2010. március 2. kedd

márc. 2
8:33
Parfümök és illatok, amelyektől beindulnak a pasik (NLC)
Megkérdeztünk néhány férfit, hogy milyen illatokat szeretnek rajtunk, és melyek azok, amiket nem. Az eredményen magunk is meglepődtünk.
márc. 2
9:27
Mit csináljunk márciusban? A hónap 5 legnagyobb durranása (NLC)
Minden eddiginél ütősebb programok csábítanak kiruccanásra márciusban, lesz miből válogatni! Összegyűjtöttük nektek a hónap legjeit, hogy megkönnyítsük a döntést.
márc. 2
10:21
Oscar 10 legmerészebb döntése (NLC)
Oscarra többnyire a visszafogottság, az elegancia és a régi szabályok tisztelete jellemző, ám néha még a konzervatív filmakadémia is produkál meredek dolgokat. Nézzük a 10 legmerészebb húzást!
márc. 2
10:39
Itthon több mint egymillióan látták az Avatart (NLC)
Február végén megvásárolták az egymilliomodik hazai mozijegyet James Cameron minden rekordot megdöntő filmjére.
márc. 2
12:45
Mit üzen a tarot a Halak havára? (NLC)
A következő hónap elsősorban az Ikrek, a Bak és a Nyilas havában született emberek számára lehet pozitív. A rossz dolgok sem véletlenül történnek velünk, de ritkán gondolunk arra, hogy tanulunk ezekből a helyzetekből.
márc. 2
13:21
Leteszteltük, milyen illatokra gerjednek a pasik! (NLC)
Megkérdeztünk néhány férfit, hogy milyen illatokat szeretnek rajtunk, és melyek azok, amiket nem. Az eredményen magunk is meglepődtünk.
márc. 2
13:23
Böjtölj velünk! Négysajtos pizza (NLC)
Akár pizza is kerülhet a böjtös fogások közé, ha lemarad róla a sonka és szalámi...
márc. 2
14:33
Hazudnak, vagy tényleg látják a jövőt? (NLC)
Mint minden nagy civilizációs korszakváltás hajnalán, ma is virágzik a jövendőmondás. Egyre többen állítják magukról, képesek jelekből kiolvasni bárkinek a sorsát, a boldogságát, mert ők tisztánlátók. De vajon tényleg tisztán látják-e mindazt, amit mondanak? Valóban rendelkeznek-e ezzel a képességgel, ami kevesek kiváltsága?
márc. 2
14:35
Katie Holmes második terhességére készül (NLC)
Vajon hamarosan valóra válik Tom Cruise kívánsága, hogy végre újabb gyermeke szülessen?
márc. 2
16:21
L.L. Junior lecsapott Kiszel Tündére (NLC)
A zenész az egyik reggeli tévéműsorban Kiszel Tündét választotta ki párjának.
márc. 2
17:15
Csipketerítő vagy fémszínek? Újra Lakástrend & Design kiállítás (NLC)
Kíváncsi vagy, milyen trendek uralkodnak 2010-ben a lakberendezésben? Akkor látogass el az egyik legjelentősebb hazai lakberendezési és formatervezési seregszemlére, ahol exkluzív enteriőrinstallációk jelenítik meg napjaink trendjeit.
márc. 2
18:27
Nem bíznak a rendőrségben az emirátusok lakói (NLC)
Bár többnyire biztonságban érzik magukat, és kevés tapasztalatuk van a bűnözéssel kapcsolatban, mégis sokan haboznának rendőrt hívni, ha bűncselekmény áldozataivá válnának - derül ki egy, az Egyesült Arab Emirátusok lakói körében készített felmérésből.
márc. 2
19:21
Lampionünnep Kínában - hatalmas buli volt (NLC)
Kínában vasárnap - az idén még utoljára - kitombolhatták magukat a tűzijáték szerelmesei, a sorozatlövéseket és a visszhangzó dübörgést élvezettel hallgató, a szikrázó fényeket az utak mentén és az égbolton, a szabad téren és a lakóépületek között mindig elbűvölten bámuló, azokat soha megunni nem tudó kínaiak.
márc. 2
20:33
Atombunker eladó! (NLC)
Egy a hidegháború idejéből származó nukleáris bunkert tett fel a gazdája az eBay aukciós oldalra - a licitek már a 19 000 fontot (kb. 5 600 000 Ft) is elérték, és még nincs vége!

Keresés