2010. április 11. vasárnap

ápr. 11
7:18
A világ legdrágább valóságshow-ja készül! (NLC)
Igazi szupersztárokkal készülnek Amerikában.
ápr. 11
9:24
Brad Pitt újra nemet mondott! (NLC)
A színész nem hajlandó cukros löttyöt inni – még pénzért sem!
ápr. 11
10:36
Grazi élményhétvége: kulturális és kulináris tippek (NLC)
Futurisztikus építészeti alkotások a középkori házak mellett, szűk utcácskák és tágas terek, exkluzív butikok és színes piacok, kulturális és kulináris élmények minden sarkon – ezt kínálja Graz.
ápr. 11
12:42
Súlyos következményei lehetnek, ha folyton csak ülsz (NLC)
Beülünk. Egy kávéra. Egy moziba. Eközben pedig, ha valaki megkérdezi, hogy vagyunk, szinte biztos, hogy azt válaszoljuk, kösz, jól, csak... És a csak után következnek a megszokott, apróságnak tűnő panaszok: jól, csak tudod, a fejem, a hátam, a vérnyomásom, az emésztésem, a visszereim, a narancsbőröm... Látszólag nincs összefüggés. De vajon tényleg nincs?
ápr. 11
13:36
Tényleg biztonságos a babahordozás? (NLC)
Az elmúlt hetekben három kisbaba tragikus halálának híre járta be a nemzetközi és hazai sajtót. A tragédiákat egy bizonyos táskaszerű hordozóeszköz használatának tulajdonítják. A tragikus balesetek kapcsán cikkekben és híradásokban figyelmeztettek a babahordozás lehetséges veszélyeire, és többen megkérdőjelezték a babahordozás biztonságosságát.
ápr. 11
14:30
Lakás kiadó! Tökéletes albérlőt keresek! (NLC)
Férjhez mész, a kedvesedhez vagy évekre külföldre költözöl, ne adj isten, nem győzöd fizetni a banki kölcsönt. Sok oka lehet annak, hogy kiadod féltett tulajdonodat, és bizony nem mindegy, hogy kinek.

Keresés