2010. március 24. szerda

márc. 24
0:00
Férfi kosár Euroliga: Barca-siker a Real Madrid ellen, Partizan-bravúr (She)
A negyeddöntő első mérkőzéseit játszották kedden a férfi kosárlabda Euroligában. A Barcelona, ha nem is könnyen, de legyűrte hazai pályán a Real Madridot, és a CSZKA Moszkva, valamint az Olympiakosz is nyerni tudott otthonában. A Partizan viszont meglepetésre bravúros győzelmet aratott a Maccabi Electra vendégeként.
márc. 24
0:18
Primera División: a Xerez a 92. percben mentett pontot Sevillában (She)
A Xerez Leandro Gioda 92. percben szerzett góljával meglepetésre 1–1-es döntetlent ért el a Sevilla otthonában a Primera División 28. fordulójában.
márc. 24
0:54
Tenisz: Alicia Molik lesz Szávay ellenfele Miamiban a 2. fordulóban (She)
Az első fordulóban erőnyerő Szávay Ágnes ellenfele Alicia Molik lesz a Miamiban zajló teniszverseny 2. fordulójában, miután az ausztrál játékos az első fordulóban 6:1, 6:1-re legyőzte az amerikai Ashley Harkleroadot.
márc. 24
1:48
Gatyalehúzás és örömkosár - Budapesten járt a Harlem Globetrotters (Behaviour)
Az egy év után újra Magyarországra látogató, világhírű Harlem Globetrotters kosárbűvészei kedden a budapesti Papp László Sportarénában teremtettek varázslatos hangulatot showműsorukkal.
márc. 24
2:06
Visszatér a pekingi áldozat (Blikk)
Tata — Húsz hónap kihagyás után, a jövő héten kezdődő minszki EB-n indul újra komoly nemzetközi viadalon Baranyai Já­nos (25), aki a pekingi olimpia 77 kg-os versenyé­ben szenve­dett rettenetes sérü­lést: a kö­nyöke kificamodott gyakorlat közben, és a hátára ejtette a 148 kilós súlyt.
márc. 24
2:24
Ocskaynak nyerjük az aranyat (Blikk)
Székesfehérvár — Egy évvel ezelőtt boldogan ünnepelték a bajnoki címet az Alba Volán jégkorongozói. Március 21-én a klub történetének tizedik aranyérmét szerezték meg, ám három nappal később összeomlott számukra a világ.
márc. 24
2:28
Vitalij vagy Vlagyimir Klicsko a jobb (Blikk)
Gelsenkirchen — Képzelt testvérháború a ringben! Vajon melyik Klicsko a jobb ökölvívó?
márc. 24
6:54
Százezrek a rali ob rajtján (Behaviour)
Számos újdonság és a régóta megszokott hatalmas szurkolói érdeklődés előzi meg az országos rali-bajnokság idei első futamát, amelyet Egerben és környékén rendeznek a hétvégén. Pénteken a rajtceremóniára kerül sor, majd szombaton és vasárnap összesen nyolc gyorsaságit futnak a versenyzők.
márc. 24
6:56
Fülöp elvágyódik a Sundarlendből (Behaviour)
Fülöp Márton, a magyar válogatott korábbi első-, jelenlegi második számú kapusa január 16., a Chelsea elleni 7-2-es vereség óta nem védett klubjában, a Sunderlandben, és úgy tűnik, a szezon végéig nem is kap több bizonyítási lehetőséget Steve Bruce menedzsertől. Érthető, hogy a játékos máshova vágyik.
márc. 24
7:12
NHL: hat gólt ütött a New Jersey a Columbusbnak, nyert a San Jose (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság 151. játéknapjának leggólgazdagabb meccsén a New Jersey Devils 6–3-ra győzött a Columbus Blue Jackets ellen. A San Jose hat vereség után először nyert, a Sharks a Minnesota otthonában 4–1-re diadalmaskodott.
márc. 24
7:14
NBA: kikapott a Denver New Yorkban, Dallas-siker a Clippers ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 142. játéknapján a Denver Nuggets ötpontos vereséget szenvedett New Yorkban a Knickstől. A Dallas a papírformának megfelelően legyőzte a Los Angeles Clipperst.
márc. 24
7:30
Tragédia: halál az öltözőben egy megyei harmadosztályú meccs után (She)
A vasárnap délután lejátszott, 2–2-re végződő Szomód– Kesztölc megyei harmadosztályú bajnoki találkozó után elhunyt a vendégek csapatkapitánya.
márc. 24
7:32
Chelsea: Az eredményektől függetlenül biztosan maradok - Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti szerint akkor is a Chelsea labdarúgócsapatának a vezetőedzője marad, ha a Bajnokok Ligája-búcsút követően a bajnoki címet sem sikerül megszereznie együttesével.
márc. 24
7:34
Diósgyőr: nézeteltérés a játékosok között, Mészöly Géza érkezhet (She)
Feszült a helyzet Diósgyőrben. Sőt azt is írhatnánk, pattanásig feszültek az indulatok a DVTKnál: a tavasszal mind a négy bajnokiját elvesztő együttes néhány játékosa között kisebb nézeteltérés támadt. A vezetőedzőnek, Tornyi Barnabásnak szerdán a klub vezetősége előtt kell számot adnia az eddigi szereplésről.
márc. 24
8:06
Vb győzelemet szeretne Messi (Metropol)
A világ jelenlegi legjobb labdarúgójának tartott Lionel Messi saját bevallása szerint csak akkor válhat igazi legendává, ha egyszer az argentin válogatottal is csúcsra ér, azaz megnyeri a világbajnokságot.
márc. 24
8:24
Videoton: Varga Róbertet az NB II-es csapathoz irányították (She)
A szezon végéig a Videoton-Puskás Akadémia keretéhez irányították a hosszú ideje sérült Varga Róbertet.
márc. 24
8:42
Műkorcsolya-vb: kínaiak az élen párosban a rövidprogram után (She)
A Vancouverben olimpiai ezüstérmes Pang Csing, Tung Csien kínai kettős áll az élen a párosok rövidprogramja után a torinói műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon.
márc. 24
8:44
Sportlövészet: Sidi kilencedik fekvőben a Sydneyben zajló vk-n (She)
A tavaly a világ legjobbjának megválasztott Sidi Péter a kilencedik helyet szerezte meg szerdán a férfiak kisöbű sportpuska fekvő számában a Sydneyben zajló sportlövő világkupaversenyen.
márc. 24
9:00
Balotelli a Milan mezében okozott botrányt (Blikk)
márc. 24
9:18
Lombard Pápa: Szűcs Lajos szerint jókor jött az Újpest elleni siker (She)
Mint vasárnap beszámoltunk róla, a Lombard Pápa a két fél őszi mérkőzése után a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában is legyőzte az Újpestet. A Pápa kapusa, Szűcs Lajos – akin nem tudtak kifogni a fővárosiak – klubja hivatalos honlapjának elmondta, hogy szerinte reális eredmény született.
márc. 24
9:20
Sevilla: kedd éjjel menesztették Manuel Jiménezt a csapat éléről (She)
A Xerez elleni döntetlen után menesztették Manuel Jiménezt, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Sevilla vezetőedzőjét. Minden sorozatot figyelembe véve a csapat már hét mérkőzés óta nyeretlen, ráadásul a CSZKA Moszkvával szemben búcsúzott a Bajnokok Ligájától is.
márc. 24
9:54
AC Milan: Flamini hosszabbíthat a klubbal - sajtóértesülés (She)
Bár januárban még arról szóltak a hírek, hogy Mathieu Flamini elhagyhatja az AC Milant és a Manchester Cityhez igazol, a legfrissebb információk szerint meghosszabbíthatja 2012-ben lejáró szerződését az olasz labdarúgócsapattal.
márc. 24
9:56
Tenisz: Czink várhatóan 18 óra körül kezd Arantxa Rus ellen Miamiban (She)
Czink Melinda magyar idő szerint 18 óra körül kezdi meg szereplését a 9 millió dollár összdíjazású miami tenisztornán.
márc. 24
10:30
Jégkorong, EBEL: a Linz a párharc 0-3-as állásáról fordítva jutott döntőbe (She)
A Linz idegenben győzte le a Vienna Capitalst az elődöntő hetedik találkozóján, s ezzel bejutott az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) döntőjébe. A párharcban a bécsiek már 3–0-ra is vezettek, ezután viszont négy meccset nyert sorozatban a Linz, amelyre a fináléban a Red Bull Salzburg vár.
márc. 24
10:32
Női kézilabda: az ETO és Tomori közös megegyezéssel szerződést bontott (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata és Tomori Zsuzsanna – jelentette be hivatalos közleményében a klub.
márc. 24
10:48
Labdarúgás: a topligák és a Magyar Kupa szerdai programja (She)
Teljes fordulóra kerül sor több európai topligában is hét közben – a mai napon pályára lép például a Chelsea, az Inter, a Milan, a Roma és a Barcelona is. Itthon közben megrendezik a Magyar Kupa elődöntőjének második mérkőzését is, amelyen az Újpest és a Zalaegerszeg csap össze. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak honlapunkon.
márc. 24
10:50
Anderlecht: Juhász Roland kisebb sérülése miatt a társaitól külön edz (She)
Juhász Roland, az Anderlecht labdarúgócsapatának magyar középhátvédje kvadricepsz-sérülése miatt a társaitól külön edz.
márc. 24
11:06
Ancelotti marad, holland és spanyol támadó érkezhet a Chelsea-hez (Infostart)
Carlo Ancelotti biztos benne, hogy a következő idényben is ő marad a Chelsea labdarúgó-csapatának a vezetőedzője, akkor is, ha az együttes nem gyűjti be a bajnoki címet. A Kékek Rafael van der Vaartot kívánják megszerezni.
márc. 24
11:06
Liverpool: Gulácsi nem kapott gólt, nyert a tartalékcsapat (She)
A Hull City otthonában 1–0-s győzelmet aratott a Liverpool tartalékcsapata. A Jordy Brouwer bombagóljával nyerő Pool kapuját Gulácsi Péter őrizte.
márc. 24
11:08
Libertadores-kupa: győzelmével az Estudiantes már csoportmásodik (She)
Az Estudiantes La Plata 2–0-s győzelmet aratott hazai pályán a Bolivár ellen a Libertadores-kupa negyedik fordulójában, s ezzel a 3. csoport második helyére zárkózott fel, egy ponttal megelőzve a Juan Aurichot.
márc. 24
11:10
Lósport: Mikóczy szerint Overdose belátható időn belül hazaérkezik (She)
Mikóczy Zoltán ma délelőtt sajtótájékoztatót tart a Magyar Köztársaság berlini nagykövetségén, és felhatalmazta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy már most közreadja az eseményen bejelentésre kerülő legfontosabb új információkat.
márc. 24
11:24
Elküldték Győrből a válogatott sztárt (Infostart)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Győr női kézilabdacsapata és Tomori Zsuzsanna - jelentette be a klub.
márc. 24
11:24
Törökország: tizenöt előállítás a fogadási botránnyal kapcsolatban (She)
A török állami hírügynökség jelentése szerint a rendőrség őrizetbe vett és kihallgatott tizenöt játékost és sportvezetőt az ország labdarúgósportját érintő fogadási botrányokkal kapcsolatban.
márc. 24
11:26
Tragédia: életét vesztette James Williamson ausztrál hegyikerékpáros (She)
A versenyrendezők és az orvosi stáb 90 percig próbálták újraéleszteni James Williamson ausztrál hegyikerékpárost, de nem jártak sikerrel.
márc. 24
11:28
Pécs: hosszas ügyintézés után megérkezett a télen igazolt grúz játékos (She)
Hosszas procedúra, ügyintézés után megérkezett a másodosztályban szereplő Pécsi MFC labdarúgócsapatához a télen igazolt Irakli Kvekveskiri.
márc. 24
11:30
Nyíregyháza: két légiós is visszatért a hazájában folytatott rehabilitációról (She)
A Spartacus két légiósa is visszatért a hazájában folytatott rehabilitációs munkából: Martin Hurt Észtországban kúrálta comb-, Peter Sztanisics pedig Montenegróban bokasérülését.
márc. 24
11:42
Haldoklik az Öreg Hölgy, avagy mi lesz veled, Juventus? (Infostart)
Bár még van esély arra, hogy a Juventus elérje a BL-selejtezőt érő negyedik helyet az olasz bajnokság hajrájában, abban minden szurkoló egyetért: a torinói Öreg Hölgy kínosan gyenge szezont produkál az idén. Az olasz bajnoki csúcstartó már a csoportmérkőzések után búcsúzott a Bajnokok Ligájától, majd az Ajax kiverése után botrányos körülmények között kiesett a londoni Fulham otthonában az Európa…
márc. 24
11:42
Vb 2014: szakmai aggodalom Brazíliában a késlekedés miatt (She)
Az építőipari kivitelező cégeket is magába foglaló brazil nemzeti érdekvédő szakmai szervezetet, a Sinaecót nyugtalanítja a 2014-es labdarúgó-világbajnokság előkészítésének vontatottsága.
márc. 24
11:44
Szigetszentmiklós: a szigorított licencszabályoknak is megfelelt a klub (She)
A megszigorított NB II-es licencszabályzatnak is megfelelt az SZTK-Erima labdarúgócsapata.
márc. 24
11:46
Vb 2010: Pelé behívná Ronaldinhót a brazil keretbe (She)
Behívná Ronaldinhót a nyári dél-afrikai világbajnokságra készülő brazil válogatottba a futball élő legendájának számító Pelé.
márc. 24
11:48
Férfi kosárlabda: újra megsérült Hendlein, térdszalaghúzódással bajlódik (She)
Ismét megsérült Hendlein Roland, a Kaposvári KK kosárlabdacsapatának válogatott magasbedobója.
márc. 24
11:50
Chelsea: a „kékek” a Real Madrid középpályásával erősítenének (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Chelsea labdarúgócsapata a nyári átigazolási szezonban megszerezné a Real Madrid holland válogatott középpályását, Rafael van der Vaartot.
márc. 24
11:52
Rövid pályás gyorskorcsolya: felépült sérüléséből Heidum Bernadett (She)
Felépült a szófiai rövid pályás gyorskorcsolya-vb-n elszenvedett sérüléséből Heidum Bernadett, így szerda hajnalban elutazhatott Huszár Erikával, Darázs Rózsával és Keszler Andreával Bormióba
márc. 24
12:18
Póker: magyar profi az Ausztriában zajló EPT Snowfest élmezőnyében (She)
Az osztrák síparadicsomban zajló versenyen a PokerStars profija, Tóth Richárd a második helyen várhatja a folytatást.
márc. 24
12:20
Sevilla: Laudrup és Aragonés közül kerülhet ki Jiménez utódja (She)
Mint reggel beszámoltunk róla, a Xerez elleni döntetlen után menesztették Manuel Jiménezt, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Sevilla vezetőedzőjét. A klubnál már keresik az utódját; eddig két név vetődött fel esélyesként a posztra.
márc. 24
12:22
Videó: gólpassz lett a kirúgásból - szenzációs találat Angliából! (She)
Gól két húzásból: szédületes találat született az Milton Keynes Dons–Southampton angol harmadosztályú mérkőzésen (0–3). A kapus kirúgása után Rickie Lambert vette át a labdát, majd azonnal az ellenfél kapujába lőtt. Tekintse meg a gólt videón!
márc. 24
12:24
Jégkorong: egyéves eltiltást kaptak a doppingvétséget elkövető játékosok (She)
Egyformán egyéves, 2011. március 17-ig szóló eltiltással sújtotta a Magyar Jégkorongszövetség fegyelmi bizottsága a doppingvétségen ért Erdélyi Pétert és Hetler Ádámot.
márc. 24
12:36
Síugrás: nincs változás, Adam Malysz továbbra is Lepistővel készül (She)
Hannu Lepistö irányításával folytatja a versenyzést Adam Malysz.
márc. 24
12:36
Egyéves eltiltást kaptak a doppingoló hokisok (Metropol)
Egyformán egyéves, 2011. március 17-ig szóló eltiltással sújtotta a hazai jégkorongszövetség fegyelmi bizottsága a doppingvétségen ért Erdélyi Pétert és Hetler Ádámot.
márc. 24
12:38
AC Milan: Berlusconi nyitott Balotelli szerződtetésére - lapértesülés (She)
Silvio Berlusconi, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan tulajdonosa pozitívan fogadta Mario Balotelli „közeledését" a piros-feketékhez. Mint ismert, az Internazionale 19 éves csatárát egy olasz televíziós show-műsor után a nagy rivális Milan mezében fotózták le.

Keresés