2010. március 1. hétfő

márc. 1
4:15
Rejtélyes mérgezés a kórházban Kiskunfélegyházán (168 Óra Online)
A kiskunfélegyházi rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt rendelt el nyomozást annak a két ápolónőnek az ügyében, akik vasárnap reggel lettek rosszul a kiskunfélegyház kórházban - írja a baon.hu.
márc. 1
5:15
Félreértették: nem nyilatkozik többet a magyar botrányhősnő (ATV)
Erre tanította meg az elmúlt időszak.
márc. 1
5:17
A kuruc.infon hozna nyilvánosságra államtitkokat a Jobbik (ATV)
A párt alelnöke egy decemberben elfogadott titkosítási törvényről is beszélt legutóbb.
márc. 1
6:21
Az MSZP egyetlen politikusa sem érintett az őszödi beszéd kiszivárogtatásában (Népszava)
Nyakó István szerint okafogyott az őszödi beszéd kiszivárogtatásának vizsgálata. A párt szóvivője arra reagált, hogy Szili Katalin a beszéddel kapcsolatos nemzetbiztonsági vizsgálat nyilvánosságra hozását sürgette.
márc. 1
6:23
Gyurcsány szerint elárulták őt (Népszava)
Kapjon teljes nyilvánosságot a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) jelentése, amely Gyurcsány Ferenc miniszterelnök balatonőszödi beszéde kiszivárogtatásának körülményeit vizsgálta - javasolta Szili Katalin volt házelnök.
márc. 1
6:25
Nullás jegy: mától kötelező váltani (Népszava)
Mától kötelező jegyet váltani az ingyenes utazásra jogosult 6 év alatti gyermekeknek és a 65 év feletti nyugdíjasoknak is a helyközi autóbuszjáratot üzemeltető 24 Volán-társaságnál továbbá belföldi vasúti utazásnál a MÁV-Start és a GYSEV vonalain.
márc. 1
6:27
A fő baj az ágazat átpolitizáltsága (Népszava)
Az egészségügyben kevés olyan dolog van, amiben egyetlen ciklus alatt hosszú távú eredményeket lehet elérni, ezért a stratégiai kérdésekben meg kell állapodni - állítja Kökény Mihály.
márc. 1
6:39
Parlamenti pártok a hálózat csapdájában (HVG)
Barack Obama sikerén felbuzdulva itthon is kötelességüknek érzik a politikai tanácsadók, hogy a netre tereljék ügyfeleiket. Az Egyesült Államokban 2008-ban bevált módszereknek viszont nyomát sem látjuk Magyarországon.
márc. 1
6:41
Változó férfiszerepek: kié a hatalom? (HVG)
Milyen a magyar férfi, miben változott az elmúlt években, milyen új elvárásoknak kell megfelelnie? Miközben a teremtés koronája mítosznak vége, vajon megtalálja-e mindenki a helyét az új szereposztásban? Szociológussal, genderkutatóval kerestük a választ, figyelembe véve a legfrissebb erre vonatkozó kutatások eredményeit is.
márc. 1
6:57
Meghosszabbította a bíróság Antal Attila házi őrizetét (Infostart)
Három hónappal, május 29-ig meghosszabbította a bíróság a BKV volt vezérigazgatójának házi őrizetét - írta a Magyar Nemzet. A bíróság ezzel helyt adott a Fővárosi Főügyészség kezdeményezésének.
márc. 1
6:57
Holnaptól újra támad a tél (168 Óra Online)
Hétfőn még kellemes tavaszi idő lesz, majd keddtől visszaesik a hőmérséklet, vasárnap ismét fagyni fog - mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese.
márc. 1
6:59
HM-es korrupciós ügy: udvarház Tokaj-Hegyalján (Infostart)
Lapinformáció szerint egy Tokaj-Hegyaljai udvarházat húzott fel a Honvédelmi Minisztérium egyik bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel meggyanúsított volt főosztályvezetőjének cége.
márc. 1
7:01
"Másfél évtizede nem látott szinten a munkanélküliség" (Infostart)
Aláírások a ringért. Tévhit, hogy hajthatatlan az IMF. Eltűnőben a munkahelyek. Alkalmazkodó utaztatók.
márc. 1
7:03
A fél világot elérte a chilei földrengés utáni cunami + videó (ATV)
Chilében újabb utórengések voltak a szombat hajnali földmozgás után, amit az elmúlt száz év egyik legerősebb földrengésének tartanak. A Richter-skála szerinti 8,8 tizedes fokozatú rengésben több mint 300 ember halt meg. Az azt követő cunami pedig több kontinensen is embereket veszélyeztetett.
márc. 1
7:15
Csizmadia Ervin: Az MSZP sorsa már 2004-ben megpecsételődött (Infostart)
Az MSZP sorsát széttagoltsága pecsételi meg - mondta a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója. Csizmadia Ervin az InfoRádióban elmondta: Gyurcsány Ferenc megjelenése a párt élén felerősítette az MSZP ellentmondásait.
márc. 1
7:21
„Arra keltünk, hogy vízben fekszünk” Több 10 ezer hektár víz alatt + videó (ATV)
A belvíz mellett egyre nagyobb gondot okoznak az áradó folyók is.
márc. 1
7:23
Néhány hét alatt elvesztette munkáját a magyar sztárpár mindkét tagja (ATV)
Egyikük lebetegedett, másikuknak megszűnt a szerepe.
márc. 1
8:15
„Nemrég még együtt iszogattunk.” Bayer, Pörzse: a víg cimborák (ATV)
A jobboldali publicista nyílt levelet írt a Jobbik elnökének.
márc. 1
8:17
„Egyszerűen bejöttek és ütöttek” Diákokat rugdostak a koleszban + videó (ATV)
Egy felnőtt férfi is részt vett a csoportos garázdaságban.
márc. 1
8:27
Kiszáll a nagypolitikából a polgári körök felelőse (HVG)
Kiszáll a nagypolitikából Bíró Ildikó, a polgári körök felelőse, aki a választások után már nem szeretne parlamenti képviselő sem lenni - közölte hétfői számában a Népszabadság, amelynek az országgyűlési képviselő megerősítette az értesülést.
márc. 1
8:29
26 éves nő halt meg a frontális balesetben (HVG)
A helyszínen meghalt egy 26 éves nő, aki autójával frontálisan ütközött egy személygépkocsival vasárnap este Kecskemét határában a 44-es úton.
márc. 1
8:33
700 fölött a chilei áldozato száma (ATV)
Elkezdték osztani a segélyeket és megjelentek a fosztogatók is.
márc. 1
8:33
Fokozott közúti ellenőrzés a gyalogosok és kerékpárosok közlekedés-biztonságának javítása érdekében 2010. március 1-31. között (Police)
Napjainkban a gyalogos és kerékpáros közlekedés Európában és Magyarországon egyaránt a figyelem középpontjába került. Ennek oka, hogy a gyalogosok és kerékpárosok aránya az összes közlekedési baleseten belül magas.
márc. 1
8:45
Drograzzia: "Remélem, vetkőzni is fognak a zsaruk" (168 Óra Online)
Megszállták a JATE-klubot a rendőrök vasárnap hajnalban. Közel hetven egyenruhás minden kijáratot elzárva végigellenőrizte a mintegy ötszáz fős bulizó tömeget. 14 fiatalt kábítószer-fogyasztás gyanújával állítottak elő - írja a delmagyar.hu.
márc. 1
8:51
Nyert? Nem nyert? Itt megnézheti! (ATV)
A Szerencsejáték Zrt. 2010. 8. játék-, illetve fogadási heti nyerőszámai és nyereményei.
márc. 1
8:53
Kiderült! A magyar műsorvezetőnő tönkretett egy házasságot (ATV)
Egy évig titkolták a viszonyt.
márc. 1
9:03
Az MN szerint uniós pénzből építettek udvarházat egy tábornoknak (HVG)
Hatalmas udvarházat húzott fel a Honvédelmi Minisztérium egyik bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel meggyanúsított volt főosztályvezetőjének cége Tokaj-Hegyalján - írta hétfői számában a Magyar Nemzet, amely nem jelölte meg értesülésének forrását.
márc. 1
9:03
Tölgyessy: A Jobbik a nyugati világ egyik legerősebb rendszertagadó pártja lehet (Infostart)
Az SZDSZ már eltűnt, az MSZP középpártként folytathatja, ez teljesen megváltoztatja a Fidesz helyzetét is, amely 1994 óta a szocialista-szabad demokrata koalíció ellenpontjaként létezik, most viszont az egyetlen akcióképes és hiteles erő, a Jobbik lehet a legerősebb ellenzéke. Megvan a veszélye annak is, hogy jobb- és baloldal helyett kelet-európai módra a nyugatosok és a nemzetiek állnak majd…
márc. 1
9:03
Szekeres: "Nem hagyom, hogy bárki aláássa a honvédség tekintélyét" (Népszava)
Az elmúlt hetekben jócskán a sajtó érdeklődésének homlokterébe került a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség. Ám valószínű, hogy biztosan nem ilyen jellegű publicitásra vágyott a tárca vezetője, Szekeres Imre - főleg nem a választási kampány kellős közepén.
márc. 1
9:09
Hamarosan büntetést fizet, akinél nincsen ingyenes jegy + videó (ATV)
Ingyenes regisztrációs jegyet kell váltaniuk a 65 évnél idősebbeknek és a 6 évnél fiatalabb gyermekeknek, ha vonattal vagy Volán-járatokkal közlekednek. Az új jegytípus célja, hogy a társaságok megtudják, valójában mennyien veszik igénybe a szolgáltatásaikat.
márc. 1
9:21
Meghosszabbították a BKV-bérletek érvényességét (HVG)
Meghosszabbították a BKV-bérletek érvényességét a januári sztrájk miatt - közölte a közlekedési társaság hétfőn az MTI-vel.
márc. 1
9:21
Mától senki nem utazhat jegy nélkül (168 Óra Online)
Regisztrációs jegyet kell váltaniuk hétfőtől a vasúton és a helyközi autóbuszjáratokon díjmentesen utazóknak - a 6 éven aluliaknak, a 65 éven felülieknek, a hadirokkantaknak, a hadiözvegyeknek, a menekülteknek - a belföldi forgalomban.
márc. 1
9:39
Farkas Flórián szerint cigányellenes politikát folytatott a kormány (HVG)
A Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség elnöke szerint a rendszerváltozás óta nem történtek alapvető pozitív változások a cigányság helyzetében.
márc. 1
9:41
Részeg és kivilágítatlan bicajosokat ellenőriz a rendőrség (HVG)
Fokozott közúti ellenőrzésekkel szeretne javítani a gyalogosok és kerékpárosok közlekedésének biztonságán a rendőrség, ezért március 1. és 31. között szigorúbban ellenőrzi a gépkocsivezetők által elkövetett szabályszegéseket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn a honlapján.
márc. 1
9:45
Melyik sztárfocista neve a legjobb márka? (ATV)
Messi megelőzte C. Ronaldót.
márc. 1
9:47
Eltört cső: kiderült, hogy nincs alapja a társasháznak + videó (ATV)
Öt családot ki kellett költöztetni szombat késő este egy újpesti társasházból, mert megrepedt az épület egyik fala.
márc. 1
9:57
Százmilliós fideszes mutyiról beszél az MSZP (HVG)
Tavaly 55 millió, idén 49 millió forintot különített el a fideszes vezetésű Csongrád megyei önkormányzat a fideszes kötődésű szegedma.hu és a Déli Szó című lapok finanszírozására. Az ügyben az MSZP feljelentést tett.
márc. 1
9:57
A H1N1 után a felső légúti vírusok tombolnak (168 Óra Online)
Lecsengett a H1N1, támadnak a felső légúti vírusok. Szegeden például 80 beteg közül 4-5 is mellhártyagyulladásos szövődménytől szenved. Vásárhelyen nincs tömeges megbetegedés - írja a delmagyar.hu.
márc. 1
9:57
Vigyázzunk a zebráknál! - Fokozottan figyel a rendőrség (Népszava)
Fokozott közúti ellenőrzésekkel szeretne javítani a gyalogosok és kerékpárosok közlekedésének biztonságán a rendőrség, ezért március 1. és 31. között szigorúbban ellenőrzi a gépkocsivezetők által elkövetett szabályszegéseket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn a honlapján.
márc. 1
9:59
Török Gábor: Milyenek most a választási esélyek? (HVG)
Ennyivel a voksolás előtt példátlan, hogy az ember egy vasárnap esti tévézésnél ne ütközzön bele valamelyik párt hirdetésébe, illetve a híradókban ne találjon olyan érdemi tudósítást, amely a kampányról szólna - írja Török Gábor.
márc. 1
10:15
Gondatlanság miatt amputálták egy férfi lábát (HVG)
A szigetvári kórház kártérítési felelősségét állapította meg első fokon a Baranya Megyei Bíróság egy férfi gondatlan ellátása és lábának későbbi elvesztése miatt - írta hétfőn az Új Dunántúli Napló.
márc. 1
10:15
"Cigányok lágerbe": megvan az elkövető! (168 Óra Online)
Egy 46 éves férfi fújkált a vásárhelyi romák házára - írja a delmagyar.hu.
márc. 1
10:15
Fővárosi Bíróság: Debreczeni nem sértett jogszabályt (Népszava)
Helybenhagyta a Fővárosi Bíróság (FB) a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) határozatát, amely szerint nem volt jogsértő, hogy Debreczeni József, az MDF Budapest V. kerületi jelöltje internetes oldalán felhívást tett közzé, hogy hol lehet rá leadni az ajánlószelvényeket.
márc. 1
10:21
A Jobbik ott erős, ahol a nyilasok és a kommunisták is azok voltak (ATV)
Gyökeresen átalakulhat a magyar politika szerkezete a választások után.
márc. 1
10:33
Egy 46 éves férfi készíthette a hódmezővásárhelyi romaellenes feliratokat (HVG)
A rendőrség gyanúja szerint egy helybéli, 46 esztendős férfi és egy társa fújt festékszóróval romaellenes feliratokat több mint tíz hódmezővásárhelyi ház falára február 21-ére virradóra - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
márc. 1
10:35
A bíróság Debreczeninek adott igazat a cédulagyűjtés ügyében (HVG)
Helybenhagyta a Fővárosi Bíróság (FB) a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) határozatát, amely szerint nem volt jogsértő, hogy Debreczeni József, az MDF Budapest V. kerületi jelöltje internetes oldalán felhívást tett közzé, hogy hol lehet rá leadni az ajánlószelvényeket.
márc. 1
10:39
Szegeden is drograzzia volt a hétvégén: 14-en buktak le (ATV)
Megszállták a JATE-klubot a rendőrök vasárnap hajnalban.
márc. 1
10:51
Elhunyt Perge Ilona cselgáncsozó (Infostart)
Autóbalesetben elhunyt vasárnap este Perge Ilona Világkupa-győztes, volt válogatott cselgáncsozó.
márc. 1
10:51
Torgyán doktor zöldségekkel kampányol (168 Óra Online)
Csongrádról térne vissza a politika vérkeringésébe Torgyán József.
márc. 1
10:57
Ciki! Faképnél hagyta a magyar politikust a neje, taxival ment utána (ATV)
A Mr. és Mrs. sztárpárshow-ban vallottak házasságuk titkairól.

Keresés