2010. március 24. szerda

márc. 24
5:24
Romák dobtak Molotov-koktél a siófoki roma családra? (168 Óra Online)
Zajlik a nyomozás a siófoki romákat ért múlt heti Molotov-koktélos támadás ügyében, a siófoki cigány vezetés nyomravezetői díjat ajánlott fel - írja a sonline-hu.
márc. 24
5:24
Ne dőljön be a csalogató reklámoknak! (Alternatív Energia)
Közhangulat és fogyasztóvédelem címmel szervezett országos konferenciát Székesfehérvárott a Társadalmi Unió az Európai Unió pályázati támogatásával. Szabó Miklós, a Társadalmi Unió elnöke és Warvasovszky Tihamér, Székesfehérvár polgármestere köszöntője után az előadók a fogyasztóvédelem aktuális kérdéseiről beszéltek.
márc. 24
5:24
„Pofátlan, tehetségtelen, bunkó!” Kirúgták a magyar sztárt, csak felhasználták (ATV)
A buliból kirúgták őket, ő állítja, a balhé a hírverés miatt kellett.
márc. 24
5:26
Befejezi munkáját a BKV-bizottság (Alternatív Energia)
Ma még két meghallgatást tart, majd megkezdi jelentése összeállítását a BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult bizottság, melynek mandátuma péntekig szól.
márc. 24
5:26
Bayer, Bencsik, polgári körösök duzzasztották a Jobbik-tábort (ATV)
Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke, a terrorizmus vádjával börtönben ülő Budaházy György kampányfőnöke nemrégiben Tatabányán korteskedett a Jobbik mellett. Előadásában többek között arra is kitért, milyen lépések vezettek a „radikális tábor” és a Jobbik megerősödéséhez.
márc. 24
5:28
Tologatják a Meggyesre terhelő aktákat? (Alternatív Energia)
Ha bűncselekményről tud, tegyen feljelentést - tanácsolta Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke nemrég egy lakossági fórumon hozzá forduló esztergomi polgárnak, aki felvetette, hogy több bűncselekményt is gyanít, melyben érintett lehet Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere, akit pártja újraindít az áprilisi parlamenti választáson.
márc. 24
6:09
Az MDF és az SZDSZ hirtelen megint politikai tényező lett (Infostart)
Egy évvel ezelőtt ezen a napon egy lemondott miniszterelnöke és három lehetséges kormányfő-jelöltje volt az országnak. A Fidesz, valamint a gazdasági szakértők és a választópolgárok többsége előrehozott választásokat akart, sőt már a szocialista polgármesterek is ezt tartották volna kifizetődőnek. Voltak, aki nagykoalícióról álmodoztak, az MDF és az SZDSZ pedig hirtelen ismét politikai tényező…
márc. 24
6:27
Egy év után sem zárult le a vizsgálat az Irakban lelőtt magyar férfi ügyében (Infostart)
Egy évvel azután, hogy Irakban egy amerikai katona lelőtte a nagyradai Bogdán Tibort, még mindig nincs magyarázat a haláleset okára és körülményeire - közölte az elhunyt volt felesége és ügyvédje. A 36 éves férfi a TOIFOR alkalmazásában, civil teherautó sofőrként dolgozott az iraki Tádzsiban, amikor tavaly március 26-án halálos lövés érte az amerikai támaszponton. A feltételezett tettest, egy 25…
márc. 24
6:36
Hajmeresztő indoklások bírósági ítéletekben (Alternatív Energia)
"Közismert tény, hogy bizonyos kisebbségek tagjai a hatósági eljárás alkalmával az érintett ismerőseiket elkísérik. (...) Ez a jog nem kizárólagosan egyes népcsoportokat, kisebbségeket illet meg, hanem gondolkozásbeli hasonlóság alapján egymással közösséget vállaló emberek is személyes jelenlétükkel erősíthetik bajba jutott társaikat a felmerülő fizikai problémák megoldásánál".
márc. 24
6:54
Vigyázzon, milyen húst vesz! Dögtolvajok akcióznak! (168 Óra Online)
Egy éjszaka kétszer is ellopták ugyanazt a döghúst Medgyesegyházán, a Haladás Plus Kft. állatihulla-telepéről. Először a rendőrség visszavitette a tettesekkel a disznókat a telepre. Néhány órával később valakik újból elvitték az elhullott jószágokat. Ki tudja, mi lett a sorsuk?
márc. 24
7:12
Nyolc iskolás gyereket szurkált agyon egy volt orvos + videó (ATV)
További ötöt megsebesített.
márc. 24
7:14
Csapody: az MDF-nek csak a pénz kellett, nem az SZDSZ + videó (ATV)
A képviselő kilépett a pártból, és a választáson sem indult.
márc. 24
7:16
„Egy gazdag férfi soha nem ronda” Döbbenetes vallomás a magyar dívától (ATV)
Kilencszer fogadott örök hűséget, jelenlegi férje is a fia lehetne.
márc. 24
7:21
Regőczi: "Lendvai Ildikó valamelyik ismerősét kellett elhelyezni a BKV-nál" - lapszemle (Infostart)
A Magyar Nemzet és a Népszabadság is interjút közöl Regőczi Miklóssal, a BKV Zrt. volt vezérigazgató-helyettesével, aki többek között azt állítja, hogy az elmúlt húsz évben a cég a várost irányító koalíció kifizetőhelyeként működött.
márc. 24
7:23
Csapody kiírta magát mindenhonnan (Infostart)
Csapody Miklós "elaltatta" honlapját is, azzal egy időben, hogy bejelentette az MDF-ből való kilépését. A honlapon néhány mondat olvasható, amelyben a csalódott politikus az ellenállásról beszél.
márc. 24
7:30
Hoppá! Már a Fidesz is bomlik? (168 Óra Online)
Egyel kevesebb fideszes képviselő ül ezentúl a megyei közgyűlésben; a Sonline.hu értesülései szerint Bakos József bejelentette kilépését a Fidesz-frakcióból.
márc. 24
7:48
Jó hír: nem drágul az áram + videó (ATV)
Legalábbis elemzők szerint erre lehet számítani.
márc. 24
8:06
Újra növekszik a szegénység (Metropol)
.
márc. 24
8:06
"Kifizetőhelyként működött a BKV" (Alternatív Energia)
Az elmúlt húsz évben a BKV a fővárost irányító koalíció kifizetőhelyeként működött Regőczi Miklós, a BKV volt vezérigazgató-helyettese szerint, akivel a Népszabadság és a Magyar Nemzet is közöl interjút szerdai számában.
márc. 24
8:24
Varga: az ország két éven belül visszanyerheti, amit 8 év alatt elveszített (168 Óra Online)
Varga Mihály, a Fidesz alelnöke szerint Magyarország két éven belül visszanyerheti azt, amit az elmúlt nyolc évben elveszített.
márc. 24
8:24
Egy év után sincs válasz a tragédiára (Alternatív Energia)
Egy évvel azután, hogy Irakban egy amerikai katona lelőtte a nagyradai Bogdán Tibort, még mindig nincs magyarázat a haláleset okára és körülményeire - ezt az elhunyt volt felesége és ügyvédje közölte az MTI megkeresésére.
márc. 24
8:33
Öt dolog, ami drágíthatja a kötelező biztosítást (Infostart)
A kötelező gépjármű-felelősség biztosítás kiválasztásakor sokan még mindig a legolcsóbb mellett döntenek, de az utolsó kampány idején a társaságok arról számoltak be, hogy egyre több szerződő inkább egy valamivel drágább ajánlatot választ, csak megbízható biztosító álljon a háttérben. A Pénzcentrum néhány olyan tényezőt mutat be, melyek jelentősen drágíthatják, vagy akár olcsóbbá is tehetik a…
márc. 24
8:42
Születésnapjára kap 4 millió fontot Susan Boyle (ATV)
Most utalják át a lemezéből származó profitot.
márc. 24
8:44
Regőczi: Nyakóékat, Verebeséket támogattuk BKV-s pénzekből (ATV)
A volt vezető szerint valóban MSZP-SZDSZ kifizetőhelyként működött a vállalat.
márc. 24
8:51
Ön már tudja, hol táborozik a csemetéje? (Infostart)
A hazai és nemzetközi gyermektáborozási lehetőségeket gyűjti össze és tárja az érdeklődő szülők elé a most indult taborfigyelo.hu internetes portál.
márc. 24
9:00
Idén nőhet a forgalom a Balatonnál (ATV)
A négycsillagos szállodák teltházasak húsvétkor.
márc. 24
9:02
Világméretű korrupciós botrány a Daimlernél (ATV)
Magyarország is érintett az ügyben.
márc. 24
9:09
Kovács Árpád: Új megközelítésre van szükség a korrupció ellen (Infostart)
Az Állami Számvevőszék volt elnöke szerint a kiszámíthatatlan költségvetési politika is hozzájárulhat a korrupcióhoz. Kovács Árpád az InfoRádiónak azt mondta: az államnak példát kell mutatnia, illetve átlátható, világos szabályokat alkotnia.
márc. 24
9:18
Gazdahitel: eddig 9,4 milliárdot ítéltek oda (ATV)
Egyéni és családi gazdálkodók és őstermelők kaptak főleg.
márc. 24
9:36
Fegyelmi és felfüggesztés az NKH-nál az izraeli gépek miatt (Alternatív Energia)
A Nemzeti Közlekedési Hatóság négy munkatársa ellen fegyelmi eljárás indult, a légügyi osztály igazgatóját pedig felfüggesztették az izraeli gépek berepülésével összefüggésben - közölte Hónig Péter az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában.
márc. 24
9:36
Bangladesi arzénválság (ATV)
Több mint százmillió rászorulót próbált az ENSZ ivóvízhez juttatni–a víz ma is arzénnel szennyezett.
márc. 24
9:38
Példát statuáltatna a bírónő Chris Brownnal (ATV)
Körülbelül 180 napos közmunkára ítélnék.
márc. 24
9:40
Kisebb ütemben csökken a népesség (ATV)
Csökkent a születések és a halálozások száma is.
márc. 24
10:03
Izraeli gépek: fegyelmi és felfüggesztés (Infostart)
A Nemzeti Közlekedési Hatóság négy munkatársa ellen fegyelmi eljárás indult, a légügyi osztály igazgatóját pedig felfüggesztették az izraeli gépek berepülésével összefüggésben - közölte a szakminiszter az MR1 Kossuth Rádió reggeli műsorában. Hónig Péter a 180 percben megismételte: a hatóságok nem tartották be a szabályokat az engedélyezéskor, de az ország biztonságát nem veszélyeztette a légi…
márc. 24
10:05
Daimler-botrány: 300 ezer euró magyar kormánytisztviselőknek? (Infostart)
Több mint 300 ezer euró összeget is kifizethettek kenőpénzként magyar kormánytisztviselőknek 2005-ben a Volánbusz egy buszvásárlási ügylete kapcsán - szerepel abban a keresetben, amelyet a Daimler német autógyár körüli megvesztegetési botrány ügyében nyújtott be az amerikai igazságügy-minisztérium.
márc. 24
10:12
Autós üldözésben vett részt a Fidesz jelöltje! Baleset lett a vége! (ATV)
Tegnap éjszaka szolgálati autójával üldözött egy fejér megyei családot Törő Gábor, a megyei közgyűlés fideszes alelnöke, Fejér megye 5-ös választókörzetének képviselőjelöltje, tájékoztatták az atv.hu-t.
márc. 24
10:14
Jackson orvosától megvonnák az engedélyét (ATV)
Egyelőre visszatért korábbi munkahelyére.
márc. 24
10:30
Hogyan menekülhet meg egy luxusprosti a halálos aktustól? (168 Óra Online)
A napokban került a hazai mozikba a 41. Magyar Filmszemlén négy díjat - köztük a fődíjat, az Arany Orsót – nyert BIBLIOTHEQUE PASCAL című film, mely a hároméves kislányát egyedül nevelő Mona Paparu (Török-Illyés Orsolya)u tazásainak, szerelmének, nyugat-európai kálváriájának a fantázia és a valóság határán játszódó történetét meséli el. Ma, március 24-én 20 órakor a közönség személyesen is…
márc. 24
10:30
"Üzleti alapon elintézhetjük" Korrupt határőröket fogtak el (ATV)
Ittas sofőrt fogtak, pénzt kértek tőle.
márc. 24
10:32
Matolcsy cáfolta Orbánt: mégsem lesz idén adócsökkentés + videó (ATV)
Mesterházy szerint új irányt vett a Fidesz kommunikációja.
márc. 24
10:48
A médiának is fizetett a BKV: Hócipő, Klubrádió, Napkelte (168 Óra Online)
Az elmúlt húsz évben a BKV a fővárost irányító koalíció kifizetőhelyeként működött Regőczi Miklós, a BKV volt vezérigazgató-helyettese szerint, akivel a Népszabadság és a Magyar Nemzet is közöl interjút szerdai számában. A közlekedési vállalatnál folyó nyomozás egyik gyanúsítottja a Népszabadságnak azt is megemlítette, hogy ilyen kifizetőhely volt az MTV, a Magyar Posta, vagy a MÁV is, épp az…
márc. 24
10:48
Direkt hagyta abba Jackson újraélesztését az orvos? (ATV)
El akart tüntetni bizonyos gyógyszereket.
márc. 24
10:57
Bajnai Gordon elégedett (Infostart)
Látványos és érzékelhető eredményeket ért el a közbiztonsági háló program újraindítása - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök, miután megyei rendőr-főkapitányokkal egyeztetett a Parlamentben. Bencze József országos rendőr-főkapitány kitért arra is, hogy több mint 1100 bűnözőt fogtak el a programnak köszönhetően.
márc. 24
11:06
Négyet kapott a Fradi Szombathelyen (ATV)
Válaszként csak egyszer zörgött a háló.
márc. 24
11:08
Felfüggesztették az NKH légügyi osztályának igazgatóját (ATV)
Négy munkatárs ellen fegyelmi eljárást indítottak.
márc. 24
11:24
Molotov-koktélos támadás Tiszabőn (Metropol)
Molotov-koktélos támadás ért egy lakóházat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn; senki sem sérült meg, a tüzet a lakók oltották el.
márc. 24
11:24
Feszes a közbiztonsági háló (Alternatív Energia)
A kormány továbbra is biztosítja a rendőrség Közbiztonsági Háló elnevezésű programjához a pluszforrásokat - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök szerdán azt követően, hogy a programban részt vevő tíz, a bűnözés szempontjából legveszélyeztetettebb megye rendőrfőkapitányaival egyeztetett Budapesten.
márc. 24
11:24
Előállították a veszprémi okmányiroda 12 dolgozóját (ATV)
Egy éve nyomoznak az ügyben.
márc. 24
11:33
Krízishelyzetben van a pszichiátria (Infostart)
A Magyar Pszichiátriai Társaság elnöke szerint válságban van a pszichiátria; kétszer annyi pszichiáterre és nagyobb anyagi megbecsülésre lenne szükség. Kurimay Tamás az elmúlt időszak brutális gyilkosságairól szólva azt mondta: ezek az esetek nem mindig előzhetők meg, de a pszichiátriai társaságok javaslatai szerint a szakma és a lakosság is sokat segíthet.
márc. 24
11:42
Molotov-koktélt dobtak egy tiszabői házra (ATV)
Négyen tartózkodtak bent, eloltották a tüzet.

Keresés