2010. április 17. szombat

ápr. 17
7:48
Popper Péter: Ez mind én voltam egykor? (NLC)
A hazai pszichológiai és ezoterikus élet meghatározó alakja, a nagy kételkedő, a reinkarnációval kapcsolatban is tele volt kétségekkel, és több mindent lehetségesnek tartott. Sajnos ezt az írását már csak halála után tudtuk közzé tenni.
ápr. 17
8:06
Vilmos herceg kitűzte a lagzi dátumát? (NLC)
Hatalmas összeggel próbált fogadni valaki Vilmos herceg esküvőjének időpontjára – ám a fogadóiroda visszautasította az ajánlatot, attól tartva, hogy az illető bennfentes információ birtokában lehet.
ápr. 17
8:24
Egy nap, amely a cirkuszról szól (NLC)
Vasárnap harmadik alkalommal ünnepli a cirkuszművészet az európai cirkusznapot: ez alkalomból a fővárosban sem marad el az ünneplés.
ápr. 17
9:18
Szabó Eszter műsort kapott! (NLC)
Párjával áll kamerák elé a népszerű énekesnő.
ápr. 17
10:12
A Mónika show végét előre megjósolták! (NLC)
Nagyon kíváncsi voltam Erdélyi Mónika horoszkópjára: nemcsak az érdekelt, milyen emberről árulkodik ó, hanem egy jó néhány évvel ezelőtt történt eseményt szerettem volna neki elmesélni, amikor a sors közel hozott bennünket egymáshoz úgy, hogy nem tudtunk róla.
ápr. 17
10:14
A sztárok kockásan szeretik (NLC)
A szezon egyik legkedveltebb mintája a kockás. De vigyázat, ahogy az egyik tojás is csak a közmondásban olyan, mint a másik, kockás és kockás között is van különbség.
ápr. 17
11:24
Egy fogkefe és két tubus fogkrém évente - csoda, ha rossz a magyarok foga? (NLC)
Szerencsés az a felnőtt, akinek még sosem fájt a foga, de a magyarok között alig akad ilyen. Egy megdöbbentő statisztika szerint évente átlagosan egy fogkefét és két tubus fogkrémet használunk el. Nem csoda, ha előbb-utóbb elromlik a fog! A fájdalom lehetséges okairól dr. Benkő Krisztina fogszakorvos beszélt.
ápr. 17
15:36
Komposztálásra fel! (NLC)
Belegondoltál, mennyi hulladékot termelsz nap mint nap? Jó hír, hogy ennek egy része szerves anyag, tehát komposztálható. Próbáld ki te is – nemcsak a növényeid lesznek hálásak, de a környezetedet is tehermentesítheted.
ápr. 17
16:30
Magyar résztvevő a világ legnagyobb fesztiválján (NLC)
Leveles Zoltán 2 hónapot töltött a legnagyobb indiai zarándoklaton, amire csak 12 évente kerül sor.
ápr. 17
18:54
Segíts sárral a fecskéknek! (NLC)
Szeretsz madárcsicsergésre ébredni? Nosza, segíts fészket építeni a fecskéknek!

Keresés