2010. március 9. kedd

márc. 9
7:33
Téged vajon lehet szeretni? (NLC)
A férfiak nem szeretnek minket jól, vagy mi nem hagyjuk magunkat szeretni? Áldás vagy átok, ha egy nő független és magabiztos? Pasik és csajok csapdában, boldogtalanul...
márc. 9
8:45
Anya lettem - Játszótérre lapát nélkül soha többé nem megyünk! (NLC)
Az első napsugarakkal együtt mi is megérkeztünk a játszótérre. Kismotor és homokozólapát nélkül, mert naiv anyaként arra gondoltam, egy kis kergetőzéssel beéri a gyerek, hiszen úgyis hideg van.
márc. 9
9:39
6 legendás színész-rendező páros. Leonardo DiCaprio és a Viharsziget (NLC)
Martin Scorsese a New York bandái, az Aviátor és A tégla után immár negyedszer dolgozik együtt Leonardo DiCaprióval, és a Viharsziget a páros eddigi legjobb mozija.
márc. 9
9:41
Garantált siker: Süssünk szendvicset vacsorára! (NLC)
Az ínycsiklandó francia szendvics egyik klasszikus változata, ha besamelmártással készítjük el, de nyugodtan kísérletezzünk az otthon található alapanyagokkal.
márc. 9
10:15
Pénzszámmisztika - Milyen a viszonyod a pénzhez? (NLC)
Mindannyian szeretnénk gazdagok lenni, és sok pénzt birtokolni. Van, akinek ez sikerül, és van, akinek nem. Van, aki képes megkeresni, de azonnal kifolyik a kezéből, és van, aki egész életében spórol, mégsem jut egyről a kettőre. Vajon mi ennek az oka?
márc. 9
11:09
Mobilékszer - akár a régi mobilodból! (NLC)
Tudtad-e, hogy 81 tonna e-hulladékból egy még színesebb világot rendezhetsz be? Hogy régi kedvenc mobiltelefonod egyes alkatrészei új eszközök és tárgyak, akár még a trendi ezüst fülbevalód alapanyagául is szolgálhatnak? Kapaszkodj meg! Most megosztjuk veled, hogyan lehetséges ez a csodálatos átváltozás.
márc. 9
12:03
Itt nézheti meg saját gyorshajtását! (NLC)
Hétfő óta bárki megnézheti a rendőrség honlapján a saját szabálysértéséről készült hatósági fényképet. Itt a honlap.
márc. 9
12:05
Mit tegyünk, ha pénzt követel az orvos? (NLC)
Megbeszélik a diagnózist és a tennivalókat, majd a vizsgálat végén azzal bocsátják el: legközelebb ötvenezerrel érkezzen...
márc. 9
13:33
Korai Öröm - új lemez és koncert (NLC)
A Gödör Klub hagyományosnak tekinthető tavaszi rendezvényén most dupla dózisban kapjuk a Korai Örömtől elvárható sámán-energiát.
márc. 9
14:09
Mariah Carey most valóban babát vár? (NLC)
Az énekesnő elszólta magát az Oscar-gálán, de a sajtósa cáfolta, hogy Carey babát vár.
márc. 9
15:21
Besötétült a színésznő (NLC)
Katherine Heigl meglepően sötét hajszínre váltott.
márc. 9
16:33
Megmenekült a csődtől Annie Leibovitz (NLC)
Megállapodásra jutott egy befektetési céggel, így nem veszíti el világhírű felvételeinek szerzői jogát Annie Leibovitz fotóművész.
márc. 9
16:35
Böjtölj velünk! Langyos babsaláta (NLC)
Elkészítési idő 1 óra 20 perc+12 óra áztatás.
márc. 9
18:21
Jó áron keltek el a palackozott szellemek (NLC)
Közel 400 ezer forintnyi összegért kelt el két új-zélandi "palackozott szellem", a portéka több mint 200 ezer ember érdeklődését keltette fel, ennyien keresték fel a kísérteteket áruló honlapot.
márc. 9
19:16
A dalai láma miatt tűnik el a Hummer? (NLC)
A General Motors leállítja a Hummer gyártását és megszünteti a márkát, miután az évek óta veszteséges részleget mégsem veszi meg a kínai befektető.
márc. 9
20:27
Villanyautót gyárthat Magyarország (NLC)
A Debreceni Egyetem hallgatói a jövőben villanyautó-szerelést és karbantartást is tanulhatnak. Ők lehetnek a tervezett hazai elektromosautó-gyár dolgozói.
márc. 9
20:29
Mozimaraton - 104 órán át nézte a rajzfilmeket a nyertes (NLC)
Percre pontosan 104 órán keresztül nézte a rajzfilmeket Fölkl László a Csepel Plaza mozijában az Animánia Mozimaraton elnevezésű Guinness-rekordkísérleten.
márc. 9
21:21
Már nem csak a rendőrök traffipaxoznak (NLC)
Rossz világ jön a gyorshajtókra, már nem csak a rendőrség vadászik rájuk. A XVIII kerületben már a városőrök is beélesítették kameráikat.

Keresés