2010. április 27. kedd

ápr. 27
2:33
Repülő hollandik (Blikk)
MÜNCHEN — A „nagy rivális" hollandok segítségével juthat a labdarúgó-Bajnokok Ligája fináléjába Németország sztárcsapata. A Bayern München együttese a hazai 1-0-s siker után ma az elődöntő lyoni visszavágóján harcol azért, hogy ott lehessen a május 22-i madridi döntőben.
ápr. 27
3:27
Gódorné, a fogadós (Blikk)
Az Őrségben, harminchektáros farmon dolgozik a világbajnoki ezüstérmes átlövő
ápr. 27
4:03
Beliczky Gergő: mesteri munka (Blikk)
BUDAPEST — Ez aztán a villámkarrier! A cserepadról lett hős Beliczky Gergő (19).
ápr. 27
6:45
NHL: győzelmével elődöntős a Boston és a Chicago (She)
A Boston Bruins a két gólt szerző és egy gólpasszt adó David Krejcí vezetésével 4–3-ra megverte a Buffalo Sabrest, és ezzel 4–2-re megnyerte a négy győzelemig tartó párharcot az NHL Keleti főcsoportjának negyeddöntőjében. A Chicago Blackhawks nyugaton harcolta ki a továbbjutást, miután 5–3-ra felülmúlta idegenben a Nashville Predatorst. A Canadiens mindent eldöntő hetedik meccsre mentette a…
ápr. 27
6:45
Ribéry nélkül nehezebb lesz a Bayernnek (Behaviour)
Múlt heti kiállítása miatt sem a lyoni Jeremy Toulalan, sem a müncheni Franck Ribéry nem játszhat a labdarúgó Bajnokok Ligája francia-német elődöntős párosának kedd esti visszavágóján, de kétségtelen, hogy a Bayern Münchent erősítő francia karmester hiánya tűnik a jelentősebb veszteségnek.
ápr. 27
6:47
Egy francián múlna a franciák sikere? (Behaviour)
Ezen a héten eldől, mely csapatok vívhatják a labdarúgó Bajnokok Ligája 2009/2010-es idényének döntőjét a madridi Santiago Bernabéu Stadionban. Ma az Olympique Lyon a Münchenben, a Bayern ellenében elszenvedett egygólos hátrányát igyekszik ledolgozni hazai pályán.
ápr. 27
6:49
Mindenképpen lesz MLSZ-közgyűlés (Behaviour)
Csányi Sándor válaszától függetlenül, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) mindenképpen megtartja május 29-re kiírt közgyűlését. Helmeczy László, az MLSZ jogi alelnöke, az elnökválasztást előkészítő bizottság vezetője lapunknak elmondta, vannak olyan kérdések, melyekkel mindenképpen foglalkoznia kell a testületnek.
ápr. 27
6:51
Premier League: Rooney az idény játékosa (Behaviour)
Wayne Rooneyt, a Manchester United válogatott támadóját választotta az idény legjobb játékosává az angol Profi Labdarúgók Szövetsége (PFA).
ápr. 27
6:53
Csernoviczki: bárcsak veszíteném a láda pezsgőt! (Behaviour)
Minden idők legjobb magyar szereplését követően - 2 arany, 3 ezüst és 2 bronz - a Magyar Judo Szövetség elnöke úgy véli, ezért a pillanatért érdemes a sportág minden résztvevőjének dolgozni.
ápr. 27
7:39
MU: Rooney szerint a Liverpool mindent megtesz a Chelsea ellen (She)
Wayne Rooney, a Manchester United támadója úgy véli, a Liverpool mindent megtesz majd a győzelemért a Chelsea elleni hétvégi angol labdarúgó-bajnokin.
ápr. 27
7:39
Björn Borg újra ütőt ragad (Metropol)
Hosszú szünet után visszatér a versenyszerű játékhoz Björn Borg, a svédek legendás teniszezője, aki a csütörtökön kezdődő bostoni szeniortornán ragad ismét ütőt.
ápr. 27
7:41
NBA: az Orlando Magic kisöpörte a Charlotte Bobcats együttesét (She)
A 21 pontig jutó Vince Carter és a 18 pontot szerző Jameer Nelson vezette Orlando Magic a negyedik mérkőzését is megnyerte a Charlotte Bobcats ellen: 99–90-es győzelmével bejutott az NBA Keleti főcsoportjának elődöntőjébe.
ápr. 27
8:33
Tenisz: Björn Borg hosszú idő után újra ütőt ragad (She)
Hosszú szünet után visszatér a versenyszerű játékhoz Björn Borg, a svédek legendás teniszezője, aki a csütörtökön kezdődő bostoni szeniortornán ragad ismét ütőt.
ápr. 27
8:35
Vb 2010: csökkent a brazil szurkolók optimizmusa (She)
Az elmúlt hónapokban kissé csökkent a brazil futballszurkolók optimizmusa, de továbbra is bizakodó hangulatban várják a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokságot: jelenleg közel kétharmaduk hisz abban, hogy csapatuk diadalmaskodik a tornán.
ápr. 27
8:51
Visszatér a teniszlegenda (Behaviour)
Hosszú szünet után visszatér a versenyszerű játékhoz Björn Borg, a svédek legendás teniszezője, aki a csütörtökön kezdődő bostoni szeniortornán ragad ismét ütőt.
ápr. 27
8:53
Forma-1: Európában dől el minden (Behaviour)
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája szerint a két hét múlva kezdődő európai futamokon dől majd el, ki lesz az idei Forma-1-es világbajnok.
ápr. 27
9:09
Wayne Rooney az év focistája (Blikk)
LONDON — Wayne Rooneyt, a Manchester United csatárát választotta az év legjobbjának az angol Profi Labdarúgók Szövetsége, a válogatott focista Londonban vehette át a trófeát.
ápr. 27
9:09
Foci-vb: már nem olyan nagyszájúak a brazilok (Behaviour)
Az elmúlt hónapokban kissé csökkent a brazil futballszurkolók optimizmusa, de továbbra is bizakodó hangulatban várják a június 11-én kezdődő, dél-afrikai világbajnokságot: jelenleg közel kétharmaduk hisz abban, hogy csapatuk diadalmaskodik a tornán.
ápr. 27
9:27
Ribéry nélkül kell túljutnia a Bayernnek a Lyonon (Infostart)
Múlt heti kiállítása miatt sem a lyoni Jeremy Toulalan, sem a müncheni Franck Ribéry nem játszhat a labdarúgó Bajnokok Ligája francia-német elődöntős párosának kedd esti visszavágóján, de kétségtelen, hogy a Bayern Münchent erősítő francia karmester hiánya tűnik a jelentősebb veszteségnek.
ápr. 27
9:45
Tenisz: a hetedik kiemelt Benesová bejutott a második körbe Fezben (She)
A hetedik helyen kiemelt cseh Iveta Benesová két szettben, 6:0, 6:4-re legyőzte az ausztrál Olivia Rogowskát, és bejutott a Fezben zajló, 220 000 dollár összdíjazású WTA-tenisztorna második fordulójába.
ápr. 27
9:45
Nagykorú a Streetball Challenge (Metropol)
Május 29-én hagyományosan Kőbányáról rajtol el az idei OTP Junior–Adidas Streetball Challenge.
ápr. 27
9:47
Real Madrid: Guti Dubaiban folytatja a pályafutását - lapértesülés (She)
Az Onda Cero spanyol rádió úgy értesült, hogy Guti felbontotta a szerződését a Real Madriddal, és Dubai egyik labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását.
ápr. 27
9:49
Schalke: a Real Madrid válogatott védőjével erősítenek a királykékek (She)
A 47-szeres német válogatott védő, Christoph Metzelder a Bild információi szerint elhagyja a Real Madridot, és a Schalke játékosaként folytatja a pályafutását.
ápr. 27
10:03
Női kosárlabda: Mészáros Zoltán marad az edző Szolnokon (She)
A bajnokság hatodik helyén végző Szolnoki Női Kosárlabda Klub edzője továbbra is Mészáros Zoltán lesz.
ápr. 27
10:05
Győr: az U19-es válogatottnál megsérülő Kiss Máté újra edzett (She)
Ismét edzésbe állt Kiss Máté, a Győri ETO 18 esztendős középpályása, aki a Telkiben edzőtáborozó U19-es válogatott kerettagjaként az egymás elleni játék közben szenvedett erős combizomhúzódást, ezért a múlt héten nem is tréningezett.
ápr. 27
10:21
Formula-1: Fernando Alonso hüvelykujjai tízmillió eurót érnek (She)
Öt-ötmillió euróra biztosította Fernando Alonso hüvelykujjait a Ferrarit szponzoráló Santander pénzintézet.
ápr. 27
10:21
NBA: először jutott tovább "söpréssel" az Orlando (Behaviour)
A tavaly döntős Orlando Magic negyedszer is legyőzte a Charlotte Bobcats együttesét, így bekerült főcsoportja elődöntőjébe az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában.
ápr. 27
10:39
Arsenal: Fabregas lett a klub történetének legjobban kereső játékosa (She)
Csaknem ötven százalékkal megemelte Cesc Fabregas fizetését az Arsenal, alighanem annak érdekében, hogy a klubhoz „láncolja" az Európa-bajnok spanyol középpályást.
ápr. 27
10:41
NB II, Nyugati csoport: új időpontban a ZTE II és a Gyirmót hazai meccse (She)
Két, NB II Nyugati csoportos bajnoki időpontját is megváltoztatta az MLSZ versenybizottsága.
ápr. 27
10:43
Real Madrid: Raúl kitölti 2011-ig szóló szerződését - lapértesülés (She)
A madridi Marca napilap értesülései szerint Raúl nem hagyja el a nyáron a Real Madridot, hanem kitölti 2011 júliusáig szóló szerződését.
ápr. 27
10:57
Profi ökölvívás: Mayweather szerint Pacquiao nem az évszázad bunyósa (She)
A hamarosan Shane Mosley ellen szorítóba lépő Floyd Mayweather Jr. nem érti a Manny Pacquiao körüli hisztériát, és úgy gondolja, Pacman nem érdemelte ki, hogy őt tekintsék az évszázad bunyósának.
ápr. 27
10:59
Tatabánya: a 17 éves Erős Roland maradt a csapat egyetlen kapusa (She)
A csupán tizenhét esztendős Erős Roland, aki az FC Tatabánya–BFC Siófok bajnoki 75. percében, Dombai András kiállítását követően állt be a hazai kapuba, és jelenleg csapata egyetlen kapusa.
ápr. 27
11:15
Beckham a vártnál lassabban gyógyul (Infostart)
David Beckham, az angolok 115-szörös válogatott futballistája saját bevallása szerint lassabban gyógyul Achilles-ín-szakadását követően, így november előtt várhatóan nem tér vissza.
ápr. 27
11:15
FTC-Újpest: Kassai Viktor lesz a pénteki rangadó játékvezetője (She)
Az MLSZ játékvezetői bizottsága kijelölte a pénteki Ferencváros–Újpest rangadó játékvezetőit: a sípot Kassai Viktor fújja majd – adta hírül a 100%Fradi.
ápr. 27
11:17
Női kézilabda: Zácsik Szandra 2011-től ismét az FTC-ben játszik (She)
Zácsik Szandra 2011 nyarától ismét a Ferencváros női kézilabdacsapatában játszik.
ápr. 27
11:33
Ausztrália: Perthbe igazolt az exliverpooli Robbie Fowler (She)
A Perth Glory labdarúgócsapatához igazolt a Liverpool egykori kitűnő csatára, Robbie Fowler.
ápr. 27
11:33
NHL: továbbjutott a Boston és a Chicago (Behaviour)
A Boston Bruins, valamint a Chicago Blackhawks is bejutott főcsoportja elődöntőjébe az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában.
ápr. 27
11:35
Vb 2010: Diego Maradona a bőség zavarával küzd (She)
Sok fejtörést okoz Diego Maradonának, az argentin válogatott szövetségi kapitányának, hogy kikből állítsa össze 23 fős keretét a június 11-én kezdődő, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra.
ápr. 27
11:51
West Ham United: Parker kivételével az összes játékos eladó (She)
A West Ham United labdarúgócsapatának egyik tulajdonosa, David Sullivan közölte: Scott Parker az egyetlen játékos a keretben, akinek biztos a helye a 2010–2011-es szezonra.
ápr. 27
11:51
Zácsik Szandra 2011-től ismét az FTC-ben (Metropol)
Zácsik Szandra 2011 nyarától ismét a Ferencváros női kézilabdacsapatában játszik. A válogatott átlövő tavaly szeptemberben került a szlovén Krim Ljubljanához.
ápr. 27
11:53
Spanyolország: Mikel Arteta reméli, hogy elutazhat Dél-Afrikába (She)
Mikel Arteta, az Everton középpályása reménykedik benne, hogy helyet kap Vicente del Bosque világbajnokságra utazó keretében.
ápr. 27
12:09
Liverpool: az AEK a következő idényre is megtartaná Németh Krisztiánt (She)
A Liverpool Echo című angol lap megerősítette azt az információt, amelyet görög forrásokra hivatkozva már tudni lehetett, az AEK Athén a következő szezonra is szeretné megtartani a „vörösöktől” kölcsönvett támadót, Németh Krisztiánt.
ápr. 27
12:09
Maradona a veje miatt otthon hagy egy világklasszist? (Infostart)
Sok fejtörést okoz Diego Maradonának, az argentin válogatott szövetségi kapitányának, hogy kikből állítsa össze 23 fős keretét a június 11-én kezdődő, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra.
ápr. 27
12:09
Beckham a vártnál lassabban gyógyul (Behaviour)
David Beckham, az angolok 115-szörös válogatott futballistája saját bevallása szerint lassabban gyógyul Achilles-ín-szakadását követően, így november előtt várhatóan nem tér vissza.
ápr. 27
12:27
Premier League: Gera Terry és Gerrard előtt 33. a Daily Mail ranglistáján (She)
Gera Zoltán a 33. azon a listán, amelyet a Daily Mail című brit napilap honlapja közölt az angol labdarúgó-bajnokság mostani szezonjának ötven legjobb játékosát rangsorolva.
ápr. 27
12:27
"Úgy vagyok velük, mint Guardiola Messivel" (Behaviour)
A csere cseréjének a cseréje is kipontozódott a női kosárlabda bajnoki döntőben, ám a Pécset ez sem zavarta: söpréssel hozta a finálét, és általános döbbenetet okozva 3-0-lal vette vissza az aranyérmet a három éve címvédő Soprontól. Fűzy Ákossal új fejezetet írt a Pécs a mecseki történelemben a - leírni is furcsa - Rátgéber-éra utáni első arannyal.
ápr. 27
12:45
MLB: Obama a Yankeest és a Cubst is zrikálta a Fehér Házban (She)
Barack Obama, az Amerikai Egyesült Államok elnöke a Fehér Házban fogadta az észak-amerikai profi baseball-bajnokság (MLB) legutóbbi kiírásának győztesét, a New York Yankees csapatát. A politikus – aki a Chicago White Sox nagy rajongója – a látogatás során néhány fricskát is megengedett magának.
ápr. 27
12:45
Maradona a bőség zavarával küzd (Behaviour)
Sok fejtörést okoz Diego Maradonának, az argentin válogatott szövetségi kapitányának, hogy kikből állítsa össze 23 fős keretét a június 11-én kezdődő, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra.
ápr. 27
13:03
Inter: Sneijder a társaival edzett, van esély a játékára a Barcelona ellen (She)
A Gazzetta dello Sport napilap internetes oldalának beszámolója szerint Wesley Sneijder ma délelőtt részt vett Inter tréningjén, így elképzelhető, hogy vállalja a játékot a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
ápr. 27
13:05
Triatlon: a környezetvédelem jegyében rendezik a budapesti vb-t (She)
„Zöld Triatlon" néven a környezetvédelem jegyében rendezik meg a sportág világbajnoki sorozatának szeptember 8. és 12. között esedékes nagydöntőjét Budapesten.

Keresés