2010. május 25. kedd

máj. 25
0:12
Marad az Internél Stankovic (Behaviour)
Belgrádi lapértesülés szerint Dejan Stankovic, az Internazionale szerb légiósa négy évvel, 2014 nyaráig meghosszabbította a szerződését a milánói klubbal.
máj. 25
8:06
Vb 2010: Bielsa nem díjazta a panaszkodást, szűkítette a chilei keretet (She)
24 tagúra szűkítette keretét a chilei válogatott szövetségi kapitánya, Marcelo Bielsa, így az argentin mesternek már csak egy játékostól kell megválnia ahhoz, hogy végleges legyen a keret a június 11-én kezdődő világbajnokságra.
máj. 25
9:00
Beckham nem kell az edzői stábba (Infostart)
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a világbajnokságon sérülése miatt nem szereplő David Beckham nem tagja a technikai stábnak. Fabio Capello az angol sajtónak nyilatkozva határozottan cáfolta az erre vonatkozó feltételezéseket.
máj. 25
9:00
Labdarúgás: a szerdai Magyar Kupa-finálé előtt döntőznek az amatőrök is (She)
Szerdán a labdarúgó Magyar Kupa-döntő előtt kerül sor a Sport M-kupa (korábban Szabad Föld-kupa) fináléjára. Az elődöntőben a Pálhalma Agrospeciál SE az ugyancsak Fejér megyei Szabadegyházát győzte le (2–1), míg a két szabolcsi csapat, a Nyírbátor FC és a Mándoki KSE összecsapásán előbbi nyert (3–2).
máj. 25
9:02
Hamburg: Armin Veh lett a csapat új vezetőedzője - hivatalos (She)
A Hamburg hivatalos honlapján jelentette be, hogy Armin Veh lesz a csapat új vezetőedzője. A 49 éves szakember kétéves szerződést írt alá az északnémet klubbal, hivatalosan ma mutatják be a nyilvánosságnak.
máj. 25
9:04
Vb 2010: Capello elmondta, Beckham nem lesz az edzői stáb tagja a tornán (She)
Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya cáfolta azokat a híreket, melyek szerint a tornáról sérülése miatt lemaradó David Beckham az edző stáb tagjaként venne részt a dél-afrikai tornán.
máj. 25
9:54
Válogatott: szerda délben találkozik a németek ellen készülő keret Telkiben (She)
A Németország elleni barátságos mérkőzésre készülő magyar válogatott tagjai május 26-án, szerdán 12 órakor találkoznak a telki edzőcentrumban. Aznap 15 órakor kezdődik az edzés, amely teljes egészében nyilvános a sajtó számára.
máj. 25
10:12
Bordeaux: Jean Tigana lesz az új vezetőedző - hivatalos (She)
A L’Équipe francia sportnapilap információja szerint immár hivatalos: a nyártól Jean Tigana lesz a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Girondins Bordeaux vezetőedzője.
máj. 25
10:30
Debrecen: két játékos iránt is érdeklődik a ciprusi bajnok Omonia (She)
Ciprusi információk szerint az ország idei labdarúgó-bajnokságát megnyerő Omonia Nicosia szemet vetett két debreceni futballistára, Feczesin Róbertre és Czvitkovics Péterre.
máj. 25
11:24
A Gazprom beszállhat a Milanba (Infostart)
A Gazprom 25-30 százalékos részesedést tervez venni a Milan labdarúgó-csapatában olasz lapértesülés szerint.
máj. 25
11:24
Női kosárlabda: Horti Dóra Sopronból a lengyel bajnokhoz szerződött (She)
Horti Dóra, a bajnokságban és a Magyar Kupában is második MKB-Euroleasing centere a kétszeres Euroliga-döntős Lotos Gdyniához szerződött. Kontraktusa a következő szezon végéig szól.
máj. 25
12:36
Chelsea: Michael Ballack legszívesebben Londonban maradna (She)
Michael Ballack, a Chelsea német válogatott középpályása már többször jelezte, hogy továbbra is maradna a londoni klub alkalmazásában. A játékos 2006 óta futballozik a szigetországi csapatnál.
máj. 25
12:38
Vb 2010: fejenként 300 ezer eurót kapnának a franciák a győzelemért (She)
Fejenként 300 ezer eurót (84 millió forint) is érhet a francia labdarúgó-válogatott tagjainak, ha megnyerik a nyári dél-afrikai világbajnokságot.
máj. 25
13:06
FIFA-koncert a vb előtt - az MTV élőben közvetíti (Behaviour)
Június 10-én, egy nappal a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság rajtja előtt FIFA-koncertet rendeznek Sowetóban.
máj. 25
13:24
Törökországban javítana Schumi (Behaviour)
Michael Schumacher azt reméli, hogy a vasárnapi Forma-1-es Török Nagydíjon jó eredményt ér el és csökkenti a hátrányát az élbollyal szemben.
máj. 25
13:30
Válogatott: Dárdai és Nagy Dániel biztosan nem játszhat, Elek a keretben (She)
Erwin Koeman szövetségi kapitány újabb kényszerű cserét volt kénytelen eszközölni a magyar válogatott keretében, miután kedden biztossá vált, hogy sérülése miatt sem Dárdai Pál, sem Nagy Dániel nem léphet pályára a németek és a hollandok elleni felkészülési mérkőzéseken. A két kieső játékos helyére egy futballista érkezett a csapatba, Elek Ákos, a Videoton védője kapott meghívót az utolsó…
máj. 25
14:00
Száz éve rendezték az első kupadöntőt (Metropol)
Száz éve rendezték a labdarúgó Magyar Kupa első döntőjét, amelyben az MTK 3-1-re legyőzte a BTC együttesét.
máj. 25
14:00
Két vigaszdíj a Bayernnek - Van Gaal a dobogón (Behaviour)
A Bajnokok Ligája-döntő elvesztése után két "vigaszdíjnak" örülhet a Bayern München labdarúgócsapata: Arjen Robbent választották a német bajnokság legjobb játékosának, Louis van Gaalt pedig a legjobb edzőnek.
máj. 25
14:06
Franciaország: mégis kifeszítették a hatalmas Ribéry-portrét (She)
A labdarúgó szülővárosában, a franciaországi Boulogne-sur-Merben kedden kifeszítették Franck Ribéry hatalmas méretű portréját.
máj. 25
14:18
FC Barcelona - Nem sürget minket az idő (Behaviour)
A spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetői még nem tettek vételi ajánlatot az Arsenalnak Cesc Fabregasért.
máj. 25
14:24
Vb 2010: Meghni nem épült fel, Algéria nem számíthat rá a tornán (She)
Murad Meghni nem gyógyult fel térdsérüléséből, így az algériai labdarúgó-válogatott nem számíthat a szolgálataira a június 11-én kezdődő világbajnokságon.
máj. 25
14:26
Lazio: Hitzlsperger elhibázott lépésnek tartja, hogy a rómaiakhoz igazolt (She)
Thomas Hitzlspergernek fél év elteltével szembesülnie kellett azzal, hogy hibás döntést hozott, amikor a télen a Lazióhoz igazolt.
máj. 25
14:42
Vb-história: magyar vereség a világ legjobbjától (Infostart)
Az 1938-as Mondialon láthattuk győzni Olaszországot, a háború előtti évek legjobb csapatát, és láthattuk Leónidast, a brazil támadót, aki kiemelkedő teljesítményt nyújtott a tornán. Mégsem ezekre emlékszünk igazán, hanem a magyar ezüstéremre. Az InfoRádió honlapja sorozatot indít az eddigi labdarúgó-világbajnokságokról.
máj. 25
15:12
Tiger Woods jövő héten játszik (Metropol)
Rendbe jött a nyaksérülése Tiger Woodsnak, a világ első számú golfozójának, így a jövő héten elindul Jack Nicklaus versenyén, a 6 millió dollár összdíjazású Memorial Tournamenten.
máj. 25
15:48
Roland Garros: Czink párosban is búcsúzott (Metropol)
Párosban is kiesett, így kedden befejezte szereplését Czink Melinda a francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 25
15:48
Czink párosban is búcsúzott a Roland Garroson (Behaviour)
Párosban is kiesett, így kedden befejezte szereplését Czink Melinda a francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 25
15:54
Golf: Tiger Woods jobban van, jövő héten játszhat a címvédésért (She)
Rendbe jött a nyaksérülése Tiger Woodsnak, a világ első számú golfozójának, így a jövő héten elindul Jack Nicklaus versenyén, a hatmillió dollár összdíjazású Memorial Tournamenten.
máj. 25
15:56
Lósport: a legvalószínűbb, hogy Pozsonyban áll rajthoz Overdose (She)
Bár még nem tudni, Overdose mikor jelzi minden kétséget kizáróan, hogy készen áll idei első futására, mégis több versenyre is benevezték, hiszen egy kései, úgynevezett utónevezés több tízszeresébe kerülhet a normál díjnak. A PannoniaOverdose.hu ezekről a lehetőségekről beszélgetett Mikóczy Zoltánnal.
máj. 25
16:30
José Mourinho jövője az Inter elnökétől függ (Infostart)
Madrid a királyi klubért lelkesedő fele lázban: várja a boldogító igent. A kérő a Real Madrid, akinek ki kell mondani a választ: José Mourinho. De előtte még engedélyt kell rá kapnia.
máj. 25
16:30
Arab Emírségek: Bölöni László lesz az al-Vahda vezetőedzője (She)
Miután a szóbeli megállapodás megtörtént, a héten sor kerül a szerződés aláírására is: Bölöni László az arab emírségekbeli al-Vahdánál vállalt munkát, ezt az arab klub igazgatóhelyettese, Haled Avadh is megerősítette.
máj. 25
17:00
Overdose június 6-án térhet vissza (Metropol)
Overdose, a veretlen magyar csodaló több mint egyéves kihagyás után valószínűleg június 6-án, Pozsonyban, az 1200 méteres távú Földművelésügyi Miniszter Díján tér vissza a versenypályára.
máj. 25
17:06
Pozsonyban térhet vissza Overdose (Infostart)
A legvalószínűbb, hogy Overdose, a veretlen magyar csodaló több mint egyéves kihagyás után június 6-án, Pozsonyban, az 1200 méteres távú Földművelésügyi Miniszter Díján tér vissza a versenypályára.
máj. 25
17:24
Anglia: Gera Zoltán lesz a londoni magyar filmfesztivál fővédnöke (She)
Gera Zoltán fővédnökségével rendezi meg a Check the Gate című angliai magyar filmünnepet idén a Londoni Magyar Kulturális Központ. A fesztiválon minden eddiginél több film és program várja a brit főváros közönségét június 22. és 28. között.
máj. 25
17:42
Giro d'Italia: Garzelli nyerte a 16. szakaszt, Evans és Gadret előtt (She)
Az Olasz kerékpáros körverseny (Giro d'Italia) keddi 13 kilométeres, egyéni időméréses 16. szakaszát Stefano Garzelli nyerte meg, Cadel Evans és John Gadret előtt. Az összetettben élen álló David Arroyo a 16. helyen zárta az etapot, előnye Richie Porte-tal szemben 2:27 perc, míg Bassóval szemben 2:36.
máj. 25
17:44
Inter: Mourinho ma délelőtt elbúcsúzott csapatától, este Madridba utazik (She)
A Gazzetta dello Sport értesülései szerint José Mourinho ma délelőtt elbúcsúzott az Inter játékosaitól is alkalmazottaitól az Appiano Gentile-i edzőközpontban, és ma este már Madridba utazik, hogy aláírja szerződését a Real Madriddal.
máj. 25
18:36
Videoton: az ezüstérmes játékosokra csak két hét pihenő vár (She)
Nem sok ideje lesz a pihenésre a Soproni Liga 2009–2010-es szezonjában ezüstérmes Videoton játékosainak, ugyanis június 10-én már edzés vár a fehérvári csapatra – olvasható a klub hivatalos honlapján, a vidi.hu-n.
máj. 25
19:12
Roland Garros: Nadalnak nem sok gondot okozott Mina legyőzése (She)
A második helyen kiemelt, négyszeres Roland Garros-győztes spanyol Rafael Nadalnak a párizsi Grand Slam-tornán nem jelentett különösebb kihívást az egyes fordulóból továbbjutnia a francia Gianni Mina ellen.
máj. 25
19:14
Inter: Hogy visszatérek-e a Realhoz? Minden lehetséges - Sneijder (She)
Wesley Sneijder, az Inter holland futballistája elmondta, elképzelhetőnek tartja, hogy visszatér a Real Madridhoz, de nem tartja valószínűnek, hogy a milánói klub elengedik.
máj. 25
20:06
Atlético Madrid: Quique Sánchez Flores hosszabbított - lapértesülés (She)
A spanyol Marca című sportlap internetes kiadása úgy tudja: egy évvel meghosszabbította szerződését az Európa-liga első kiírását megnyerő Atlético Madriddal a sikeredző, Quique Sánchez Flores.
máj. 25
20:08
Bp. Honvéd: Palásthy Norberttel szerződést bontott a klub (She)
A honvedfc.hu tájékoztatása szerint Palásthy Norbert kérésére a Bp. Honvéd labdarúgócsapata szerződést bontott a csatárral. A labdarúgó a több játéklehetőség reményében szeretett volna távozni.
máj. 25
20:24
Sevilla: Luis Fabiano jövőre biztosan elhagyja az andalúzokat (She)
A spanyol Sevilla labdarúgócsapatának brazil kiválósága, Luis Fabiano egy interjúban megerősítette: jövőre, szerződésének lejártát követően biztosan elhagyja a csapatot.
máj. 25
21:18
Felkészülés: Nigéria és Kamerun iksszel készült a vb-re; Sevcsenko-dupla (She)
Ukrajna 4–0-ra megverte Litvániát felkészülési mérkőzésen, amelyen Olekszandr Alijev és Andrij Sevcsenko is duplázott.
máj. 25
21:20
Formula-1: a száguldó cirkusz öt év után tér vissza az Egyesült Államokba (She)
Két év múlva visszatér az Egyesült Államokba a Formula-1-es világbajnokság mezőnye, ugyanis 2012-től Austinban is rendeznek majd futamot.
máj. 25
22:12
Görögország: Németh Krisztián még nem döntötte el, hol folytatja (She)
Görög lapértesülések szerint Németh Krisztián, a Liverpool magyar támadója – aki az AEK Athénnál töltötte az elmúlt idényt kölcsönben – még nem döntötte el, hol folytatja pályafutását.
máj. 25
22:14
Vb 2010: a görögök felkészülési meccsen nem bírtak az észak-koreaiakkal (She)
Felkészülési mérkőzésen a görög labdarúgó-válogatott döntetlent játszott a Koreai NDK-val. Mindkét válogatott a közelgő, dél-afrikai világbajnokságra hangolt.
máj. 25
23:06
Vb 2010: a tornáról lemaradó írek legyőzték a vb-résztvevő Paraguayt (She)
Felkészülési mérkőzésen a vb-résztvevő paraguayi labdarúgó-válogatott egygólos vereséget szenvedett a dél-afrikai tornáról csak emlékezetes módon, a pótselejtezőn a franciák ellen drámai körülmények között elbukó írekkel szemben.

Keresés