2010. május 1. szombat

máj. 1
0:03
Real Madrid: Arbeloa, Guti és a két Diarra is a csapattól külön edzett (She)
Nincs könnyű helyzetben Manuel Pellegrini, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője: több játékosát is nélkülözni kényszerülhet az Osasuna elleni hétvégi bajnokin.
máj. 1
0:07
Eredmények: Juhászék nem bírtak a Waregemmel, ötöt lőtt a Rapid Wien (She)
Az elsőségét már korábban bebiztosító Anderlecht idegenben 0–0-s döntetlent játszott a Zulte Waregemmel a belga labdarúgó-bajnokság rájátszásának felsőházában. Juhász Roland végig a pályán volt a bajnokcsapatban.
máj. 1
0:21
Sznúker-vb: Roberston és Dott is növelte előnyét az elődöntőben (She)
A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság elődöntőjében az ausztrál Neil Robertson növelte előnyét az angol Ali Carter ellen. A skót Graeme Dott ugyancsak vezet az angol Mark Selby ellen.
máj. 1
0:39
Sznúker: Roberston és Dott is növelte előnyét a vb-elődöntőben (She)
A Sheffieldben zajló sznúker világbajnokság elődöntőjében az ausztrál Neil Robertson növelte előnyét az angol Ali Carter ellen. A skót Graeme Dott ugyancsak vezet az angol Mark Selby ellen.
máj. 1
0:43
Anglia: Gulácsi Péter további egy hétig a Tranmere Roverst erősíti (She)
A Tranmere Rovers egy héttel meghosszabbította Gulácsi Péter kölcsönszerződését, így a Liverpool fiatal magyar kapusa a következő hét napot is a harmadosztályú csapatnál tölti.
máj. 1
2:09
NSO Tv: Rég volt ilyen nívós mérkőzés az Albert-stadionban - Mészöly (She)
A Soproni Liga 25. fordulójának nyitómérkőzése egyben a forduló rangadója is volt: a Ferencváros-Újpest derbi (0-1) után mindkét edző, Craig Short (FTC) és a vendégek mestere, Mészöly Géza is az Újpest védekezését és fegyelmét dicsérte, a játékosok pedig azt nyilatkozták, hogy mindig ilyen hangulatban szeretnének játszani. Nézze meg a főszereplőkkel készített interjúnkat!
máj. 1
2:27
Videó: íme, Kabát győztes gólja a Ferencváros otthonában (She)
Kabát Péter első félidőben szerzett góljával 1-0-ra nyert idegenben az Újpest a Ferencváros elleni derbin. Nézze meg a meccs összefoglalóját videón!
máj. 1
6:39
Gyász Magyarországon: "Búcsú Konyitól, aki most már mindig velünk lesz" (Infostart)
"A Hegy" - a most elhunyt Várkonyi László így hívta a Mount Everestet. "A Hegymászó" - így tisztelik társai Várkonyi Lászlót. Nyolcszor járt a világ legmagasabb hegyén, most végleg odaköltözött. Társai megrendülten búcsúznak a kiemelkedő sportembertől; pénteken este sokan gyertyát gyújtottak az emlékére.
máj. 1
6:57
Arsenal: Gyakran félrefordítják, amit mondok - Andrej Arsavin (She)
Andrej Arsavin, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal orosz légiósa a Szport-Ekszpressznek elmondta, gyakran félrefordítják, amit orosz médiumoknak nyilatkozik.
máj. 1
7:15
NHL: a címvédő Pittsburgh otthon 6-3-ra győzött a Montreal ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában magyar idő szerint szombat hajnalban egy találkozót rendeztek: a keleti elődöntő első meccsén a bajnok Pittsburgh Penguins hazai pályán 6–3-ra győzött a Montreal Canadiens ellen.
máj. 1
7:18
Törő: másképp alakul, ha külföldre igazolhatok (Metropol)
Ma ünnepli 55. születésnapját Törőcsik András.
máj. 1
7:33
NBA: kiesett a Denver, egy ponttal nyert és továbbjutott a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában keleten az Atlanta  idegenbeli sikerével egyenlített a Milwaukee ellen. A Los Angeles Lakers egy ponttal nyert az Oklahoma otthonában és továbbjutott, ahogy a Denvert negyedszer legyőző Utah is.
máj. 1
8:09
NSO Tv: Rég volt ilyen nívós meccs az Albert-stadionban - vélemények a derbiről (She)
A Soproni Liga 25. fordulójának nyitómérkőzése egyben a forduló rangadója is volt: a Ferencváros-Újpest derbi (0-1) után mindkét edző, Craig Short (FTC) és a vendégek mestere, Mészöly Géza is az Újpest védekezését és fegyelmét dicsérte, a játékosok pedig azt nyilatkozták, hogy mindig ilyen hangulatban szeretnének játszani. Nézze meg a főszereplőkkel készített interjúnkat!
máj. 1
8:09
Vízágyúkat is bevetett a rendőrség a Ferencváros-Újpest mérkőzés után (Blikk)
máj. 1
8:27
FTC-Újpest: a vesztes edző, Craig Short csalódott csapatában (She)
Mint ismeretes, a Ferencváros labdarúgócsapata tegnap 1–0-ra kikapott az Újpesttől az Albert-stadionban. A hazaiak vezetőedzője, Craig Short egyértelműen a kihagyott helyzeteknek tulajdonítja a vereséget.
máj. 1
8:45
FTC-Újpest: Még elérhetjük a nemzetközi kupaindulást - Kabát Péter (She)
Mint ismeretes, a Ferencváros labdarúgócsapata tegnap 1–0-ra kikapott az Újpesttől az Albert-stadionban. A mérkőzés győztes gólját szerző Kabát Péter már előretekint.
máj. 1
9:06
Továbbjutott a Lakers és a Utah (Metropol)
A címvédő Los Angeles Lakers és a Utah Jazz is megszerezte pénteken negyedik sikerét az Oklahoma City Thunder, illetve a Denver Huggets ellen, ezzel mindkét csapat bejutott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának második körébe.
máj. 1
9:06
Könnygáz és üvegdobálás - huszonhárom embert előállítottak (Behaviour)
A rendőrök összesen huszonhárom embert állítottak elő a IX. kerületi Rendőrkapitányságra a Ferencváros-Újpest bajnoki labdarúgó mérkőzés előtti és utáni rendbontás kapcsán.
máj. 1
9:08
Győzelemmel kezdett a címvédő Pittsburgh (Metropol)
A címvédő Pittsburgh hazai környezetben 6-3-ra legyőzte pénteken a Montreal Canadiens együttesét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keleti főcsoport-elődöntőjének első mérkőzésén.
máj. 1
9:21
Gera: "Van esélyünk megnyerni az Európa Ligát" (Infostart)
A Liverpoolt búcsúztató Atletico Madriddal mérkőzik az Európa Liga döntőjében Gera Zoltán csapata, a Fulham. A magyar labdarúgó szerint saját együttesének legalább akkora esélye van a győzelemre, mint a spanyoloknak.
máj. 1
10:48
Labdarúgás: a Soproni Liga és a topligák szombati programja (She)
A végéhez közelítenek az európai labdarúgó-topligák küzdelmei, de még sehol sem dőlt el a bajnoki cím sorsa. Németországban a Bayern München a Bochumot, a Schalke a Werder Brement fogadja, Spanyolországban a Barcelona a Villarreal, míg Olaszországban az AS Roma a Parma otthonában lép pályára.
máj. 1
10:50
Tenisz: a selejtezőből induló Lapuscsenkova elődöntős Stuttgartban (She)
A stuttgarti női tenisztornán a világranglista 138. helyén álló orosz Anna Lapuscsenkova bejutott a legjobb négy közé, miután a negyeddöntőben utolsóként búcsúztatta a cseh Lucie Safárovát.
máj. 1
11:06
Az Inter sorsa a saját kezében van (Infostart)
A Bajnokok Ligája döntőjébe jutott Inter Rómában a Lazio vendége lesz az olasz labdarúgó bajnokság 36. fordulójában, a két ponttal lemaradó Róma a Parma otthonában szerepel majd. A Premier League-ben a listavezető Chelsea a Liverpool otthonában lép pályára, és egy győzelemmel nagy lépést tehet a bajnoki cím megszerzéséért.
máj. 1
11:24
Vb 2010: Pak és az olaszokat búcsúztató An is a dél-koreai keretben (She)
Bő keretet hirdetett Hu Jung Mu, a dél-koreai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
máj. 1
11:42
Golf: Tiger Woods döbbenetes kiesése Charlotte-ban (She)
Tiger Woods öt év után először nem vehet részt egy profi golfverseny második felében. A szinte példátlan esetre az észak-karolinai Quail Hollow Championshipen került sor pénteken.
máj. 1
11:44
MotoGP: Lorenzo és Espargaró nyerte meg a második szabadedzést (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának második szabadedzésén a 125 kcm-ben és a királykategóriában is remekeltek a spanyolok: előbbi kategóriában Pol Espargaró, utóbbiban Jorge Lorenzo volt a leggyorsabb.
máj. 1
12:06
Példátlan eset - kiesett Tiger Woods (Behaviour)
Tiger Woods öt év után először nem vehet részt egy profi golfverseny második felében, a szinte példátlan esetre az észak-karolinai Quail Hollow Championshipen került sor pénteken.
máj. 1
12:18
Tiger Woods ismét megdöbbentett mindenkit (Infostart)
Tiger Woods öt év után először nem vehet részt egy profi golfverseny második felében. A szinte példátlan esetre az észak-karolinai Quail Hollow Championshipen került sor pénteken.
máj. 1
13:48
Franciaország: 19 év után jutott vissza az élvonalba a Brest (She)
A következő szezont a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában kezdi a Stade Brest.
máj. 1
14:06
MotoGP: óriási spanyol fölény a nyolcadliteresek időmérőjén (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának időmérő edzése a nyolcadliteresek mezőnyében óriási hazai fölényt hozott, az első helyen Marc Márquez zárt – így ő indulhat vasárnap az élről –, míg a legjobb nem spanyol a hatodik helyen végző német Sandro Cortese lett.
máj. 1
14:08
Utánpótlás: finn segítséggel folytathatja a legjobb nyolc között a Vasas (She)
Miután 0–0-ra végződött a HJK Helsinki és a lengyel Legia Warszawa csatája az Aarhusban zajló Nike Premier-kupán, eldőlt, hogy a Vasas fiataljai a legjobb nyolc között folytathatják a küzdelmeket.
máj. 1
14:10
Játékossors: Korolovszky Gábor Szigetszentmiklóson készül (She)
A ciprusi Arisz Limassol labdarúgócsapatától néhány hete kisebb sérülés miatt hazatérő Korolovszky Gábor jelenleg az NB II Nyugati csoportjában szereplő Szigetszentmiklós edzéseit látogatja.
máj. 1
14:24
AC Milan: Talán nem egyezett a stílusunk Berlusconival - Leonardo (She)
A Milan labdarúgócsapatának jelenlegi vezetőedzője, a brazil Leonardo beismerte, hogy a vezetési stílusa talán nem volt összeegyeztethető azzal, ahogy Silvio Berlusconi képzelte a San Siróban.
máj. 1
14:42
Serie A: ügynöke szerint Balotelli elhagyja az Intert (She)
Mino Raiola játékosügynök szerint Mario Balotelli a következő szezonban már nem lesz az Inter labdarúgója.
máj. 1
15:00
Mattheus már tudja, melyik válogatott nyeri a labdarúgó világbajnokságot (Infostart)
Spanyolország nyeri meg a júniusi, dél-afrikai világbajnokságot Lothar Mattheus, a németek legendás futballistája szerint.
máj. 1
15:18
Soproni Liga: MTK-DVSC bajnoki mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Soproni Liga 25. fordulójának első szombati találkozóján a hatodik MTK a második helyen álló DVSC-TEVA együttesét fogadja. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével az összecsapást!
máj. 1
15:20
MotoGP: Dani Pedrosa indulhat az élről a Spanyol Nagydíjon (She)
A nyolcadliteresekhez hasonlóan a királykategória vasárnapi futamán is hazai versenyző indulhat majd az élről, miután a Hondával köröző Dani Pedrosa érte el az időmérő edzés legjobb eredményét.
máj. 1
15:54
Tenisz: Heninnek nem okozott gondot Peer legyőzése, így döntős (She)
Justine Henin viszonylag sima mérkőzésen megverte az izraeli Sahar Peert, így bejutott a döntőbe a stuttgarti tenisztornán. A belga játékos ellenfele a fináléban a Lapuscsenkova–Stosur találkozó győztese lesz.
máj. 1
15:56
Premier League: már 80 kapott gólnál tart a búcsúzó Burnley (She)
Vereséget szenvedett Birminghamben a Burnley az angol labdarúgó-bajnokság 37. fordulójának nyitó találkozóján.
máj. 1
15:58
Premier League: Fülöp Márton a kezdőben az Aston Villa ellen (She)
Fülöp Márton a kezdőcsapatban kap szerepet a Manchester City mai Premier League-mérkőzésén. Roberto Mancini együttese az Aston Villát fogadja az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 37. fordulójában.
máj. 1
16:00
Zürichben lesz a 2014-es atlétikai Eb (Metropol)
Zürich kapta meg szombaton a 2014-es atlétikai Európa-bajnokság rendezési jogát, amely a 22. kontinentális seregszemle lesz a sportág történetében.
máj. 1
16:00
Ausztria: Szabics Imre visszatér a Sturmhoz - lapértesülés (She)
A Nemzeti Sport információi és osztrák lapértesülések szerint Szabics Imre, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Augsburg magyar légiósa a nyáron visszatér az osztrák élvonalbeli Sturm Grazba.
máj. 1
16:12
MotoGP: Talmácsi Gábor a hetedik helyről rajtolhat vasárnap (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának időmérőjén a Moto2-ben az első futamot megnyerő japán Soja Tomizava indulhat az élről. Talmácsi Gábor a hetedik helyen zárt.
máj. 1
16:14
Premier League: Manchester City-Aston Villa - élőben az NSO-n (She)
A Manchester City az Aston Villát fogadja az angol bajnokság 37. fordulójában. A hazaiaknál a kezdőcsapatban kapott helyet a magyar Fülöp Márton.
máj. 1
16:16
Női kézilabda NB I: forradalmi eredmény Üllőn, tarolt a Vásárhely (She)
19–56-os eredménnyel, azaz 37 gólos vendéggyőzelemmel ért véget a Hunnia–Hódmezővásárhely mérkőzés a női kézilabda-bajnokság 9–12. helyéért zajló rájátszásban.
máj. 1
16:48
FTC-UTE képgaléria: két rendőr súlyosan megsérült, 23 embert állítottak elő (Infostart)
A rendőrök összesen huszonhárom embert állítottak elő a IX. kerületi Rendőrkapitányságra a Ferencváros-Újpest bajnoki labdarúgó mérkőzés előtti és utáni rendbontás kapcsán, a rendezvény biztosítása közben két rendőr súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton.
máj. 1
16:48
Skócia: 89. percbeli góllal Hearts-siker az edinburgh-i derbin (She)
A Hearts hátrányból felállva, a 89. percben szerzett góllal 2–1-re legyőzte a Hiberniant a skót labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában, és ezzel három pontra megközelítette az ötödik helyen álló edinburgh-i vetélytársát.
máj. 1
17:06
Talmácsi hetedik az időmérőn (Infostart)
Talmácsi Gábor a hetedik helyen végzett a Moto2 kategória szombati időmérő edzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság második futamán, a Spanyol Nagydíjon.
máj. 1
17:06
Női vízilabda ob I: a Dunaújváros nyerte meg a bajnokságot (She)
A ZF-Eger 11–10-re nyert a Szentes ellen a női vízilabda-bajnokság 1–4. helyéért folyó rájátszásának 4. fordulójában. Az egriek sikere egyben azt is jelenti, hogy a Dunaújváros a mai, Újpest elleni találkozója előtt megnyerte a bajnokságot.
máj. 1
17:08
Triatlon Tour: Faldum és Csomor nyerte a margitszigeti idénynyitót (She)
A férfiaknál a bajai Faldum Gábor, míg a nőknél a budaörsi Csomor Erika nyerte szombaton a Triatlon Tour 2010-es kiírásának első, margitszigeti versenyét, amelyet szupersprint távon rendeztek kissé foghíjas mezőny részvételével.

Keresés