2010. március 9. kedd

márc. 9
5:27
Vona Gábor: Dupla szankciót a politikusoknak! (168 Óra Online)
– A radikális változásnak a politikán kell kezdődnie, hiszen nem a magyar emberek, a magyar társadalom bűne az, hogy ide jutott az ország, hanem a politikusoké – hangsúlyozta Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje vasárnap Salgótarjánban.
márc. 9
5:27
Siófok: a polgármester visszautasítja a Jobbik vádjait (Alternatív Energia)
Visszautasította és minden alapot nélkülözőnek nevezte Siófok fideszes polgármestere azokat az állításokat, amelyeket szórólapokon és internetes portálon fogalmazott meg vele szemben Léhmann György helyi ügyvéd, a Jobbik képviselőjelöltje.
márc. 9
5:27
Mi történt? Öngyilkos akart lenni a magyar színésznő! (ATV)
Azután beleszeretett megmentőjébe.
márc. 9
5:29
Kampánytéma lett Bős ügye? (Alternatív Energia)
Mennyire lehet véletlen, hogy hosszú hallgatás, egy helyben toporgás után Bős-Nagymaros ügye, a Szigetköz sorsa épp a választási kampány közepén kerül újra napirendre?
márc. 9
5:29
Pálffy kitálal: milliós fizetés, szánalmas Farkasházy, kirúgott kollégák (ATV)
Az egykori műsorvezető teljesen kiszeretett a médiából, és beleszeretett a politikába.
márc. 9
5:45
Bekerítették Hagyót, fenyegetik az MSZP-t (Alternatív Energia)
A BKV-botrányban az összeesküvés-keresők elméletét látszik alátámasztani, hogy kiderült: egy hónapja készült a Magyar Nemzetben szombaton megjelent interjú Balogh Zsolttal. A napilap szerint arra vártak, hogy az állításokat "az élet visszaigazolja".
márc. 9
5:47
Nem vállalják a vitát Orbánék (Alternatív Energia)
Valószínűleg hiába várja vitára ma a Fidesz szakpolitikusait Kiss Péter társadalompolitikai miniszter és Korózs Lajos szociális államtitkár. Mesterházy Attila kezdeményezésére a nyugdíjakról és szociális kérdésekről beszélgettek volna a Fidesz képviselőivel, az ellenzéki párt azonban visszautasította a meghívást. Míg a szocialisták nyugdíjakkal kapcsolatos elképzelései ismertek, a Fidesz…
márc. 9
6:03
Milliós mutyi Salgótarjánban? (Alternatív Energia)
Több millió forintért adott kommunikációs tanácsot egy, Rákay Philip Hír TV-s műsorvezető cégéhez köthető vállalat a salgótarjáni önkormányzatnak - számolt be az esetről az Egyenlítő TV.
márc. 9
6:18
Balsai: Befejezett történet az MDF-é (Infostart)
Befejeződött az MDF politikai története - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Balsai István, az Antall-kormány igazságügyi minisztere. A fideszes képviselő szerint az MDF-ben a negatív folyamatok 2002 után kezdődtek, ő személy szerint pedig talán akkor döntött rosszul, amikor 1999-ben Dávid Ibolyára szavazott az elnökválasztáson. Balsai István kiemelte: a Fidesz nem tervezi, hogy…
márc. 9
6:21
Demszky: ""Drámai erejű történet (168 Óra Online)
Demszky Gábor az RTL Klub híradójának azt mondta, nem tud egyetlen fillérről sem, ami a BKV-tól pártokhoz jutott volna. A főpolgármester erről azzal kapcsolatban beszélt, hogy Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója úgy nyilatkozott: az általa Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyetteshez juttatott pénzek vélhetően párthoz vagy pártokhoz kerülhettek. Demszky Gábor a…
márc. 9
6:57
Szabó Imre a Bős-botrányról: valakinek ez volt az érdeke + videó (ATV)
A sajtóhoz kikerült munkaanyag nem tükrözi a tárca véleményét.
márc. 9
7:12
Az ajánlószelvényt utólag nem lehet módosítani - lapszemle (Infostart)
A Népszabadság Tóth Zoltánt, az Országos Választási Iroda egykori vezetőjét idézve arról ír, hogy az ajánlószelvényekre írottakat utólag nem lehet módosítani. A szakember úgy nyilatkozott: "senkinek sem ajánlom a javítgatást, az ugyanis áldatlan állapotokhoz vezethet".
márc. 9
7:15
Így működik Hír-TV-s műsorvezetők pénzszivattyúja! (168 Óra Online)
Az Egyenlítő TV stábja Salgótarjánban járt az elmúlt hetekben. Ez az a város, ahol a polgármester két egymással konkuráló cégnek is "eladta" ugyanazt a területet, hogy bekötő utat építsenek egymással szomszédos telkeikhez.
márc. 9
7:15
Nyomoznak a pécsi Expo Center ügyében (Alternatív Energia)
Hűtlen kezelés gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség a pécsi Expo Center ügyében. A ritka kivételekkel ma üresen álló épület ügyében egy ad hoc bizottság vizsgálódott, a napvilágra került anyag a balul sikerült beruházás több felelősét is megnevezi. A feljelentést a pécsi városvezetés tette meg ismeretlenek ellen.
márc. 9
7:16
„Megharagudtam az ételekre” 50 kilót leadott, de veszélybe került a magyar sztár (ATV)
A szervezete nem bírta a koplalást.
márc. 9
7:33
Demszky: "Drámai erejű történet" (168 Óra Online)
Demszky Gábor az RTL Klub híradójának azt mondta, nem tud egyetlen fillérről sem, ami a BKV-tól pártokhoz jutott volna. A főpolgármester erről azzal kapcsolatban beszélt, hogy Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója úgy nyilatkozott: az általa Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyetteshez juttatott pénzek vélhetően párthoz vagy pártokhoz kerülhettek. Demszky Gábor a…
márc. 9
7:48
Nincs hét MDF-botrány nélkül (Infostart)
A választási kampány alatt eddig alig telt el egy-egy hét anélkül, hogy az MDF belső ügyei ne kerültek volna nyilvánosságra. Hétfőn az eddigi budapesti elnököt, Lévai Zoltánt távolították el posztjáról és a pártból.
márc. 9
7:51
Újabb ötszázmillió forint a krízisalapra (Alternatív Energia)
A kormány újabb ötszázmillió forintot csoportosít át a krízisalapba, amelyből március 18-tól már albérletfizetésre is kérhetnek támogatást a válság miatt otthonukat elveszítők - közölte a kormányszóvivő.
márc. 9
8:09
Halálos közúti baleset Dunakeszinél (Metropol)
Két halálos áldozata van annak a balesetnek, amely kedd reggel történt a 2-es főút 16-os kilométernél, egy bevásárlóközpont körforgalmánál két autó ütközött össze; a rendőrség szemtanúkat keres - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
márc. 9
8:09
Rákkeltő víz! Több mint 400 településen zárhatják el a csapokat + videó (ATV)
Az arzénes víz leginkább a kismamákra és a 6 éven aluli gyermekekre veszélyes.
márc. 9
8:11
Meghalt Dunakeszinél egy vétlen autós és utasa (ATV)
Szabályosan akarta elhagyni a körforgalmat, de belerohantak.
márc. 9
8:27
Kövér - az „országrombolás” három indítéka (Metropol)
Háromfajta indítékra vezethető vissza az elmúlt időszak országrombolása: a hozzá nem értés, a kapzsiság és a hataloméhség indítékaira - jelentette ki Kövér László, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség országos választmányának elnöke azon a fórumon, amelyet Miskolcon tartottak hétfő este.
márc. 9
8:27
Mi történt? Eltűnéséről vallott az ATV sztárja! (ATV)
Külföldre távozott egy időre.
márc. 9
9:03
Utcán vizelni? Drága mulatság! (168 Óra Online)
Köztisztaság elleni szabálysértést követ el, aki közterületen végzi el a dolgát. A járőrök szinte mindennap találnak egy szabálysértőt. A helyszíni bírság 3–20 ezer, a feljelentés utáni szabálysértési bírság 5–10 ezer forint lehet. A nyilvános vécék használatáért csak 100 forintot kellene fizetni - írja a delmagyar.hu.
márc. 9
9:03
Parkolás: lesz megoldás idén (Metropol)
Több ezer autós számára csillant fel a remény az ingyenes fővárosi parkolásra. Szakértők szerint azonban júliusig megszülethet a konszenzusos, ám fizetős megoldás.
márc. 9
9:03
62 százalékos részvétel az iraki választásokon (ATV)
A voksolások idején 38 embert öltek meg támadásokban.
márc. 9
9:05
Orbán átvilágítaná a gazdaságot + videó (ATV)
A Fidesz kormányfőjelöltje az euró bevezetésének céldátumát a vizsgálat eredményétől tette függővé.
márc. 9
9:21
15 millió forintot gyűjtöttek Haitinek (Metropol)
Hazánkban is kiemelkedő összeget, eddig 15 millió forint adományt gyűjtött össze a Magyar Vöröskereszt a haiti földrengés áldozatainak megsegítésére – mondta tegnap sajtótájékoztatón Habsburg György.
márc. 9
9:21
Arzénes az ivóvíz Békésben (Alternatív Energia)
Napokon belül felkerül az ÁNTSZ honlapjára, melyek azok a települések, ahol az ivóvíz arzéntartalma meghaladja az Európai Unió által előírt literenkénti 10 mikrogrammot - írta a Békés Megyei Hírlap kedden.
márc. 9
9:21
Alvászavarokkal küzd, altatón él a világhírű műsorvezető (ATV)
Szigorú munkarendje kezd kihatni az idegállapotára.
márc. 9
9:39
Lelőtték Indonézia egyik legkeresettebb terroristáját (ATV)
Dulmatin a gyanú szerint részt vett a 2002-es Bali szigeteki merényletben.
márc. 9
9:57
Rágalmazás miatt indult eljárás Egyed Zsolt (Jobbik) ellen (Alternatív Energia)
Rágalmazás vétsége miatt indult eljárás Egyed Zsolt ellen, aki a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 1-es számú egyéni választókerületben indul a Jobbik képviselőjelöltjeként. Az érintett szerint a magánvádlók vissza fogják vonni feljelentésüket.
márc. 9
10:15
Eljárás indult a jobbikos Egyed Zsolt ellen (Metropol)
Rágalmazás vétsége miatt indult eljárás Egyed Zsolt ellen, aki a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 1-es számú egyéni választókerületben indul a Jobbik képviselőjelöltjeként. Az érintett szerint a magánvádlók vissza fogják vonni feljelentésüket.
márc. 9
10:15
A gázszolgáltatók benyújtották árváltoztatási kérelmüket (ATV)
A cégek március 16-áig véglegesítik a számokat.
márc. 9
10:33
Adósságok, szétesett család: otthagyta feleségét a magyar tévés (ATV)
Második feleségével sem bírta élete végéig.
márc. 9
11:09
Orvvadászokat értek tetten Zalában (Metropol)
Két orvvadászt értek tetten a hivatásos vadászok hétfőn a Zala megyei Ortaháza és Gutorfölde között - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden.
márc. 9
11:09
Csak mosolyogtak: 72 ezres bírságot engedett el a Centrum Parkoló (ATV)
Nem először járt így a vak édesapját szállító férfi.
márc. 9
11:11
Dühkitörése után jobbá tenné a világot Naomi Campbell (ATV)
Felkarolja a haiti áldozatok ügyét.
márc. 9
11:24
Fidesz-KDNP: összegyűlt a kétmillió ajánlószelvény (Infostart)
Összegyűjtötték a célként kitűzött kétmillió ajánlószelvényt a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjei - jelentette be Nyitrai Zsolt kedden Budapesten.
márc. 9
11:27
Elhunyt Raj Tamás (ATV)
A nyugalmazott főrabbi 70 éves volt.
márc. 9
11:29
Több mint 500 keresztényt mészároltak le Nigériában + videó (ATV)
A vérengzést egy muzulmán törzs tagjai követték el. Egyszerre több falut támadtak meg.
márc. 9
11:45
Tovább csökkent a belvízzel elöntött területek nagysága Békésben (Alternatív Energia)
Több mint 700 hektárral 12.215 hektárra csökkent a belvízzel elöntött területek nagysága Békés megyében, köszönhetően a csapadékmentes időjárásnak és a szivattyúzásnak - közölte a Körös-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság kedden az MTI-vel.
márc. 9
11:45
Van-e értelme a bűnüldözésnek a kibertérben? (ATV)
2,9 millió új vírus jelent meg az elmúlt 15 hónapban.
márc. 9
12:03
Szekeres: az a politikai felelősségem, hogy kivizsgáljam honvédelmet érintő ügyeket (Alternatív Energia)
Szekeres Imre honvédelmi miniszter szerint abban áll a politikai felelőssége, hogy a nemrégiben napvilágot látott, honvédséggel kapcsolatos ügyeket kivizsgálja, s nem abban, hogy távozzon posztjáról. A tárcavezető erről az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága előtt beszélt kedden.
márc. 9
12:03
Dávid Ibolya: az MDF-et nem pénzeli senki, látszik is + videó (ATV)
Az SZDSZ nem is indul a választásokon, csak MDF listára „gyűjtenek”.
márc. 9
12:05
A kormány családbarát és takarékos március 15-i ünnepségsorozatra készül (Alternatív Energia)
Méltó, színes, családbarát, takarékos lesz a kormány által rendezett március 15-i ünnepségsorozat - jelentette ki Molnár Csaba kancelláriaminiszter a Magyar Nemzeti Múzeumban kedden.
márc. 9
12:21
A Fidesz nem küldött vitapartnert (Alternatív Energia)
Korózs Lajos szociális államtitkár fideszes vitapartner híján az MSZP nyugdíjpolitikájáról beszélt a budapesti a Pallas Páholyba meghirdetett szakpolitikusi vita első állomásán kedd délelőtt.
márc. 9
12:21
Nukleáris bunkert adtak el több millió forintért (ATV)
Egy eBay aukción értékesítettek egy hidegháborús bunkert.
márc. 9
12:23
Alig maradt idejük egymásra! Elvált a TV2 sztárja (ATV)
Most már csak a képernyőn él boldog házasságban.
márc. 9
12:39
Véralgebra: „Sztálin több embert gyilkolt meg, mint Hitler!” (168 Óra Online)
Magyarországgal együtt most már a tucatot is meghaladja azoknak az európai országoknak a száma, amelyekben büntethetővé nyilvánították a holokauszttagadást. De direkt módon egyedül Izrael állam vonatkozó törvénye utal a zsidóság kiirtására. Mindenütt másutt a genocídium (=népirtás) tagadása, relativizálása vagy minimalizálása, továbbá a gyűlöletbeszéd, a rasszista, idegengyűlölő stb. jelképek…

Keresés