2010. március 15. hétfő

márc. 15
0:16
Videó: Ronaldo bombagólja és Higuaín triplája a Valladolid ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Primera División 26. fordulóját követően a listavezető Real Madrid tartja pozícióját, miután Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín vezérletével – az argentin mesterhármast szerzett – nagyon simán nyert a kiesőjelölt Valladolid otthonában. Most megmutajuk a találkozó góljait videón!
márc. 15
0:20
NBA: a Boston tizenegy pontos vereséget szenvedett Clevelandben (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 134. játéknapján a 2008-ban bajnok Boston Celtics tizenegy pontos vereséget szenvedett Clevelandben. A ligaelső Lovagok győzelmében 30 pontjával döntő érdemeket szerzett a mezőny legjobbja, LeBron James. A Cleveland vára gyakorlatilag bevehetetlen (29/4).
márc. 15
0:33
NHL: háromgólos hátrányból a túlórában nyert a Washington (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 142. játéknapján a Washington Capitals a 46. percig gólt sem ütött még és háromgólos hátrányban volt, ám azt követően annyira belejött, hogy 136 másodperc alatt (!) egyenlített, majd a túlórában a győztes találatot is megszerezte a Chicago otthonában.
márc. 15
0:51
Kerékpár: Alberto Contador nyerte a Párizs-Nizza viadalt (She)
A spanyol Alberto Contador (Asztana) nyerte a rangos Párizs-Nizza országúti kerékpáros versenyt. Az összetett dobogóra két honfitársa, Alejandro Valverde és Luis-León Sánchez állhatott fel.
márc. 15
1:09
AC Milan: Beckham Achilles-ína elszakadt, erősen kérdéses vb-szereplése (She)
Nos, hamar kiderült, még annál is nagyobb, ugyanis Bekcham Achilles-ín-szakadást szenvedett. A bajnokság hátralévő részében biztosan nem állhat már az aranyérmet megcélzó társak segítségére, de esetében erősen kérdőjelessé vált a világbajnoki részvétel is, hiszen a rajtig már három hónap sincs hátra.
márc. 15
1:27
AC Milan: Beckham Achilles-ína elszakadt, kérdéses vb-szereplése (She)
Hiába nyert a San Siróban vasárnap este olasz élvonalbeli bajnokit az AC Milan labdarúgócsapata (1-0-s siker a Chievo ellen), a piros-feketék örömébe nem kis bánat vegyült: David Beckhamet sérülés miatt a hajrában le kellett cserélni. Sőt, már akkor lehetett látni, az ártatlan szituáció végén, egy rossz mozdulat következtében földre kerülő középpályásnál nagyobb a baj.
márc. 15
1:31
Tenisz: Simon Greul elkapta Indian Wellsben Gaël Monfilst (She)
A 3,645 millió dollár összdíjazású, kemény pályás Indian Wells-i tenisztornán a férfiaknál a német Simon Greul a második fordulóban 1:6-os első szett után, a padlóról felállva búcsúztatta a 12. helyen kiemelt francia Gaël Monfilst.
márc. 15
1:35
Tenisz: Rezai jelentette a végállomást Schiavonénak Indian Wellsben (She)
A 3,645 millió dollár összdíjazású, kemény pályás, Indian Wells-i tenisztornán a nőknél a harmadik fordulóban a 19. helyen kiemelt francia Aravane Rezai jelentette a végállomást a tizenkettedik helyen kiemelt olasz Francesca Schiavone számára.
márc. 15
6:51
NBA: klubrekordot állított be orlandói győzelmével a Bobcats (She)
Sorozatban hatodszor győzött egymás után, ezzel klubrekordot állított be az NBA-ben a Charlotte Bobcats csapata. Stephen Jackson 28 ponttal szórta meg az Orlandót, csapata megtörte a Magic hosszú győzelmi szériáját.
márc. 15
7:09
NHL: a Pittsburgh nehezen nyert, Jevgenyij Malkin megsérült (She)
Győzött a Pittsburgh Penguins a Tampa Bay Lightning otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 142. játéknapján, de a drukkereik két sztárcsatárukért is aggódhatnak.
márc. 15
7:45
Brazília: szenzációs góllal köszönt be Roberto Carlos - videó (She)
Hatalmas bombagóllal köszönt be a Sao Pauló-i állami (paulista) bajnokságban a Santo Andrénak Roberto Carlos, a Corinthians balhátvédje, aki a jelek alapján nem sokat vesztett lövőerejéből... Csapata 2–1-re győzött.
márc. 15
8:21
Messi mesterhármasára Higuaín méltóképp válaszolt - videók (Infostart)
A Barcelona Lionel Messi kiváló játékával és triplájával magabiztosan győzte le a vendég Valenciát a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának rangadóján. Nem akart lemaradni honfitársa mögött Gonzalo Higuaín, aki szintén három találattal segítette győzelemhez a Real Madridot Valladolidban.
márc. 15
8:21
Tenisz: Davigyenko csuklótörés miatt egy hónapra kiesett (She)
Egy hónapig nem versenyezhet Nyikolaj Davigyenko, az oroszok klasszis teniszezője, akinek eltört egy csont a csuklójában.
márc. 15
8:21
Higuaín-triplával győzött a Real Madrid (Metropol)
Többek között a három gólt szerző Gonzalo Higuaín remeklésének köszönhetően a Real Madrid sima győzelmet aratott a Real Valladolid vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 26.fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.
márc. 15
8:23
Tenisz: Federer három játszmában jutott tovább Indian Wellsben (She)
Roger Federer három játszmában jutott tovább az Indian Wellsben zajló tenisztorna második fordulójából.
márc. 15
8:39
Norvégia: Kovács Péter tagadja, hogy szándékosan könyökölt volna (She)
Bár nem szerzett gólt a Stabaek elleni idénynyitón, az Odd Grenland magyar futballistája, Kovács Péter így is a mérkőzés egyik főszereplője lett.
márc. 15
8:57
Tenisz: Federer nem örül Sampras és Agassi szócsatájának (She)
Az ATP-világelső Roger Federer elmondta Indian Wellsben tartott sajtótájékoztatóján: egyáltalán nem örül, hogy Pete Sampras és Andre Agassi a Hit for Haiti jótékonysági bemutatón szócsatát vívott még pénteken. Federer a Haiti megsegítésére szervezett teniszgála ötletadója.
márc. 15
8:59
Premier League: a Sunderland elcseréli Fülöpöt Kirklandre? (She)
A The People című lap értesülései szerint Steve Bruce, a Sunderland labdarúgócsapatának vezetőedzője Chris Kirklandet szeretné megszerezni.
márc. 15
9:15
Beckham egy darabig nem rúghat labdába (Behaviour)
Hírek szerint szinte biztosan ki kell hagynia a nyári labdarúgó-világbajnokságot az angol válogatott David Beckhamnek, aki vasárnap este Achilles-ín-sérülést szenvedett az AC Milan Chievo elleni olasz bajnoki mérkőzésén.
márc. 15
9:33
A Milan győzött, de elveszítette Beckhamet - videó (Infostart)
A második helyen álló Milan egy hosszabbításban esett góllal legyőzte a vendég Chievót az olasz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának zárómérkőzésén. A találkozón súlyos sérülést szenvedett David Beckham, aki így nem szerepelhet a vb-n.
márc. 15
9:33
Vb 2010: észak-koreai munkások segítenek a dél-afrikai stadionokban (She)
A 2010-es labdarúgó-vb szervezőbizottsága 1000 észak-koreai vendégmunkást foglalkoztat a stadionok szépítésére – adta hírül a Jonhap hírügynökség.
márc. 15
9:35
Anglia: Capello szerint nagy csapás David Beckham elvesztése (She)
Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nagy csapásnak minősítette David Beckham súlyos, vasárnap este elszenvedett sérülését.
márc. 15
9:51
Hollandia: Dzsudzsák gólja ellenére az Ajax rekordot dönthet (She)
Bár Dzsudzsák Balázs betalált az Ajax labdarúgócsapatának kapujába, az amszterdami együttes így is klubrekordot állíthat fel.
márc. 15
9:51
Beckham nem játszhat Dél-Afrikában (Metropol)
Jelen állás szerint szinte biztosan ki kell hagynia a nyári labdarúgó-világbajnokságot az angol válogatott David Beckhamnek, aki vasárnap este Achilles-ín-sérülést szenvedett az AC Milan Chievo elleni olasz bajnoki mérkőzésén.
márc. 15
10:09
Franciaország: kétmillió euróért viheti csak a Lyon az Afrika-kupa hősét (She)
Az egyiptomi al-Ittihad elnöke, Mohamed Moszelhi csak kétmillió euróért hajlandó megválni csapata egyik legjobbjától, az Afrika-kupa-győztes Mohamed Nagy „Geddó”-tól.
márc. 15
10:11
Man. Utd.: Rooney utolérte Van Nistelrooyt, jobban áll, mint C. Ronaldo (She)
A Fulham elleni bajnokin kétszer betaláló Wayne Rooney már 25 bajnoki gólnál és minden versenysorozatot beszámítva 32 gólnál jár – a támadó jobban áll, mint a 2007–2008-as szezonban Cristiano Ronaldo.
márc. 15
10:27
Vb 2010: kibékült Muntarival a ghánai kapitány, számít rá a vb-n (She)
Milovan Rajevac, a ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egy interjúban elmondta: tisztázta Sulley Muntarival a nézeteltéréseit, és számít az Internazionale középpályására a nyári világbajnokságon.
márc. 15
11:03
Everton: a hazatérő Donovan szívesen játszana még egyszer Liverpoolban (She)
Köszönetet mondott az Everton szurkolóinak a Los Angeles Galaxyhez visszatérő Landon Donovan – az amerikai labdarúgó szerint ilyen buzdítást még sosem kapott a lelátóról.
márc. 15
11:05
NFL: LaDainian Tomlinson a New York Jetsben folytatja pályafutását (She)
Új klubja hivatalosan bejelentette, hogy LaDainian Tomlinson a New York Jetsben folytatja pályafutását. Minden idők egyik legjobb futójátékosa kétéves szerződést kötött új csapatával.
márc. 15
11:07
Sunderland: egy hónapra kiesett a „fekete macskák” kulcsembere (She)
A Sunderland labdarúgócsapata ágyéksérülés miatt elvesztette egy hónapra egyik legjobb csatárát, Kenwyne Jonest.
márc. 15
11:09
Norvégia: Rushfeldtnek már csak 11 gól kell az országos csúcshoz (She)
Sigurd Rushfeldt, a norvég labdarúgó-bajnokságban szereplő Tromsö támadója betalált a Hönefoss elleni mérkőzésen, ezzel 155. gólját szerezte.
márc. 15
11:57
Porto: az egész szezonra kidőlt a „sárkányok” argentin középpályása (She)
Már nem léphet pályára a 2009–2010-es szezonban Mariano González, az FC Porto argentin labdarúgója.
márc. 15
11:59
Alpesi sí: Vonn kereste a legtöbbet, Riesch is veri a férfi elsőt (She)
A nők összetett győztese, az amerikai Lindsey Vonn kereste a legtöbbet az alpesi sízők vasárnap befejeződő világkupa-sorozatában: több mint 380 000 ezer eurós összjutalma nemcsak a hölgyek között, hanem összesítésben is az első helyre repítette.
márc. 15
12:33
Vancouver 2010: kártérítés az elhunyt szánkós családjának (She)
Kártalanítani igyekeznek a vancouveri téli olimpia szervezői a játékok nyitó napján halálos szánkóbalesetet szenvedő Nodar Kumaritasvili családját.
márc. 15
12:51
Premier League: a Hull megvált menedzserétől, Phil Browntól (She)
A Hull City hivatalosan is bejelentette, hogy már nem Phil Brown a csapat edzője. A Premier League-ben szereplő klub irányítását átmenetileg Brian Horton és Steve Parkin veszi át.
márc. 15
12:51
Vonn csúszott a legtöbb pénzért (Behaviour)
A nők összetett győztese, az amerikai Lindsey Vonn kereste a legtöbbet az alpesi sízők vasárnap zárult Világkupa-sorozatában.
márc. 15
13:09
Németország: Völler és Sammer szerint Adler az, aki a Nationalelfnek kell (She)
Matthias Sammer és Rudi Völler is védelmébe vette René Adlert, a Leverkusen labdarúgócsapatának kapusát, akit élesen támadott Franz Beckenbauer.
márc. 15
13:11
Mexikó: Rafa Márquez visszavonul a válogatottságtól a vb után (She)
A mexikói válogatott középhátvédje, Rafael Márquez bejelentette: a 2010-es világbajnokság után visszavonul a szerepléstől a nemzeti csapatban.
márc. 15
13:13
Ligakupa: Mezey az első csapatát szerepelteti a Loki ellen (She)
Mezey György, a Videoton vezetőedzője a vidi.hu-nak elmondta: az első csapatát szerepelteti majd a DVSC elleni keddi Ligakupa-mérkőzésen.
márc. 15
13:15
Újpest: Nagyobb különbségű győzelmet is elérhettünk volna - Kabát (She)
Kabát Péter, az Újpest csatára szerint elfogadhatatlan az a teljesítmény, amelyet az első két fordulóban nyújtottak, legutóbb a Diósgyőr ellen azonban nagyobb különbséggel nyerhettek volna. Erről az ujpestfc.hu számolt be.
márc. 15
13:27
Franciaország: a kezezés nem befolyásolta Henry népszerűségét (She)
A hétvégén megrendezett hagyományos párizsi futballkiállítás, a Galaxy Foot látogatói körében elvégzett közvélemény-kutatás szerint továbbra is Thierry Henry a legnépszerűbb francia futballista.
márc. 15
13:29
Anglia: teljesen elszakadt Beckham Achilles-ina, legalább 4 hónapot kihagy (She)
Megvizsgálta David Beckham Achilles-ín-sérülését Sakari Orava, az angol labdarúgó-válogatott játékosát kezelő szakorvos. A diagnózis nem biztató.
márc. 15
13:31
Videó: a felezővonalról lőtt csodagólt a Paulista csatára (She)
Roberto Carloson kívül Baiano, a Paulista csatára is hatalmas gólt lőtt a hétvégén a a Sao Pauló-i állami (paulista) bajnokságban. A brazil támadó a Gremio Prudente ellen a félpályáról ívelt a kapuba. A találat azonban csak a szépítésre volt elég, a hazai pályán játszó Paulista FC 2–1-re kikapott.
márc. 15
13:33
Juventus: Manningerre körülbelül három hét kihagyás vár (She)
Izomsérülés miatt körülbelül három hétig nem védhet Alex Manninger, az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus kapusa.
márc. 15
14:03
Olimpia 2018: mindhárom jelentkező elküldte anyagát a NOB-nak (She)
A hétfői határidőig mindhárom jelentkező – München, a dél-koreai Pjongcsang és a franciaországi Annecy – elküldte a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz (NOB) a 2018-as téli ötkarikás játékokra vonatkozó pályázati anyagát.
márc. 15
14:05
Női NB I: rangadót nyert az MTK, nagyot bukott a Ferencváros (She)
A listavezető MTK Hungária újra legyőzte a bajnok Szombathely csapatát, így már öt pont előnnyel vezeti az élvonalbeli női labdarúgó-bajnokság tabelláját. A Ferencváros meglepetésre háromgólos vereséget szenvedett az újonc Taksony otthonában.
márc. 15
14:21
Bajnokok Ligája: Balotelli nincs ott a Chelsea ellen készülő keretben (She)
Mario Balotelli nincs ott a Chelsea elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő Inter-keretben.
márc. 15
14:23
Videó: bizarr piros lap a walesi labdarúgó-bajnokságban (She)
A walesi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság Airbus UK–Port Talbot meccsén Carmelo Lo Faro játékvezető időhúzásésrt küldte ki Matty Woodwardot. A játékos azonban nem a játékot akarta feltartani, hanem a szél miatt nem tudott elvégezni egy szabadrúgást. A találkozó 0–0-s döntetlennel ért véget. Nézze meg a nem mindennapi jelenetet videón!
márc. 15
14:39
Atalanta: Garics szerint döntő fontosságú tíz nap következik (She)
Garics György, az Atalanta magyar-osztrák kettős állampolgárságú védője úgy véli, ha csapata nem nyeri meg következő két mérkőzését, kiesik az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból.
márc. 15
14:39
A randalírozók szégyent hoztak a fővárosra (Infostart)
Berlin polgármestere szerint a Hertha labdarúgócsapatának randalírozó szurkolói szégyent hoztak a német fővárosra.

Keresés