2010. április 2. péntek

ápr. 2
4:57
Nagyot néztünk: van, ahol havazik majd (168 Óra Online)
Várható időjárás az ország területén péntek estig: Nyugat felől átmenetileg erősen megnövekszik, majd holnap felszakadozik a felhőzet, átmenetileg többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat, éjszaka a Bakony magasabb részein hózápor is lehet. Az északnyugatira forduló szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik, zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb…
ápr. 2
5:12
Most először megmutatta barátnőjét az RTL Klub sztárja (ATV)
Már három éve tart a kapcsolat.
ápr. 2
5:14
Büntetlenül foszthatták ki a zsidókat a magyar bankok (ATV)
Lehet, hogy a holokauszt-áldozatok Amerikában élő örökösei hiába perelnek.
ápr. 2
6:12
Szavak és válaszok (Metropol)
Az International Woman Of Courage nevet viselő nemzetközi díjnak Galajda Ágnes bírónő személyében magyar nyertese is van az idén.
ápr. 2
6:12
A reformok kritikus tömegét kell elérni (Alternatív Energia)
A "mesepártokkal" ellentétben az MDF nem lát lehetőséget azonnali adócsökkentésre. Az állam nevében nem vállalná be a munkahelyteremtést, ezt a vállalkozókra bízná, és versenyhelyzetet teremtene az egészségügyben, valamint a felsőoktatásban is. Erről is beszélt a miniszterelnök-jelölt Bokros Lajos az MTV választási műsorában.
ápr. 2
6:14
Bajnai: „visszatért a bizalom” (Metropol)
Egy éve vette át a kormányzást Bajnai Gordon miniszterelnök és az általa vezetett válságkezelő kormány. Ebből az alkalomból, tíz nappal az országgyűlési választások előtt beszélgettünk a kormányfővel.
ápr. 2
6:14
Zöld jelzés a bérbringáknak (Alternatív Energia)
Budapesten is megvalósulhat a közösségi bérbicikli rendszer, a fővárosi közgyűlés szerdai ülésén ugyanis egyhangúlag fogadta el az erről szóló terveket. A közlekedők a Nagykörút és a Duna között elhelyezett kölcsönzőkből - szinte ingyen - vehetik majd fel kerékpárokat, egy következő tárolóban pedig letehetik azokat. A rendszer 70-80 állomással és mintegy 1000 biciklivel indulna.
ápr. 2
6:16
TASZ: közösség elleni izgatás történt (Alternatív Energia)
A TASZ kérése ellenére is csak rongálás miatt nyomoz a rendőrség amiatt, hogy kedden kövekkel dobáltak meg egy Pészachot ünneplő társaságot. A jogvédő szervezet azt akarta elérni, hogy közösség elleni erőszak miatt folyjon az eljárás. Az egyik követ csúzliból is lőhették.
ápr. 2
6:18
Már négypárti parlamentet prognosztizálnak (Alternatív Energia)
Valószínűsíthető a Fidesz kétharmada, az LMP biztosan megelőzi az MDF-et, a szocialistáknak egyéniben csak a fővárosban van esélye, a Jobbik Ózd környékén nyerhet egyéniben - ezekben a pontokban volt egyetértés tegnap a budapesti Ybl Palotában rendezett választási konferencián közvéleménykutatók és politológusok közt. Az egyik felmérés szerint a szocialisták legfeljebb 1,2 millió, a Jobbik pedig…
ápr. 2
6:20
Eltűnt az erősödő kampányban a Magyar Gárda (Alternatív Energia)
Alig ad jelet magáról a választási kampány utolsó szakaszában a feloszlatott Magyar Gárda, pedig korábban jelentős szerepük volt az őket létrehozó Jobbik népszerűsítésében, megismertetésében. A nyilvánosságban most leginkább egyes gárdisták és jobbikosok botrányai tűnnek fel, ezek az interneten és elsősorban a Fidesz-közeli sajtóban kapnak nagy teret.
ápr. 2
7:03
"Ne hidd, hogy téged valaki is megvéd" (168 Óra Online)
Több fenyegető és gyalázkodó levelet is kapott az elmúlt napokban a KDNP abonyi szervezetének egyik tagja. A leveleket az otthonába és feleségének volt munkahelyére kézbesítették. Az ügyben a rendőrség eljárást indított.
ápr. 2
7:18
Elhagyná az országot a Megasztár? Párja meglepő bejelentést tett (ATV)
Pár évig maradnak, aztán meglátják mi lesz.
ápr. 2
7:20
A gazdasági bizottság elítélte az Energia Hivatal elnökének kijelentését + videó (ATV)
A rendkívüli ülést a szocialisták kezdeményezték.
ápr. 2
7:21
Már csak egy hétig lehet igazolást kérni, ha nem a lakóhelyén szavaz! (Infostart)
Eddig csaknem 33 ezren jelezték, hogy nem a lakóhelyükön, hanem más magyarországi településen szavaznának az áprilisi országgyűlési képviselő-választáson. Az a választópolgár, aki a szavazás napján nem tartózkodik lakóhelyén, de Magyarország egy másik településén élni kíván a választójogával, igazolással szavazhat.
ápr. 2
7:39
Dobj egy macit! (168 Óra Online)
// // A 2009-es hihetetlen sikerű jótékonysági akciót megismétlendő, a Pannon és a Magyar Jégkorong Szövetség újra pályára hívja a macikat! A felhívás szerint a szurkolók április 11-én, a Pannon Hoki Gála Magyarország–Norvégia mérkőzésén, az első magyar gól után a jégre dobhatják az általuk hozott mackókat, egyéb plüssállatokat, amelyeket a tavalyi kezdeményezéshez hasonlóan, ismét a…
ápr. 2
7:42
Alkotmánybíróság elé kerülhet a "pókertörvény" (Alternatív Energia)
Alkotmánybírósághoz kíván fordulni a Magyar Póker Szövetség az úgynevezett "pókertörvény" miatt, mert úgy vélik, hogy a jogszabály kizárólag a külföldi tulajdonban lévő kaszinók érdekeit szolgálja - írta a Népszabadság pénteki számában.
ápr. 2
8:15
Érdemes előre megvenni a sztrádamatricát (Infostart)
A közelgő húsvéti hosszú hétvége idején az autópálya matricák forgalmának jelentős növekedésre számít az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. A cég azt javasolja, hogy a matricákat érdemes elővételben megváltani.
ápr. 2
8:18
Szavazatszámlálók: ma délutánig lehet delegáltakat bejelenteni (Alternatív Energia)
Ma 16 óráig jelenthetnek be a delegáltakat az ország mintegy 11 ezer szavazatszámláló bizottságába az áprilisi országgyűlési képviselő-választáson induló pártok, illetve független jelöltek.
ápr. 2
8:33
Drága és sok szakértői szerződést örököl az új kormány - lapszemle (Infostart)
Külsős szakértők és más szolgáltatók hadával találkozik majd az új kormány, a minisztériumok ugyanis számos olyan tanácsadói szerződést kötöttek, amelyek a teljes idei évre érvényesek - írja a Magyar Nemzet.
ápr. 2
8:33
A Jobbik és az LMP bekerülhet, az MDF kieshet (168 Óra Online)
A Századvég Alapítvány elnöke szerint a Fidesznek jó esélye van a kétharmados parlamenti többség megszerzésére. Stumpf István az Ybl Klub választási konferenciáján azt mondta, mostanra megváltoztak az 1998-tól elkülöníthető választói magatartási csoportok, ezért is fordulópont a 10 nap múlva esedékes választás.
ápr. 2
8:48
A feketepiacon csinálnak pénzt a cafeteriea-utalványokból (ATV)
Egy jegyüzér szerint nem a akadály, hogy a csekket nem az váltja be, aki kapta.
ápr. 2
9:09
Miért kapott csak ideiglenes forgalomba-helyezési engedélyt az M6-os új szakasza? (Infostart)
Egyelőre nem tudni, miért csak ideiglenesen kapta meg a forgalomba helyezési engedélyt a szerdán átadott Dunaújváros-Szekszárd közötti gyorsforgalmi út. A Nemzeti Közlekedési Hatóság nem nyilatkozik, a Közlekedési Minisztérium pedig csak egy szűkszavú közleményt adott ki, amelyben arról tájékoztat, hogy nem teljesült több, az építési engedélyben és a kiviteli tervekben rögzített feltétel.
ápr. 2
9:24
Bin Ladentől Vonáig: horvát lap a magyarországi iszlám szálról (ATV)
A Necenzurirano című horvát internetes hírportál a közelmúltban több cikkében foglalkozott a radikális iszlám terrorhálózatok európai terjeszkedésével. A lap szerint Magyarország az ezredforduló után kiemelt célpont lett az al-Kaida és Irán számára is és ebben a stratégiában fontos szerepet játszott haláláig Eduardo Rózsa-Flores, valamint a vele kapcsolatban álló Jobbik, gerilla szervezetek,…
ápr. 2
9:42
Gera gólpasszával verte a német bajnokot a Fulham (ATV)
A hajrában a németek szépíteni tudtak.
ápr. 2
9:44
„El kell majd válnunk” Döbbenetes kijelentést tett a magyar sztár! (ATV)
"A megjelent cikken nagyon felbosszantottam magam."
ápr. 2
9:45
Nyilvános és titkos kampányszámlák (Napi)
ápr. 2
9:48
Az orvosokból szednék meg magukat a pártok (Alternatív Energia)
Az egészségügyi ágazat megreformálása minden párt választási programjában előkelő helyen szerepel, és szinte mindegyik országos listát állító erő a gazdaság egyik lehetséges húzóágazatának tekinti az egészségügyet. A különböző pártprogramok néhány helyen "fedik" egymást, például a társadalombiztosítás állami kézben tartása vagy a hálapénz megszüntetése kérdésében. A magántőke ágazatban történő…
ápr. 2
10:00
Keményebben vadásznak az agresszív sofőrökre az ünnepek alatt (ATV)
Fokozott ellenőrzéseket tartanak a rendőrök Húsvétkor a fővárosban is. Az ittas autósokat és kerékpárosokat, az agresszív vezetőket és szabálysértőket akarják kiszűrni. A hétvégén egyébként az egész országban fokozott ellenőrzésekre számíthatnak a közlekedők.
ápr. 2
10:03
Vona elviccelte a rablásos esetet (168 Óra Online)
A bankrabló beismerte, hogy a Jobbiknak rabolt. "Épeszű ember nem vállalja fel külső ráhatás nélkül, hogy bűncselekmény-sorozatból szerez pénzt egy pártnak" - kommentálta az esetet a gyanúsított ügyvédje. Vona Gábor egy rákoskeresztúri lakossági fórumon "elviccelte" az esetet. Az InfoRádiónak viszont úgy reagált: nagykoalíciós "atombombázás" folyik a Jobbik ellen, amelyhez a titkosszolgálatok is…
ápr. 2
10:18
Romagyilkosságok: P. Zsolt hat támadásban vehetett részt (ATV)
A romagyilkosság-sorozat kilenc helyszíne közül már hattal hozza kapcsolatba a rendőrség az egyik feltételezett elkövetőt.
ápr. 2
10:21
Munkahelyekkel számháborúznak a pártok (Napi)
ápr. 2
10:21
Kamionstop lesz húsvétkor (Infostart)
A húsvéti ünnepek alatt kamionstop lesz érvényben Magyarország közútjain - mondta az InfoRádiónak a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának szóvivője.
ápr. 2
10:36
Csak Orbán neve hiányzik a névsorból (ATV)
Közös levelet küld a négy párt, hogy álljon ki a vitára.
ápr. 2
10:38
Mario Balotelli bocsánatot kér az Intertől (ATV)
A csatár közleményben kért bocsánatot az elmúlt időszak történései miatt.
ápr. 2
10:39
Választások: erre figyel majd Magyarország (Napi)
ápr. 2
10:42
Mindenki vitát követel Orbántól (Alternatív Energia)
Közös levélben szólítja fel a listavezetők vitáján való részvételre Orbán Viktort, a Fidesz elnökét az a négy párt, amelyik képviseltette magát a vita részleteinek megvitatására összehívott pénteki egyeztetésen.
ápr. 2
10:42
Négy párt várja vitára Orbánt (Metropol)
Közös levélben szólítja fel a listavezetők vitáján való részvételre Orbán Viktort, a Fidesz elnökét az a négy párt, amelyik képviseltette magát a vita részleteinek megvitatására összehívott pénteki egyeztetésen. A Fidesz az első forduló előtt nem tartja időszerűnek a vitát. Vita-kronológia a cikk végén.
ápr. 2
10:54
Halálra ítélték az ismert műsorvezetőt (ATV)
Szaúdi tisztségviselők nem nyilatkoznak.
ápr. 2
10:56
Sokat veszít az akciós jegyekkel a Malév (ATV)
Véget vethet a társaságnak egy sztrájk.
ápr. 2
10:57
Markó: Az erdélyi magyarságot nem lehet ide-oda taszítania a magyarországi pártkapcsolatokban (Infostart)
Az erdélyi magyarságot nem lehet ideológiai alapon ide vagy oda taszítani a magyarországi pártkapcsolatokban - mondta a bukaresti Új Magyar Szónak adott interjújában Markó Béla.
ápr. 2
11:30
Orbán legfeljebb Mesterházyval vagy Vonával vitázna (ATV)
Szijjártó szerint a kérdésről még nem időszerű beszélni.
ápr. 2
11:32
Gyorshír: Halálos baleset történt a 66-oson – teljes útzár (ATV)
Halálos közúti baleset történt a 66-os úton Mánfa és Árpádtető között péntek délelőtt 11 órakor – közölte szerkesztőségünkkel Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
ápr. 2
11:33
Csokoládészökőkút, nyomozás és Krasznaja Moszkva a húsvéti ünnepen (Infostart)
Számos szabadtéri program, rendezvény, kiállítás várja az érdeklődőket szerte az országban a húsvéti ünnepek alatt. Ezekből ajánl néhányat az inforadio.hu.
ápr. 2
11:33
Alkotmányellenes kiskapu a választási rendszerben! (168 Óra Online)
A zsigeri bizalmatlanság, az informatikai analfabetizmus és a kreatív törvénykezés együttesen vezetett odáig, hogy konzerválódtak az alkotmányos aggályok a külképviseleti szavazás körül. Tudjuk: a hétvégén 8800 választópolgár már voksolhat. Nem tudjuk viszont, hogy mennyien lehetnek, akik szeretnének, de nincs rá lehetőségük, mert rosszkor lesznek rossz helyen. A Political Capital elemzésének…
ápr. 2
11:51
16 milliós csalással gyanúsítják Rónai Attilát (Infostart)
A Népszabadság értesülése szerint 16 millió forintos befektetési csalással gyanúsítják a Kósa Lajos debreceni polgármestert vesztegetéssel vádoló internetes videón szereplő Rónai Attilát, és ügye már ügyészégi szakban van.
ápr. 2
12:06
Hoppá! Máris dobta a TV2-n látható párját a magyar sztár! Lecserélte (ATV)
Egy rendezvényen ismerkedett meg új párjával.
ápr. 2
12:09
Fidesz: szegényes eredmény a számlaegyszerűsítés (Infostart)
Szegényes eredménynek tartja a Fidesz a számlaegyszerűsítést; az ellenzéki párt elnöki stábjának vezetője azt mondta: a kormány intézkedése mellett arra is szükség lenne, hogy a számlák összege jóval alacsonyabb legyen a mostaninál.
ápr. 2
12:12
Nem lesz szükség "csontvázkereső brigádra" (Alternatív Energia)
A szocialista Szabó Lajos szerint nem lesz szükség "csontvázkereső brigádra" a választások után, mert aki akar, meggyőződhet a költségvetés valós állapotáról.
ápr. 2
12:12
16 milliós csalással gyanúsítják a Kósa Lajost vádoló férfit (Metropol)
A Népszabadság értesülése szerint 16 millió forintos befektetési csalással gyanúsítják a Kósa Lajos debreceni polgármestert vesztegetéssel vádoló internetes videón szereplő Rónai Attilát, és ügye már ügyészégi szakban van.
ápr. 2
12:27
Embercsempész bandát lepleztek le - képek (Infostart)
Embercsempész bandát leplezett le a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), a csoport a Dráván keresztül, csónakon juttatott el koszovói albánokat Magyarországra, majd Budapestre utaztatták és a fővárosból Ausztriába vitték őket.

Keresés