2010. április 15. csütörtök

ápr. 15
0:03
Primera División: a Deportivo sem jelentett akadályt a Barcelonának (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 32. fordulójában a Barcelona hazai pályán nyert 3–0-ra a Deportivo ellen. A katalánok góljait Bojan Krkic, Pedro és Yaya Touré szerezte. A Barca hat ponttal vezet az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó, csütörtökön pályára lépő Real Madriddal szemben.
ápr. 15
0:21
Videó: Pedro félpályás gólja és a Barcelona Depor elleni győzelme (She)
Mint már beszámoltunk róla, a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 32. fordulójában a Barcelona hazai pályán nyert 3–0-ra a Deportivo ellen. Most megmutatjuk a mérkőzés találatait videón, közte Pedro félpályáról lőtt gólját.
ápr. 15
1:51
Férfi vízilabda Euroliga: a négy közé jutottak Madarasék is (She)
A három magyart is soraiban tudó Pro Recco is bejutott a legjobb négy közé a férfi vízilabda Euroligában, miután a visszavágón is nyert a montenegrói Budva ellen. A 12–10-es olasz győzelmet hozó összecsapáson Madaras Norbert kettő, Benedek Tibor egy gólt szerzett. Kásás Tamás nem volt eredményes.
ápr. 15
2:27
Krivokapics kórházban (Blikk)
SZEGED — Ágyban, párnák közt fekszik Krivokapics Milorad (29), a Pick Szeged kézilabdázója. Az átlövőnek mélyvénás trombózisa van a jobb lábában, s ebben az idényben már biztosan nem szerepelhet bajnoki aranyéremért küzdő együttesében és a magyar válogatottban.
ápr. 15
6:48
Akadémikus kérdés: miért csak a Felcsút? (Behaviour)
A magyar sport valamennyi szereplőjét - versenyzőket, egyesületeket, alapítványokat, kiszolgáló intézményeket - figyelembe véve senki és semmi nem képes fölmutatni annyi támogatót, mint a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia. Nehéz volna megmondani, a szakmai team vagy a marketing-osztály végzi eredményesebben munkáját!
ápr. 15
6:50
Haye sem tudja, mit akar? (Behaviour)
Lassan nincs ember a Föld nevű bolygón, aki rájönne, vajon David Haye, a WBA nehézsúlyú világbajnoka most akarja-e a Vlagyimir Klicsko elleni szuperderbit.
ápr. 15
6:52
Mérlegen a mérleg nyelve (Behaviour)
Ha az elnök nélküli MLSZ rendkívüli elnökségi ülést tart, akkor elvileg vélelmezhető, hogy a szervezet kitér a hivatalosan felkért egyetlen jelöltre, az OTP elnök-vezérigazgatójára, Csányi Sándorra.
ápr. 15
6:57
Profi ökölvívás: újabb nyugdíjas csata - Hopkins és Holyfield összecsaphat (She)
A hírek szerint Evander Holyfield nagyon szívesen összemérné erejét a nehézsúlyba vágyó Bernard Hopkinssal.
ápr. 15
7:33
NBA: a Chicago Bulls győzött, és utolsóként bejutott a rájátszásba (She)
A Chicago Bulls nyerte meg a Toronto Raptorsszal folytatott versenyfutást az NBA rájátszásának utolsó kiadó helyéért a Keleti főcsoportban, miután az alapszakasz 164., egyben utolsó játéknapján 98–89-re megverte a Charlotte Bobcats együttesét idegenben.
ápr. 15
7:35
NHL: a Senators idegenben lepte meg a címvédő Penguinst a playoff 1. napján (She)
Az Ottawa Senators bravúros győzelemmel kezdte az NHL 2009–2010-es szezonjának rájátszását: Pittsburghben verte meg 5–4-re a címvédő Penguinst a Keleti főcsoport negyeddöntőjének első találkozóján. A Flyers és az Avalanche is 2–1-es idegenbeli sikerrel kezdett, míg a Coyotes otthon nyert 3–2-re a Red Wings ellen.
ápr. 15
8:45
Brazília: ötössel srófolta feljebb értékét a Real Madrid brazil kiszemeltje (She)
A Brazil Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Santos 8–1-re nyert a Guarani ellen – a párharcot így gyakorlatilag a visszavágótól függetlenül lefutottnak tekinthetjük –, a mérkőzésen ötször talált az ellenfél hálójába Neymar da Silva Santos Júnior, futballnevén Neymar, a spanyol Real Madrid legújabb kiszemeltje.
ápr. 15
9:21
Chelsea: piros csík is lesz a „kékek" új hazai mezén, premier a Wigan ellen (She)
Bemutatták az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) listavezető Chelsea új hazai mezét, amelyen kisebb meglepetéssel szolgált a gyártó-tervező adidas: a mez gallérján ugyanis piros csík található.
ápr. 15
9:23
Libertadores-kupa: a Corinthians idegenbeli sikerrel nyolcaddöntős (She)
A brazil Corinthians 2–0-ra megverte idegenben az uruguayi Racingot a Libertadores-kupa 1. csoportjának ötödik fordulójában, ezzel biztosította helyét a nyolcaddöntőben.
ápr. 15
9:57
Chelsea: piros csík lesz a „kékek” új hazai mezén, premier a Wigan ellen (She)
Bemutatták az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) listavezető Chelsea új hazai mezét, amelyen kisebb meglepetéssel szolgált a gyártó-tervező adidas: a mez gallérján ugyanis piros csík található.
ápr. 15
10:24
Vízbe esett a műrepülő (Behaviour)
Balesetet szenvedett a perth-i viadal csütörtöki edzésén, és kisebb sérülésekkel kórházba szállították Adilson Kindelmannt, a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnoki sorozat brazil versenyzőjét.
ápr. 15
10:51
Belgium: Tőzsérék csapata együttműködési megállapodásra készül a Liverpoollal (She)
Miután az elvi megállapodás már megszületett, hamarosan az együttműködési szerződés aláírására is sor kerülhet az angol Liverpool és a belga Genk labdarúgócsapatai között.
ápr. 15
10:53
Videó: nézze meg Waltner Róbert újabb szemfüles találatát! (She)
A szerda este lejátszott Wiener Neustadt–Mattersburg osztrák bajnokin (2–1) Waltner Róbert újabb gólt szerzett. Nézze meg a magyar csatár szemfüles találatát videón!
ápr. 15
11:09
Vác: három-négy hetet ki kell hagynia Benke Viktornak (She)
Három-négy hetes kihagyásra kényszerül Benke Viktor, a Dunakanyar-Vác 24 esztendős védője.
ápr. 15
11:27
Győr: a játékosok állják a szurkolók zalaegerszegi túráját (She)
Az ellentét enyhítése érdekében a Győri ETO játékosai úgy döntöttek, a hétvégére Zalaegerszegre szervezendő szurkolói busz(oka)t, illetve a belépők árát saját zsebből finanszírozzák.
ápr. 15
12:12
Schumachernek még időre van szüksége (Metropol)
Saját bevallása szerint még mindig tanulóidőszakban van, és időre van szüksége Michael Schumachernek, a három év kihagyás után visszatért hétszeres Forma-1-es világbajnoknak.
ápr. 15
12:21
Vb 2010: most Adam Johnson lehet az angol válogatott Walcottja (She)
Könnyen elképzelhető, hogy a Manchester City futballistája, Adam Johnson lehetőséget kap az angol labdarúgó-válogatottban a nyári dél-afrikai világbajnokságon.
ápr. 15
12:39
Birkózó Eb: Sastin Marianna elődöntőbe jutott Bakiban (She)
Sastin Marianna legyőzte a német Yvonne Englich-Heest a baki birkózó Európa-bajnokságon. A magyar versenyző ezzel a sikerrel bejutott az elődöntőbe.
ápr. 15
12:57
Anglia: pályaszakértőkkel tanácskoznak a Wembley rossz állapota miatt (She)
Pályaszakértőkkel tanácskoznak a Wembley Stadion vezetői, miután az elmúlt hét végén lejátszott FA-kupa-elődöntők során számos bírálat érte a játéktér állapotát.
ápr. 15
13:51
Arsenal: a Tottenham ellen megsérülő Vermaelen három hétig harcképtelen (She)
Az Arsenal három hétig nem számíthat belga válogatott védője, Thomas Vermaelen játékára, aki a Tottenham elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett vádlisérülést.
ápr. 15
13:53
Barcelona: Zlatan Ibrahimovic újra a társaival gyakorolt (She)
A sérüléssel bajlódó Zlatan Ibrahimovic újra a csapattársaival edzett a Barcelona mai gyakorlásán.
ápr. 15
14:27
Francia válogatott: május 20-án jelentik be az új kapitányt, Blanc az esélyes (She)
A L'Équipe értesülései szerint május 20-án jelenti be a Francia Labdarúgó-szövetség, hogy ki lesz a válogatott szövetségi kapitánya a dél-afrikai világbajnokság után.
ápr. 15
14:29
Olaszország: létszámcsökkentés, jövőre 20 csapatos lesz a Serie B (She)
A következő szezonban húsz csapat szerepel majd az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B).
ápr. 15
14:45
Cozma-ügy: vádat emelt az ügyészség a gyanúsítottak ellen (She)
Vádat emelt az ügyészség a Marian Cozma és társai ellen elkövetett emberölés, valamint más bűncselekmények miatt csütörtökön – jelentette be Fejes Péter Veszprém megyei főügyész sajtótájékoztatón Veszprémben.
ápr. 15
14:47
Férfi kosárlabda NB I: távozott a gólkirály Nyíregyházáról (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Marso-Vagép NYKK férfi kosárlabdacsapata és az amerikai Jara Rubin Doyne.
ápr. 15
15:03
A legjobb: Rooney, Drogba, Fabregas és Tévez közül egy (Infostart)
Az angol Profi Labdarúgók Szövetsége (PFA) csütörtökön nyilvánosságra hozta négy jelöltjét az Év játékosa díjra, közülük a legnagyobb esélyes Wayne Rooney, a Manchester United válogatott csatára.
ápr. 15
15:03
Premier League: Rooney, Fabregas, Drogba, Tévez lehet az Év játékosa (She)
Az angol Profi Labdarúgók Szövetsége (PFA) csütörtökön bejelentette, ki az a négy labdarúgó, aki elnyerheti az Év játékosa díjat.
ápr. 15
15:12
Ki lesz a Premier League legjobbja? (Metropol)
Az angol Profi Labdarúgók Szövetsége csütörtökön nyilvánosságra hozta négy jelöltjét az Év játékosa díjra, közülük a legnagyobb esélyes Wayne Rooney, a Manchester United válogatott csatára.
ápr. 15
15:21
Újpest: Tony Stokes kérésére a nyárig szünetelteti szerződését a klub (She)
Az Újpest FC élvonalbeli labdarúgócsapata az érintett a játékos kérésére csütörtöktől a nyári átigazolási szezonig szünetelteti Tony Stokes szerződését. A középpályás családi okok miatt hagyja el szezon közben a lila-fehéreket és tér vissza Angliába, adta hírül az újpestiek hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu.
ápr. 15
15:23
Hamburg: Petric sem Szalaiék, sem Geráék ellen nem léphet pályára (She)
A Hamburg együttese két-három hétig nélkülözni kénytelen horvát válogatott támadója, Mladen Petric játékát.
ápr. 15
15:30
Nadal megint oktatott Monte-Carlóban (Metropol)
A második helyen kiemelt Rafael Nadal mindössze egy játékot veszítve jutott be csütörtökön a 2,5 millió euró összdíjazású monte-carlói férfi salakpályás tenisztorna negyeddöntőjébe.
ápr. 15
15:39
Jégkorong: a szövetség április 17-én utánpótlástornával zárja a honi idényt (She)
Az egész család, azaz a felnőttek, a fiatalabbak és a gyermekek számára is kellemes kikapcsolódást kínál április 17-re, szombatra az Icecenter (www.icecenter.hu). A káposztásmegyeri csarnokban rendezi meg ugyanis a 2009–2010-es évadot lezáró vidám fesztiválját a McDonald’s Magyarország és a Magyar Jégkorongszövetség.
ápr. 15
16:15
Serie A: Rómában mindenki a vasárnapi derbire készül (She)
„Ha mi győzünk, megfürdünk a Fontanonéban!” – hallani az AS Roma szurkolóinak ígéretét három nappal – a számukra – minden idők egyik legfontosabb városi rangadója, az SS Lazio elleni derbi előtt.
ápr. 15
16:17
Spanyolország: őrizetben egy baszk futballista, összefüggésbe hozták az ETA-val (She)
A spanyol rendőrség nyolc másik személlyel együtt egy rajtaütés során őrizetbe vette Iker Sarriegit, a Real Sociedad és az Eibar volt játékosát, akit azzal gyanúsítanak, hogy kapcsolatban áll az ETA-val, a Baszkföld függetlenségéért küzdő szeparatista szervezettel.
ápr. 15
17:09
Videó: a pályára futott és odapiszkított egy kutya egy baseballmeccsen (She)
Egy észak-amerikai baseballmérkőzésen a pályára szaladt egy kutya, aki felborította a szokásos menetrendet. A kisállat ráadásul oda is piszkított a gyepre, a játékosok nem győzték lekergetni onnan. Nézze meg a komikus jelenetsort videón!
ápr. 15
17:27
Férfi röplabda: szilánkos kisujjtörést szenvedett Csoma Krisztián (She)
Az egyik hétközi edzésen szilánkos kisujjtörést szenvedett Csoma Krisztián, a Diamant-Kaposvár férficsapatának játékosa.
ápr. 15
17:45
Sastin Marianna bronzérmes az Eb-n (Infostart)
Sastin Marianna bronzérmet szerzett az 59 kg-os kategóriában a bakui birkózó Európa-bajnokságon.
ápr. 15
18:03
Belgium: Advocaat arculcsapta a belgákat - Stijnen (She)
Stijn Stijnen, a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Bruges kapusa szerint a belga emberek és a belga futball arculcsapása volt Dick Advocaat szövetségi kapitány távozása.
ápr. 15
18:21
Atlétika: nem lehet többé válogatott a doppingoló kínai futó (She)
A versenyzéstől négy évre, a válogatottól pedig örök életére eltiltották a kínai Vang Csinget, aki hazája 2009-es atlétikai bajnokságán megnyerte a női 100 méteres síkfutást, de a verseny után pozitív doppingmintát adott.
ápr. 15
18:23
Tenisz: a Tsongát legyőző Ferrero lesz Nadal következő ellenfele (She)
Juan Carlos Ferrero nagy csatában legyőzte az ötödik kiemelt Jo-Wilfried Tsongát, így ő lesz a Monte-Carlóban zajló tenisztorna negyeddöntőjében Rafael Nadal ellenfele.
ápr. 15
18:30
Birkózó Eb - Sastin Marianna bronzérmes (Metropol)
Sastin Marianna bronzérmet szerzett az 59 kg-os kategóriában a bakui birkózó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.
ápr. 15
18:39
FIFA: Sepp Blatter elnök is gyászolja a pénteken elhunyt Varga Zoltánt (She)
Joseph S. Blatter, a FIFA elnöke megrendülten értesült arról, hogy elhunyt Varga Zoltán. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elsőszámú vezetője a földkerekség egész futballcsaládja nevében fejezte ki gyászát a néhai olimpiai bajnok, Európa-bajnoki bronzérmes családja és a honi labdarúgó társadalom felé abban a levélben, amely csütörtökön érkezett meg a Magyar Labdarúgó Szövetségbe. Erről az MLSZ…
ápr. 15
18:41
Manchester City: Mancini felfüggesztett pénzbüntetést kapott (She)
Roberto Mancini felfüggesztett pénzbüntetést kapott a David Moyesszal történt afférja miatt.
ápr. 15
18:43
Miskolc: Hajtós, Jacsó és Veréb a Sportcsillagok Falán (She)
Hajtós Bertalan olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Jacsó József olimpiai ezüstérmes súlyemelő, valamint Veréb Krisztián olimpiai bronzérmes kajakozó helyezte el tenyérlenyomatát csütörtökön a miskolci városi sportcsarnokban található Sportcsillagok Falán.
ápr. 15
18:48
Csoportos garázdaság miatt indult eljárás (Metropol)
A zalaegerszegi rendőrkapitányság csoportos garázdaság miatt indított csütörtökön eljárást a szerdai ZTE-Újpest labdarúgó Magyar Kupa-elődöntő után történt rendbontás kapcsán.
ápr. 15
19:15
Formula-1: a Prodrive letett arról, hogy a száguldó cirkuszban szerepeljen (She)
A Prodrive letett arról, hogy jövőre a Formula–1-ben szerepeljen, így biztosan nem a brit istálló lesz a száguldó cirkusz mezőnyének 13. csapata. Dave Richards csapata a jövőben az Aston Martin sportautóprogramja mellett a rali-világbajnokságba térne vissza.

Keresés