2010. március 28. vasárnap

márc. 28
9:06
3+1 DVD-tipp csajoknak tavaszi estékre (NLC)
Tavasz, hormonok, szerelem. Mindez nemcsak az életben, hanem a házimozidban is fontos szerepet játszhat. Olyan friss DVD-megjelenéseket ajánlunk neked, amelyek garantálják a tavaszi hangulatot.
márc. 28
9:42
Locsolóknak: Borzas káposztás pogácsa (NLC)
Kicsit időigényesebb ennek a pogácsának az elkészítése, de garantáltan nem a megszokott íz vár a vendégekre.
márc. 28
10:18
Kismamagond: bevegyem? (NLC)
Bevegyem azt a sok fenyegető figyelmeztetést, amit a gyógyszerek tájékoztatóján olvasok? Hiszen akkor terhesen szinte semmilyen orvosságot nem szedhetnék. Vagy bevegyem a gyógyszert a leírás ellenére? Félek, így nem leszünk biztonságban…
márc. 28
11:30
Melyik Alice Csodaországban karakter vagy? (NLC)
Kíváncsi vagy, te melyik Alice Csodaországban karakter lennél? Mindig elkésel? Szereted a teadélutánokat? Vagy épp örök álmodozó vagy? Válaszolj a kérdésekre, és nézd meg, melyik szereplő lennél!
márc. 28
15:24
Pici, puha, imádnivaló, és ez csak a kezdet! (NLC)
Ne légy nyúlszívű! Szembesülj nem épp nyúlfarknyi összeállításunkkal, amelyben nyúlhírességek példáival illusztráljuk, miért is gyávák, fürgék, aranyosak vagy éppen vérszomjasak ezek az elsőre ártalmatlannak tűnő, apró jószágok.
márc. 28
18:24
Hazatért kedveséhez a szerelmes gólya (NLC)
Gólyáéknál, úgy látszik, működik a távszerelem - a Rodan nevű horvát madár minden évben hazatér Afrikából kedveséhez, aki maradandó sérülése miatt nem repülhet vele.

Keresés