2010. március 7. vasárnap

márc. 7
0:15
Videó: íme, a Real Madrid sírból visszahozott meccse a Sevilla ellen (She)
Hihetetlen izgalmak közepette állt a spanyol bajnokság élére a Real Madrid, miután 0–2-ről fordította meg a Sevilla elleni találkozót. Nézze meg a 3-2-re végződött mérkőzés góljait videón!
márc. 7
0:51
Portugália: a Porto hazai pályán nem bírt az Olhanensével (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság (Liga Sagres) 22. fordulójában a Porto hazai pályán nem bírt a középmezőny aljához tartozó Olhanensével.
márc. 7
2:42
Menekülés a győzelembe (Blikk)
PORTSMOUTH — A Portsmouth focicsapatát csodálja egész Anglia.
márc. 7
7:09
Hegyikerékpár: bemutatták az idei hazai meridás csapatot (She)
Egy héttel a német Multivan Merida Biking Team hivatalos, mallorcai bemutatója után itthon a márka hazai kerekeseit is pódiumra szólították. A III. Port.hu Bringaexpón a magyar bejegyzésű Merida Maraton Team CST legjobbjai az új csapatbringákat is átvehették.
márc. 7
7:11
NBA: Nowitzki vezetésével 11. meccsét is megnyerte a Mavericks (She)
A 27 pontot szerző Dirk Nowitzki és az egyaránt 24 pontig jutó Rodrigue Beaubois és Caron Butler vezette Dallas Mavericks 122–116-ra megverte a Chicago Bullst, és ezzel sorozatban 11. mérkőzését nyerte meg az NBA alapszakaszának 126. játéknapján.
márc. 7
7:45
Mexikó-rali: Loeb növelte előnyét az élen a második nap végén (She)
A második nap végén továbbra is Sébastien Loeb vezet a Mexikó-ralin, aki már közel egy perccel előzi meg a második Petter Solberget. A harmadik helyen Sébastien Ogier áll.
márc. 7
8:03
Tenisz: Hantuchová megállította a Szávayt legyőző Cibulkovát (She)
A második helyen kiemelt Daniela Hantuchová három játszmában legyőzte a korábban Szávay Ágnest búcsúztató Dominika Cibulkovát a Monterreyben zajló WTA-torna „szlovák elődöntőjében."
márc. 7
8:39
Tiszeker: Hamarosan újra robbanhat a doppingbomba (Infostart)
Csak komoly vizsgálatok után kaphatnak a sportolók asztma elleni gyógyszereket - mondta az InfoRádiónak a Magyar Antidopping Csoport vezetője. Tiszeker Ágnes hangsúlyozta, hogy az ilyen teljesítményfokozó szerek kockázatot jelentenek az egészséges tüdővel rendelkezőknek. Hozzátette: szerint nem jelentene meglepetést, ha hamarosan ismét robbanna a doppingbomba.
márc. 7
8:57
Női kézilabda BL: a Viborg klasszisa szerint a Győrrel együtt továbbjutnak (She)
A jelenleg a világ egyik legjobbjának tartott osztrák válogatott Gorica Acimovic szerint a sok nehézség ellenére együttese, a Viborg mégis ott lesz a női kézilabda Bajnokok Ligája négy legjobb csapata közt, ahogy a Győri Audi ETO is.
márc. 7
9:03
Egy év után kaptak ki Dzsudzsákék (Behaviour)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven 2-1-es vereséget szenvedett szombaton a Fehér Csabát nélkülöző NAC Breda otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.
márc. 7
9:15
Öttusa: Marosi ötödik, Tibolya tizedik lett a mexikói világkupán (She)
Marosi Ádám az ötödik, Tibolya Péter pedig a tizedik helyen végzett szombaton az öttusázók idei első világkupa-versenyén, a mexikói Playa del Carmenben. A dobogóra a cseh David Svoboda, az orosz Szergej Karjakin és a litván Andrejus Zadnieprovskis állhatott fel.
márc. 7
9:17
Torna: Berki Krisztián győzött Montrealban, sikerrel kezdte az idényt (She)
Kijavította a selejtezőben elkövetett hibáját Berki Krisztián a montreali világkupaversenyen – a kvalifikáció során ugyanis hibázott a lovon, leesett az első elemből, ám így is bejutott a szerenkénti fináléba, amelyet megnyert.
márc. 7
9:18
Dzsudzsákék egy év után kaptak ki (Metropol)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven 2-1-es vereséget szenvedett szombaton a Fehér Csabát nélkülöző NAC Breda otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.
márc. 7
10:15
Notórikus ügyei miatt nem játszhat Adriano (Behaviour)
Adriano, a brazil labdarúgó-válogatott csatára ismét összeveszett a menyasszonyával, ezért jövő szerdán nem játszhat a Caracas elleni Libertadores Kupa-mérkőzésen.
márc. 7
10:27
Kaposvár: műtét vár a Haladás ellen megsérülő Godslove-ra (She)
Akár 6-8 hetet is kihagyhat a Soproni Ligában szereplő Kaposvári Rákóczi FC nigériai játékosa, Godslove, miután megsérült a Szombathelyi Haladás elleni pénteki mérkőzésen – tudatta a somogyi klub hivatalos honlapja.
márc. 7
11:21
Alpesi sí: a svájci Gisin elhalászta Vonn elől az újabb sikert (She)
Vasárnap a svájci Crans Montanában a hölgyek szuperóriás-műlesikló futamával folytatódott az alpesisí-világkupa. A győzelmet a svájci Dominique Gisin szerezte meg két amerikai, Lindsey Vonn és Julia Mancuso előtt. Második helyével Vonn a lesiklás után ennek a versenyszámnak a szakági világkupáját is megnyerte.
márc. 7
11:23
Férfi kosárlabda NB I: mégsem folytatja a Debrecen (She)
Bár a héten megpróbálkozott a folytatással, anyagi problémák miatt mégis visszalépett a férfi kosárlabda NB I további küzdelmeitől a Debreceni EKE.
márc. 7
11:24
Mégsem folytatja a Debrecen (Metropol)
Bár a héten megpróbálkozott a folytatással, anyagi problémák miatt mégis visszalépett a férfi kosárlabda élvonal további küzdelmeitől a Debreceni EKE.
márc. 7
11:39
Serie A: Pirlo szerint a Milan legyőzhette volna tegnap a Romát (She)
Andrea Pirlo, az AC Milan futballistája úgy nyilatkozott az AS Roma elleni szombati döntetlen után, hogy a piros-feketék megnyerhették volna a találkozót.
márc. 7
11:41
Sífutás: az olimpia után Lahtiban is a norvégok nyerték a női váltót (She)
A női 4x5 kilométeres váltóversennyel folytatódott a finnországi Lahtiban a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet a Kristoffersen, Johaug, Steira, Björgen összeállítású norvég csapat szerezte meg a német és az olasz váltó előtt.
márc. 7
12:16
A Real Madrid születésnapi ajándéka önmagának: a Barcelona megelőzve! (Infostart)
"Ez a legjobb Real Madrid, amit valaha láttam" - áradozott Manolo Jiménez a Real Madrid szombat esti győzelme után. Az egykori spanyol válogatott futballista játszott hajdanán Butragueno és társai ellen, látta már hajdanán Netzert és Breitnert is a fehérek mezében, s persze követte az első galaktikus korszak mérkőzéseit is. Mégis a mostani csapatra voksol. Manolo Jiménez csapatát szombat este…
márc. 7
12:51
Alpesi sí: Erik Guay nyerte a szuperóriás-műlesiklást Kvitfjellben (She)
Vasárnap a norvégiai Kvitfjellben a férfiak szuperóriás-műlesikló futamával folytatódott az alpesisí-világkupa. A győzelmet a kanadai Erik Guay szerezte meg az osztrák Hannes Reichelt előtt. A harmadik helyen holtverseny alakult ki a norvég Aksel Lund Svindal és a svájci Tobias Grünenfelder között.
márc. 7
12:57
Dallas: a verhetetlen tizenegy (Behaviour)
A szombaton Chicagóban is nyerő Dallas immár sorozatban 11. sikerénél tart az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
márc. 7
13:27
Ferencváros: a játékosok szerint belenyúlt Szabó Zsolt a mérkőzésbe (She)
A Ferencváros játékosai közül Kulcsár Dávid és Csizmadia Csaba nyilatkozott a 100% Fradinak a Zalaegerszeg elleni 3–3-as döntetlennel zárult mérkőzésről, mindketten kiemelve, hogy a meccset vezető Szabó Zsolt szerintük belenyúlt a mérkőzésbe.
márc. 7
13:45
Sífutás: kettős norvég siker a férfi 4x10 kilométeres váltóversenyben (She)
A férfi 4x10 kilométeres váltóversennyel folytatódott a finnországi Lahtiban a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet a norvégok második gárdája szerezte meg az első csapatuk és a németek előtt. Az oroszok célfotóval maradtak le a dobogóról.
márc. 7
14:03
Birkózás: Kiss Balázs döntős a kötöttfogású Magyar Nagydíjon (She)
A világbajnok Kiss Balázs szép teljesítménnyel bejutott a 96 kg-os súlycsoport döntőjébe vasárnap a szombathelyi kötöttfogású birkózó Magyar Arany Nagydíjon.
márc. 7
14:39
Eredivisie: Bodor gólja a szépítéshez volt elég a Feyenoord ellen (She)
A holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 26. fordulójának vasárnapi mérkőzésein a Roda hazai pályán 4–2-re kikapott a Feyenoordtól. Bodor Boldizsár végigjátszotta a találkozót, a 85. percben ő állította be szabadrúgásból a végeredményt. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Ruud Vormer kiállítása miatt a hazaiak a 20. perctől emberhátrányban futballoztak.
márc. 7
14:57
Liverpool: Carragher felkészült rá, hogy ott kell hagynia jelenlegi klubját (She)
Amíg több fiatal játékosnak is már új szerződést ajánlottak a Liverpoolnál, addig Jamie Carragher, aki régóta a klubot szolgálja, továbbra is vár az ajánlatra.
márc. 7
14:59
Vb 2010: Capello játékosainak körében közli először a 23-as vb-keretet (She)
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello – elődjével, a svéd Sven-Göran Erikssonnal ellentétben, aki a médián keresztül közölte a válogatott névsorát – játékosainak körében fogja kihirdetni, kik azok a szerencsések, akik részt vehetnek a dél-afrikai világbajnokságon.
márc. 7
15:15
Oroszország: a CSZKA felett aratott győzelmével a Kazanyé lett a Szuperkupa (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság címvédője, a Rubin Kazany vasárnap 1–0-ra legyőzte a CSZKA Moszkvát, így elhódította az orosz Szuperkupát.
márc. 7
15:33
Davis-kupa: Kellner vesztett, kikaptak a magyarok az észtektől (She)
Kellner Ádám vasárnap három játszmában kikapott Jurgen Zopptól, így az észtek 3–1-es, behozhatatlan előnyhöz jutottak a magyarok elleni tenisz Davis-kupa-mérkőzésen Tallinnban, az Euro-Afrikai Zóna II. csoportjának első fordulójában.
márc. 7
15:51
NB II, Keleti csoport: az MTK a 93. percben egyenlített a REAC ellen (She)
Nem túlzás azt állítani, hogy az MTK II a sírból hozott vissza egy pontot a REAC ellen a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 16. fordulójában, ugyanis 0–2-ről állt fel, ráadásul az egyenlítő gólt Nikházi Márk a 93. percben szerezte.
márc. 7
16:09
Roma: Ranieri örömmel látná Gallast a „farkasok” keretében (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma vezetőedzője, Claudio Ranieri elmondása szerint örömmel szerződtetné az Arsenalban játszó William Gallast.
márc. 7
16:27
Vb 2010: felkérték Zidane-t az algériai válogatott szövetségi kapitányi posztjára (She)
Az édesapja révén algériai gyökerekkel is rendelkező Zinedine Zidane-t felkérte az észak-afrikai állam vezetője, legyen a 2010-es világbajnokság után leköszönő Rabah Saadena szövetségi kapitány utódja.
márc. 7
16:45
Görögország: Posza nélkül játszott döntetlent az Ergotelisz (She)
A görög labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában 1–1-es döntetlent játszott a Posza Zsolt nélkül felálló Ergotelisz az Atromitosz ellen.
márc. 7
16:47
Eredivisie: élre állt a Twente, Babosék vereséget szenvedtek (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában – kihasználva a PSV botlását – az élre állt a Twente, miután idegenben 1–0-ra legyőzte az utolsó helyezett Waalwijkot. A Babos Gáborral a kapujában felálló NEC a hajrában kapott találattal maradt alul az Utrecht otthonában.
márc. 7
16:48
Tizenegyedik a női tőrcsapat Olaszországban (Metropol)
A 11. helyen végzett a magyar női tőrválogatott vasárnap a torinói Világkupa-versenyen.
márc. 7
17:03
NB II Nyugati csoport: a Kaposvölgye legyőzte a Gyirmótot (She)
Elszenvedte második vereségét a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a listavezető Gyirmót, amely a 16. fordulóban a Kaposvölgye otthonában kapott ki 1–0-ra.
márc. 7
17:05
NB II Keleti csoport: a DVSC-DEAC kikapott a BKV Előre otthonában (She)
Meglepetésre az utolsó előtti BKV Előre 1–0-ra legyőzte a listavezető DVSC-DEAC-ot a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 16. fordulójában.
márc. 7
17:21
Videó: Bodor szabadrúgásból talált be a Feyenoordnak (She)
A holland élvonalbeli bajnokságban szereplő Roda JC hazai pályán ugyan kikapott a Feyenoordtól 4–2-re, Bodor Boldizsár azonban egy parádés szabadrúgással emlékezetessé tette a meccset. A gól csak a szépítésre volt elég, így a válogatott játékos öröme nem lehet teljes. Nézze meg a gólt és a meccs összefoglalóját videón!
márc. 7
17:39
Videó: óriási kapusbaki kellett a kazanyiak Szuperkupa győzelméhez (She)
Hatalmas kapusbaki kellett a Rubin Kazanynak az orosz Szuperkupa elhódításához. A bajnokság címvédője vasárnap 1–0-ra legyőzte a CSZKA Moszkvát, de a gólhoz szükség volt a fővárosiak kapusának ügyetlenkedésére is. Tekintse meg a gólt videón!
márc. 7
17:41
Bundesliga: a Nürnberg ellen elvesztette veretlenségét a Leverkusen (She)
A német első osztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 25. fordulójának legnagyobb meglepetését láthatták a nézők Nürnbergben, ahol a hazai pályán játszó újonc együttes 3–2-re legyőzte a Bayer Leverkusent.
márc. 7
17:43
Soproni Liga: Pápa-Debrecen mérkőzés élőben, az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Lombard Pápa TFC–Debreceni VSC-TEVA Soproni Liga találkozó, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 7
18:18
Bronzérmes a férfi párbajtőrcsapat (Metropol)
A harmadik helyen végzett vasárnap a magyar férfi párbajtőrcsapat a Stockholmban rendezett Világkupa-versenyen.
márc. 7
18:33
Női kézilabda BL: életben tartotta elődöntős reményeit a Ljubljana (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének I. csoportjában Zácsik Szandra csapata, a Krim Ljubljana idegenben 31–27-re győzte le a Lipcsét, ezzel továbbra is versenyben van a továbbjutásért. A magyar válogatott játékos négy gólt szerzett a mérkőzésen, ahol hatgólos félidei szlovén vezetés után döntetlenre jöttek fel a németek, az utolsó találatokat azonban Zácsikék dobták.
márc. 7
18:35
Vívás: bronzérmes a férfi párbajtőrcsapat Svédországban (She)
A harmadik helyen végzett vasárnap a magyar férfi párbajtőrcsapat a Stockholmban rendezett világkupa-versenyen.
márc. 7
18:37
Sífutó ob: négy versenyszámból háromban Vasas-siker született (She)
A négy versenyszámból háromban Vasas-siker született a hétvégén az Ausztriában megrendezett sífutó magyar bajnokságon. A nőknél mindkét számban a vancouveri téli olimpián is részt vett Viczián Vera diadalmaskodott.
márc. 7
18:54
Takács Emese aranyérmes (Metropol)
Takács Emese győzelmével zárult vasárnap a női párbajtőrözők németországi Világkupa-versenye Tauberbischofsheimben. A dobogóra még egy magyar felállhatott: a kétszeres olimpiai bajnok, vb-aranyérmes Nagy Tímea harmadik lett.
márc. 7
19:09
Nagy Tímea újra a világelitben vív (Infostart)
Takács Emese győzelmével zárult vasárnap a női párbajtőrözők németországi Világkupa-versenye Tauberbischofsheimben. A dobogóra még egy magyar felállhatott: a kétszeres olimpiai bajnok, vb-aranyérmes Nagy Tímea harmadik lett.
márc. 7
19:09
FA-kupa: Lampard és Terry góljával nyert a Chelsea (She)
Frank Lampard és John Terry találatával kétgólos győzelmet aratott a Chelsea a Stoke City ellen az angol labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjében.

Keresés