2010. április 1. csütörtök

ápr. 1
5:12
„Cigányokkal nem szereplünk” Faképnél hagyta Dömsödit a roma sztár (ATV)
Bódi Guszti nem volt hajlandó egy műsorban mutatkozni LL Juniorral.
ápr. 1
5:14
Durva! Háromezres bírság miatt foglalták le az egymilliós autót (ATV)
Virágzik a parkolási „maffia”: ügyvédek, végrehajtók kaszálnak a gépkocsi-tulajdonosokon.
ápr. 1
5:21
Nemi erőszak: kimosta magát a határőrség (168 Óra Online)
Nem történt az eddigi adatok szerint nemi erőszak a vám- és pénzügyőrség kiképzőközpontjában - mondta az ATV szerda esti Egyenes beszéd című műsorában Sipos Jenő, a szervezet szóvivője.
ápr. 1
5:21
Itt a tavasz -Indul a libegő! (Alternatív Energia)
A téli karbantartás után csütörtökön újra elindul a Libegő. A drótkötélpályás turistalátványosság üzemeltetésének joga tíz év után visszakerült a BKV-hoz - tájékoztatott a közlekedési társaság.
ápr. 1
6:09
A kapkodás elriasztja a befektetőket (Infostart)
Kiszámítható adórendszert, a jogszabályok egyszerűsítését és a bürokrácia csökkentését várja a következő kormánytól a Magyar Telekom és a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója. Christopher Mattheisen és Beck György az Inforádió Aréna című műsorában egyetértett abban, hogy a stabilitás és az átláthatóság az egyik legfontosabb szempont az adórendszernél és az intézkedések meghozatalánál is.
ápr. 1
6:15
A hétköznapi hősök mozgalma (Alternatív Energia)
Tíz napja még szinte senki nem ismert bennünket, nem foglalkoztak velünk a politológusok, az elemzők - mondta Seres Mária, a Civil Mozgalom elnöke a Magyar Televízió választási műsorában. Majd arról beszélt, hogy lát lehetőséget a parlamentbe való bekerülésre, sőt egyéni mandátumok megszerzését is elképzelhetőnek tartja.
ápr. 1
6:17
Bokros ismét vitatkozna (Alternatív Energia)
Országos listája is van az MDF-nek, tegnap a párt Országos Választási Bizottságba delegált tagja le is tette esküjét.
ápr. 1
6:19
Kiegészítette feljelentését a Kósa-videó "főszereplője" (Alternatív Energia)
Feljelentés-kiegészítést rendelt el a hatóság a Kósa Lajost hírbehozó videó ügyében.
ápr. 1
6:21
Megmentették a BKV-t a csődtől (Alternatív Energia)
Elfogadta a fővárosi közgyűlés a BKV finanszírozásának feltételeiről szóló, a kormány és a főváros között kötendő szerződéstervezetet. Az alapján a kormány az idén összesen 17,4, míg a tulajdonos önkormányzat 5 milliárdos plusztámogatást nyújt a cégnek, amely így majdhogynem nullszaldós működést vár 2010-ben. Ismét elnapolták a szociális BKV-jegy kérdését, és meghosszabbították a BKV-bizottság…
ápr. 1
6:23
Zuschlag-ügy: kemény ítélet született, némi bírói hibával (Alternatív Energia)
Az ügyészi javaslattal összhangban bűnszervezetnek minősítette Fodor Endre tanácsvezető bíró Zuschlag János és társai "működését". A bíróság a tegnap kihirdetett első fokú döntésben az elsőrendű vádlottat 8,5 évre ítélte, és többen is letöltendő büntetést kaptak. A másodrendű vádlott, Lados István azonban két évvel megúszta, az ítéletet jelentős részben az ő vallomására alapozták. Szakértők…
ápr. 1
6:33
Egészségügyi bírság, informátori díj - mire számíthatunk április 1-től? (Alternatív Energia)
Antikorrupció, biztosítás, Btk., gázáremelés.Többek között ezeken a területeken lép életbe számos jogszabály és egyéb rendelkezés változása április 1-től. Érdemes figyelemmel kísérni a módosításokat, illetve az új szabályok bevezetését, hiszen a hétköznapokban különböző területeken lehetünk érintettek. Az átalakítások kihatnak többek között a munka világára, biztosítási területekre és a jövedéki…
ápr. 1
7:09
Medián: Sokaktól elvennék a segélyt (168 Óra Online)
A Medián felmérése szerint az emberek többsége elvenné a gyerekek után járó állami támogatást a segélyből élő, gyerekeit továbbtaníttatni nem tudó, vagy nem akaró szülőktől.
ápr. 1
7:18
Amputálni kellett lábából, majd szívinfarktust kapott Zámbó halálának tanúja! (ATV)
Nagyon legyengült a szervezete.
ápr. 1
7:21
A Fidesz-kormány alatt nem lehet majd infláció feletti áremelés - lapszemle (Infostart)
A Népszabadság nagy interjút közöl Varga Mihállyal, a Fidesz alelnökével. A volt pénzügyminiszter örülne neki, ha az év végére öt százalék körül lenne az államháztartási hiány.
ápr. 1
7:45
Morvai beszólt a katolikus egyháznak (168 Óra Online)
Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője a sajtóhoz is eljuttatta azt a levelet, amelyet a Dr. Tarjányi Zoltánnak, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Erkölcsteológia Tanszékének vezetőjének címzett. Szövegét alant közöljük.
ápr. 1
7:57
Bajnai Gordon: Maradtak még nagyon nehéz feladatok (Infostart)
Bajnai Gordon miniszterelnök nem hiszi, hogy a nemzetközi szervezetekkel el lehet fogadtatni a négy százalék körüli idei költségvetési hiánynál jelentősen nagyobb deficitet. A kormányfő a csütörtökön megjelenő HVG-nek adott interjúban beszélt erről. Leszögezte: a kormány nem titkolta el, hogy maradtak még nagyon nehéz feladatok.
ápr. 1
8:03
Utazik húsvétkor? Ennyit kell várni a határon (168 Óra Online)
Két-háromórás várakozással kell számolni a nagyobb határátkelőhelyeknél húsvétkor; a rendőrség az ilyenkor megszokott torlódások elkerülése érdekében határforgalmi előrejelzést készített - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szerdánl.
ápr. 1
8:03
Milliárdos kommunikációs tendert hirdetett a főváros (Alternatív Energia)
Budapest önkormányzata közbeszerzési eljárást írt ki az európai uniós támogatással megvalósított projektjei integrált tájékoztatási feladatainak ellátására: a Margit híd felújítása mellett várhatóan tíz közlekedési és négy városrehabilitációs, 12 közszolgáltatás-fejlesztési és két kommunális projekt megvalósításának kommunikációját kell megszervezni és lebonyolítani, összesen 1,147 milliárd forint…
ápr. 1
8:12
Fellebbezett Zuschlag: tévesen állapították meg a bűnszervezet meglétét + videó (ATV)
Azonnal bejelentette kérelmét.
ápr. 1
8:14
BL: Parádés Arsenal-feltámadás, Mourinho is örülhetett (ATV)
Két gólos hátrányból álltak fel az Ágyúsok.
ápr. 1
8:15
Tíz nap, amely megrengette a magyar belpolitikát (Infostart)
Utolsó részéhez érkezett a tavalyi kormányválság eseményeit naponta felidéző sorozatunk. A szerkesztő, Herczeg Zsolt foglalja össze a 2009. március 21-ét követő tíz nap történéseit, amelyek alapjaiban rengették meg a hazai politikát.
ápr. 1
8:30
A masszázs enyhítheti a depressziót (ATV)
Több tanulmány elemzése alapján tajvani kutatók úgy vélik, a masszázsterápia enyhítheti a depresszió tüneteit.
ápr. 1
8:32
A donorkonferencián közel 10 milliárd dollárt adományoztak Haitinek (ATV)
A legnagyobb felajánlást az Európai Unió tette.
ápr. 1
8:34
Megszűnt a munkavállalói kiskönyv (ATV)
Egyszerűsített módon létesíthető munkaviszony.
ápr. 1
8:48
Indul a turistaszezon (ATV)
Április utolsó napja és szeptember vége között összesen húsz fesztivált tartanak a Velencei-tónál - a rendezvénysorozaton a térség kulturális, történelmi és gasztronómiai értékeiből adnak ízelítőt
ápr. 1
8:51
Magyarország nagy lehetősége az uniós elnökség (Infostart)
Magyarország nemcsak a hivatalos fórumokon használhatja ki, hogy a jövő év első felében ellátja az Európai Unió soros elnöki tisztségét - hangsúlyozta az InfoRádiónak a Studio Metropolitana vezetője. Gauder Péter szerint a fél év alatt számos olyan projektet is érdemes lenne a tagállamokkal megismertetni, amelyek nem uniós pénzekből valósulnak meg.
ápr. 1
8:57
Vérbaj az általános iskolában: rettegnek a szülők (168 Óra Online)
Hajdúhadházon szifiliszes fertőzést diagnosztizáltak egy általános iskolás diáklánynál. Egy helyi portál videója szerint a település általános iskolájában a szünetben nemi aktuson kapják rajta a pedagógusok a tanulókat a tanintézmény illemhelyén. Akár a fertőzött diáklánnyal is. A szülők – érthetően – rettegnek. Szerencsére a hajdúhadházi eset egyedinek számít – mondja a szakértő.
ápr. 1
8:57
Húsvéti strucctojások a zagyvarékasi gátőrtől (Metropol)
Várhatóan idén húsvétkor is megválik különleges kollekciójának néhány darabjától Zagyvarékas gátőre, aki főállása mellett immár másfél évtizede tenyészt struccokat és gyűjti kedvenc madarainak faragott, illetve festett tojásait.
ápr. 1
9:06
1 millió találkozást és 500 utcai standot terveznek a szocialisták + videó (ATV)
Vidéken tartják a kampányzáró rendezvényüket.
ápr. 1
9:08
Egy éven keresztül számolják az embereket Indiában (ATV)
Közben különböző felméréseket is végeznek.
ápr. 1
9:10
Budapesten forgat Robert Pattinson (ATV)
Reggel óta vártak rá a rajongók.
ápr. 1
9:15
Örül a korrupciós ügyeknek Bajnai (Alternatív Energia)
Bajnai Gordon szerint a tisztulási folyamathoz tartozik, hogy soha nem látott mennyiségben tárják fel a korrupciós ügyeket a hatóságok.
ápr. 1
9:17
Bajnai: Maradtak még nagyon nehéz feladatok (Alternatív Energia)
Bajnai Gordon miniszterelnök nem hiszi, hogy a nemzetközi szervezetekkel el lehet fogadtatni a 4 százalék körüli idei költségvetési hiánynál jelentősen nagyobb deficitet. A kormányfő a csütörtökön megjelenő HVG-nek adott interjúban beszélt erről. Leszögezte: a kormány nem titkolta el, hogy maradtak még nagyon nehéz feladatok.
ápr. 1
9:33
Kik ütöttek: a romák vagy a "jobbikosok"? (168 Óra Online)
Az érintettek és mintegy húsz szemtanú szerint magukat „jobbikosoknak” nevezők fenyegetőztek Tiszakóród egyik romák lakta utcájában, és támadtak két férfira azután, hogy az egyikükről kiderült: baloldali szavazó. A szóváltás miatt a romák rendőrt hívtak. A rendőrség a fenyegetőző társaságból senkit, a romák közül viszont három embert vádol garázdasággal - írja a Roma Sajtóközpont.
ápr. 1
9:33
Tortába sütött csempészcigi a furgonban (Alternatív Energia)
Idén már másodszor találtak tortába sütött csempészcigarettát - egy moldáv furgonban - a zalai vámosok - tájékoztatta a Vám- és Pénzügyőrség Nyugat-dunántúli Regionális Parancsnoksága csütörtökön az MTI-t.
ápr. 1
9:42
Süttesd a hasad! (ATV)
Európai uniós szabványoknak megfelelő jelzésekkel látják el gépeiket a jövőben a Magyar Szolárium Üzemeltetők Egyesületének tagjai - hangzott el azon a szerdai sajtótájékoztatón, amelyet a szoláriumozással kapcsolatos változásokról, szokásokról és a D vitamin szerepéről tartottak Budapesten.
ápr. 1
9:44
A kaposvári erdőkben bújkál az MTK egykori középpályása? (ATV)
Nemcsak a nyomozók, az alvilág is keresi.
ápr. 1
9:46
Orbán: minden választás a szavazófülkében dől el + videó (ATV)
Hétfőn tartotta megalakulásának 22. évfordulóját a Fidesz.
ápr. 1
10:00
Gera: "még mindig éhesek vagyunk" (ATV)
A német bajnokot is elkapnák az Európa Ligában.
ápr. 1
10:18
A „piros pöttyös” Magyarország legerősebb márkája (ATV)
Megjelent a legerősebb hazai márkák rangsora.
ápr. 1
10:20
Botrány! Édesanyja nem láthatja a magyar énekes által nevelt gyerekét (ATV)
Egyik barátja szerint maga is felelős a helyzetért.
ápr. 1
10:27
Holttestet találtak Budapesten (Alternatív Energia)
Egy női holttestet találtak csütörtök reggel a fővárosban - közölte a rendőrség.
ápr. 1
10:36
Teljesítette vállalását, más munkája lesz Horváth Csabának + videó (ATV)
Szerződést garantált a főváros és közlekedési vállalat között.
ápr. 1
10:45
Holttestet találtak a fővárosban (Metropol)
A női holttestet a IX. kerületben, a Boráros tér közelében találták egy parkos területen.
ápr. 1
10:54
Pedofilbotrány: 4 ezer hívás érkezett első nap a katolikus forróvonalra (ATV)
Ekkora rohammal nem számoltak a telefonos lelkisegély szolgálat felállításakor.
ápr. 1
10:56
Szerbia: elítélték a srebrenicai mészárlást + videó (ATV)
A döntés történelmi jelentőségű.
ápr. 1
11:16
Szeszélyes lesz a húsvéti időjárás (Infostart)
Igazi, változékony tavaszt hoz az időjárás a húsvéti ünnepekre. Legtöbb napsütésre szombaton, míg a leginkább borongós napra hétfőn számíthatunk.
ápr. 1
11:18
Horváth Csaba lemondott kormánybiztosi posztjáról (Infostart)
Horváth Csaba, a fővárossal összefüggő kormányzati tevékenység összehangolásában közreműködő kormánybiztos visszaadta megbiztatását a miniszterelnöknek. A szocialista politikus ezt csütörtökön jelentette be a Facebook közösségi portálon.
ápr. 1
11:21
Választási csalásoktól tart a Jobbik (Metropol)
Volner János, a Jobbik rendvédelmi kabinetjének elnöke szerint választási csalásra irányuló előkészületek történtek a közelmúltban.
ápr. 1
11:21
A Facebookon mondott le Horváth Csaba (Alternatív Energia)
Horváth Csaba, a fővárossal összefüggő kormányzati tevékenység összehangolásában közreműködő kormánybiztos visszaadta megbiztatását a miniszterelnöknek. A szocialista politikus ezt csütörtökön jelentette be a Facebook közösségi portálon.

Keresés