2010. március 2. kedd

márc. 2
7:57
Brazilos lemezt készített a Gogol Bordello (est.hu)
Elkészült és áprilisban meg is jelenik a gypsy-punk hazánkban is ünnepelt zenekarának, a Gogol Bordellónak új lemeze. Eugene Hutz Brazíliában gyűjtött inspirációt az albumoz.
márc. 2
8:33
Parfümök és illatok, amelyektől beindulnak a pasik (NLCafé)
Megkérdeztünk néhány férfit, hogy milyen illatokat szeretnek rajtunk, és melyek azok, amiket nem. Az eredményen magunk is meglepődtünk.
márc. 2
8:51
Avatar: több mint 1 millió néző Magyarországon (est.hu)
Elérte az 1 milliót az Avatar hazai nézőszáma. James Cameron minden rekordot megdöntő filmje még mindig nem áll meg, és újabb mérföldkövet lépett át hazánkban: február 27-én, szombaton megvásárolták rá az egymilliomodik mozijegyet.
márc. 2
8:53
New Faces az Odeonban (est.hu)
Külföldön már hagyománnyal bírnak az olyan rendezvények, ahol feltörekvő film-, reklámfilm-, illetve videoklip-rendezők mutatják be munkáikat az érdeklődő szakmai közönségnek. Hazánkban először a budapesti Odeon-Lloydban lesz ilyen.
márc. 2
9:27
Mit csináljunk márciusban? A hónap 5 legnagyobb durranása (NLCafé)
Minden eddiginél ütősebb programok csábítanak kiruccanásra márciusban, lesz miből válogatni! Összegyűjtöttük nektek a hónap legjeit, hogy megkönnyítsük a döntést.
márc. 2
10:21
Rendhagyó kiállítás (est.hu)
El tudná képzelni életét melltartó, nylon harisnya vagy automata mosógép nélkül? Ma már nehéz elhinnünk, hogy ezek a tárgyak forradalmi változást hoztak a nők életébe, és hozzájárultak a XXI. századi modern nő megszületéséhez.
márc. 2
10:21
Oscar 10 legmerészebb döntése (NLCafé)
Oscarra többnyire a visszafogottság, az elegancia és a régi szabályok tisztelete jellemző, ám néha még a konzervatív filmakadémia is produkál meredek dolgokat. Nézzük a 10 legmerészebb húzást!
márc. 2
10:23
Cowabunga Go-Go!, The Twist és Beat Dis az A38-on (est.hu)
Három banda szórakoztat. Egyfelől lesz twist és shout!, másfelől közép-európai triphop, aztán szörf rock, hullámok és negédes vokálok nélkül, és persze ott leszel Te is. Ezt tényleg ne szalaszd el.
márc. 2
10:39
Itthon több mint egymillióan látták az Avatart (NLCafé)
Február végén megvásárolták az egymilliomodik hazai mozijegyet James Cameron minden rekordot megdöntő filmjére.
márc. 2
10:57
A Viasat3 "A cég hangját" keresi (est.hu)
A cég hangja címmel zenés show-műsort indít tavasszal a Viasat3, melyben különböző cégek munkahelyi csapatai mérik össze énektudásukat. Sipos Péter műsorvezető, az Irigy Hónaljmirigy egyik alapító tagja már javában castingol.
márc. 2
11:15
Trendmánia - Új műsor az RTL Klubon (est.hu)
Az RTL Klub vasárnap délelőttönként új műsort indít Trendmánia címmel. A műsorvezető, Dombovári Vanda szépség és egészség témában kalauzolja a nézőket, természetesen bemutatva a legújabb trendeket. Első adás március 7-én!
márc. 2
12:45
Mit üzen a tarot a Halak havára? (NLCafé)
A következő hónap elsősorban az Ikrek, a Bak és a Nyilas havában született emberek számára lehet pozitív. A rossz dolgok sem véletlenül történnek velünk, de ritkán gondolunk arra, hogy tanulunk ezekből a helyzetekből.
márc. 2
13:03
A Gáspár család visszatér! (est.hu)
Több mint egy éve leshettünk be utoljára Győzike, Bea, Evelin és Virág, azaz a Gáspár család hétköznapjaiba. Amióta a showman úgy döntött, hogy feleségével és lányaival együtt visszavonul nyilvánosságtól, sok minden történt...
márc. 2
13:21
Paltrow Dietrich, Damon Kennedy lesz (est.hu)
Gwyneth Paltrow hamarosan Marlene Dietrich, Matt Damon pedig Robert F. Kennedy bőrébe bújik. A színésznő állítólag már alá is írta a hollywoodi aranykor egyik legnagyobb sztárjának életéről szóló BBC-dráma főszerepére szóló szerződést.
márc. 2
13:21
Leteszteltük, milyen illatokra gerjednek a pasik! (NLCafé)
Megkérdeztünk néhány férfit, hogy milyen illatokat szeretnek rajtunk, és melyek azok, amiket nem. Az eredményen magunk is meglepődtünk.
márc. 2
13:23
Böjtölj velünk! Négysajtos pizza (NLCafé)
Akár pizza is kerülhet a böjtös fogások közé, ha lemarad róla a sonka és szalámi...
márc. 2
13:57
Keleten a helyzet: közép- és kelet-európai videoművészet 1989-2009 (est.hu)
Még ezen a héten, március 7-ig látogatható a budapesti Ludwig Múzeumban a Keleten a helyzet című videoművészeti kiállítás, amely 1989 és 2009 közötti közép- és kelet-európai videoalkotásokból válogat a Transitland c. antológia alapján.
márc. 2
13:59
Visszatért az első helyre a Barátok közt (est.hu)
A keddi Barátok közt, a botrányos esküvő elcsábította a tévénézőket, ennek köszönhetően ez lett a hét legnézettebb műsora mind a teljes lakosság, mind a kereskedelmi korcsoport körében. A teljes lakosság körében 2 169 950 nézőt...
márc. 2
14:01
Lakáskultúra élőben (est.hu)
Az első tavaszi hónap jó eséllyel indítja be a fantáziát, és piszkálja fel az emberben a megújulás igényét, akár ruhatárról, akár lakáskultúráról van szó. Mert nem csak nekünk, de a közvetlen környezetünknek is jót tesz a lengébb viselet.
márc. 2
14:03
It's Rite! Break Battle (est.hu)
Ötödik alkalommal özönlik el a Petőfi Csarnokot a gravitáció és az anatómia szabályaira fittyet hányó táncos ifjak, akik a hazai legszínvonalasabb breakversenyen, az It's Rite! Break Battle viadalon készülnek ismét borzolni az idegeket.
márc. 2
14:33
Hazudnak, vagy tényleg látják a jövőt? (NLCafé)
Mint minden nagy civilizációs korszakváltás hajnalán, ma is virágzik a jövendőmondás. Egyre többen állítják magukról, képesek jelekből kiolvasni bárkinek a sorsát, a boldogságát, mert ők tisztánlátók. De vajon tényleg tisztán látják-e mindazt, amit mondanak? Valóban rendelkeznek-e ezzel a képességgel, ami kevesek kiváltsága?
márc. 2
14:35
Katie Holmes második terhességére készül (NLCafé)
Vajon hamarosan valóra válik Tom Cruise kívánsága, hogy végre újabb gyermeke szülessen?
márc. 2
15:45
Djabe és Steve Hackett a Művészetek Palotájában (est.hu)
15 éves születésnapját ünnepelve kel útra a Djabe, hogy a Genesis egykori gitárosával, Steve Hackett-tel kiegészülve turnézzanak több magyarországi nagyvárosban. A négy állomásos koncertkörút a budapesti fellépéssel ér véget.
márc. 2
15:47
Method Man a Petőfi Csarnokban (est.hu)
A Wu-Tang Clan tagjai közül elsőként bontotta ki sikeres szólókarrjét Clifford Smith, aki a színpadon és a stúdióban is Method Man néven működik, többek között mint a hiphop egyik meghatározó és kikerülhetetlen figurája.
márc. 2
15:49
Recoil a Dieselben (est.hu)
A Depeche Mode-dal indult Alan Wilder 1995-ös kiválása után nem sokkal, megújult energiákkal adagolt adrenalint saját, 1985-ben léterhozott projektjébe a Recoilba, ami a Mode-hoz képest a kevésbé populáris, kísérletezős elektronika mellett kötelezte el magát.
márc. 2
16:03
Anna and The Barbies a Vörös Yuk-ban (est.hu)
Pásztor Anna Angliából ruccant át a Nagy Almába, hogy aztán táncos karrierépítgetés után immár itthon tolja skatulyamentes csajpop varietéjét. Szőkék a rossz napok ellen, avagy a tangó nem egy tánc.
márc. 2
16:21
John Cale: a Velvet Undergroundnak csak múltja van, jövője nincs (est.hu)
Nemrégiben felvetődött a legendás Velvet Underground újbóli összeállásának lehetősége, ám John Cale, a zenekar alapító tagja már nem óhajt együtt dolgozni Lou Reeddel, és nem lát esélyt arra, hogy ez megváltozzon.
márc. 2
16:21
L.L. Junior lecsapott Kiszel Tündére (NLCafé)
A zenész az egyik reggeli tévéműsorban Kiszel Tündét választotta ki párjának.
márc. 2
16:23
Jane's Addiction: kiszállt az egyik alapító tag (est.hu)
Eric Avery, a zenekar egyik alapító tagja megelégelte a zenekarosdit, és a hét elején bejelentette, kiszáll. Állítólag a Guns N' Roses egykori basszistája, Duff McKagan helyettesíti majd a már készülő albumon.
márc. 2
17:15
Csipketerítő vagy fémszínek? Újra Lakástrend & Design kiállítás (NLCafé)
Kíváncsi vagy, milyen trendek uralkodnak 2010-ben a lakberendezésben? Akkor látogass el az egyik legjelentősebb hazai lakberendezési és formatervezési seregszemlére, ahol exkluzív enteriőrinstallációk jelenítik meg napjaink trendjeit.
márc. 2
18:09
DigiTrendek és videók a Millenárison (est.hu)
DigiTrendek címmel indul programsorozat a Millenárison, ahol egyúttal Szacsvay Pál videóiból válogatott retrospektívet is megtekinthetnek az érdeklődők. A DigiTrendekben pedig lesz VJ-verseny, performansz és digitális matiné is.
márc. 2
18:27
Nem bíznak a rendőrségben az emirátusok lakói (NLCafé)
Bár többnyire biztonságban érzik magukat, és kevés tapasztalatuk van a bűnözéssel kapcsolatban, mégis sokan haboznának rendőrt hívni, ha bűncselekmény áldozataivá válnának - derül ki egy, az Egyesült Arab Emirátusok lakói körében készített felmérésből.
márc. 2
18:45
Utazás a túlsó világba: Halmy György sorozata (est.hu)
A budai Tabánban szerdánként este 6 órai kezdettel március 3-tól május végéig tart Halmy György rendező sorozata, melynek során a magyar művészet és szellemtörténet évezredeibe nyerhetünk bepillantást Schmidt Éva és Lükő Gábor nyomán.
márc. 2
19:21
Lampionünnep Kínában - hatalmas buli volt (NLCafé)
Kínában vasárnap - az idén még utoljára - kitombolhatták magukat a tűzijáték szerelmesei, a sorozatlövéseket és a visszhangzó dübörgést élvezettel hallgató, a szikrázó fényeket az utak mentén és az égbolton, a szabad téren és a lakóépületek között mindig elbűvölten bámuló, azokat soha megunni nem tudó kínaiak.
márc. 2
20:33
Atombunker eladó! (NLCafé)
Egy a hidegháború idejéből származó nukleáris bunkert tett fel a gazdája az eBay aukciós oldalra - a licitek már a 19 000 fontot (kb. 5 600 000 Ft) is elérték, és még nincs vége!
márc. 2
21:27
Mielőtt felkel a Nap (est.hu)
A realista romantika nagyon is létező műfaj. Legjellemzőbb tulajdonsága: anélkül is képes szórakoztatni, hogy a néző mindeközben marcipán Disney-őzek és rózsaszín kakasnyalókák orgiáját vizionálná maga előtt cukormázas vattát hányva.
márc. 2
22:21
Lagzi-randi (est.hu)
Mielőtt még bárki különösebb illúziókat táplálna a film iránt: azzal a művel van dolgunk, melyet egy szebb világban csupán a Barátok közt tizenéves női szereplői nézetnének meg partnerükkel, ha éppen nagyon ki akarnának cseszni az illetővel.

Keresés