötti wimbledoni tenisztornán.
ápr. 20
14:08
F1: béke van Massa és Alonso között, jövőre Rossira is számít a Ferrari (She)
Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke a Formula–1-es csapat hivatalos honlapján úgy nyilatkozott, hogy nincs feszültség Felipe Massa és Fernando Alonso között.
ápr. 20
14:10
Videó: a saját kapujába varrta a korongot a San Jose védője (She)
A meglepett kapus mellett a saját hálójában kötött ki a Dan Boyle ütőjét elhagyó korong, és ezzel a góllal a Colorado Avalanche hosszabbításban 1-0-ra nyert a San Jose Sharks ellen (a párharc állása 2–1 a coloradóiak javára). Nézze meg az NHL rájátszásában született találatot videón!
ápr. 20
14:18
Cselgáncs Eb - Két címvédővel indulnak a magyarok (Metropol)
A 66 kg-os Ungvári Miklós, illetve a férfi válogatott révén két címvédővel szállnak harcba a magyarok Bécsben a csütörtökön kezdődő cselgáncs Európa-bajnokságon.
ápr. 20
14:24
Békéscsaba: a klublegenda Pásztor József újra leült a kispadra (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Békéscsaba 1912 Előre vezetői felmentették állásából a csapatot eddig irányító Belvon Attilát, és Pásztor Józsefet nevezték ki vezetőedzőnek.
ápr. 20
15:18
Egymillió fontot kapnak a győztesek Wimbledonban (Infostart)
Kereken egymillió font (302 millió forint) üti a markát a férfi és a női győztesnek is a június 21. és július 4. között sorra kerülő wimbledoni tenisztornán.
ápr. 20
15:18
Ökölvívás: Magyarországon ragadtak a baki vb-re induló ifi bunyósaink (She)
Az izlandi vulkánkitörést követő légtérzár miatt a magyar ifjúsági ökölvívó-válogatott nem tudott elindulni a baki világbajnokságra.
ápr. 20
15:30
Pénzbüntetést kapott a Lazio szurkolóit hergelő Totti (Behaviour)
Nem tiltották el, de pénzbüntetést kapott kedden Francesco Totti, az AS Roma labdarúgócsapatának kapitánya, aki a Lazio ellen 2-1-re megnyert városi rangadót követően félreérthetetlen kézmozdulatokkal hergelte a rivális szurkolótábort.
ápr. 20
16:24
Emlékfutás Marian Cozma tiszteletére (Behaviour)
Tíz Veszprém megyei amatőr sportoló indult el kedden a Veszprém Aréna elől, akik Marian Cozma tiszteletére és rá emlékezve Veszprém testvérvárosáig, Sepsiszentgyörgyig futnak.
ápr. 20
16:30
Leverkusen: René Adler bordatörés miatt kihagyja a hétvégi meccset (She)
Bordatörés miatt kihagyja a Bayer Leverkusen labdarúgócsapatának hétvégi bajnokiját René Adler.
ápr. 20
16:42
Emlékfutás Marian Cozma tiszteletére (Metropol)
Tíz Veszprém megyei amatőr sportoló indult el kedden a Veszprém Aréna elől, akik Marian Cozma tiszteletére és rá emlékezve Veszprém testvérvárosáig, Sepsiszentgyörgyig futnak - közölte Méreg József, a Marathon Tömegsport és Környezetvédő Egyesület elnöke.
ápr. 20
17:06
Győr: rendben a szív, Dudás Ádám a jövő héten meccset játszhat (She)
Dudás Ádám, a Győri ETO labdarúgócsapatának napokban szívproblémákkal kezelt játékosa a jövő hét végén akár már mérkőzésen is szerepelhet – adta hírül a klub honlapja.
ápr. 20
17:24
Aggodalom a Ferrarinál, öröm a McLarennél (Infostart)
Amíg a McLarennél a Formula-1-es Kínai Nagydíjon aratott kettős sikert ünneplik, a Ferrarinál már az idény negyedik futama után tarthatnak attól, hogy megromolhat a két pilóta, Fernando Alonso és Felipe Massa viszonya. A mozgalmas sanghaji futamon ugyanis a kétszeres világbajnok spanyol versenyző a bokszutca bejárata előtt, kevéssé elegáns manőverrel előzte meg brazil csapattársát.
ápr. 20
17:24
Soproni Liga: első fokon nem kapott licencet a Ferencváros, az Újpest, a DVTK és a Pápa (She)
Ülésezett a Magyar Labdarúgó-szövetség licencadó testülete, amely a jelenlegi NB I-es klubok közül a Ferencvárost, az Újpestet, a DVTK-t, és a Pápát is hiánypótlásra kötelezte.
ápr. 20
17:26
NOB: kórházba került az egykori elnök, Juan Antonio Samaranch (She)
Barcelonában kórházba került Juan Antonio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság korábbi elnöke.
ápr. 20
17:42
Soproni Liga: első fokon nem kapott licencet a Ferencváros, az Újpest, a DVTK és a Pápa (She)
Ülésezett a Magyar Labdarúgó-szövetség licencadó testülete, amely a jelenlegi NB I-es klubok közül a Ferencvárost, az Újpestet, a DVTK-t és a Pápát is hiánypótlásra kötelezte.
ápr. 20
18:00
Úszás: Eb-jegyek a Nemzeti Sport Online-on és az IBUSZ-irodákban (She)
Nem egészen egy héttel azután, hogy a Magyar Úszószövetség elnöksége elfogadta az augusztusi úszó, műugró, szinkronúszó és hosszútávúszó Európa-bajnokság jegyárait (amelyet az európai szövetség minden bizonnyal jóváhagy ezen a héten), megállapodás született arról, hogy hol lehet megvenni a belépőket.
ápr. 20
18:18
Korházba vitték Juan Antonio Samaranch-ot (Infostart)
Kórházba vitték Juan Antonio Samaranch-ot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság örökös tiszteletbeli elnökét.
ápr. 20
18:18
Golf: 28 évesen befejezi pályafutását a legjobb női játékos (She)
Bejelentette visszavonulását Lorena Ochoa, az első számú női golfjátékos.
ápr. 20
18:20
Férfi kézilabda: Tatai a Szegedé, Mikler is a jelöltek között (She)
A Pick-Szeged vezetői Bella Árpád ügyvezető elnök vezetésével nagy erővel dolgoznak a csapat játékoskeretének átformálásán. Információnk szerint távozhat Szegedről Dragan Marjanac és a Veszprémből tavaly egy évre kölcsönvett Liszkai Szilveszter kapus, akik más klubokkal tárgyalnak.
ápr. 20
18:36
Tenisz: Robredo feladta a Bolelli elleni meccsét Barcelonában (She)
Feladta a Simone Bolelli elleni mérkőzését Tommy Robredo a barcelonai férfi tenisztornán.
ápr. 20
18:54
Kiütéses győzelmet arattak a magyar hokisok a horvátk ellen (Infostart)
Harmadik mérkőzését is megnyerte a magyar jégkorong-válogatott a szlovéniai divízió I-es világbajnokságon: a dél-koreaiakkal és a lengyelekkel szembeni sikert követően kedden 8-0-ra győzött a horvátok ellen.
ápr. 20
19:06
Úszó Eb: jegyvásárlás május végétől (Metropol)
Valószínűleg május végén, június elején kezdődik majd a jegyek és a bérletek árusítása az augusztusi magyarországi úszó, műugró, szinkronúszó és hosszútávúszó Európa-bajnokságra.
ápr. 20
21:00
Soproni Liga: Nyíregyházán szerzett fontos három pontot a DVSC (She)
A labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Nyíregyháza bár sokáig jól játszott, a DVSC-TEVA végül magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott Mirszad Mijadinoszki, Feczesin Róbert és Adam Coulibaly góljaival.

Keresés