2010. április 11. vasárnap

ápr. 11
0:06
Soproni Liga: rendőröket dobáltak meg az MTK-Fradi után - négy sérült (She)
Négy rendőr könnyebben megsérült, amikor szurkolók megdobálták őket az MTK–Ferencváros meccset követően – tájékoztatta a BRFK sajtóügyeletese szombat este az MTI-t.
ápr. 11
0:10
Primera División: 2-0-ra nyert a Barcelona a Real Madrid ellen (She)
Kétgólos győzelmet aratott a Barcelona a Real Madrid otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
ápr. 11
0:14
MotoGP: Elías az élről, Talmácsi a 14. helyről indul az első Moto2-es futamon (She)
Talmácsi Gábor a 14. helyről vághat neki a 2010-es gyorsaságimotoros-világbajnokság első futamának, a Katari Nagydíjnak a Moto2 kategóriában. Az időmérő edzésen a leggyorsabb kört a spanyol Toni Elías motorozta (2:01.904).
ápr. 11
0:42
Portugália: a Braga és a Porto is idegenben gyűjtötte be a három pontot (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a tabella második helyén álló Braga, illetve a harmadik pozícióban tanyázó Porto is begyűjtötte a három pontot. Előbbi az Uniao Leiria, utóbbi a Rio Ave vendégeként.
ápr. 11
1:00
Tenisz: az első kiemelt Wawrinka Hanescuval döntőzik Casablancában (She)
Az első helyen kiemelt Stanislas Wawrinka bejutott a 398 250 euró összdíjazású casablancai férfi tenisztorna döntőjébe. A svájci játékos ellenfele a fináléban a román Victor Hanescu lesz.
ápr. 11
1:04
El clásico: Mindenkit meg tudunk verni, ha akarjuk - Messi (She)
Elégedetten nyilatkozott a 2–0-s Barcelona-sikerrel zárult spanyol bajnoki rangadó, a madridi „el clásico” után Lionel Messi, a katalánok első gólját szerző argentin klasszis.
ápr. 11
1:18
Tenisz: Wozniacki és Govorcova játssza a döntőt a Ponte Vedra-i tornán (She)
Az első helyen kiemelt Caroline Wozniacki három szettben legyőzte az orosz Jelena Vesznyinát a Ponte Vedrában zajló női tenisztorna elődöntőjében. A dán hölgy ellenfele a fináléban a fehérorosz Olga Govorcova lesz, aki meglepetésre búcsúztatta a szlovák Dominika Cibulkovát.
ápr. 11
1:22
El clásico: Nagyon fontos, hogy a Barca nyomában maradjunk - Valdano (She)
Jorge Valdano, a Real Madrid általános igazgatója csalódottan nyilatkozott a Barcelona 2–0-s győzelmével véget érő el clásicót követően, de hozzátette, még nem mondott le a spanyol bajnoki cím megszerzéséről.
ápr. 11
1:54
Tenisz: Chela és Querrey vívja a houstoni torna döntőjét (She)
Az argentin Juan Ignacio Chela és a harmadik helyen kiemelt amerikai, Sam Querrey találkozik a Houstonban zajló, 442 500 dollár összdíjazású ATP-torna döntőjében.
ápr. 11
4:18
Újra a legjobbak közé vágyik a hokiválogatottunk (Blikk)
BUDAPEST ‒ Főpróbát tart a magyar jégkorong-válogatott, hét végén két mérkőzéssel készül a nagy megmérettetésre. Már csak hat nap és hokisaink újra megpróbálnak a világ legjobbjai közé kerülni.
ápr. 11
4:22
Csodaszalag a ZTE titka (Blikk)
ZALAEGERSZEG ‒ Káprázatos teljesítményt nyújtott az alapszakasz során a ZTE kosárlabdacsapata. Völgyi Péter (36) edző együttese úgy lett első, hogy a 23. fordulóban kapott ki először.
ápr. 11
4:54
Húszszoros pénzt ér Talma vb-sikere (Blikk)
Az esélyesek között tartják számon Talmácsi Gábort (28) a Moto2-es gyorsasági motoros világbajnokságon. Az idénynyitó ma esti (Digi Sport, 20.15) Katari Nagydíj előtt a fogadóirodák a legjobb öt között veszik számításba a magyar pilótát.
ápr. 11
7:00
Golf: Westwood vezet, Mickelson 127 méterről talált be a lyukba (She)
A vasárnapi utolsó forduló előtt Lee Westwood vezet az egyesült államokbeli Augustában zajló golf majorversenyen, a rendkívül izgalmas végjáték elé néző 74. US Mastersen. Az angol játékos 204 ütéssel áll három nap után, eggyel megelőzve az amerikai Phil Mickelsont – aki az egyik szakaszon 127 méterről talált be a lyukba –, néggyel a dél-koreai Csoj Kvang Dzsut és a világranglistát vezető Tiger…
ápr. 11
7:18
NBA: Nowitzki 39 ponttal vezette győzelemre a Maverickst (She)
Dirk Nowitzki 39 pontot szerezve vezette 126–108-as győzelemre a Dallas Maverickst a Sacramento Kings otthonában az NBA alapszakaszának 160. játéknapján. A már biztosan a Délnyugati csoport első helyén záró dallasiak győzelmükkel, és a Denver Nuggets veresége miatt a második helyen állnak a Nyugati főcsoportban.
ápr. 11
7:36
NHL: a Boston Bruins és a Montreal Canadiens is bejutott a rájátszásba (She)
A Boston Bruins 4–2-re legyőzte a Carolina Hurricanest az NHL alapszakaszának 169. játéknapján, és bejutott a rájátszásba. A Montreal Canadiens 4–3-ra kikapott a Toronto Maple Leafs elleni, hosszabbítással záruló meccsen, de így is biztossá vált, hogy ott lesz a playoffban.
ápr. 11
8:12
Olaszország: az Arsenal és az MU is a Lazio kapusát akarja (She)
Olasz lapértesülések szerint két angol sztáregyesület, az Arsenal és a Manchester United labdarúgócsapata is szeretné megszerezni Fernando Muslerát, az SS Lazio uruguayi kapusát.
ápr. 11
8:14
Argentína: Roberto Pompei lett a gyengén szereplő Boca Juniors edzője (She)
Roberto Pompei lett a clausura utolsó előtti helyén szerénykedő Boca Juniors vezetőedzője, igaz, az argentin labdarúgó-bajnokság furcsa pontszámítási rendszere miatt (a kiesésnél az előző két szezon pontátlagát is számítják) a csapat nem esik ki az élvonalból.
ápr. 11
8:16
Olaszország: Marcello Lippi nem aggódik az al-Kaida fenygetése miatt (She)
Marcello Lippi olasz szövetségi kapitány nem aggódik az al-Kaida fenyegetései miatt. Nemrég a terrorszervezethez kapcsolható egyik weboldalon több csapatot, köztük az angolt, a franciát, az amerikait és az olaszt is támadásokkal riogatták.
ápr. 11
8:30
Cím: Éjszakai száguldással nyit az idei vb (Behaviour)
A tegnapi szabadedzésekkel kezdetett vette a 2010-es gyorsasági motoros-világbajnokság Katarban.
ápr. 11
8:48
Vb 2010: kiugróan jó szereplés esetén is lemond a dél-koreai kapitány (She)
Hu Csung Mu dél-koreai szövetségi kapitány akkor is lemond posztjáról a labdarúgó-világbajnokságot követően, ha csapata kiugróan szerepel.
ápr. 11
8:50
El clásico: jobb volt a Barca, de még megnyerhetjük a ligát – C. Ronaldo (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid Aranylabdás játékosa a tegnap esti, Barcelona ellen elveszített (0–2) rangadó után úgy nyilatkozott, jobb volt a katalán együttes, de a „királyi gárdának" még van esélye a bajnoki címre.
ápr. 11
8:52
Profi ökölvívás: Holyfield kiütötte Bothát a veteránok csatáján (She)
Evander Holyfield a nyolcadik menetben kiütötte Francois Bothát a World Boxing Federation (WBF) nehézsúlyú világbajnoki címéért vívott mérkőzésen Las Vegasban, magyar idő szerint szombat éjjel.
ápr. 11
9:06
Profi ökölvívás: Berto elintézte Quintanát, és megvédte vb-övét (She)
Andre Berto legyőzte Carlos Quintanát, és megvédte váltósúlyú WBC világbajnoki övét magyar idő szerint vasárnap hajnalban.
ápr. 11
9:24
Két PL-csapat is a Lazio kapusára hajt (Metropol)
Olasz lapértesülések szerint két angol sztáregyesület, az Arsenal és a Manchester United labdarúgócsapata is szeretné megszerezni Fernando Muslerát, az SS Lazio argentin kapusát.
ápr. 11
9:42
Vb 2010: az argentin iskolákban a tanulók nézhetik a világbajnokságot (She)
Komoly vitát váltott ki Argentínában, hogy az Oktatási Minisztérium döntése nyomán az iskolákban is nézhetik a tanulók a június 11-én kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot.
ápr. 11
9:42
Rendőröket dobáltak az MTK-Fradi után (Metropol)
Négy rendőr könnyebben megsérült, amikor szurkolók megdobálták őket az MTK-Ferencváros meccset követően.
ápr. 11
9:44
A Barcelona nyerte az El Clásicót (Metropol)
A címvédő FC Barcelona 2-0-ra győzött a Real Madrid otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság legnagyobb rangadóján, a 160. El Clásicón.
ápr. 11
9:46
Talmácsi a 14. helyről rajtol Katarban (Metropol)
Talmácsi Gábor a 14. helyről rajtol a Moto2-ben a gyorsaságimotoros-világbajnokság nyitófutamán, a vasárnapi Katari Nagydíjon.
ápr. 11
10:00
Videoton: már kaphatók a jegyek a Ferencváros elleni mérkőzésre (She)
A várhatóan nagy érdeklődésre számot tartó Videoton–Ferencváros labdarúgó-mérkőzésre már kaphatók jegyek a fehérvári jegypénztárakban – tudatta a vidi.hu.
ápr. 11
10:00
Foci vb a suliban - Nem maradnak le semmiről a nebulók (Behaviour)
Komoly vitát váltott ki Argentínában, hogy az Oktatási Minisztérium döntése nyomán az iskolákban is nézhetik a tanulók a június 11-én kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot.
ápr. 11
10:18
Vívás: elhunyt az olimpiai aranyérmes olasz párbajtőröző (She)
Kilencvennégy éves korában elhunyt Dario Mangiarotti, aki pályafutása során egy olimpiai aranyat és két ezüstöt nyert vívásban.
ápr. 11
10:18
Az Arsenal és a Manchester is a Lazio kapusára hajt (Behaviour)
Olasz lapértesülések szerint két angol sztáregyesület, az Arsenal és a Manchester United labdarúgócsapata is szeretné megszerezni Fernando Muslerát, az SS Lazio argentin kapusát.
ápr. 11
10:36
Labdarúgás: a Soproni Liga, a topligák és az FA-kupa programja (She)
Tekintse meg az angol, az olasz, a spanyol, a német, a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, valamint az angol FA-kupa vasárnapi menetrendjét!
ápr. 11
10:36
A San Antonio nagy napja (Behaviour)
A San Antonio Spurs idegenben meglepően fölényesen, 19 ponttal legyőzte a Denver Nuggetset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati rangadóján.
ápr. 11
10:54
MotoGP: Talmácsi szerint együtt van a mezőny és küzdelmes lesz a verseny (She)
Mint beszámoltunk róla, Talmácsi Gábor a 14. helyről vág neki a Katari Nagydíjnak a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2 kategóriájában. A magyar versenyző küzdelmes futamra számít.
ápr. 11
10:54
Houstoni tenisztorna: amerikai-argentin összecsapás a végén (Behaviour)
A harmadik helyen kiemelt amerikai Sam Querrey, illetve az argentin Juan Ignacio Chela jutott be a 607.200 dollár összdíjazású, houstoni salakpályás férfi tenisztorna vasárnapi döntőjébe.
ápr. 11
10:56
Rájátszásban a Boston és a Montreal (Behaviour)
Egy nappal az alapszakasz vége előtt a Boston Bruins és a Montreal Canadiens is bejutott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásába.
ápr. 11
11:12
Moto2: Talmácsi a 14. helyről rajtol (Infostart)
Talmácsi Gábor a 14. helyről rajtol a Moto2-ben a gyorsaságimotoros-világbajnokság mai nyitófutamán, a Katari Nagydíjon.
ápr. 11
11:30
Triatlon: Szabó Zita 25. lett a világbajnoki sorozat nyitó állomásán (She)
Szabó Zita a 25. helyen végzett a triatlonozók legrangosabb olimpiai távú versenysorozatának Sydneyben rendezett első viadalán, vasárnap.
ápr. 11
11:48
Súlyemelő Eb: Nagy Péter harmadik lett a B-csoportban (She)
A minszki Európa-bajnokság záró napján előbb a +105 kilósok B-csoportjának küzdelmeit rendezték meg. A magyar csapat utolsó versenyzője, a szakításban U23-as Európa-bajnok Nagy Péter is pódiumra lépett, és teljesítménye igazolta, hogy nincs jó formában.
ápr. 11
12:24
Holyfield 47 évesen a WBF világbajnoka lett (Metropol)
Az amerikai ökölvívó a nyolcadik menetben egy szép jobb horoggal földre küldte a 41 éves Bothát, aki ugyan még felállt, de a mérkőzésvezető beszüntette a mérkőzést.
ápr. 11
12:42
Holyfield 47 évesen a WBF világbajnoka lett (Infostart)
A 47 éves Evander Holyfield szombaton legyőzte a dél-afrikai Francois Bothát, s ezzel megszerezte a WBF (Boksz Világalapítvány) nehézsúlyú világbajnoki övét, Las Vegasban.
ápr. 11
12:42
Atlétika: etióp győzelmek remek eredményekkel a Párizs Marathonon (She)
A férfiaknál és a nőknél is etióp siker született a vasárnapi Párizs Marathonon, melyen Tedesse Tola és Atsede Baysa is világszínvonalú eredményt ért el.
ápr. 11
12:44
Liverpool: Benítez nem garantálja, hogy nem kell eladniuk valamelyik sztárjukat (She)
Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere elmondta, nem szeretne egyetlen kulcsfontosságú játékosától sem megválni a nyáron, de nem garantálhatja, hogy a klub mindenkit meg tud tartani.
ápr. 11
13:36
Palik László győzött Derecskén (Infostart)
A Palik László, Darázsi Gábor páros győzött a tereprali országos bajnokság idei második futamán, a Derecske Kupán.
ápr. 11
13:36
Tereprali ob: a Palik László, Darázsi Gábor páros nyert Derecskén (She)
A Palik László, Darázsi Gábor páros győzött a tereprali országos bajnokság idei második futamán, a Derecske Kupán.
ápr. 11
13:54
Torna-vk: Kállai Zoltán az 5. helyen végzett a párizsi viadalon (She)
Kállai Zoltán az előkelő 5. helyen végzett a párizsi torna világkupa-viadal szerenkénti fináléjában 14.125 ponttal, amely a rendkívül erős mezőnyben nagyszerű teljesítmény. A magyar versenyző a 6. helyen került be a döntőbe.
ápr. 11
14:12
MTK: begyakorolt figura eredménye volt Szatmári bombagólja (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, az MTK–Ferencváros mérkőzés két hatalmas találattal és 1–1-es döntetlennel zárult. A hazaiak támadója, Szatmári Lóránd a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy gólja begyakorolt szituáció után született.
ápr. 11
14:30
Premjer-liga: Husztiék egy góllal legyőzték otthon a Lokomotiv Moszkvát (She)
Huszti Szabolcs csapata, a Zenit Vlagyimir Bisztrov góljával 1–0-ra legyőzte a Lokomotiv Moszkvát hazai pályán az orosz bajnokság ötödik fordulójában.
ápr. 11
14:32
Női válogatott: hétfőtől Telkiben készül a csapat a vb-selejtezőre (She)
Az április 21-i, Ukrajna elleni idegenbeli világbajnoki selejtezőre készülő női válogatottunk tagjai hétfőtől kétnapos összetartáson vesznek részt az MLSZ telki edzőközpontjában. Vágó Attila sérülés, vagy egyéb elfoglaltságok miatt ezúttal nem számíthat Tálosi Szabinára, Gál Tímeára, Méry Ritára, Jakab Zsanettre és Gáspár Cecíliára, a bő keret többi tagja azonban ott lesz az edzőtáborozáson,…

Keresés