2010. április 26. hétfő

ápr. 26
0:27
Portugália: a simán, 4–0-ra győző Braga elnapolta a bajnokavatást (She)
Még nem ünnepelhet a Benfica labdarúgócsapata, ugyanis a lisszaboni „sasok" riválisa, a Braga 4–0-ra győzött a Naval ellen, így elnapolta a bajnokavatást.
ápr. 26
0:45
Brazília: Wesley Santos közelebb lőtte a bajnoki címhez a Santost (She)
A Sao Paulo állami (paulista) labdarúgó-bajnokság döntőjének első mérkőzésén a Santos 3–2-es győzelmet aratott a Santo André ellen.
ápr. 26
0:49
Sznúker-vb: patthelyzet Ronnie O’Sullivan és Mark Williams derbijén (She)
A vasárnapi játéknapot követően is teljesen nyílt a Ronnie O'Sullivan–Mark Williams mérkőzés a sznúker-világbajnokságon, mivel a két klasszis 16 frame után 8:8-ra áll.
ápr. 26
1:03
Anglia: a játékostársak Wayne Rooneyt választották meg az év legjobbjának (She)
Az angol Professzionális Labdarúgók Szövetsége (PFA) 2010-es választásán Wayne Rooney, a Manchester United csatárklasszisa bizonyult a legjobbnak.
ápr. 26
1:21
Tenisz Fed-kupa: Gyementyjeva sikerével közelednek az oroszok a döntőhöz (She)
Az orosz női tenisz Fed-kupa-válogatott 2–1-re vezet az Egyesült Államok ellen a versenysorozat elődöntőjében, miután Jelena Gyementyjeva 7:6, 0:6, 6:3-ra legyőzte Melanie Oudint.
ápr. 26
1:39
NBA: James tripla-duplával vezette sima győzelemre a Cavst (She)
Könnyed győzelmet aratott a Cleveland Cavaliers kosárlabdacsapata Chicagóban, az NBA rájátszásában: a Cavs a tripla-duplát elérő, szenzációsan játszó LeBron James (37 pont, 12 lepattanó, 11 assziszt) és Antawn Jamison (24 pont) vezérletével nyert a Bulls ellen.
ápr. 26
2:33
Kaká góllal tért vissza (Blikk)
ZARAGOZA – Elhallgattatta a kritikusait Kaká (28). A Real Madrid brazil futballistája lágyéksérülése miatt több mint egy hónapig nem lépett pályára, szombaton azonban a Real Zaragoza ellen (2-1) győztes góllal tért vissza.
ápr. 26
5:51
Kessler parázs csatában nyert Froch ellen (Behaviour)
Elképesztő csatával folytatódott a nagyközépsúlyú Szuper Hatos torna. A dániai Herningben csapott össze egymással a WBC világbajnoki öve mellett a verseny pontjaiért a címvédő angol Carl Froch (26-1, 20 KO) és dán Mikkel Kessler (43-2, 32 KO).
ápr. 26
6:09
Feljutott a Kaiserslautern (Behaviour)
Ismét szorossá vált a versenyfutás a német labdarúgó Bundesligában, miután a 32. fordulóban a Schalke mindhárom pontot elhozta Berlinből (0-1), a Bayern viszont csak döntetlent ért el Mönchengladbachban (2-2).
ápr. 26
6:11
Közel a döntőhöz az Eger (Behaviour)
Egy győzelemre van az Eger a férfi vízilabda ob I döntőjétől: a rájátszás első játéknapján, szombaton, hazai medencében 11-6-ra verte az FTC-t, így 7-1-re növelte előnyét.
ápr. 26
7:03
NBA: egy győzelemre a továbbjutástól a Boozer vezette Utah (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában a Carlos Boozer vezette Utah Jazz 117–106-ra megverte a Denver Nuggets csapatát, ezzel 3–1-es előnyre tett szert az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban. A San Antonio Spurs szintén növelte előnyét a Dallas Mavericksszel szemben, míg a Miami Heat szépített a Boston Celtics elleni párharcban.
ápr. 26
7:05
NHL: a Vancouver Canucks Los Angelesben búcsúztatta a Kingst (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában a Vancouver Canucks 4–2-re győzött a Los Angeles Kings vendégeként, ezzel 4–2-re megnyerte az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcot, és bejutott a Nyugati főcsoport elődöntőjébe.
ápr. 26
7:57
Belgium: a PSV és az Anderlecht is elvinné a remeklő Sidibét (She)
Belga sajtóértesülések szerint a nyáron akár több klub közül is választhat a Sint-Truiden csatára, a korábban Debrecenben is megfordult Ibrahima Sidibe.
ápr. 26
8:15
Tenisz: Federer már nem fél annyira salakpályás szezontól (She)
Miután tavaly, pályafutása során először megnyerte a Roland Garrost, Roger Federer, a férfi teniszezők világranglistájának éllovasa a korábbiaknál kevésbé tart az előtte álló salakpályás szezontól.
ápr. 26
8:33
Tenisz, Fed-kupa: az olaszok után az amerikaiak a döntőben (She)
Az amerikai válogatott lesz az ellenfele a döntőben a címvédő olaszoknak a női teniszezők Fed Kupájának Világcsoportjában, miután magyar idő szerint hétfőre virradóra 3-2-re nyert az orosz alakulat ellen.
ápr. 26
9:09
Belgium: a PSV és az Anderlecht is elvinné a korábbi Loki-légióst (She)
Belga sajtóértesülések szerint a nyáron akár több klub közül is választhat a Sint-Truiden csatára, a korábban Debrecenben is megfordult Ibrahima Sidibe.
ápr. 26
9:11
Tenisz: Federer már nem fél annyira a salakpályás szezontól (She)
Miután tavaly, pályafutása során először megnyerte a Roland Garrost, Roger Federer, a férfi teniszezők világranglistájának éllovasa a korábbiaknál kevésbé tart az előtte álló salakpályás szezontól.
ápr. 26
9:13
Hamburg: Labbadia állása veszélyben forog a csúnya vereség után (She)
Német lapértesülések szerint elképzelhető, hogy távoznia kell a Hamburger SV vezetőedzőjének, Bruno Labbadiának.
ápr. 26
9:27
Kézilabda: Mocsaiék csapata kikapott, az Elda Prestigio döntős - eredmények (She)
Mocsai Tamás és Ilyés Ferenc együttese, a TBV Lemgo 30–25-ös vereséget szenvedett a spanyol La Rioja otthonában, így nehéz helyzetből várhatja a férfi EHF-kupa elődöntőjének második mérkőzését.
ápr. 26
9:29
Görögország: Némethé az év gólpassza, Cissé az év játékosa - videó (She)
Vasárnap kiosztották a 2009–2010-es görög labdarúgóidény különdíjait. A Nova szavazásán magyar játékos is elismerésben részesült: Németh Krisztián Atromitosz ellen adott asszisztja lett az év gólpassza.
ápr. 26
9:31
U21-es válogatott: a Brescián is áll, hogy Vass játszik-e a selejtezőkön (She)
Egervári Sándor, az U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője a helyszínen figyelte meg Vass Ádám játékát a Brescia és a Reggina Serie B-s bajnokiján (0–0).
ápr. 26
9:45
Tenisz: nincs változás az élen, Szávay 33., Czink 51. a ranglistán (She)
Mivel az elmúlt héten a női teniszezők Fed-kupájának elődöntőjét rendezték meg, a világranglista élmezőnyében semmilyen változás nem történt, így Szávay Ágnes továbbra is 33., Czink Melinda pedig az 51. helyen áll.
ápr. 26
10:03
Lósport: Overdose a hoppengarteni 1000 méteres futamon rajtol (She)
Mikóczy Zoltán arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy Overdose menedzsmentje úgy döntött, az immáron ötéves telivér egy 1000 méteres futamban kezdje az idei évet, ezért benevezték egy ilyen távra kiírt, május 9-i hoppegarteni versenyre.
ápr. 26
10:05
Tenisz: továbbra is Federer is vezet, minimális mozgás az élmezőnyben (She)
Nincs jelentős változás a férfi teniszezők világranglistájának élmezőnyében. Továbbra is a svájci Roger Federer az első, őt követi a szerb Novak Djokovics, majd a spanyol Rafael Nadal. A svéd Robin Söderling egy helyet előrelépve a hetedik helyen áll.
ápr. 26
10:07
Asztalitenisz: Tóth Krisztináék megvédték német bajnoki címüket (She)
Megvédte bajnoki címét, s immár sorozatban harmadszor lett első a német női asztalitenisz Bundesligában a Tóth Krisztinát is a soraiban tudó FSV Kroppach csapata.
ápr. 26
10:09
Motorsport: Tóth Imre a 16. helyen zárta a Supersport-vb asseni futamát (She)
Tóth Imre a 16. helyen zárt a Supersport-világbajnokság asseni futamán. A Honda CBR 600RR versenygéppel rajthoz álló magyar pilóta csak a futam előtti néhány napban tesztelte a motort, így elégedett az eredményével.
ápr. 26
10:21
Duatlon: a férfiaknál Kéki, a hölgyeknél Csomor nyerte meg a sprinttávú ob-t (She)
A férfiaknál Kéki Tamás, a hölgyeknél Csomor Erika nyerte meg Kaszón a sprinttávú duatlon magyar bajnokságot.
ápr. 26
10:23
Vb 2010: a franciák elnézőek a szexbotrány érintettjeivel (She)
A franciák 67 százaléka szerint Raymond Domenechnek, a világbajnokságra készülő labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának nem kell kitennie a csapatból a szexbotrányba keveredő játékosokat.
ápr. 26
10:25
Videó: gólgazdag mérkőzésen győzött a Getafe a Sevilla ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, rendkívül szórakoztató, hét gólt hozó mérkőzésen győzte le a Getafe csapata a Sevillát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnap esti találkozóján. Íme, találkozó góljai videón!
ápr. 26
10:39
Női kézilabda: nem hosszabbított a szponzor, veszélyben a HNKC (She)
A válság miatt az ASA-Consolis nem hosszabbította meg névadó szponzori szerződését a Hódmezővásárhelyi NKC NB I-es csapatával, és jövőre kisebb összeggel támogatja az együttest – adta hírül a delmagyar.hu.
ápr. 26
10:39
NHL: versenyben maradt a Phoenix, továbbjutott a Vancouver (Behaviour)
A Phoenix nyert Detroitban, így ebben a párharcban az utolsó, hetedik mérkőzés dönt arról, melyik csapat jut be az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Nyugati főcsoportjának elődöntőjébe.
ápr. 26
10:41
MTK: Garami szerint négy-öt góllal nyerhettek volna a Vasas ellen (She)
Garami József, az MTK szakmai igazgatója úgy véli, a Vasas elleni bajnokin (2–3) az első félidőben mutatott játékkal  négy-öt góllal is győzhettek volna, ám a szünet utáni sok hiba miatt kikaptak.
ápr. 26
10:43
Formula-1: a Stefan GP ismét pályázik, és Szerb Nagydíjról álmodik (She)
Zoran Sztefanovics szerb üzletember istállója, a Stefan GP hivatalosan is bejelentette, hogy a 2011-es szezonban szeretne ott lenni a Formula–1-es világbajnokságon, azt követően, hogy a csapat jelentkezését erre az évre elutasította a Nemzetközi Automobil-szövetség.
ápr. 26
10:57
Tenisz: továbbra is Federer vezet, minimális mozgás az élmezőnyben (She)
Nincs jelentős változás a férfi teniszezők világranglistájának élmezőnyében. Továbbra is a svájci Roger Federer az első, őt követi a szerb Novak Djokovics, majd a spanyol Rafael Nadal. A svéd Robin Söderling egy helyet előrelépve a hetedik helyen áll.
ápr. 26
10:57
Rooney az idény legjobbja (Metropol)
Wayne Rooneyt, a Manchester United válogatott támadóját választotta az idény legjobb játékosává az angol Profi Labdarúgók Szövetsége vasárnap.
ápr. 26
10:57
Továbbjutás küszöbén a Cleveland, a Utah és a San Antonio (Behaviour)
A Cleveland Cavaliers, a Utah Jazz és a San Antonio Spurs is győzött vasárnap, így mindhárom csapat egy győzelemre áll a továbbjutástól az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első fordulójában.
ápr. 26
10:59
FTC: Doherty kihagyja az Újpest elleni rangadót, Tóth Bence visszatér (She)
Tommy Doherty biztosan kihagyja az Újpest elleni rangadót. A Ferencváros védekező középpályása Székesfehérváron megkapta ötödik sárga lapját, így nem léphet pályára eltiltás miatt – adta hírül a 100%Fradi.
ápr. 26
10:59
Overdose május 9-én fut először (Metropol)
A magyar ló menedzsmentje hétfőn arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu internetes oldalt, hogy a négylábú 1000 méteres futammal kezdi az évet. Lovasa az a Christophe Soumillon lesz, akivel tavaly emlékezetes győzelmet aratott a Kincsem Parkban.
ápr. 26
11:16
Atlétika: Bolt 8.79 alatt nyerte meg a 4x100 m-es váltót Jamaicának - videó (She)
Usain Bolt a jamaicaiak 4x100-as váltójának befutóembereként a mezőnnyel együtt vette át a botot, majd öt métert vert rá vetélytársaira a philadelphiai váltógálán. Az utolsó 100 métert 8.79 alatt tette meg a táv világcsúcstartója, ami ámulatba ejtő idő, de nagy rekordként természetesen mégsem jegyzik fel.
ápr. 26
11:33
Férfi vízilabda: Szécsi Zoltánnak bevérzett a szeme, de jól van (She)
A szombati ZF-Eger–FTC Fisher Klíma (11–6) elődöntő 23. percében kapott bele Tóth Márton az egri Szécsi Zoltán szemébe, s a vétlen ütés után le is kellett cserélni a háromszoros olimpiai bajnok kapust, akinek bevérzett a bal szeme, ezért a mérkőzés után első útja az egri kórházba vezetett.
ápr. 26
11:35
Kézilabda: a spanyol kapitány szerint Nagy László kiemelkedő egyéniség (She)
A spanyol tévé szakkommentátora volt a mérkőzésen Valero Rivera szövetségi kapitány, a Barcelona egykori trénere, aki szerint a Barca Veszprémben is képes nyerni, mert erősebb a kerete.
ápr. 26
11:37
Hamburg: a vezetők elküldték Labbadiát a nagy verés után - sajtóértesülés (She)
A Hamburger Morgenpost értesülései szerint a Hamburg vezetői a Hoffenheim elleni súlyos, 5–1-es vereségre reagálva menesztették Bruno Labbadiát, a HSV vezetőedzőjét.
ápr. 26
11:39
Válogatott: még kaphatók jegyek a júniusi holland-magyar meccsre (She)
Korlátozott számban még kaphatók jegyek a június 5-i Hollandia–Magyarország felkészülési labdarúgó-mérkőzésre.
ápr. 26
11:41
Blog: szurkolóink már a legjobbak közé tartoznak - Kovács Csaba (She)
A magyar jégkorong-válogatott a divízió 1-es világbajnokságon a második helyen végzett, így nem jutott fel az A-csoportba. A ljubljanai tornát elemzi blogjában Kovács Csaba, a Sapa Fehérvár AV 19 válogatott csatára.
ápr. 26
11:51
Vb 2010: Dungának nem tetszett a Neymar-show, kihívta a rendőrséget (She)
Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihívta a rendőrséget, hogy véget vessen annak a performance-nak, amelyet egy szórakoztató műsorokra specializálódott televíziós csatorna emberei rendeztek a háza előtt azért, hogy Neymar bekerüljön a vb-keretbe.
ápr. 26
11:53
Brazília: háromszoros bajnok edzőt igazolt az aranyra vágyó Fluminense (She)
A Sao Paulo szakvezetőjeként 2006 és 2008 között zsinórban három országos bajnoki címet szerző Muricy Ramalho lett a brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Fluminense vezetőedzője.
ápr. 26
12:09
Overdose május 9-én versenyez először (Infostart)
Május 9-én, a Berlin melletti Hoppegartenben versenyez idén először Overdose, a veretlen ötéves telivér.
ápr. 26
12:09
Rögbi: kikaptak a Bulldogok, nem jutottak be az Energy Cup döntőjébe (She)
Egyértelmű, 29–7-es vereséget szenvedett a Battai Bulldogok csapata a címvédő Temesvár otthonában a Közép- és Kelet-európai rögbikupa (Energy Cup) elődöntőjében, így nem jutott be a fináléba.
ápr. 26
12:27
Videó: arccal blokkolt a Philadelphia hokisa a Devils elleni meccsen (She)
A New Jersey Devils–Philadelphia Flyers NHL-rájátszásbeli találkozón (0–3) a hazaiak védője, Paul Martin lőtt kapura, amikor a lövésbe belevetődni szándékozó Ian Laperriere elcsúszott, és az arcát találta el a nagy sebességgel érkező korong. Nézze meg a sérülést okozó jelenetet videón!
ápr. 26
12:45
Bajnokok Ligája: Timoscsuk beteg, gond lehet a Bayern védekezésével (She)
Anatolij Timoscsuk, a Bayern München labdarúgócsapatának ukrán légiósa bélfertőzéssel küzd, így kihagyni kényszerül a Lyon elleni Bajnokok Ligája-elődöntő keddi visszavágóját.

Keresés