2010. március 29. hétfő

márc. 29
7:36
Bódi Sylvi bevállalósabb Zimány Lindánál (NLC)
A modell botránygyanús feliratokat tervezett a neve alatt futó új kollekció pólóira.
márc. 29
8:30
Segítség! A férjem nem tud, de nem is akar kielégíteni (NLC)
A házasságunk elején intenzív és kielégítő volt a szexuális életünk, bár nekem mindössze háromszor volt eddig orgazmusom, de úgy gondoltuk, összecsiszolódunk majd.
márc. 29
9:06
Első gyermekét várja a világsztár (NLC)
Szóvivője eddig nem cáfolta a hírt, hogy Beyoncé az első gyermekével terhes.
márc. 29
9:42
20 trendi farmer tavaszra - A kedvenc darabok (NLC)
A farmerdivat valósággal kényezteti a nőket. A legtrendibb fazon a bő szárú, mélyebb ülepű boyfriendfazon, amely magas sarkú cipővel viselve legalább olyan szexi, mint amennyire kényelmes.
márc. 29
10:00
Ha unod már a sárgáját is! - 10 egyszerű ötlet tojásra (NLC)
Főtt tojás főtt tojással, sőt egy kis főtt tojást is. A húsvétok rémálma a festett csecsebecséből alakot váltó hímes tojás. Mit kezdjünk a tömegével begyűjtött húsvéti darabokkal?
márc. 29
10:36
Etikus élelmiszert vásárolnának a fogyasztók (NLC)
A Context Marketing piackutató cég felmérése szerint az amerikai fogyasztók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a vásárláskor arra, hogy az élelmiszerek etikus körülmények között készültek-e, azaz a termékekkel szemben a minőségen túl immár morális követelményeket is támasztanak.
márc. 29
11:12
Rákóczi Ferenc: A mi szerelmünk mindent elsöprő (NLC)
Rákóczi Ferenc hangja már évek óta ismerős a hallgatók számára, ám egyre gyakrabban láthatjuk az arcát is a képernyőn. A Class FM műsorvezetője második gyermeke születésére készül, de azt is bevallja: tetszik neki, hogy rajonganak érte a csajok.
márc. 29
12:06
Ellenállásba ütköznek a kutatónők? (NLC)
A Bayer Corporation felmérése szerint az amerikai, illetve a valamilyen kisebbségből származó női kémikusok 40 százaléka állítja azt, hogy természettudományos pályájuk során ellenállásba ütköztek.
márc. 29
13:36
Rejtő sosem volt légiós? (NLC)
Rejtő Jenő, vagyis P. Howard az egyetlen magyar író, akinek olvasottsága vetekszik Jókaiéval, ám évtizedekig nem oktatták magyar egyetemeken. A ponyva klasszikusának legendákkal átszőtt életútja „kész regény” – méghozzá a jobbik, a péhovardi fajtából.
márc. 29
14:12
Villámgyorsan kész: Snidlinges túrókrémmel töltött pogácsa (NLC)
Olyan mutatós töltött pogácsákat ajánlunk, aminek elkészítésébe kevésbé gyakorlott háziasszonyok is bátran belevághatnak.
márc. 29
14:48
BAM! Pasizz két keréken! (NLC)
2010. március 29-én indul a bringa! Az új BAM! – Biciklivel a munkába – kampány jegyében több ezren pattantak ma nyeregbe, hogy ne kelljen egészen a hétvégéig várniuk arra, hogy megmozduljanak – köztük munkatársunk.
márc. 29
15:06
Celine Dion munkába fojtja bánatát (NLC)
Egyelőre felhagy a próbálkozással az énekesnő.
márc. 29
16:00
Szépségmustra a köbön – A Királynő castingján jártunk (NLC)
Szoláriumbarnaság, hosszú haj, magas sarkú cipő. Ezek A Királynő válogatásán megjelent lányok ismérvei. De mi vesz rá egy – a saját ismerősei által – szépnek mondott lányt arra, hogy jelentkezzen? Elhivatottság? A világbéke? Vagy a 15 percnél is több hírnév?
márc. 29
17:30
Étkezz színesen - étkezz egészségesen! (NLC)
Minél színesebb az étrended, annál nagyobb az esélye, hogy minden fontos vitamin bejut a szervezetedbe. Válogass a mi palettánkról!
márc. 29
18:42
Lógnak a suliból a csajok a vámpír miatt! (NLC)
A következő két hétben még elcsíphető Budapesten Robert Pattinson.

Keresés